bbbb Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Eυχαριστώ.Εχω δοκιμάσει τουλάχιστον τις 4 τελευταίες εκδόσεις του hd2owner και σε καμμία δε δούλευε.Ηξερα το κόλπο με το spotify (που όμως αν κάνεις και άλλες εργασίες φεύγει από background app και πρέπει καθε τρεις και λίγο να το ξανανοίγεις) και όταν παίζει radio με το tunein radio αλλά δεν ήξερα για το "bug" ; του iheartradio που από ότι λένε το κρατά ανοιχτό ακόμη και αν σταματήσει να παίζει μουσική.Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 υπαρχει και αυτο http://www.wpcentral.com/new-windows-phone-homebrew-app-keeps-wi-fi-alive-video εγω το προτιμω οπως ειναι τωρα. εξαλου περιοδικα το wifi ανοιγει για να τσεκαρει αν υπαρχουν μαιλ μυνηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 υπαρχει και αυτο http://www.wpcentral.com/new-windows-phone-homebrew-app-keeps-wi-fi-alive-video εγω το προτιμω οπως ειναι τωρα. εξαλου περιοδικα το wifi ανοιγει για να τσεκαρει αν υπαρχουν μαιλ μυνηματα Kανει ακριβως το ιδιο πραγμα που κανει το bug toy iheart ... απλα θελει ξεκλειδωτο τηλεφωνο ..!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ε ναι ρε παιδιά. Είτε πρόκειται για ios, android, wp no unlock/root no party!!! Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ε ναι ρε παιδιά. Είτε πρόκειται για ios, android, wp no unlock/root no party!!! Αυτο να το πεις σε ολους αυτους που πηραν ενα wp τηλεφωνο το ειχαν οπως ηταν απο την μαμα τους ..δεν ασχοληθηκαν καθολου και αποφανθηκαν οτι δεν κανει ... Και δεν μιλαω μονο για απειρους χρηστες ... Ακομοι και ειδικοι !!!! Ολοι αυτοι που δεν ξερανε αλλα και δεν κατσανε να μαθουν πως στηνεται το τηλ ....Αυτοι που αν δεν κανουν jb/root το δικο τους δεν μπορουν να το χρησιμοποιησουν ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Εκτός από αυτούς όμως πρέπει να το μάθουν και οι εταιρίες ότι δεν μας αρέσουν οι κλειδωμενοι bootloaders... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Επειδή χρησιμοποιώ και το tunein radio και το sports-tracker, ποτέ δεν έχω πρόβλημα. Η εφαρμογή του facebook όντως βγάζει ενίοτε καθυστερημένα notifications για μηνύματα. (LG E900) όσον αφορά το sports-tracker μου το έχει κάνει πολλές φορές. κατεβάινω την πειραιώς και ξαφνικά με δείχνει στην θηβών. Στο τελευταίο freeday, είμασταν πλ. Αγ. Παρασκευής, ανεβαίναμε την μεσογείων, και ξαγνικά τραβάει μια ευθεία γραμμή (άρα κάπου εκεί έχασε το σήμα) και με δείχνει στα λιμανάκια. Αν έχεις άποψη απο Αθήνα καταλαβαίνεις το μέγεθος του λάθους. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Εκτός από αυτούς όμως πρέπει να το μάθουν και οι εταιρίες ότι δεν μας αρέσουν οι κλειδωμενοι bootloaders... Αυτο ειναι κατι που δυσκολα θα δουμε απο τους 2 μεγαλους (apple MS ) αλλα παντα πρεπει να το ζηταμε ... Και στο android σε καποια τον ξεκλειδωσε η HTC ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Kανει ακριβως το ιδιο πραγμα που κανει το bug toy iheart ... απλα θελει ξεκλειδωτο τηλεφωνο ..!!! Για πες καμιά λεπτομέρεια γι'αυτό Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Για πες καμιά λεπτομέρεια γι'αυτό Tο γραφουμε πιο πανω ... Ειναι για να κρατησουμε το wifi ανοιχτο .... Διαβασε το λινκ που εδωσα ... αλλα και την εφαρμογη που ειπε ο φιλος rs71 !