georgegr3 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Ούτε εγω με lumia 710 εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 (edited) Έρχονται Viber, Microsoft Translator 2.0 και πολλά άλλα από αυτήν και την επόμενη εβδομάδα! Καλημέρα σας, Μια ερώτηση όλοι έχετε μετά το mango sms 160 χαρακτήρων στα ελληνικά;;; Το βλέπω παντού που όλοι έχουν ενω εμένα το hd7 μου με custom rom δεν έχει.. Μπορώ να το ενεργοποιήσω κάπως ή είναι λόγω της custom rom που δεν έχει;;; Ευχαριστώ! Όχι είναι θέμα localization της Microsoft. Αν όχι στο Tango, θα έρθει το καλοκαίρι με το Apollo. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 17, 2012 by athanaso77 Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Εμενα παντως εχει κανονικα 160 χαρακτηρες μετα το τελευταιο update. Ειχα ρωτησει για το Board Express for Tapatalk οτι μου εβγαζε μηνυμα οτι το myphone δεν υποστηριζεται. Παλιοτερα (πριν κανενα μηνα) θυμαμαι οτι το εβλεπα κανονικα το myphone. Εχει δοκιμασει κανεις αλλος τις τελευταιες μερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Εμενα παντως εχει κανονικα 160 χαρακτηρες μετα το τελευταιο update. Ειχα ρωτησει για το Board Express for Tapatalk οτι μου εβγαζε μηνυμα οτι το myphone δεν υποστηριζεται. Παλιοτερα (πριν κανενα μηνα) θυμαμαι οτι το εβλεπα κανονικα το myphone. Εχει δοκιμασει κανεις αλλος τις τελευταιες μερες; This forum is not available (anymore) παλιοτερα το εβγαζε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Εγώ με HTC radar ελληνικο είχα ανεκαθεν 160 χαρακτήρες στα sms. Δυστυχώς και μένα δε μου δουλεύει πια το φόρουμ στο board express :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Kαι εγώ στο hd2 που χρησιμοποιώ μια wp7 tango rom βασισμένη μάλλον σε custom από hd7 (μιας και το κινητό εμφανίζεται ως hd7 στις ρυθμίσεις) μια χαρά έχω 160 χαρακτήρες στα sms.To board express δυστυχώς δε δουλεύει ούτε σε μένα.Μήπως ξέρει κάποιος που πρέπει να γράψουμε στο φόρουμ για να διαβάσει κάποιος υπεύθυνος και να το διορθώσει; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Εγω το εγραψα εδω παντως http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=170799 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 LG Optimus 7 και δεν είχα ποτέ και με κανένα update 160 χαρακτήρες. EPIC FAIL .- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavyaris Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 LG Optimus 7 και δεν είχα ποτέ και με κανένα update 160 χαρακτήρες. EPIC FAIL .- χαχα βιαστήκαμε και πήραμε τις πρώτες συσκευές με windows, τουλάχιστον είχαν προσφορά 190€ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpe Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) Το hd7 το είχα πάρει 290. Φυσικά δεν το μετάνιωσα ποτέ μπορεί να κάνει πιο λίγα απο άλλους (android,ios) ακόμα και τώρα αλλα τα κάνει γρήγορα και καλά συτό είναι το wp. Εχω βγάλει screenshot με 17μέρες και κάτι uptime και το έκλεισα απλά για να βγάλω την sim αλλιώς δεν είχε θέμα.. Όσο είχα android (μέχρι 2.2) δεν υπήρχε περίπτωση να το δω αυτό..το ήθελε το restart του! Το ερώτημα για τα sms το έγραψα με αφορμή αυτό . Γενικά πιστεύω οτι είναι απλά θέμα rom ή ίσως κάτι στο μητρώο όπως και στη γλώσσα του μενού που βάλαμε ελληνικά σχετικά εύκολα με το mango. Edited April 17, 2012 by jimpe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Πως γινεται μερικοι να εχουν χωρις custom rom, 160 χαρακτηρες και μερικοι οχι; Δεν μπορω να το καταλαβω.. Racoon, πολυ ευχαριστα τα νεα οσον αφορα το viber! