Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 7

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κυκλοφόρησε έκδοση του Viber με κλήσεις, αλλά μόνο για τα Lumia.

Colossus, υπάρχει καμία οδηγία τι να κάνουμε όλοι εμείς που δεν έχουμε ΝΟΚΙΑ; Το μόνο που έχω καταφέρει μέσω της ROM του ansar είναι να αλλάξω το marketplace ώστε να έχω πρόσβαση σε αυτό της ΝΟΚΙΑ, αλλά και πάλι δε με αφήνει να κάνω το install. Θέλει και κάτι ακόμα, αλλά δε το έχω καταλάβει ακριβώς τι...

Ναι για να βαζεις εφαρμογες της Νοκια θελει και αρκετες dll στον καταλογο Windows ... Το ψαχνω γιατι οι γνωμες διαφερουν ..

Το viber ομως δουλευει ... το εβαλα και εγω στον Τιτανα ,,που δεν μου δουλευει το drive kai to Music ...

Aλλαξε το ονομα της συσκευης σε Lumia 900 και ξαναπροσπαθησε

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Platform\DeviceTargeting Inf\OemName αλλαξε το σε Nokia

και to

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Platform\DeviceTargeting Inf\MODeviceName αλλαξετο σε Lumia 900

και κανε restart

Edited by colossus_r

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σωστός. Την πέρασα την εφαρμογή, αλλά ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει στις κλήσεις.

Μία διευκρίνηση μόνο. Όταν άλλαξα την Registry, πάλι μου έβγαζε ότι η εφάρμογή δεν υποστηρίζεται. Τελικά θέλει να γυρίσεις KAI το marketplace σε αυτό της ΝΟΚΙΑ.

Για όσους ενδιαφέρονται, η εφαρμογή είναι εδώ

http://chart.apis.google.com/chart?chs=160x160&cht=qr&chl=http://windowsphone.com/s?appid%3D3fbf2a22-dca6-4f28-a61f-a81beae3cf1c&choe=UTF-8&chld=L%7C1

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Καταρχήν, πρέπει να έχεις rooted συσκευή για να δουλέψει. Από κει και πέρα, υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που έχουν βγει στους xda για να αλλάζεις το marketplace. Εγώ το έκανα μέσω εφαρμογής που έχει ήδη μέσα η CustomROM που έχω περάσει. Από κει και πέρα, η διαδικασία είναι αρκετά επικίνδυνη, διότι υπάρχει περίπτωση να φάει κόλλημα το κινητό, με αποτέλεσμα μετά να μην ανοίγει καμία εφαρμογή. Την έχω πατήσει ήδη μία φορά, και χρειάστηκε hard reset για να στρώσει.

Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ.

Καταρχήν, πρέπει να έχεις rooted συσκευή για να δουλέψει. Από κει και πέρα, υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που έχουν βγει στους xda για να αλλάζεις το marketplace. Εγώ το έκανα μέσω εφαρμογής που έχει ήδη μέσα η CustomROM που έχω περάσει. Από κει και πέρα, η διαδικασία είναι αρκετά επικίνδυνη, διότι υπάρχει περίπτωση να φάει κόλλημα το κινητό, με αποτέλεσμα μετά να μην ανοίγει καμία εφαρμογή. Την έχω πατήσει ήδη μία φορά, και χρειάστηκε hard reset για να στρώσει.

Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ.

Σε ευχαριστώ το κατάφερα με την πρώτη εφαρμογή από τις δυο

Σωστός. Την πέρασα την εφαρμογή, αλλά ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει στις κλήσεις.

Μία διευκρίνηση μόνο. Όταν άλλαξα την Registry, πάλι μου έβγαζε ότι η εφάρμογή δεν υποστηρίζεται. Τελικά θέλει να γυρίσεις KAI το marketplace σε αυτό της ΝΟΚΙΑ.

Για όσους ενδιαφέρονται, η εφαρμογή είναι εδώ

http://chart.apis.google.com/chart?chs=160x160&cht=qr&chl=http://windowsphone.com/s?appid%3D3fbf2a22-dca6-4f28-a61f-a81beae3cf1c&choe=UTF-8&chld=L%7C1

Nαι βεβαια ... και ετσι βαζεις και αλλες της Νοκια

Για σας

έχω παραγγειλει το zte tania και πριν το πάρω στα χέρια μου θέλω να καταλάβω λίγο τι γίνεται. Εμένα με ενδιέφερε να έχω δωρεαν χαρτες αλλά δεν πήρα Νοκια λόγο τιμης.

Τωρα βλέπω τις συζητείσεις σας και καταλαβαινω ότι μπορεις να καταχωρείσεις της συσκευη σαν Νοκια και με αυτον τον τροπο να κατεβάσεις τις εφαρμογες της. Αλλά στα επιμέρους, δηλαδή όταν η συσκευη θα πρέπει να υπολογίσει την υπολειπομενη διαρκεια της μπαταριας δεν μπερδευεται αφου υπολογιζει για Νοκια ενω ειναι Ζτε. Ή στην διαχείρηση ενέργιας επεξεργαστεί κ.α. Προφανώς υπάρχου πολλά παραδειγματα σαν και αυτό αν και δεν ξέρω αν συμβαινει κάτι τέτοιο.

Γενικα πάντος αν κάνεις αυτη την διαδικασία δεν θα έχω θέμα (ειδικά με το τανια που είναι υποδεέστερο σε hardware) ? Δηλαδή να κολλάει και άλλα.

Τελικά όλα θα πάρουν 7.8 (και το tania)?

Ευχαριστώ προς το παρόν αν και θα σας κάνω και άλλες ερωτησεις στο μέλλον, ειδικά σε αυτους που έχουν τανια

Για σας

έχω παραγγειλει το zte tania και πριν το πάρω στα χέρια μου θέλω να καταλάβω λίγο τι γίνεται. Εμένα με ενδιέφερε να έχω δωρεαν χαρτες αλλά δεν πήρα Νοκια λόγο τιμης.

Τωρα βλέπω τις συζητείσεις σας και καταλαβαινω ότι μπορεις να καταχωρείσεις της συσκευη σαν Νοκια και με αυτον τον τροπο να κατεβάσεις τις εφαρμογες της. Αλλά στα επιμέρους, δηλαδή όταν η συσκευη θα πρέπει να υπολογίσει την υπολειπομενη διαρκεια της μπαταριας δεν μπερδευεται αφου υπολογιζει για Νοκια ενω ειναι Ζτε. Ή στην διαχείρηση ενέργιας επεξεργαστεί κ.α. Προφανώς υπάρχου πολλά παραδειγματα σαν και αυτό αν και δεν ξέρω αν συμβαινει κάτι τέτοιο.

Γενικα πάντος αν κάνεις αυτη την διαδικασία δεν θα έχω θέμα (ειδικά με το τανια που είναι υποδεέστερο σε hardware) ? Δηλαδή να κολλάει και άλλα.

Τελικά όλα θα πάρουν 7.8 (και το tania)?

Ευχαριστώ προς το παρόν αν και θα σας κάνω και άλλες ερωτησεις στο μέλλον, ειδικά σε αυτους που έχουν τανια

Για να μπορεις να βαλεις αλλα προγραμματα (εκτος market) η για να κανεις τετοιες αλλαγες πρεπει να εχεις συσκευη με custom rom ..Δεν νομιζω να εχουν βγει για το δικο σου..

Ψαξε στο xda αν υπαρχει κατι ... αλλα σου ξαναλεω δεν εχω δει κατι

Παιδιά εγώ με το 710 πάω για download στο viber και λέει πως πρέπει να κάνω αναβάθμιση γιατί δεν είναι συμβατή η συσκευή ενώ έχει την τελευταία έκδοση. Επίσης λέει πως η εφαρμογή ισως δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή μου(Ελλάδα). Τι φταίει? Edited by XL_31

καλησπέρα,

ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει για lumnia 800 κάποια εφαρμογή τύπου black list .

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδιά εγώ με το 710 πάω για download στο viber και λέει πως πρέπει να κάνω αναβάθμιση γιατί δεν είναι συμβατή η συσκευή ενώ έχει την τελευταία έκδοση. Επίσης λέει πως η εφαρμογή ισως δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή μου(Ελλάδα). Τι φταίει?

Η τελευται εκδοση ειναι μονο για ΝΟΚΙΑ

Το παιδι φαινεται να εχει Νοκια :P. Παντως διαβασα οτι το Viber για το ΝΟΚΙΑ με κλησεις το απεσηραν προς το παρον λογω καποιων προβληματων. Λογικά το άλλο δεν θα εχει προβλημα,εγω το ειχα εγκαταστησει πριν καιρο.

To Lumia 710 έχω

Το παιδι φαινεται να εχει Νοκια :P. Παντως διαβασα οτι το Viber για το ΝΟΚΙΑ με κλησεις το απεσηραν προς το παρον λογω καποιων προβληματων. Λογικά το άλλο δεν θα εχει προβλημα,εγω το ειχα εγκαταστησει πριν καιρο.

Ευχαριστώ!

ρε παιδιά τι έχει πάθει η μπαταρία τελευταία; πριν από ένα τέταρτο το έβγαλα από την πρίζα κ λέει ότι απομένουν 11ωρες.. αν είναι δυνατόν.. παίζει να τα τίναξε;

Γιώργος

Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!!

ρε παιδιά τι έχει πάθει η μπαταρία τελευταία; πριν από ένα τέταρτο το έβγαλα από την πρίζα κ λέει ότι απομένουν 11ωρες.. αν είναι δυνατόν.. παίζει να τα τίναξε;

Νομίζω ότι ο χρόνος που σου εμφανίζει είναι μόνο μια εκτίμηση.. Και πάντα ανάλογα με τις εφαρμογές που χρησιμοποίησες τελευταία. Σε κάποια στιγμή που δε θα το χειρίζεσαι, κοίταξε το ξανά. :)

P.S.: Με ένδειξη 8 ώρες ( αν θυμάμαι καλά ) έβγαλα ολόκληρη μέρα...

Huawei Nova 5T

παιδιά έχω ένα σπαστικό πρόβλημα με εκείνο το εικονίδιο που είναι για τα news από Facebook, Twitter, windows messenger... είναι αυτό που γραφει έξω στο live title Εγώ.. λοιπόν οταν έρχεται μια ειδοποίηση η οταν σχολιάζουν κάποιο στάτους μ μπαίνω για να διαβάσω το σχολιο αλλά δεν το εμφανίζει.. η αν γράψω κάτι εγώ το δείχνει αλλά οταν ξανά μπαίνω δεν το εμφανίζει καθόλου.. τι στο κόρακα συμβαίνει γμτ;

Γιώργος

Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!!

Ναι για να βαζεις εφαρμογες της Νοκια θελει και αρκετες dll στον καταλογο Windows ... Το ψαχνω γιατι οι γνωμες διαφερουν ..

Το viber ομως δουλευει ... το εβαλα και εγω στον Τιτανα ,,που δεν μου δουλευει το drive kai to Music ...

Aλλαξε το ονομα της συσκευης σε Lumia 900 και ξαναπροσπαθησε

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Platform\DeviceTargeting Inf\OemName αλλαξε το σε Nokia

και to

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Platform\DeviceTargeting Inf\MODeviceName αλλαξετο σε Lumia 900

και κανε restart

το ονομα αλλαζει και με developer unlock? με το touchexperience?

Παιδιά στο Lg optimus 7 έχω την εφαρμογή what's up το θέμα είναι ότι οταν την έχω κλειστή και ανοίξω το WiFi δεν μου έρχονται τα μηνύματα. Στο Android με το που μπω στο ίντερνετ άμεσος μου χτυπάει ότι έχω μήνυμα. Δεν γίνεται να τρέχει στο προσκήνιο;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Παιδιά στο Lg optimus 7 έχω την εφαρμογή what's up το θέμα είναι ότι οταν την έχω κλειστή και ανοίξω το WiFi δεν μου έρχονται τα μηνύματα. Στο Android με το που μπω στο ίντερνετ άμεσος μου χτυπάει ότι έχω μήνυμα. Δεν γίνεται να τρέχει στο προσκήνιο;

To WhatsApp μετά τα δύο τελευταία update έχει γίνει μία από τις χειρότερες εφαρμογές του marketplace. Μην ψάχνεις να βρεις τι φταίει στο λειτουργικό. Μέχρι πριν ένα μήνα δούλευε άψογα. Πλέον την έχουν καταστρέψει σε εκπληκτικά ερασιτεχνικό βαθμό.

Παιδιά δοκίμασε κάποιος με Trophy να περάσει την 7.8 που έχουν στο xda?

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

το ονομα αλλαζει και με developer unlock? με το touchexperience?

Δεν εχω προσπαθησει με devunlock αλλα νομιζω πως οχι ... Αλλα προσπαθησε και πες μας

δεν μπορώ να συνδεθώ στο Facebook με τίποτα.. μ βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η συνδεση στην συνομιλία.. αν μπω στο εικονίδιο που γραφει Εγώ εκεί λέει αδύνατη συνδεση με την εφαρμογή im... κ επίσης αν παω στις ρυθμίσεις - δίκτυο μ βγαζει μηνυμα προσπαθήστε ξανά αργότερα λυπούμαστε αλλά οι ρυθμίσεις του δικτύου σας δεν είναι διαθέσιμες αυτή την στιγμη.. προσπαθήστε ξανά αργότερα.. πατάω οκ κ μετά εμφανίζει ένα μηνυμα π λέει τηλεφωνο call barred.. τι έγινε ρε παιδιά; πάντως έσβησα την εφαρμογή Microsoft από το Facebook, την εφαρμογή για να είναι το Facebook μαζί με το μσν μέσω της σελίδας μ στο Microsoft account κ επίσης έσβησα κ το εμαιλ που κάνει συγχρονισμό από το κινητό με το Facebook... τα ξανά περασα απο την αρχή αλλά τίποτα..

τι μπορεί να φταίει;

Γιώργος

Παιδιά έχω πρόβλημα. Δεν μπορω να μεταφέρω τις επαφες.

Βασικά μετέφερα τις επαφές από το pc suite σε έναν φάκελο στο outlook και μετά πρέπει να τις αντιγράψη στις επαφες του windowslive λογαρισμου στο outlook αλλα μου βγάζει ένα σφαλμα και δεν μου το κάνει.

Επιπλεον ψαχνοντας στο site τις microsoft διαβασα ότι μέσω windows live δεν περνάνε στο τηλ οι φωτογρ, που έχεις συνημμένες με την κάθε επαφη.

Θα ήθελα λιγο βοήθεια.

Ευχαριστώ

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον FarmaS. Στο εικονίδιο εγώ δεν συνδέεται σε fb και windows live και γράφει αδύνατη σύνδεση στην εφαρμογή im. Καμία βοήθεια;

Παιδιά έχω πρόβλημα. Δεν μπορω να μεταφέρω τις επαφες.

Βασικά μετέφερα τις επαφές από το pc suite σε έναν φάκελο στο outlook και μετά πρέπει να τις αντιγράψη στις επαφες του windowslive λογαρισμου στο outlook αλλα μου βγάζει ένα σφαλμα και δεν μου το κάνει.

Επιπλεον ψαχνοντας στο site τις microsoft διαβασα ότι μέσω windows live δεν περνάνε στο τηλ οι φωτογρ, που έχεις συνημμένες με την κάθε επαφη.

Θα ήθελα λιγο βοήθεια.

Ευχαριστώ

Για να πανε οι επαφες απο το outlook στο live δεν τις αντιγραφεις απλα σε ενα φακελο ...

Βαλε Outlook connector η διαβασε εδω με αυτον τον τροπο

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον FarmaS. Στο εικονίδιο εγώ δεν συνδέεται σε fb και windows live και γράφει αδύνατη σύνδεση στην εφαρμογή im. Καμία βοήθεια;

Δεν μας λες τι τηλ και ΡΟΜ εχεις αλλα οπως ειπα και στον farmas το προβλημα ειναι συνηθως στις ρυθμισεις του fb + hotmail στο pc ...