Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 7

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μηπως γνωριζει καποιος πως θα συνδεσω το κινητο μεσω pc για να δουλευει ως μοντεμ για internet για το pc ? θελω να τραβαω Internet απο το κινητο μεσω usb συνδεσης, ευχαριστω πολυ.

Μόνο ασύρματα γίνεται αυτό φίλε... Πάρε μια ασύρματη κάρτα δικτύου και είσαι άρχοντας

:thanks:

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόνο ασύρματα γίνεται αυτό φίλε... Πάρε μια ασύρματη κάρτα δικτύου και είσαι άρχοντας

τι εννοεις? πως θα το κανω αυτο?

δικο μου λαθος, δεν εδωσα σωστα στοιχεια, θελω να ενεργοποιηθει το κουμπι internet sharing, ειδαλως δεν βλεπει το κινητο σαν μοντεμ, υπαρχει λυση?

δικο μου λαθος, δεν εδωσα σωστα στοιχεια, θελω να ενεργοποιηθει το κουμπι internet sharing, ειδαλως δεν βλεπει το κινητο σαν μοντεμ, υπαρχει λυση?

Το κουμπι ενεργοποιείται μονο αν ανοιξεις το data, δηλαδη ιντερνετ μεσω 3G!!

Το κουμπι ενεργοποιείται μονο αν ανοιξεις το data, δηλαδη ιντερνετ μεσω 3G!!

ανοιχτο το εχω παντα, δεν εμφανιζεται η επιλογη internet sharing, πως θα γυρισω σε αρχικη os version ειναι το θεμα.

Καμιά καλή εφαρμογή για facebook chat υπάρχει?

Γιατί απ ότι είδα, επίσημο facebook messenger για windows phone 7 δεν υπάρχει

Ευχαριστώ

FIM εξαιρετικη εφαρμογη και πολυ γρηγορη

The Object-Oriented Side Of Life... :rocket:

Ο ενσωματωμένος Facebook chat δεν σας αρέσει; εγώ τον βρισκω πολύ πιο πρακτικό από οποιονδήποτε άλλο.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Υπάρχει οποιαδήποτε εφαρμογή ή walkthrough για να βλέπουμε το ποσοστό της μπαταρίας που είναι γεμάτο στην start screen του windows 7.8;
Sent neither from iphone nor android phone

Εμενα μ αρεσει αλλα χρησιμοποιω το fim που και που γιατι δεν δειχνει τους φιλους που ειναι απο το κινητο.

• 3 weeks later...
Θέλω να γράφω εύκολα και γρήγορα στο desktop/laptop λίστα με πράγματα που θέλω να κάνω και να συγχρονίζεται αυτόματα με τη λίστα To-Do που έχει μέσα το Calendar του Windows Phone. Για να αποφύγω τη χρήση του hotmail calendar μεσώ browser, υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος (καποια desktop εφαρμογή όπως τα Sticky Notes των Win7) για να το κάνω πιο άμεσα;

Νομίζω ότι το One Note (περιέχεται στο office από την έκδοση 2010 και μετά) κάνει αυτό που θέλεις αλλά θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τον συγχρονισμό του μέσα από το πρόγραμμα mobile center των windows. Εννοείται ότι ο συγχρονισμός θα λαμβάνει χώρα όποτε συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή μέσω usb.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Αυτο που με βολευει με το To-Do λιστ, ειναι οτι εχω ευκολη προσβαση στο μενου αυτο και οτι εμφανιζεται στο tile στην οθονη εναρξης του κινητου. Μπορω μεσω browser να το κανω αλλα ψαχνω κατι σαν το Sticky Notes των Win7.. Η παραπανω μεθοδος θα μου δινει τη δυνατοτητα να βλεπω οτι εχω εισαγει αμεσα ή θα πρεπει να ψαχνω μεσα στην εφαρμογη office του κινητου;

Μπορείς να το βρεις υπό την μορφή tile στο store για το κινητό. Δυστυχώς από ό,τι είδα δεν εμφανίζει πάνω στο tile την λίστα αλλά μόνο αφού το επιλέξεις/ανοίξεις. Συγχρονίζεται όμως και μέσω skydrive, οπότε μπορείς να συγχρονίσεις τα task και μέσω wifi/data.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Δες μηπως κανεις τη δουλεια σου με αυτο http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/evernote/db21927d-f292-e011-986b-78e7d1fa76f8
SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Ο ενσωματωμένος Facebook chat δεν σας αρέσει; εγώ τον βρισκω πολύ πιο πρακτικό από οποιονδήποτε άλλο.