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 καλό αυτό. λειτουργεί μια χαρα off: ειχα γεννέθλεια στις 2/8. ε, ακόμα μου έρχονται ειδοποιήσεις στο facebook app Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Χαίρετε! Μήπως ξέρετε καμιά εφαρμογή ή site, για να κατεβάζει κάποιος wallpapers; Δεν έχω ξεκλείδωτο τηλέφωνο, προς το παρόν.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Χαίρετε! Μήπως ξέρετε καμιά εφαρμογή ή site, για να κατεβάζει κάποιος wallpapers; Δεν έχω ξεκλείδωτο τηλέφωνο, προς το παρόν.. easywallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Χαίρετε! Μήπως ξέρετε καμιά εφαρμογή ή site, για να κατεβάζει κάποιος wallpapers; Δεν έχω ξεκλείδωτο τηλέφωνο, προς το παρόν.. easywallpaper Στο μαρκετ εχει 2 πολυ καλες εφαρμογες ... και για νεα wallpaper αλλα και για επεξεργασια τους http://www.windowsphone.com/en-GB/apps/ae383e79-bf39-e011-854c-00237de2db9e http://www.windowsphone.com/en-GB/apps/6efe11a2-0d07-43be-bc84-506b9ecfa177 Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 easywallpaper Στο μαρκετ εχει 2 πολυ καλες εφαρμογες ... και για νεα wallpaper αλλα και για επεξεργασια τους http://www.windowsphone.com/en-GB/apps/ae383e79-bf39-e011-854c-00237de2db9e http://www.windowsphone.com/en-GB/apps/6efe11a2-0d07-43be-bc84-506b9ecfa177 Thanks και στους 2!!! :) Και μια απορία, που προέκυψε από τα links του colossus_r: Αν μπω στο Marketplace, από τον Internet Explorer, μπορώ να αλλάζω την επιλογή της χώρας, έτσι ώστε να "βλέπω" και εφαρμογές που πιθανότατα δεν υπάρχουν στο Ελληνικό (π.χ. ) Marketplace; :worry Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Thanks και στους 2!!! :) Και μια απορία, που προέκυψε από τα links του colossus_r: Αν μπω στο Marketplace, από τον Internet Explorer, μπορώ να αλλάζω την επιλογή της χώρας, έτσι ώστε να "βλέπω" και εφαρμογές που πιθανότατα δεν υπάρχουν στο Ελληνικό (π.χ. ) Marketplace; :worry Ναι μπορεις ..αλλα μονο να δεις !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Παιδιά εχω ενα πρόβλημα εδω κ ενα μήνα...οταν πατάω το εικονίδιο του internet explorer δεν μου το ανοίγει...τι συμβαίνει ξέρει κάποιος..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Μήπως γνωρίζει κάποιος καμία εφαρμογή, ή κάποιον τρόπο με τον οποίο θα μπορώ να συνδέω τη συσκευή μου (Optimus 7) με τον υπολογιστή μου και να την αναγνωρίζει ως "Removable disk" ; Ξέρω την εφαρμογή που μου το δείχνει σαν δίσκο (usbStorageEnabler) αλλά δεν μου κάνει. Θέλω να το βλέπει ως Removable Disk, γιατί όταν συνδέω τέτοια συσκευή στον υπολογιστή μου ανοίγει παράθυρο με επιλογές και χρησιμοποιώ την επιλογή "Import Pictures" στο Dropbox κάτι που μου είναι πολύ χρήσιμο και απαραίτητο, γιατί σώζει τις φωτογραφίες στο Dropbox μου με ημερομηνία λήψης... Με έχει σώσει αυτό, με όλες τις συσκευές που, βλακωδώς κατά τη γνώμη μου, δεν σώζουν τις φωτο με ημερομηνία - ώρα λήψης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Μήπως γνωρίζει κάποιος καμία εφαρμογή, ή κάποιον τρόπο με τον οποίο θα μπορώ να συνδέω τη συσκευή μου (Optimus 7) με τον υπολογιστή μου