flik Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 τζίφος τελικά το πρόγραμμα:mad: θέλει ίντερνετ για να υπολογίσει τη διαδρομή, καλά που έχουμε το navigon. sd? δεν εχει υποδοχή για κάρτα κανένα τηλέφωνο με wp Αν κλείσουμε το wifi και ανοίξουμε το πρόγραμμα βγάζει το εξής μήνυμα: Η οδήγηση της nokia μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε λειτουργία σύνδεσης. Ελεγξτε τη σύνδεση του δικτύου σας. Έχεις δίκιο. Και φόρτωνε ο χάρτης πολύ γρήγορα... Τουλάχιστον για όσους έχουν data plan, δεν τους τρώει δεδομένα για κατέβασμα του χάρτη. Το σκεπτικό δεν το κατάλαβα όμως, ας το έκαναν offline τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Έχεις δίκιο. Και φόρτωνε ο χάρτης πολύ γρήγορα... Τουλάχιστον για όσους έχουν data plan, δεν τους τρώει δεδομένα για κατέβασμα του χάρτη. Το σκεπτικό δεν το κατάλαβα όμως, ας το έκαναν offline τελείως. Στο xda λένε οτι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ενημερωμένη έκδοση που δεν θα χρειάζεται ίντερνετ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Να ρωτησω και κατι ακόμα, καρτα sd πως αλλαζουμε? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 ρε παιδιά σε κάποιες εφαρμογές το application deployment μου βγάζει σφάλμα 0Χ81030120 τι διάολο είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 ρε παιδιά σε κάποιες εφαρμογές το application deployment μου βγάζει σφάλμα 0Χ81030120 τι διάολο είναι αυτό; Δοκίμασες με το tom xap installer? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ακολουθηα κατα γραμμα τον οδηγο για ξεκλειδωμα.σ Εχω ενα dell venue pro με την mango. Το προβλημα ειναι οτι οταν παταω την chevron.exe κατευθειαν με λεει οτι το προγραμμα πρεπει να τερματιστει. Το εχω κατεβασει απο διαφορα σιτες και γινεται παντα το ιδιο...καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm10 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Δοκίμασε να το τρεξεις σαν administrator... Παράθεση Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2 Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Τα ιδια...κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm10 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Δοκίμασε να πας πίνακας ελέγχου>λογαριασμοί χρηστών>αλλαγή ρυθμίσεων ελέγχου λογαριασμού χρήστη και κατέβασε τη μπάρα τέρμα κάτω στο να μην ειδοποιουμε ποτε...επανεκινηση και δοκίμασε να το τρεξεις ξανά.... Παράθεση Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2 Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ακολουθηα κατα γραμμα τον οδηγο για ξεκλειδωμα.σ Εχω ενα dell venue pro με την mango. Το προβλημα ειναι οτι οταν παταω την chevron.exe κατευθειαν με λεει οτι το προγραμμα πρεπει να τερματιστει. Το εχω κατεβασει απο διαφορα σιτες και γινεται παντα το ιδιο...καμια ιδεα? σου ζήτησε να κατεβάσει το .net 4 και τα υπόλοιπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Δοκίμασες με το tom xap installer? ήθελε πείραγμα το xap το appManifest για την ακρίβεια. έπρεπε να σβήσω μια σειρά από το κείμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Να ρωτησω και κατι ακόμα, καρτα sd πως αλλαζουμε? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Να ρωτησω και κατι ακόμα, καρτα sd πως αλλαζουμε? Eλα πλάκα κάνεις έτσι? Έχεις ρωτήσει τόσες φορές. Τι συσκευή έχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Eλα πλάκα κάνεις έτσι? Έχεις ρωτήσει τόσες φορές. Τι συσκευή έχεις? εχω HTC hd2 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 εχω HTC hd2 Και πιο ειναι το πρόβλημα ν αλλαξεις την sd? Πατησέ τη προς τα μέσα και θα βγει:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Και πιο ειναι το πρόβλημα ν αλλαξεις την sd? Πατησέ τη προς τα μέσα και θα βγει:lol: καποιος μου ειπε οτι πρεπει να κανω hard reset οταν εχεις windows 7 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 καποιος μου ειπε οτι πρεπει να κανω hard reset οταν εχεις windows 7 Τα windows phone 7 δεν αναγνωρίζουν κάρτες μνήμης, οπότε οτι και να κάνεις δεν θα σου δουλέψει. Χρησιμοποιησε τη μόνο για android και windows mobile Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm10 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 καποιος μου ειπε οτι πρεπει να κανω hard reset οταν εχεις windows 7 Στο HD2 αν έχεις περασμένα wp7 και αλλάξεις την κάρτα μνήμης, τότε το λειτουργικό κάνει format απο μόνο του την καινούρια κάρτα.... Θα είναι σαν να έχεις κάνει hard reset... Παράθεση Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2 Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 ξερει κανεις εαν υπάρχει κατι νεότερο για καποιο application που να μας ενημερώνει για χρηση data ?? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cymothoe Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Καλησπέρα, θα ήθελα να ανακοινώσω μια εφαρμογή που έχω κατεβάσει στο marketplace, με την ελπίδα ότι θα φανεί χρήσιμη στα μέλη του φόρουμ. Λέγεται 'Greek SMS 160' και επιτρέπει σε οποιοδήποτε συσκευή με mango την αποστολή ελληνικών SMS με 160 χαρακτήρες ανα μήνυμα. http://www.windowsphone.com/el-GR/apps/0d65247e-bd67-4625-aca8-e8d32e23ae0e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Θα το δοκιμάσω, ΜΠΡΑΒΟ για την προσπάθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 καλησπερα, Εχει κανεις το Nokia Drive 1.0.0.1094? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) καλησπερα, Εχει κανεις το Nokia Drive 1.0.0.1094? αυτο που ζητάς είναι αυτό που δίνω στο σύνδεσμο πιο πίσω και που φαντάζομαι το έχεις, νεοτερη έκδοση με πλοήγηση χωρίς ίντερνετ δεν έχει βγει ακόμα Edited November 27, 2011 by mustanggre Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 αυτο που ζητάς είναι αυτό που δίνω στο σύνδεσμο πιο πίσω και που φαντάζομαι το έχεις, νεοτερη έκδοση με πλοήγηση χωρίς ίντερνετ δεν έχει βγει ακόμα αυτο που λεω ειναι οτι υπαρχει αυτη: 1.0.0.1094 αυτη που εχω ειναι η 1.0.0.0 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larjohn Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Προσπαθώ εδώ και καιρό να αγοράσω εφαρμογή από το Marketplace. Με κάρτα (όχι πιστωτική) της Εθνικής, μου λέει ότι δεν το επιτρέπει, με μια της ΑΤΕ δεν την αναγνωρίζει καν και η μόνη που δέχεται είναι μία προπληρωμένη (όχι gift) της ΑΤΕ. Το θέμα είναι ότι όταν φτάνω στο τελευταίο βήμα, μου λέει ότι δε μπορεί να ολοκληρώσει την αγορά. Μπορείτε να μου πείτε με τι κάρτα αγοράζετε τις εφαρμογές; Με την προπληρωμένη της ΑΤΕ, έχω αγοράσει από paypal, amazon και άλλο site με δικό του σύστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts