Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 7

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχει σχεση το winrar με την αλλαγη location

Απο το pc setting/region and lang βαλε το location σε US. Τα αλλα (formats) σε Ελληνικα ...

Και για τα ακαταλαβιστικα που σου βγάζει στην τελευταια καρτελα (administrative) αλλαξε και το non-unicode σε Ελληνικα.

τελικα αφου πηρα και εγω το ΄΄βαπτισμα΄΄ και περασα το update οπως ελεγες τωρα καταλαβα επιτελους καποια πραγματα.αφου το εκανα εγω που ειμαι ασχετος ΟΛΟΙ μπορειται να το κανετε.και σιγα σιγα καταλαβαινω την λογικη του τηλεφωνου.ευχαριστω για την βοηθεια.τα εφτιαξα λοιπον σχεδον ολα.

τωρα μαλλον ξανακλειδωσε απο οτι καταλαβαινω γιατι μου βγαζει αυτο.

http://prntscr.com/3cwtlμαλλον εκανα καπου λαθος.

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικα αφου πηρα και εγω το ΄΄βαπτισμα΄΄ και περασα το update οπως ελεγες τωρα καταλαβα επιτελους καποια πραγματα.αφου το εκανα εγω που ειμαι ασχετος ΟΛΟΙ μπορειται να το κανετε.και σιγα σιγα καταλαβαινω την λογικη του τηλεφωνου.ευχαριστω για την βοηθεια.τα εφτιαξα λοιπον σχεδον ολα.

τωρα μαλλον ξανακλειδωσε απο οτι καταλαβαινω γιατι μου βγαζει αυτο.

http://prntscr.com/3cwtlμαλλον εκανα καπου λαθος.

Δεν μπορεί να ξανακλείδωσε. Μπες στο xda και κατέβασε το XAPDeployX. Αν δεν έχεις βάλει το sdk (windows dev tools) στο thread του προγράμματος λέει να κατεβάσεις και ένα αρχείο για setup. Κάντο και αυτό.

Άνοιξε το zune, περίμενε να συγχρονίσει με το κινητό και μετά κάνε deploy.

Δεν μπορεί να ξανακλείδωσε. Μπες στο xda και κατέβασε το XAPDeployX. Αν δεν έχεις βάλει το sdk (windows dev tools) στο thread του προγράμματος λέει να κατεβάσεις και ένα αρχείο για setup. Κάντο και αυτό.

Άνοιξε το zune, περίμενε να συγχρονίσει με το κινητό και μετά κάνε deploy.

βασικα για να μην σε ζαλιζω παλι μαλλον εκανα πατατα.νομιζα οτι ειναι κλειδωμενο και πατησα να δω με το chevron w7.εκανα relock και οταν πηγα να το ξαναξεκλειδωσω μου εβγαλε αυτο http://prntscr.com/3d0n9

βασικα για να μην σε ζαλιζω παλι μαλλον εκανα πατατα.νομιζα οτι ειναι κλειδωμενο και πατησα να δω με το chevron w7.εκανα relock και οταν πηγα να το ξαναξεκλειδωσω μου εβγαλε αυτο http://prntscr.com/3d0n9

Σε mango όλα αυτά; Σε επίσημη rom;

Αυτή τη στιγμή δεν έχεις κανένα sideloaded app να δοκιμάσεις; Αν ανοίγει έστω και ένα xap που πέρασες απο τον υπολογιστή σημαίνει πως είσαι ξεκλείδωτος.

Αν είσαι όντως κλειδωμένος, και θες να είσαι ξεκλείδωτος, τότε βάλε την touch-it custom rom. Το chevron το πετάς....δεν το ξανανοίγεις.

Νόμιζα πως το chevron δεν θα το αναγνώριζε το τηλέφωνο σε mango έστω και αν ήταν κλειδωμένο, αλλά πράγματι το βλέπει και προσφέρει relock. Τώρα πως μπερδεύτηκες δε ξέρω..

Σε mango όλα αυτά; Σε επίσημη rom;

Αυτή τη στιγμή δεν έχεις κανένα sideloaded app να δοκιμάσεις; Αν ανοίγει έστω και ένα xap που πέρασες απο τον υπολογιστή σημαίνει πως είσαι ξεκλείδωτος.

Αν είσαι όντως κλειδωμένος, και θες να είσαι ξεκλείδωτος, τότε βάλε την touch-it custom rom. Το chevron το πετάς....δεν το ξανανοίγεις.

Νόμιζα πως το chevron δεν θα το αναγνώριζε το τηλέφωνο σε mango έστω και αν ήταν κλειδωμένο, αλλά πράγματι το βλέπει και προσφέρει relock. Τώρα πως μπερδεύτηκες δε ξέρω..

εβαλα αυτή που λέει ο κολοσος .δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.δεν έχω κάποιο sideloaded να δοκιμάσω.

εβαλα αυτή που λέει ο κολοσος .δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.δεν έχω κάποιο sideloaded να δοκιμάσω.

Το chevron σου ανοίγει και σου εμφανίζει τι? Για unlock; Αν έχει το κουμπάκι unlock τότε σημαίνει πως το κλείδωσες.

Ξαναπέρνα την. Και μην ανοίξεις ξανά chevron. Απλά φλασάρεις rspl και την rom.

Το chevron σου ανοίγει και σου εμφανίζει τι? Για unlock; Αν έχει το κουμπάκι unlock τότε σημαίνει πως το κλείδωσες.

Ξαναπέρνα την. Και μην ανοίξεις ξανά chevron. Απλά φλασάρεις rspl και την rom.

ναι αυτο μου βγαζει.οκ. μαλλον θα το ξανακανω τωρα που πηρα το κολάι.ευχαριστω

Λοιπον το λειτουργικο ειναι καλο αλλα δεν ειναι αρκετο, εδω και καιρο περιμενω εφαρμογη για call recorder ειναι τοσο δυσκολο? Με βλεπω για android (nexus prime) και στα παπακια μου ποτε θα βγει για wp7
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν αρκετό επειδή δεν έχει callrecorder ??? Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός.

Αν σου κάνει το android βεβαίως να πας. Δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε ολους

From my fab Asus Transf Tablet

Λοιπον το λειτουργικο ειναι καλο αλλα δεν ειναι αρκετο, εδω και καιρο περιμενω εφαρμογη για call recorder ειναι τοσο δυσκολο? Με βλεπω για android (nexus prime) και στα παπακια μου ποτε θα βγει για wp7

θα βγουνε και τετια προγραμματα, το οτι δεν εχουν ωγει ηδη καποιος λογος θα υπαρχει! επιδη ειμαι ερασιτεχνης προγραμματιστης σου λεω πως ακομα δεν εχουν κυκλοφορησει επισημα αυτα τα API ωστε να μπορεις να κανεις τετια δουλεια, προς το παρον υπαρχει μονο ηχογραφηση απο το μικροφωνο! θα κθκλοφορισουν οταν ερθει η ωρα τους! και μην ξεχνας πως μπορει να αργουνε αλλα η MS θελει ενα λειτουργικο ασφαλες! οποτε οταν κρινει πως ειναι ετοινο το υλικο και ασφαλες θα το δωσει! γιατι στα android υπαρχουν τα παντα αλλα ασφαλεια μηδεν

οσο αφορα το call recorder ειναι και παρανομο οποτε μπορει και να μην βγει ποτε!

να ρωτησω κατι εδω γιατι δεν το βρισκω.πως μεταφερουμε ενα εγγραφο word απο το pc στο τηλεφωνο?

http://ie.microsoft.com/testdrive/Performance/SpeedReading/default.html?o=1

εχει τρεξει κανεις αυτο το link?

ποσα fps σας δινει?

Το είχα κάνει πρόσφατα και μου έδινε 30 δυστυχώς. Είναι ένας από τους λόγους που πιστεύω ότι πιθανόν να μην έχει περαστεί το νέο firmware στο Optimus 7 μου.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Το είχα κάνει πρόσφατα και μου έδινε 30 δυστυχώς. Είναι ένας από τους λόγους που πιστεύω ότι πιθανόν να μην έχει περαστεί το νέο firmware στο Optimus 7 μου.

εμενα μου δινει 5 γιατι?

εμενα μου δινει 5 γιατι?

Εμένα παλιά με την mango beta 2 μου έδινε κανα 30άρι, τώρα με touch-it που έχει το τελευταίο firmware, μου δίνει 5-6.

Όντως γιατί;

Εμένα παλιά με την mango beta 2 μου έδινε κανα 30άρι, τώρα με touch-it που έχει το τελευταίο firmware, μου δίνει 5-6.

Όντως γιατί;

κοιτα ετρεχα την desktop εκδωση γιαθτο, αν τρεξεις την obile σε μενα δινει 27

http://ie.microsoft.com/testdrive/mobile/Performance/SpeedReading/Default.html

κοιτα ετρεχα την desktop εκδωση γιαθτο, αν τρεξεις την obile σε μενα δινει 27

http://ie.microsoft.com/testdrive/mobile/Performance/SpeedReading/Default.html

Ναι έχεις δίκιο. Το πρόσεξα και εγώ μετά.

Μακάρι να γίνουν γρήγορα οι σελίδες έτσι να μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε.

http://ie.microsoft.com/testdrive/Performance/SpeedReading/default.html?o=1

εχει τρεξει κανεις αυτο το link?

ποσα fps σας δινει?

Οταν εχω την οθονη καθετα μου δινει 27fps!!

Οταν την εχω οριζοντια μου δινει 55!!!!!!!!!!!!!!!!

Οταν εχω την οθονη καθετα μου δινει 27fps!!

Οταν την εχω οριζοντια μου δινει 55!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάλλον όταν είσαι σε οριζόντια το κάνει rendering σε μικρότερο χώρο. Κάτι τέτοιο παίζει.

Δοκίμασα ξανά speed reading και fish tank, και στις 2 θέσεις αλλά δυστυχώς δεν πάει πάνω από 30 fps. Θα περιμενω να λυθεί το πρόβλημα με το update στο Optimus 7 επίσημα και μετά μάλλον θα ξαναφορμάρω.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δοκίμασα ξανά speed reading και fish tank, και στις 2 θέσεις αλλά δυστυχώς δεν πάει πάνω από 30 fps. Θα περιμενω να λυθεί το πρόβλημα με το update στο Optimus 7 επίσημα και μετά μάλλον θα ξαναφορμάρω.

Καλά είναι τα 30fps. Η διαφορά για gpu accelerated θα ήταν μεγάλη. Δηλαδή 5-10 fps. Απο 25 και πάνω, είσαι οκ.

Oτι λέγαμε τοσο καιρο ...

Σε λιγο θα βγουν και οι αλλες must εφαρμογες που λειπουν απο τα wp7 και θα ειμαστε ΟΚ.