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 καλημέρα, έχει ήδη βγει για το iOS... ξέρει κανείς αν θα βγει και σε wp7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) ξερει κανείς που μπορω να βρω το xap για το Θερμιδομετρητής for WP7 ???? οχι δεν ειμαι χοντρος !! ειμαι 3D :lol::lol: Edit : το βρήκα τωρα θα αδυνατίσω Edited April 23, 2012 by lepes Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm10 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Skydrive.......25 GB δωρεάν χώρο και έχεις όλα σου τα αρχεία παντού και πάντα...... Παράθεση Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2 Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Πώς κι αν μπορώ από το android κινητό μου να μεταφέρω τραγούδια και έγγραφα στο omnia w που έχω χωρίς τη μεσολάβηση του zune; Γιατί δεν έχει 160 χαρακτήρες για τα ελληνικά; Το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα. Υπαρχει λογος που δεν θελεις το Zune ??? Ειναι ευκολη και γρηγορη διαδικασια .... Αν επιμενεις μπορεις οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω μεσω του skydrive .... Εχεις 25gb δωρεαν χωρο αποθηκευσης Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) Το πρόβλημα με το zune ειναι ότι πρέπει να το έχεις σε κάθε pc από το οποίο θέλεις να μεταφέρεις αρχεία.Σε αντίθεση με το android που απλά συνδέεις το καλώδιο σε όποιο pc θες και μεταφέρεις αρχεία ως αφαιρούμενο δίσκο Πάντως εφόσον το pc έχει το zune εγκατεστημένο μπορείς να μεταφέρεις αρχεία απευθείας στη συσκευή με το usb storage enabler που κατεβάζεις από http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304405 νούμερο 17 εκτός και αν λειτουργεί μόνο σε unlocked συσκευές Edited April 24, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Χρηστο θελει unlock δυστηχως..αυτο με το wifi ειναι πολυ βλακεια.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 A οκ τότε.Ευτυχώς έχω το leo. Mε το wifi μια λύση που διάβασα σήμερα ειναι να έχεις στο background να τρέχει η εφαρμογή spotify.Απλά την αφήνεις ανοιχτή,δε χρειάζεται καν να κάνεις login.Προς το παρόν δείχνει να δουλεύει το κολπάκι,χωρίς να επιβαρύνει την μπαταρία αλλά άμα αρχίσεις και ανοίγεις εφαρμογές και σβηστεί από την μνήμη ραμ,πρέπει να την ξανανοίξεις. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Με ένα search στο market μου βγάζει αυτά http://www.windowsphone.com/en-US/search?q=messenger δοκίμασα το messenger by miyowa αλλά κλασικά παρόλο που έχω ενεργοποιήσει να λαμβάνει push ειδοποιήσεις,το wifi κλείνει στην αναμονή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Βεβαια εχει..πανε μηνυματα πατα καρω το ανθρωπακι και συνδεσου..απλα πραγματα,αν θες συνδεεις και τα κοινωνικα για να μιλας απο εκει. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Υπάρχει build in windows live messenger? Δε βλέπω κάτι στο omnia w που έχω. Αν δεν έχει, υπάρχει εφαρμογή στο marketplace; Έτσι για το γ...... να μην το κάνω από το note που είναι android. Το πληκτρολόγιο είναι λίγο για μικρά χέρια υπάρχει κάποιο άλλο; Τελικά 160 για sms μόνο με τη γνωστή εφαρμογή από το marketplace; Ειναι ενσωματεμενο δεν θελει εξτρα εφαρμογη ...Απο την επαφη που θες να μιλησεις διαλεξε "SMS+συνομιλια" και επισης ... Aπο τα "Μυνηματα" απο εκει που στελνεις sms μπορει να συνομιλησεις και στο MSN .. Πατησε το δεξιο κουμπι κατω και θα εχεις επιλογη sms-messenger-Facebook -twitter Στο "Εγω" πρεπει να εχεις "ορισμο καταστασης" "Διαθεσιμος" Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpe Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Με το viber ξέρεις κανεις τι γίνεται ?? Περάσαν δύο βδομάδες απο τότε που είπαν την προσεχή βδομάδα... το περιμένω πως και πως :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkont Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Υπάρχει εφαρμογή σαν αυτή που αναφέρω στον τίτλο , που να μετρά από συγκεκριμένη χρονική στιγμή και μετά τα MB που έχουν μεταφερθεί μέσω 3G ; Έστω και επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechManiac Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Δεν υποστηρίζεται από τα τωρινά API των 7.5, θα υποστηριχθεί στο apollo όμως. Παράθεση Nokia 3310 (5/2002) -> Nokia 3650 (8/2003) -> Nokia N95 (7/2007) -> Nokia Lumia 800 (2/2012) -> Nokia Lumia 620 (11/2013) -> Nokia Lumia 830 (5/2015) -> Samsung S7 edge (5/2017) -> Samsung S20 (5/2020) -> iPhone 13 Pro (11/2022) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 παιδια ανεβασα στο skydrive απο το pc 2 mp3 και σεν μπορω να τα αποθηκευσω στο κινητο γιατι κανω κατι λαθος η δεν γινεται? οι φωτογραφιες παντως αποθηκευονται:wacko: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts