Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

matsas για να συνδέσεις το galaxy με την τηλεόραση, χρειάζεσαι κάτι τέτοιο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0595530&catid=100504 .

Το συγκεκριμένο καλώδιο απεικονίζει ότι βλέπεις στο κινητό στην τηλεόραση.

Τώρα αν η τηλεόραση σου υποστηρίζει θύρα usb, συνήθως μπορείς να το συνδέσεις με το απλό καλώδιο usb για να περάσεις τα αρχεία σου.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

χρειαζεσαι και αυτο εδω τον ανταπτορα μαζι.

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-HDMI-Adapter-Cable-Samsung-Galaxy-S2-GT-i9100-MHL-TV-Out-Adaptor.415406.html

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

αν καταλαβα σωστα χρειαζεται και αυτο που μου εδειξε ο Darth_kospo και ο ανταπτορας ?

διαβαζω που αρκετοι το βραδυ βαζουν το τηλεφωνο σε λειτουργεια πτησης.αυτο γινετε για λιγοτερη καταναλωση η οχι?

Edited by matsas

Όχι ένα από τα 2 χρειάζεσαι. Και τα 2 κάνουν την ίδια δουλειά. Απλά ο ανταπτορας χρειάζεται μαζί και ένα καλώδιο Hdmi, ενώ το από πάνω είναι έτοιμο καλώδιο.

Life' s Good 2

Όταν πήγαινα σε μια επαφή και πάταγα ''κλήση προς κινητό τηλέφωνο'', μου έβγαζε τρεις επιλογές, να επιλέξω κλήση skype, viber, ή τηλέφωνο.

Κάτι προφανώς έκανα (το οποίο δεν το κατάλαβα), και από χθες δεν μου εμφανίζει τις επιλογές αυτές. Κάνει κατευθείαν κλήση. Καμιά ιδέα;

Το μπλε βελάκι (πλοήγηση) τι ακριβώς κάνει; Όταν το πατάω λέει μόνιμα ''Έλεγχος διαθεσιμότητας πλοήγησης'' και δεν ανοίγει ποτέ. Έχει και κάποια έξτρα ρύθμιση; Το Gps το έχω ενεργοποιημένο.:help:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν πήγαινα σε μια επαφή και πάταγα ''κλήση προς κινητό τηλέφωνο'', μου έβγαζε τρεις επιλογές, να επιλέξω κλήση skype, viber, ή τηλέφωνο.

Κάτι προφανώς έκανα (το οποίο δεν το κατάλαβα), και από χθες δεν μου εμφανίζει τις επιλογές αυτές. Κάνει κατευθείαν κλήση. Καμιά ιδέα;

Το μπλε βελάκι (πλοήγηση) τι ακριβώς κάνει; Όταν το πατάω λέει μόνιμα ''Έλεγχος διαθεσιμότητας πλοήγησης'' και δεν ανοίγει ποτέ. Έχει και κάποια έξτρα ρύθμιση; Το Gps το έχω ενεργοποιημένο.:help:

Πήγαινε στην εφαρμογή τηλέφωνο στις ρυθμίσεις και κάνε εκκαθάριση προεπιλογών.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πήγαινε στην εφαρμογή τηλέφωνο στις ρυθμίσεις και κάνε εκκαθάριση προεπιλογών.
Δεν το βρίσκω αυτό που λές;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά.

Το τηλέφωνο μου το έχω αγοράσει από τα καταστήματα Γερμανός.

Το πήρα από Ελλάδα δηλαδή.

Πώς στέλνω μηνύματα 160 ελληνικών χαρακτήρων

και πώς μπορώ να βλέπω πότε το έστειλε ο άλλος το sms?

Γιατί μου δείχνει μόνο την ώρα που το έλαβα...!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Καλημέρα!

Χθες συνέδεσα το κινητό μου στο Kies και μου έβγαλε ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση.

Φοράω :

PDA : BOKG2

PHONE : BOKG1

CSC : COSKF1

(build date : Mon Jul 4)

Δεν υπάρχει άλλη μεταγενέστερη επίσημη ROM με Ελληνικό μενού - πληκτρολόγια?

Στο samfirmware που μπήκα είδα ότι υπάρχουν και άλλες με multi csc.

Τί με συμβουλεύετε να κάνω? Να περάσω κάποια μεταγενέστερη μέσω Odin και ποιά?

Βοήθεια παιδιά γιατί είμαι ακόμα noobas στο S2 :lol:

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Καλησπέρα παιδιά.

