Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το galaxy on fire, αν δεν κάνω λάθος είναι για Tegra κινητά. Αν θες να σου παίξει στο galaxy, πρέπει να είσαι rooted και να κατεβάσεις μια εφαρμογή που λέγεται chainfire3d. Στη συνέχεια πρέπει να βρεις απ το google τους « drivers » του chainfire3d, ένα αρχείο όπου εξομοιώνει το κινητό σαν Tegra κινητό.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Life' s Good 2

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το έχει πάρει κανείς από Vodafone και αν ναι θέλει debranding?

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega v3.0XT - XXKI4 Gingerbread 2.3.5

www.e-arena.gr

Το έχει πάρει κανείς από Vodafone και αν ναι θέλει debranding?

Afaik δεν υπάρχουν branded συσκευές.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Εγώ τα έχω συνδιάσει με το Announcify http://www.appbrain.com/app/announcify/org.mailboxer.saymyname και λειτουργεί πάντα και χωρίς κανένα πρόβλημα!

Tο έβαλα και αυτό αλλά μου τα λέει στα Αγγλικά και μάλιστα γράμμα-γράμμα. Δεν βρήκα ακόμα τη ρύθμιση που χρειάζεται!!:O

Κάτι άσχετο... Αρκετές φορές στα καλά καθούμενα ή μάλλον ύστερα από σύνδεση στον υπολογιστή όχι με το kies αλλά σαν usb, μου αλλάζει τους ήχους κλήσης με άλλους από τους φακέλους που έχω τα τραγούδια!!!!! Το κάνει και σε άλλους;;;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Tο έβαλα και αυτό αλλά μου τα λέει στα Αγγλικά και μάλιστα γράμμα-γράμμα. Δεν βρήκα ακόμα τη ρύθμιση που χρειάζεται!!:O

Κάτι άσχετο... Αρκετές φορές στα καλά καθούμενα ή μάλλον ύστερα από σύνδεση στον υπολογιστή όχι με το kies αλλά σαν usb, μου αλλάζει τους ήχους κλήσης με άλλους από τους φακέλους που έχω τα τραγούδια!!!!! Το κάνει και σε άλλους;;;

Μενού/ρυθμίσεις/είσοδος & έξοδος φωνής/ρυθμίσεις κειμ.σε ομιλία/μηχανές/τσεκάρισε το SVOX Classic TTS

Αν θες ξετσεκάρισε την λειτουργία οδήγησης.

• Administrators
Το κινητό μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρουσιαστεί και σε κανένα άλλον. Στα καλά του καθουμένου η οθόνη χάνει το άσπρο της χρώμα και φαίνονται όλα σε πράσινη απόχρωση. Λειτουργεί κανονικά, αλλά όλα τα χρώματα φαίνονται παραμορφωμένα. Μου έχει συμβεί 2-3 φορές μόνο και για ελάχιστα δευτερόλεπτα ( διορθώνει μόνο του ), αλλά και πάλι με έχει ανησυχήσει. Έχει συμβεί σε κανένα σας κάτι αντίστοιχο ;

Είσαι με official rom/kernel; Αν ναι κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και παρακολούθησε το για λίγες ημέρες. Αν συνεχιστεί... επίσκεψη στο service.

Modpic.gif

Με custom Rom είμαι ( Leomar 2.6 - Cf-root kernel ), αλλά το έψαξα στο google και είδα ότι έχει παρουσιαστεί και σε άλλους. Απ ότι φαίνεται δεν είναι θέμα Rom, εφόσον οι περισσότεροι φόραγαν stock-Rom. Αν το ξαναδώ πάντως θα έχω το service στα υπόψιν μου.

Life' s Good 2

Με το καινουργιο market δεν μπορώ να κάνω καμιά αγορά. Μου βγάζει πάντα σφάλμα... το απεγκατέστησα βάζοντας το παλιό(εκανα κανονικά αγορά) αλλά μετά από λίγο πάλι κατεβασε την καινούργια version του market αυτόματα...

Για να κάνετε αγορά με το καινουργιο market, θα πρέπει να γυρίσετε τη γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά. Με ελληνικά δεν κάνει αγορά, ίσως διορθωθεί σε επόμενη έκδοση.

am

Για να κάνετε αγορά με το καινουργιο market, θα πρέπει να γυρίσετε τη γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά. Με ελληνικά δεν κάνει αγορά, ίσως διορθωθεί σε επόμενη έκδοση.

Γιατι;;;;;;

Εκανα κανονικα αγορα απο το νεο market χτες στα Ελληνικα χωρις κανενα προβλημα......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

το λοιπόν... δύο θεματάκια... α) ο ήχος κλήσης όταν με καλούν έχει 1-2 δευτερόλεπτα χαμηλής έντασης και μετά ακούγεται κανονικά.... δεν βρήκα το λόγο όσο κι αν έψαξα... είναι έτσι by default? β) γιατί όταν κάνω εκκαθάριση μνήμης(ραμ) κι ενώ δεν έχω κάποιο ενεργό πρόγραμμα, αυτό δείχνει να καταργεί καμια 10αριά και....

ευχαριστώ....

το λοιπόν... δύο θεματάκια... α) ο ήχος κλήσης όταν με καλούν έχει 1-2 δευτερόλεπτα χαμηλής έντασης και μετά ακούγεται κανονικά.... δεν βρήκα το λόγο όσο κι αν έψαξα... είναι έτσι by default? β) γιατί όταν κάνω εκκαθάριση μνήμης(ραμ) κι ενώ δεν έχω κάποιο ενεργό πρόγραμμα, αυτό δείχνει να καταργεί καμια 10αριά και....

ευχαριστώ....

1- για την ένταση του ήχου όταν σε καλούν, ναι έτσι γίνεται.. Ειναι default και αν θέλεις να το αλλάξεις πρέπει να είσαι root και έτοιμος για περιπέτειες..

2- Σαν ενεργες εφαρμογες δεν σου δείχνει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν...

Αν πας Ρυθμισεις- Εφαρμογές- Διαχείριση Εφαρμογών- Σε Εκτέλεση θα δεις τι πραγματικα τρεχει στο background..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το καινουργιο market δεν μπορώ να κάνω καμιά αγορά. Μου βγάζει πάντα σφάλμα... το απεγκατέστησα βάζοντας το παλιό(εκανα κανονικά αγορά) αλλά μετά από λίγο πάλι κατεβασε την καινούργια version του market αυτόματα...

Επειδή κάπου χάθηκα, πως είπαμε βάζω το νέο market? Έχω το original firmware και απλά έκανα root στο κινητό για την ώρα.

Thnx

σε ευχαριστώ πολύ Νίκο για την άμεση απάντηση.... κρίμα για τον ήχο... θα αρχίσει η κοπτοραπτική για να προσαρμόσω τους ήχους με βάση την 'καθυστέρηση'... και πάλι ευχαριστώ...

Δοκιμάζω διάφορους data counters και μου κάνει εντύπωση πόσο πολλά ΜΒ χρειάζεται για κάθε site το SGS2. Π.χ. για να μπω στο sport24 θέλει 2,5 ΜΒ !! Χωρίς να έχω ενεργοποιήσει τα flash contents. Αντίστοιχα φίλος με το iphone 4 χρειάζεται κάτω απο 1 ΜΒ για να μπει στο ίδιο site.

Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ?

βλέπω κάτι εφαρμογες που τρέχουν υπηρεσίες όπως μου είπες... κάνω διακοπή αλλά μετά ξαναρχίζουν... πως σταματάνε εντελώς? (κάτι ΙΜΕΙ, social hub, email κτλ...)

Δοκιμάζω διάφορους data counters και μου κάνει εντύπωση πόσο πολλά ΜΒ χρειάζεται για κάθε site το SGS2. Π.χ. για να μπω στο sport24 θέλει 2,5 ΜΒ !! Χωρίς να έχω ενεργοποιήσει τα flash contents. Αντίστοιχα φίλος με το iphone 4 χρειάζεται κάτω απο 1 ΜΒ για να μπει στο ίδιο site.

Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ?

Αν...... λεω αν δεν κανω λαθος μαλλον δεν ισχυει αυτο μιας και το να κατεβασεις την σελιδα ενος site ειναι συγκεκριμενα τα bites που απαιτουνται αφου απο οπου και να το δεις PC κινητο (με δυνατοτητα να βλεπει τα παντα απο το site οπως δηλ το βλεπεις στον υπολογιστη σου) εχει τα ιδια πραγματα ενεργοποιημενα στην οθονη αρα χρειαζεται και το ιδιο μεγεθος kb, η mb.

Αυτο που μπορει να διαφερει ειναι το τι εχει δυνατοτητα να δειξει η καθε συσκευη οποτε αν μια συσκευη για παραδειγμα δεν μπορει να δειξει flash περιεχομενο δεν θα κατεβασει τα bite που αναλογουν σε αυτο με συνεπεια να κατεβασει σαφως λιγοτερα bite.......

Αρα αν και εφοσον βλεπετε τα ιδια ακριβως πραγματα στις οθονες και των δυο αλλα ακριβως τα ιδια (εννοω μεχρι και την κινηση που ενδεχομενως να εχουν καποιες διαφημησεις) τοτε κατεβαζετε ακριβως τα ιδια bite και καπου αλλου οφειλετε η διαφορα (ενδεχομενως σε email, market, widget) που την ιδια στιγμη που βλεπετε το site.......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

το νεο market πως μπαινει? Αυτοματα? Πως αλλοι το εχουν και αλλοι οχι? Μπας και παει με αριθμο ΙΜΕΙ και απλα περιμενεις τη σειρα σου, να γινει?
TCe

βλέπω κάτι εφαρμογες που τρέχουν υπηρεσίες όπως μου είπες... κάνω διακοπή αλλά μετά ξαναρχίζουν... πως σταματάνε εντελώς? (κάτι ΙΜΕΙ, social hub, email κτλ...)

Ναι, είναι λογικό να ξαναρχίζουν.. Για αυτο το λόγο δεν στις δείχνει και στις ενεργές εφαρμογές..

Μπορείς να τις σταματήσεις με το να τις freezαρεις..

Προυποθετει να εισαι root και να έχεις κάποιο πρόγραμμα οπως το titanium backup pro..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν...... λεω αν δεν κανω λαθος μαλλον δεν ισχυει αυτο μιας και το να κατεβασεις την σελιδα ενος site ειναι συγκεκριμενα τα bites που απαιτουνται αφου απο οπου και να το δεις PC κινητο (με δυνατοτητα να βλεπει τα παντα απο το site οπως δηλ το βλεπεις στον υπολογιστη σου) εχει τα ιδια πραγματα ενεργοποιημενα στην οθονη αρα χρειαζεται και το ιδιο μεγεθος kb, η mb.

Αυτο που μπορει να διαφερει ειναι το τι εχει δυνατοτητα να δειξει η καθε συσκευη οποτε αν μια συσκευη για παραδειγμα δεν μπορει να δειξει flash περιεχομενο δεν θα κατεβασει τα bite που αναλογουν σε αυτο με συνεπεια να κατεβασει σαφως λιγοτερα bite.......

Αρα αν και εφοσον βλεπετε τα ιδια ακριβως πραγματα στις οθονες και των δυο αλλα ακριβως τα ιδια (εννοω μεχρι και την κινηση που ενδεχομενως να εχουν καποιες διαφημησεις) τοτε κατεβαζετε ακριβως τα ιδια bite και καπου αλλου οφειλετε η διαφορα (ενδεχομενως σε email, market, widget) που την ιδια στιγμη που βλεπετε το site.......

Αυτό που λες είναι το λογικό. Γι αυτό μου έκανε εντύπωση αυτό που παρατήρησα.

Επίσης κάτι άλλο. Πως γίνεται μέσα στην μέρα να καταναλώνει το κινητό 2+ ΜΒ χωρίς να το χρησιμοποιώ?? Έχω κάνει disable τα πάντα που ζητάνε δεδομένα (Emails, τα διαφορα widgets , το autosync του android κλπ...)

Αυτό που λες είναι το λογικό. Γι αυτό μου έκανε εντύπωση αυτό που παρατήρησα.

Επίσης κάτι άλλο. Πως γίνεται μέσα στην μέρα να καταναλώνει το κινητό 2+ ΜΒ χωρίς να το χρησιμοποιώ?? Έχω κάνει disable τα πάντα που ζητάνε δεδομένα (Emails, τα διαφορα widgets , το autosync του android κλπ...)

Μπορει να συμβαινουν 2 πραγματα.

1. Κατι να σου εχει ξεφυγει και να κατεβαζει δεδομενα πχ ακομα και η αυτοματη ενημερωση αν ειναι ενεργοποιημενη μπορει α κατεβαζει ανα τακτα χρονικα διαστηματα.....

2. Ο μετρητης δεδομενων που εχεις να δειχνει λαθος......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Cyberon voice dial

Sent from my HD2

Κατέβασα την εφαρμογή cyberon voice commander από το android με πληρωμή όλα καλά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι όταν χρησιμοποιώ το Bluetooth που εχω στο κράνος και πατάς το κουμπί μου βγαίνει η εφαρμογή που έχει το κινητό από την μάνα του το voice talk πως μπορώ να κάνω προεπιλογή αυτό που εχω κατεβάσει μιας και δουλεύει τελεία και χωρίς να είσαι στο ίντερνετ.

καλησπερα παιδια.μερικες φορες τις υπενθθμισεις του ημερολογιου δεν τις βγαζει.δεν κτυπαει δηλαδη,αλλες φορες ναι και αλλες οχι.σας εχει συμβει ποτε αυτο?

καλησπερα παιδια.μερικες φορες τις υπενθθμισεις του ημερολογιου δεν τις βγαζει.δεν κτυπαει δηλαδη,αλλες φορες ναι και αλλες οχι.σας εχει συμβει ποτε αυτο?

Επιλέγεις προειδοποίηση κάθε φορά (πχ 5 λεπτά πριν, 1 ώρα πρίν, κλπ κλπ) έτσι ώστε να σου βγάζει καμπανάκι δίπλα από κάθε υπενθύμιση?

Oukitel K6000 Pro

LG G3

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...