το facebook chat δουλευει κ με wifi? γτ εχω ενα θεμα... και δουλευει μονο με 3g ενω με wifi μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η συνδεση στην συνομιλια...

Υπάρχει οποιαδήποτε εφαρμογή ή walkthrough για να βλέπουμε το ποσοστό της μπαταρίας που είναι γεμάτο στην start screen του windows 7.8;

Το ρολοι που υπαρχει στα 7.8 δειχνει και μπαταρια

Αν εισαι ξεκλειδωτος υπαρχει και αυτο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1328730

Edited by colossus_r

το facebook chat δουλευει κ με wifi? γτ εχω ενα θεμα... και δουλευει μονο με 3g ενω με wifi μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η συνδεση στην συνομιλια...

Μια χαρα δουλευει και με wifi !!!

οταν ανοιγεις το τηλ το wifi αργει λιγο να συνδεθει ..αν περιμενεις 5'' συνδεετε ...

Η γραψε και οταν λεει "δεν ειναι δυνατη "... και τσεκαρε το FB θα δεις οτι το ανεβαζει

Αυτο που με βολευει με το To-Do λιστ, ειναι οτι εχω ευκολη προσβαση στο μενου αυτο και οτι εμφανιζεται στο tile στην οθονη εναρξης του κινητου. Μπορω μεσω browser να το κανω αλλα ψαχνω κατι σαν το Sticky Notes των Win7.. Η παραπανω μεθοδος θα μου δινει τη δυνατοτητα να βλεπω οτι εχω εισαγει αμεσα ή θα πρεπει να ψαχνω μεσα στην εφαρμογη office του κινητου;

Οτι γραψεις στο ημερολογιο του hotmail συγνχρονιζεται με το τηλ

Μια χαρα δουλευει και με wifi !!!

οταν ανοιγεις το τηλ το wifi αργει λιγο να συνδεθει ..αν περιμενεις 5'' συνδεετε ...

Η γραψε και οταν λεει "δεν ειναι δυνατη "... και τσεκαρε το FB θα δεις οτι το ανεβαζει

Δλδ τι ακριβως πρεπει να κανω οταν μ βγαζει δν ειναι δυνατη η συνδεση???αν μπορεις να βοηθησεις γτ εχω 2 μερες το ψαχνω και οσο δν το βρισκω τρελενομαι :mad::blink:

Το ρολοι που υπαρχει στα 7.8 δειχνει και μπαταρια

Αν εισαι ξεκλειδωτος υπαρχει και αυτο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1328730

Μάλλον δεν το είπα καλά, εννοούσα ως αριθμητικό ποσοστό.

Αν το κάνει αυτό το ρολόι δώσε τα φώτα σου pls!

(δεν το έχω ξεκλειδώσει εκ πεποιθήσεως, αν το πείραζα θα έπαιρνα android :-) )

• 2 weeks later...
Δλδ τι ακριβως πρεπει να κανω οταν μ βγαζει δν ειναι δυνατη η συνδεση???αν μπορεις να βοηθησεις γτ εχω 2 μερες το ψαχνω και οσο δν το βρισκω τρελενομαι :mad::blink:

Δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο να κανεις ..αν εισαι συνδεδεμενος σε wifi πρπει να δουλευει κανονικα ..

Αυτο που ειπα ειναι οτι μερικες φορες ενω δειχνει οτι ειναι off γραφεις και ποσταρει κανονικα !!!

Μάλλον δεν το είπα καλά, εννοούσα ως αριθμητικό ποσοστό.

Αν το κάνει αυτό το ρολόι δώσε τα φώτα σου pls!

(δεν το έχω ξεκλειδώσει εκ πεποιθήσεως, αν το πείραζα θα έπαιρνα android :-) )

Σε αριθμητικο ποσοστο το δειχνει ...

http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/ScreenCapture6-1.jpg

Edited by colossus_r

Σε αριθμητικο ποσοστο το δειχνει ...

Αυτό ακριβώς ψάχνω! Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εμφανίσει το κινητό μου; (γιατί μετά από αρκετό ψάξιμο δε βρήκα κάποιο τρόπο να εμφανίσω ένα τέτοιο tile στο samsung omnia W μου)

Το τηλεφωνάκι το μπλε ποιο app είναι; :)

Το RapDialer

Αυτό ακριβώς ψάχνω! Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εμφανίσει το κινητό μου; (γιατί μετά από αρκετό ψάξιμο δε βρήκα κάποιο τρόπο να εμφανίσω ένα τέτοιο tile στο samsung omnia W μου)

Ειναι το clock hub ηταν μεσα στην ΡΟΜ που εβαλα αλλα νομιζω οτι ειναι μερος των 7.8