Το τηλέφωνο μου το έχω αγοράσει από τα καταστήματα Γερμανός.

Το πήρα από Ελλάδα δηλαδή.

Πώς στέλνω μηνύματα 160 ελληνικών χαρακτήρων

και πώς μπορώ να βλέπω πότε το έστειλε ο άλλος το sms?

Γιατί μου δείχνει μόνο την ώρα που το έλαβα...!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Κατά τη δημιουργία sms επάνω από το πλήκτρο ''Αποστ" έχει αντίστροφο μετρητή 160/1. Τι σου γράφει εσένα;

Για το πότε εστάλη σε εσένα το sms, αν πας στην ανταλλαγή μηνυμάτων και ανοίξεις ένα διάλογο, λέει και ώρα και ημ/νια σε κάθε συννεφάκι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα,όταν από τον κατάλογο πάω να κάνω εξαγωγή τον κατάλογο, η επιλογή είναι μόνο για τη sim.Εγώ θέλω να κάνω εξαγωγή στην κάρτα του κινητού για επαναφορά.Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από vodafone.Οταν το συνδέω στο kies μου λέει οτι το τρέχον λογισμικό είναι το¨PDA:KG2/PHONE:KG1/CSC:KE2 (VGR).Αυτό είναι το τελευταίο λογισμικό ή επειδή είναι vodafone δεν μπορώ να πάρω αναβάθμιση; αν ναι ποιά είναι η λύση;

Δεν το βρίσκω αυτό που λές;)

Ο nik σου λέει να πας:

ρυθμίσεις/εφαρμογές/διαχείριση εφαρμογών/

εκεί επέλεξε πάνω το δεύτερο tab για να σου δείξει και τις εφαρμογές συστήματος και πήγαινε στην εφαρμογή του dialer (κλήση) και επίλεξε "διαγραφή προεπιλογών".

Με την ευκαιρία να ξαναρωτήσω μια και δεν έχω πάρει απάντηση. Ξέρει κανείς πως γίνεται μετά από επαναφορά του κινητού ή αλλαγή ROM, οι επαφές του gmail και του faceboom να παραμένουν συνδεδεμένες και να μη χρειάζεται να ξανασυνδεθούν μία-μία.

Αντώνης.

Κατά τη δημιουργία sms επάνω από το πλήκτρο ''Αποστ" έχει αντίστροφο μετρητή 160/1. Τι σου γράφει εσένα;

Για το πότε εστάλη σε εσένα το sms, αν πας στην ανταλλαγή μηνυμάτων και ανοίξεις ένα διάλογο, λέει και ώρα και ημ/νια σε κάθε συννεφάκι.

Εμένα γράφει 70/1.Έτσι έγραφε από την αρχή που πήρα το τηλέφωνο.Πως αλλάζει αυτό;

Δεν υπάρχει συννεφάκι σε εμένα! Πάνω γράφει ποιος αριθμός μου το έστειλε,στη μέση ακριβώς το κείμενο

και στο τέλος την ώρα που το έλαβα.

Δεν μου γράφει πουθενά πότε μου το έστειλε ο άλλος.

Πώς μπαίνει αυτό το συννεφάκι που μου λες;

Ευχαριστώ!

Με την ευκαιρία να ξαναρωτήσω μια και δεν έχω πάρει απάντηση. Ξέρει κανείς πως γίνεται μετά από επαναφορά του κινητού ή αλλαγή ROM, οι επαφές του gmail και του faceboom να παραμένουν συνδεδεμένες και να μη χρειάζεται να ξανασυνδεθούν μία-μία.

Έχω την εντύπωση ότι αυτό δε γίνεται που λες...Εκτός κι αν το backup των επαφών που κρατά το kies τις κρατάει συνδεδεμένες. Προσωπικά κάθε φορά που περνάω νέα rom και κάνω hard reset κάνω τη διαδικασία από την αρχή..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Ο nik σου λέει να πας:

ρυθμίσεις/εφαρμογές/διαχείριση εφαρμογών/

εκεί επέλεξε πάνω το δεύτερο tab για να σου δείξει και τις εφαρμογές συστήματος και πήγαινε στην εφαρμογή του dialer (κλήση) και επίλεξε "διαγραφή προεπιλογών".

Ευχαριστώ πολύ :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα,

Μίλησα με "easy buy world" για την αγορά του galaxy sii και μου είπαν ότι πουλάνε το γερμανικό που έχει όμως ελληνικό μενού και είπαν ότι ισχύει η εγγυηση της Samsung για 2 χρόνια στην Ελλάδα.

Ισχύει κάτι ΄τετοιο ή μου λένε μούφες??

Επίσης μου είπε ότι αυτά τα γερμανικά είναι καλυτερα απο τα άλλα σε ποιότητα και ότι το μόνο που δεν έχουν είναι οδηγίες χρήσης στα ελληνικά.

''Στο τέλος όλα θα πάνε καλά..κι αν δεν πάνε να είσαι σίγουρος πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος':)

Παιδιά καλησπέρα,

Μίλησα με "easy buy world" για την αγορά του galaxy sii και μου είπαν ότι πουλάνε το γερμανικό που έχει όμως ελληνικό μενού και είπαν ότι ισχύει η εγγυηση της Samsung για 2 χρόνια στην Ελλάδα.

Επίσης μου είπε ότι αυτά τα γερμανικά είναι καλυτερα απο τα άλλα σε ποιότητα και ότι το μόνο που δεν έχουν είναι οδηγίες χρήσης στα ελληνικά.

Μην το πάρεις από αυτό το κατάστημα.

Φιλικά στο λέω ότι είναι ότι να ναι και λένε ότι να ναι.

Είχα παραγγείλει από εκεί ένα playstation 3 και μου ήρθε ανοιγμένο!

Επίσης και ένα φιλαράκι μου είχε πάρει ένα samsung κινητό και ήταν ανοιγμένο επίσης και χωρίς ελληνικό manual.

παιδια καπως γελια ερωτηση το κουτι μεσα εσας ειχε οδηγιες η μονο τον οδηγο γρηγορης εκκινησης?

Δεν υπάρχουν γελοίες ερωτήσεις...

Αναλυτικό εγχειρίδιο κατεβάζεις από την ιστοσελίδα της Samsung, και στο δικό μου μόνο συνοπτικό οδηγό είχε.

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Παιδιά καλησπέρα,

Αμα δεν εχει μεσα στο βιβλιαρακι την εδω αντιπροσωπεια δεν θα χεις εγγυηση στη Samsung αλλα μονο στο μαγαζι

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Αν είναι από Ευρώπη ( όπως η Γερμανία ) ισχύει κανονικά η εγγύηση της Samsung για 2 χρόνια. Κι εγώ από Γερμανία το έχω αγοράσει. Amazon.de

Επίσης από το Easy buy world έχω αγοράσει κάμποσες φορές. Ένας φίλος μου αγόρασε από εκεί το Galaxy το 1. Το είχε πάρει φθηνότερα, διότι ήταν μεταχειρισμένο. Του το είχαν πει βέβαια πριν. Το κινητό ήταν σε άριστη κατάσταση. Τον είχαν βάλει να διαλέξει ανάμεσα σε 4,5 Galaxy.

Απ ότι φαίνεται ήταν demo συσκευές από τα καταστήματα ( ανοιγμένες δηλαδή για το κοινό ).

Τώρα στη δικιά σου περίπτωση δεν ξέρω τι παίζει. Ρώτα τους καταρχήν αν είναι καινούργια ή μεταχειρισμένη η συσκευή. Και να ελέγξεις αν είναι όντος από Γερμανία, για να δεις αν ισχύει η εγγύηση.

Life' s Good 2

πιο πολυ το ρωτησα για φοβομουν μηπως ηταν μεταχειρισμενο!!!μου εχει μεσα εγγυηση και στα ελληνικα και απ το μαγαζι μου ειπαν οτι εχει 2χρονια.

εχετε να προτεινεται καποια εφαρμογη για ιντερνετ?νομιζω οτι η αρχικη που εχει κολλαει πολυ

πιο πολυ το ρωτησα για φοβομουν μηπως ηταν μεταχειρισμενο!!!μου εχει μεσα εγγυηση και στα ελληνικα και απ το μαγαζι μου ειπαν οτι εχει 2χρονια.

εχετε να προτεινεται καποια εφαρμογη για ιντερνετ?νομιζω οτι η αρχικη που εχει κολλαει πολυ

υποκειμενικά είναι αυτά, προσωπικά προτιμώ το opera mobile

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Δοκίμασε τον Dolphin Browser HD, κορυφαίος

Υπάρχει στο market κάποιο πρόγραμμα gps, (με χάρτη Ελλάδας εννοείτε) να δουλεύει και να είναι και free?

Έχω εγκαταστήσει το Ndrive, αλλά δεν έχει χάρτη. Το Sygic ήταν trial.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...