και να την αναγνωρίζει ως "Removable disk" ; Ξέρω την εφαρμογή που μου το δείχνει σαν δίσκο (usbStorageEnabler) αλλά δεν μου κάνει. Θέλω να το βλέπει ως Removable Disk, γιατί όταν συνδέω τέτοια συσκευή στον υπολογιστή μου ανοίγει παράθυρο με επιλογές και χρησιμοποιώ την επιλογή "Import Pictures" στο Dropbox κάτι που μου είναι πολύ χρήσιμο και απαραίτητο, γιατί σώζει τις φωτογραφίες στο Dropbox μου με ημερομηνία λήψης... Με έχει σώσει αυτό, με όλες τις συσκευές που, βλακωδώς κατά τη γνώμη μου, δεν σώζουν τις φωτο με ημερομηνία - ώρα λήψης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το ειχα χρειαστει και εγω οταν ειχα το Trophy.. Ειχα ακολουθησει την διαδικασια Εδω.. Πιστευω πως ειναι αυτο που ζητας.. ;) Για να το επαναφερεις κανεις το αντιστροφο.. Ενταξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Μήπως γνωρίζει κάποιος καμία εφαρμογή, ή κάποιον τρόπο με τον οποίο θα μπορώ να συνδέω τη συσκευή μου (Optimus 7) με τον υπολογιστή μου και να την αναγνωρίζει ως "Removable disk" ; Ξέρω την εφαρμογή που μου το δείχνει σαν δίσκο (usbStorageEnabler) αλλά δεν μου κάνει. Θέλω να το βλέπει ως Removable Disk, γιατί όταν συνδέω τέτοια συσκευή στον υπολογιστή μου ανοίγει παράθυρο με επιλογές και χρησιμοποιώ την επιλογή "Import Pictures" στο Dropbox κάτι που μου είναι πολύ χρήσιμο και απαραίτητο, γιατί σώζει τις φωτογραφίες στο Dropbox μου με ημερομηνία λήψης... Με έχει σώσει αυτό, με όλες τις συσκευές που, βλακωδώς κατά τη γνώμη μου, δεν σώζουν τις φωτο με ημερομηνία - ώρα λήψης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. To αυτοματο σωσιμο των φωτογραφιων στο skydrive δεν σε εξυπηρετει ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Το ειχα χρειαστει και εγω οταν ειχα το Trophy.. Ειχα ακολουθησει την διαδικασια Εδω.. Πιστευω πως ειναι αυτο που ζητας.. ;) Για να το επαναφερεις κανεις το αντιστροφο.. Ενταξει? Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω. Ελπίζω να το βλέπει ως Removable Disk και όχι σαν δίσκο του συστήματος... To αυτοματο σωσιμο των φωτογραφιων στο skydrive δεν σε εξυπηρετει ??? Το Skydrive δεν τις σώζει με ημερομηνία όπως κάνει το Dropbox (που τους αλλάζει το όνομα) αλλά τις σώζει με το όνομα που έχει δώσει η συσκευή... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Kανει ακριβως το ιδιο πραγμα που κανει το bug toy iheart ... απλα θελει ξεκλειδωτο τηλεφωνο ..!!! Που μπορω να βρω αυτη την εφαρμογη keep alive ? κ οταν λες οτι θελει ξεκλειδωτο τηλεφωνο τι εννοεις ? Παράθεση Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Που μπορω να βρω αυτη την εφαρμογη keep alive ? κ οταν λες οτι θελει ξεκλειδωτο τηλεφωνο τι εννοεις ? τωρα πια υπαρχει στο μαρκετ ...κανονικα ..κατεβασε την πριν την ..κατεβασουν Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TERRORZONE Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ρε παιδια γιατι νομιζω οτι το. Κεεπ alive δε δουλευει? Παράθεση ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Υπάρχει καμία free εφαρμογή με την οποία θα μπορεί το κινητό μέσω bluetooth να ελέγχει το powerpoint? (τα βασικά, μετάβαση από slide σε slide) Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts