Amalgama Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 πήγα ο ιδιος προχτες στο συγκεκριμενο καταστημα για να ρωτησω για αγορα κινητου και η κοπελα στην υποδοχη μου ειπε πως οι συσκευες που φερνουν ειναι απο ευρωπη και πως σε περιπτωση βλαβης το πάς σε αυτους, γιατι στην επισημη αντιπροσωπεια παιζει να μην το δεχτουν για επισκευη σε περιπτωση βλαβης..... Το ίδιο μου είπαν κι εμένα στο τηλέφωνο... (το κουτί από κάτω είναι στα γαλλικά) αν και όπως έγραψα πιο πάνω, το ΙΜΕΙ ξεκινάει από 35 ....και κάτι άλλο, επειδή είναι η 2η αγορά από εκεί, όπως και στην πρώτη, μου είπαν ότι θέλουν τουλάχιστον μισή ώρα για να φέρουν το προϊόν από την αποθήκη... μήπως τόσος είναι ο χρόνος πακεταρίσματος???? Σε κάθε περίπτωση το κινητάκι είναι μια χαρά μέχρι στιγμής από όσα μπορώ να γνωρίζω... αν κάποιος ξέρει και κάποιον επιπλέον τρόπο τσεκαρίσματος της συσκευής... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Καλησπερα παιδια αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το galaxy το εχω μολις μερικες μερες και εχω προσεξει οτι ενω κλεινω καποιες εφαρμογες που τρεχουν με το advanced task killer αν ξαναμπω μετα απο μερικα δευτερολεπτα αυτες εχουν επαανελθει ειναι νορμαλ αυτο? μπορω να κανω κατι για να παραμενουν κλειστες? Γενικά μιλώντας, η χρήση task killers δεν ειναι απαραίτητη στο android. Το αντίθετο βασικά, δημιουργεί προβλήματα. To android διαχειρίζεται μια χαρά τη διαθέσιμη μνήμη και τα dormant processes με μια λογική LIFO (last in first out). Με λίγα λόγια όταν η διαθέσιμη μνήμη φτάσει σε ένα "ελάχιστο", θα αρχίσει να κλείνει προγράμματα με λογική του ποιά ειναι ανενεργά και ποιά από αυτά είναι παλαιότερα στο queue. Ακριβώς με το να σκοτώνεις processes και να επαναφορτώνονται, το μόνο που καταφέρνεις ειναι να κάνεις το σύστημα να δουλεύει περισσότερο και πρακτικά τίποτα παραπάνω. Ενα καλό προγραμματάκι αντί task killer είναι αυτό που υποβοηθά τον μηχανισμό που περίγραψα. Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 σας ευχαριστω ολους παιδια για τις αμεσες απαντησεις... SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Επειδή οι επαφές μου έχουν γίνει ψιλοχάλια ξέρει κανείς ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τις συμμαζέψω λίγο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Επειδή οι επαφές μου έχουν γίνει ψιλοχάλια ξέρει κανείς ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τις συμμαζέψω λίγο; Συγχρονισμός με gmail και καθάρισες...:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Συγχρονισμός με gmail και καθάρισες...:wink: στο gmail τις έχω βάλει αλλά για να τις διαμορωση λίγο κλπ μήπως είναι καλύτερο το kies? Edited September 8, 2011 by djtas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 οντως 35 ειναι... και το βιβλιαρακι στα ελληνικα αλλα με μια ιδιομορφια... ηταν αναποδα...ξεκινουσε απο το τελος... και η εκτυπωση του λιγο καπως ... δεν ξερω... μακαρι να ναι απλα η ιδεα μου... το γουσταρω πολυ το κινητακι Επειδή έχω αγοράσει και εγώ απο το birdphone το nexus s , να σου πω ότι η συσκευασία που είχα πάρει εγώ είχε 2 ταινίες ασφαλείας. Τα παιδιά εκεί μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό , γιατί ο προμηθευτής τους (?) ανοίγει την συσκευασία για να βάλει φωτοτυπημένο βιβλιαράκι οδηγιών στα ελληνικά. Έτσι πρέπει να είναι και το δικό σου αν το παρατηρήσεις καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amalgama Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Επειδή έχω αγοράσει και εγώ απο το birdphone το nexus s , να σου πω ότι η συσκευασία που είχα πάρει εγώ είχε 2 ταινίες ασφαλείας. Τα παιδιά εκεί μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό , γιατί ο προμηθευτής τους (?) ανοίγει την συσκευασία για να βάλει φωτοτυπημένο βιβλιαράκι οδηγιών στα ελληνικά. Έτσι πρέπει να είναι και το δικό σου αν το παρατηρήσεις καλά. ετσι ακριβώς φίλε... φωτοτυπημένο... αυτή είναι η λέξη... υπάρχει περίπτωση το κιν να είναι πειραγμένο? με την έννοια του μτχ... κι όχι απαραίτητα να δυσλειτουργεί.... τι εντυπώσεις έχεις από το δικό σου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 ετσι ακριβώς φίλε... φωτοτυπημένο... αυτή είναι η λέξη... υπάρχει περίπτωση το κιν να είναι πειραγμένο? με την έννοια του μτχ... κι όχι απαραίτητα να δυσλειτουργεί.... τι εντυπώσεις έχεις από το δικό σου? Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα στην συσκευασία είναι η διπλή ταινία ασφαλείας όπως σου είπα. Αυτό που με παραξένεψε πιο πολύ όμως έιναι ότι κάποιος είχε βγάλει και είχε ξαναβάλει το πλαστικό που προστατεύει την οθόνη , γιατί απο κάτω είχε σκόνες και φουσκάλες, και το είχε ξανατοποθετήσει πρόχειρα πάλι πίσω. Τους το γύρισα πίσω. Τους είπα ξεκάθαρα τι συμβαίνει και ότι δεν δέχομαι να αγοράσω ανοιγμένο τηλέφωνο , είτε αυτό έχει χρησιμοποιηθεί , είτε όχι , άλλωστε δεν μπορούσα να το ξέρω... Τελικά , ήταν πολύ ευγενικοί και χωρίς κόπο μου έδωσαν τα λεφτά μου πίσω. Ελπίζω η δικαιολογία ότι το ανοίγουν για να βάλουν φωτοτυπημένο manual στα ελληνικά να ευσταθεί και να μην είναι απλά δικαιολογία για να πουλάνε κάποιοι μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση για καινούρια ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Μηπως ξερει κανενας πως μπορω να συνδεσω ενα Acer Iconia A500 με το S2 για μεταφορα αρχειων απο το ενα στο αλλο? Δοκιμασα με το astro που εχει network αλλα δεν...δοκιμασα με το websharing, βλεπει το Iconia με ip adress το S2 αλλα δεν ανοιγει κανενας φακελος...απλα τους βλεπεις...καμια ιδεα?? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos1977 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παιδια σημερα παρατηρησα κατι περιεργο ...Δοκιμασα να βαλω το handsfree που ειχα απο το galaxy s στο s2 ,ακουγεται κανονικα ραδιοφωνο αλλα οταν μου κανουν κληση δεν μπορω να απαντησω με το κουμπι που ειναι πανω στο καλωδιο .Σκεφτηκα μηπως ειναι ασυμβατο αλλα νομιζω ειναι ιδιο ακριβως με το καινουργιο που μου δωσανε μαζι με το s2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Ρε παιδια μια ερωτηση. Το καταστημα electroworld εχει κλεισει και δουλευει μονο μεσω internet. Μηπως εχει αγορασει κανεις απο εκει για να μου πει αν ειναι απο samsung Ελλας ή παραεισαγωγης? Edited September 8, 2011 by sf-haris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ρε παιδια μια ερωτηση. Το electroworld εχει κλεισει και δουλευει μονο μεσω internet. Μηπως εχει αγορασει κανεις απο εκει για να μου πει αν ειναι ελληνικα ή παραεισαγωγης? Από οσα ξέρω είναι ελληνικά γιατί τα electroworld ανήκουν στον ίδιο όμιλο με τον κωτσοβολο.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosj Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει τα settings για Vodafone mms για το S2? Όλα τα mms που δημιουργώ δεν στέλνονται και εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι θα σταλεί όταν η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει τα settings για Vodafone mms για το S2? Όλα τα mms που δημιουργώ δεν στέλνονται και εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι θα σταλεί όταν η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη. Πρεπει να εχεις ανοιχτο το 3g οταν στέλνεις mms φιλε μου.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 παιδια καλησπερα εχω αυτο ρδω το hand free bloutouth http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=30921 ειναι το bloythouth του ειναι βερσιον 2 το κινητο μας εχει blouthoyth βερσιον 3 και δεν ειναι συμβατα??? στα 2 3 πρωτα τηλεφωνηματα μου δουλεψε μια χαρα μετα ομως κατι εγινε και ακουω μονο την δικια μου φωνη και τον ηχο απο τον περιβαλοντα χωρο που βρισκομαι + ενα δυνατο φυσημα και το τηλεφωνο δεν το ακουω καθολου!!!!!!!!!!! αμα το αποσυνδεσω και το ξανασυνδεσω δουλευει για λιγο και μετα παλι τα ιδια!! τι μπορει να συνβενει??? καμια ιδεα κανεις?? μηπως καμια ρυθμιση απο το κινητο???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isurfer Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ρε παιδια μια ερωτηση. Το καταστημα electroworld εχει κλεισει και δουλευει μονο μεσω internet. Μηπως εχει αγορασει κανεις απο εκει για να μου πει αν ειναι απο samsung Ελλας ή παραεισαγωγης? Κι εγω από εκεί το πήρα (Ιούνιο). Το ΙΜΕΙ μου είναι από 35 που απ΄όσο ξέρω είναι "ελληνικό". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Από οσα ξέρω είναι ελληνικά γιατί τα electroworld ανήκουν στον ίδιο όμιλο με τον κωτσοβολο.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Κι εγω από εκεί το πήρα (Ιούνιο). Το ΙΜΕΙ μου είναι από 35 που απ΄όσο ξέρω είναι "ελληνικό". Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Eπικοινωνησα τηλεφωνικα με την εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν πως ειναι ολα μεσω της ελληνικης αντιπροσωπειας Edited September 8, 2011 by sf-haris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος αλλά αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με το GO SMS. Εχει λειτουργία private box όπου και μετέφερα ένα νήμα μηνυμάτων μιας συγκεκριμένης επαφής. Οταν πήγα να στείλω ένα sms ενώ δεν είχε σταλεί ακόμη έβγαλα το νήμα από το Private box στα κανονικά μηνύματα και από τότε δεν μπορώ να στείλω κανένα μήνυμα στη συγκεκριμένη επαφή. Εχω κάνει restore τα sms, έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές, έχω αλλάξει rom με full wipe παρόλαυτα τίποτα. Εχει συναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο; What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Κατέβασα την εφαρμογή cyberon voice commander από το android με πληρωμή όλα καλά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι όταν χρησιμοποιώ το Bluetooth που εχω στο κράνος και πατάς το κουμπί μου βγαίνει η εφαρμογή που έχει το κινητό από την μάνα του το voice talk πως μπορώ να κάνω προεπιλογή αυτό που εχω κατεβάσει μιας και δουλεύει τελεία και χωρίς να είσαι στο ίντερνετ. πήγαινε στη διαχείριση εφαρμογών,βρες την εφαρμογή της google και κάνε εκκαθάριση προεπιλογών.Λογικά όταν θα πατήσεις πάλι το κουμπί για την φωνητική κλήση,θα σου βγάλει να επιλέξεις ποιο θέλεις και από κάτω το κουτάκι για να κάνεις προεπιλεγμένο όποιο θέλεις Πηγα στην διαχειριση εφαρμογων βρηκα κατι που εγραφε google backup transport και ενα αλλο google parther setup αλλα και στις φωνητικε\ς εντολες και εκανα και στα 3 επιβολη διακοπης και διαγραφη δεδομενων και οταν ανοιξα παλι τα bluetooth και πατησα το κουμπι παλι το voice talk ανοιξε και μου εβγαζε να κανω κατι ρυθμισεις σαν να το ανοιξα πρωτη φορα το προγραμμα.... Δεν καταφερα να ανοιγει μονο το cyberon voice commander.Εχει κανεις καμια αλλη λυση η τι αλλο να κανω επιβολη διακοπης μπας και.... Ευχαριστω περιμενω απαντησεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Κι εγω από εκεί το πήρα (Ιούνιο). Το ΙΜΕΙ μου είναι από 35 που απ΄όσο ξέρω είναι "ελληνικό". Το 35 στο ΙΜΕΙ μπροστά είναι ελληνικό s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos111 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα με το voice talk και το έκανα freeze με titanium backup και ησύχασα.Αν δεν είσαι root δεν θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα με το voice talk και το έκανα freeze με titanium backup και ησύχασα.Αν δεν είσαι root δεν θα έχεις πρόβλημα. Δεν εχω κάνει root την συσκευή μου είναι όπως την αγόρασα μόνο update έκανα από το kies την νέα έκδοση.Δηλαδή πρέπει να κάνω root μετά να κατεβάσω το titanium backup την φουλ έκδοση με πληρωμή και μετά να κάνω freezer το voice talk? Υπάρχει καμία εφαρμογή για freezer χωρίς να είσαι root? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Να κανω και εγω μια ερωτηση: Γιατι μερικες φορες παω να στειλω αρχειο apk σε κατι κινητα φιλων που εχουν επισης android αλλα αλλο κινητο (huawei) και δεν παει ποτε το αρχειο ενω στο htc της γυναικας μου ας πουμε το ιδιο αρχειο παει κανονικα?Εχω την εντυπωση οτι στα huawei ειχα στειλει κανονικα pdf. Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Taral21 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Δεν εχω κάνει root την συσκευή μου είναι όπως την αγόρασα μόνο update έκανα από το kies την νέα έκδοση.Δηλαδή πρέπει να κάνω root μετά να κατεβάσω το titanium backup την φουλ έκδοση με πληρωμή και μετά να κάνω freezer το voice talk? Υπάρχει καμία εφαρμογή για freezer χωρίς να είσαι root? Καλημέρα κι από εμένα, κάτοχος του κινητού εδώ κι ένα μήνα κι από εχθές με Leomar και τρελό ψάξιμο μέχρι να το φέρω στα δικά μου γούστα. Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ μέχρι που έκανα Freeze το Voice, reboot και ξανά ζευγάρωμα το BT. Κι ένα απλό CF-Root, που τελικά είναι πάρα πολύ εύκολο, σου δίνει τρελές δυνατότητες και ελευθερία. Αξίζει τον κόπο...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts