Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 7

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εφαρμογή καιρού

Μετά την αναβάθμιση άρχισε να κολάει το live tile accuweather που χρησιμοποιούσα και ψάχνω για εναλλακτική λύση.

Ζητούμενο η εμφάνιση στο tile με αυτόματη ανανέωση χωρίς να ανοίξει η εφαρμογή την τρέχουσα θερμοκρασία και min/max μαζί με σχετικό background.

Έχω και δοκιμάζω τα :

Gismeteo χωρίς min/max, ανανέωση αν δεν βαριέται

Microsoft weather όπως το gismeteo και ακομα άσχημο

Meteogr όπως τα παραπάνω με ανανέωση μαλλον ποτε

Accuweather εν αναμονή update

weatherlive που ενώ υπόσχεται τα παραπάνω εμένα δεν μου δουλεύει.

Καμία πρόταση?

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εφαρμογή καιρού

Μετά την αναβάθμιση άρχισε να κολάει το live tile accuweather που χρησιμοποιούσα και ψάχνω για εναλλακτική λύση.

Ζητούμενο η εμφάνιση στο tile με αυτόματη ανανέωση χωρίς να ανοίξει η εφαρμογή την τρέχουσα θερμοκρασία και min/max μαζί με σχετικό background.

Έχω και δοκιμάζω τα :

Gismeteo χωρίς min/max, ανανέωση αν δεν βαριέται

Microsoft weather όπως το gismeteo και ακομα άσχημο

Meteogr όπως τα παραπάνω με ανανέωση μαλλον ποτε

Accuweather εν αναμονή update

weatherlive που ενώ υπόσχεται τα παραπάνω εμένα δεν μου δουλεύει.

Καμία πρόταση?

Δεν εχει να κανει με την εφαρμογη ..

Ειναι θεμα το bug που εχει στα 7.8 με τα live tiles ..χωρις να υπαρχει λογος καποιες εφαρμογες δεν

δουλευουν η καποιες σταματανε ξαφνικα ..

Ας ελπισουμε οτι γρηγορα θα βγει update

Δεν εχει να κανει με την εφαρμογη ..

Ειναι θεμα το bug που εχει στα 7.8 με τα live tiles ..χωρις να υπαρχει λογος καποιες εφαρμογες δεν

δουλευουν η καποιες σταματανε ξαφνικα ..

Ας ελπισουμε οτι γρηγορα θα βγει update

Στο Microsoft Conversations είχε γράψει κάποιος ότι ίσως φταίει που τα νέα tiles, που πήραμε στα 7.8, είναι "γραμμένα" με κώδικα των WP8, γι' αυτό και τα διαφορά bugs. Λόγο αναντιστοιχίας. Τώρα, όλα αυτά, εικασίες είναι.. Μόνο η Microsoft ξέρει.

Huawei Nova 5T

Αν και μου κάνατε την καρδιά περιβόλι, σας ευχαριστώ για την άμεση απαντηση...

Εν αναμονή αναβάθμισης να επισημάνω πως εως τότε έτσι χάνεται ένα από τα βασικα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας, η άμεση πληροφόρηση, γιατί εμείς ξέρουμε πως τα live tiles είναι πολύ παραπάνω από μια συντόμευση της εφαρμογής.

Κριμα για ένα τέτοιο λάθος, η νεα διάταξη είχε απογείωση την λειτουργικότητα.

Αν και μου κάνατε την καρδιά περιβόλι, σας ευχαριστώ για την άμεση απαντηση...

Εν αναμονή αναβάθμισης να επισημάνω πως εως τότε έτσι χάνεται ένα από τα βασικα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας, η άμεση πληροφόρηση, γιατί εμείς ξέρουμε πως τα live tiles είναι πολύ παραπάνω από μια συντόμευση της εφαρμογής.

Κριμα για ένα τέτοιο λάθος, η νεα διάταξη είχε απογείωση την λειτουργικότητα.

Ετσι ειναι .. ειναι προβλημα παντως που πιστευω οτι αμεσα θα λυθει !!!

Καλησπέρα. Είχα περάσει το mail του facebook πριν κάποιες μέρες στη συσκευή μου, αλλά το διέγραψα μετά από λίγο. Όμως, στο ημερολόγιο της συσκευής μου εμφανίζονται τα γενέθλια από τις επαφές του facebook. Στις επαφές της συσκευής μου δεν υπάρχουν, αλλά αν πάω από τον υπολογιστή να δω τις επαφές μου, υπάρχουν και αυτές του facebook. Επίσης, όταν πάω να διαγράψω τις συγκεκριμένες επαφές, πάντα από τον υπολογιστή, δε με αφήνει, εμφανίζοντας μήνυμα ότι οι επαφές σχετίζονται με άλλη υπηρεσία και με προτρέπει να διαγράψω τις επαφές του Hotmai και του Windows Live. Απορώ γιατί γίνεται αυτό, από τη στιγμή που έχω ξαναπεράσει το συγκεκριμένο mail και το έχω ξαναδιαγράψει χωρίς προβλήματα.
Huawei Nova 5T

• 3 weeks later...
Καλησπερα ξερει κανεις εαν μπορω να περασω υποτιτλους σε μια ταινια που εχω περασει στον κινητο μου με καποιο προγραμα η κατι αλλο???η μηπως η μονη λυση ειναι το να περανω ταινεις που εχουν ενσωματομενουν υποτιτλους???

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος player για να διαβάζει εξωτερικό αρχείο υποτίτλων. Οπότε τους ενσωματωνεις στον πιο λογιστή και τις περνάς. Υποθέτω ότι θα πρέπει να τους κανείς hard embedded γιατί αν είναι απλά μέσα στο container δεν θα τους παίζει (βλέπε mkv merge). Αρα πας σε avi recomp κλπ.

• 2 weeks later...

Έχω το Nokia Lumia 610 (Windows Phone 7.5) και έχω την εξής απορία σχετικά με το σύστημα των SMS. Πως καταλαβαίνω ότι ένα μήνυμα έχει σταλεί; πχ στο παλιό μου Nokia 5730, όταν το μήνυμα παραδίδεται, εμφανιζόταν ένα πλαισιάκι που με ενημέρωνε + αποθηκευόταν μια αναφορά στο section "Αναφορές".

Στο Lumia 610 τα SMS φαίνονται σε dialog balloons, χωρίς να φαίνεται κάπου αν έχει παραδοθεί το μήνυμα (μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια).

Θα χαρώ να μου λύσετε την απορία. :O

Έχω το Nokia Lumia 610 (Windows Phone 7.5) και έχω την εξής απορία σχετικά με το σύστημα των SMS. Πως καταλαβαίνω ότι ένα μήνυμα έχει σταλεί; πχ στο παλιό μου Nokia 5730, όταν το μήνυμα παραδίδεται, εμφανιζόταν ένα πλαισιάκι που με ενημέρωνε + αποθηκευόταν μια αναφορά στο section "Αναφορές".

Στο Lumia 610 τα SMS φαίνονται σε dialog balloons, χωρίς να φαίνεται κάπου αν έχει παραδοθεί το μήνυμα (μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια).

Θα χαρώ να μου λύσετε την απορία. :O

Πας: Μηνύματα --> Ρυθμίσεις Και εκεί θα βρεις Επιβεβαίωση Παράδοσης SMS ( Sms delivery confirmation ). Γυρίζεις τον διακόπτη στο On και είσαι έτοιμος.

Huawei Nova 5T

Καλησπερα παιδια, εχω το HTC Mozart και κατι που ειναι ιδιαιτερα εκνευριστικο ειναι η φωνη που βγαινει πανω στο ringtone(το χαμηλωνει επειτα απο 2 δευτερολεπτα και ακουγεται μονο η φωνη) και σου λεει "call from ...." κ αναφερει τον εκαστοτε αριθμο η επαφη οπου σε παιρνει.υπαρχει τροπος να το βγαλω αυτο και να παιζει απλως το ringtone?

Καλησπερα παιδια, εχω το HTC Mozart και κατι που ειναι ιδιαιτερα εκνευριστικο ειναι η φωνη που βγαινει πανω στο ringtone(το χαμηλωνει επειτα απο 2 δευτερολεπτα και ακουγεται μονο η φωνη) και σου λεει "call from ...." κ αναφερει τον εκαστοτε αριθμο η επαφη οπου σε παιρνει.υπαρχει τροπος να το βγαλω αυτο και να παιζει απλως το ringtone?

Καλησπέρα. Για δες μήπως το παρακάτω το διορθώσει: Menu --> Settings --> Speech --> Play Audio Confirmations ( το έχω στα Αγγλικά ).

Edit: Τελικά, μετά από 3 επαναφορές στην 7.5 και 3 εγκαταστάσεις της 7.8 και των 2 διορθωτικών της upadates, κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Και οι εφαρμογές τρίτων ανοίγουν κανονικά και η διάρκεια μπαταρίας είναι ακριβώς η ίδια με την 7.5, πάνω κάτω 1 ώρα.

Όμως έχω ένα καινούριο θέμα.. Έχω βάλει και το mail του facebook, οι επαφές έχουν περάσει σρον κατάλογο κι έχω ενεργοποιήσει και τη συνομιλία στα μηνύματα. Αλλά μόνο το πρώτο μήνυμα που θα μου στείλουν στο facebook ή ούτε και αυτό δεν εμφανίζεται.. Ούτε και έρχεται ειδοποίηση...

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Για δες μήπως το παρακάτω το διορθώσει: Menu --> Settings --> Speech --> Play Audio Confirmations ( το έχω στα Αγγλικά ).

Edit: Τελικά, μετά από 3 επαναφορές στην 7.5 και 3 εγκαταστάσεις της 7.8 και των 2 διορθωτικών της upadates, κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Και οι εφαρμογές τρίτων ανοίγουν κανονικά και η διάρκεια μπαταρίας είναι ακριβώς η ίδια με την 7.5, πάνω κάτω 1 ώρα.

Όμως έχω ένα καινούριο θέμα.. Έχω βάλει και το mail του facebook, οι επαφές έχουν περάσει σρον κατάλογο κι έχω ενεργοποιήσει και τη συνομιλία στα μηνύματα. Αλλά μόνο το πρώτο μήνυμα που θα μου στείλουν στο facebook ή ούτε και αυτό δεν εμφανίζεται.. Ούτε και έρχεται ειδοποίηση...

Κι εγω στα αγγλικα το εχω δυστυχως δε διορθωθηκε ουτε ετσι..εχω ψαξει τα παντα δεν βρισκω πουθενα σε τι οφειλεται.αν δεν το ακουσεις δλδ στα πρωτα 2-3 δευτερολεπτα που χτυπαει μετα δεν ακουγεται σχεδον τπτ αν δεν το χεις διπλα σου με απολυτη ησυχια

Κι εγω στα αγγλικα το εχω δυστυχως δε διορθωθηκε ουτε ετσι..εχω ψαξει τα παντα δεν βρισκω πουθενα σε τι οφειλεται.αν δεν το ακουσεις δλδ στα πρωτα 2-3 δευτερολεπτα που χτυπαει μετα δεν ακουγεται σχεδον τπτ αν δεν το χεις διπλα σου με απολυτη ησυχια

Δοκίμασε κάτι "πρόχειρο": Ενεργοποίησε την προηγούμενη επιλογή, κλείσε το κινητό, άνοιξέ το, απενεργοποίησέ το, κλείστο και ξανάνοιξέ το και δοκίμασε πάλι. Θα ψάξω κι εγώ λίγο αργότερα.

Huawei Nova 5T

Δοκίμασε κάτι "πρόχειρο": Ενεργοποίησε την προηγούμενη επιλογή, κλείσε το κινητό, άνοιξέ το, απενεργοποίησέ το, κλείστο και ξανάνοιξέ το και δοκίμασε πάλι. Θα ψάξω κι εγώ λίγο αργότερα.

Oκ αν και δεν αλλαξε κατι παλι, περιμενω μηπως βρεθει μια λυση στο θεματακι αυτο!!ευχαριστω εκ των πρωτερων..

παλια που ειχα το board express την free εκδοση εβρισκα σχεδον οτι φορουμ ηθελα(πχ myphone.gr)τωρα δεν τα βρισκει!τι αλλαξε?μηπως το κανει μονο το pro?

παλια που ειχα το board express την free εκδοση εβρισκα σχεδον οτι φορουμ ηθελα(πχ myphone.gr)τωρα δεν τα βρισκει!τι αλλαξε?μηπως το κανει μονο το pro?

Κι εγώ την free έχω και δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν πήρα την pro.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κι εγώ την free έχω και δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν πήρα την pro.

τουλαχιστον εκανες κουτσα στραβα την δουλεια σου!τωρα δεν βρισκει τιποτα!περιεργο :O

υπομονη παιδια..θα βγει tapatalk

Έχεις κάτι χειροπιαστό? Κι εγώ πιστεύω πως κάποια στιγμή θα το δούμε αλλά δεν διάβασα κάτι επίσημο...

Το ιδιο πρόβλημα και εγώ δεν βρίσκει τπτ.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Έχεις κάτι χειροπιαστό? Κι εγώ πιστεύω πως κάποια στιγμή θα το δούμε αλλά δεν διάβασα κάτι επίσημο...

Μακάρι.και μετα imo!

Το ιδιο πρόβλημα και εγώ δεν βρίσκει τπτ.

Aν εχετε ξεκλειδωτα τηλ μπορω να κανω κατι !!!

Aν εχετε ξεκλειδωτα τηλ μπορω να κανω κατι !!!

Τι το λες και δεν το κάνεις......χαχαχα

Δωσε λεπτομέρειες...... Με αλλα λόγια "δωσε και σώσε".