ackel Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) Μόλις διαπίστωσα πως η πυξίδα μου δείχνει 20 μοίρες απόκλιση από δύο άλλα κινητά.:wacko: Μήπως το έχεις μέσα σε θήκη με μαγνητάκι? Αν όχι κάνε το calibrate . Edited August 30, 2011 by saliez Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 2 ερωτήσεις σχετικά με τη φωτογραφική.... 1) Υπάρχει πρόγραμμα ή άλλος τρόπος για να φαίνεται στις φωτογραφίες η ημερομηνία λήψης όπως γίνεται πχ στο HTC HDII; 2) Υπάρχει επίσης πρόγραμμα στις φωτογραφίες να έχει θέση GPS, όπως γίνεται πχ.....με το HTC HDII;; Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Με κάποιο τρόπο χωρίς να το θέλω κατάφερα άλλαξαν θέση μεταξύ τους η αρχική οθόνη Νο1 με την Νο2 . Έχετε ιδέα πως γίνεται αυτό ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsfero Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Καλησπέρα, Εχω το εξής πρόβλημα με το svox που εγκατέστησα για να έχω Ελληνική φωνή και το Text-to-speech του κινητου. Εχω εγκατατήσει την Ελληνική φωνή της Αριαδνης αλλά οταν χτυπάει το κινητό, μου κάνει πρώτα spelling γράμμα γράμμα τις λέξεις 'incoming call from' προφανώς γιατι είναι στα Αγγλικά κάπου καταχωρημένο, και στην συνέχεια κανονικά στα Ελληνικά το όνομα που με καλεί (περασμένο στα Ελληνικά βέβαια) Υπάρχει τρόπος να παρακάμψω το πρόβλημα ή να ξεχάσω την ανάγνωση στα Ελληνικά των ονομάτων ? Ευχαριστώ Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Με κάποιο τρόπο χωρίς να το θέλω κατάφερα άλλαξαν θέση μεταξύ τους η αρχική οθόνη Νο1 με την Νο2 . Έχετε ιδέα πως γίνεται αυτό ? μενου, επεξεργασία: φαίνονται όλες οι οθόνες. Πιάσε την δεύτερη και σύρτην πρώτη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 μενου, επεξεργασία: φαίνονται όλες οι οθόνες. Πιάσε την δεύτερη και σύρτην πρώτη! Είσαι σωστός ! Ευχαριστω πολύ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Pre order white GS2 http://www.clove.co.uk/samsung-galaxy-s-ii-i9100-16gb-white Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Καλησπέρα και από μένα! Έχετε παρατηρήσει μία μικρή καθυστέρηση στο να ανάψει η οθόνη, όταν το τηλεφωνο είναι σε αναμονή και πατήσετε το κεντρικό πλήκτρο ή το πλήκτρο Off/On? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Καλησπέρα και από μένα! Έχετε παρατηρήσει μία μικρή καθυστέρηση στο να ανάψει η οθόνη, όταν το τηλεφωνο είναι σε αναμονή και πατήσετε το κεντρικό πλήκτρο ή το πλήκτρο Off/On? Ναι αυτή η καθυστέρηση είναι φυσιολογική και οφείλεται στον χρόνο που παίρνει για να ξυπνήσει το κινητό, δηλαδή να ανοιχθεί ο launcher κλπ.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Ναι αυτή η καθυστέρηση είναι φυσιολογική και οφείλεται στον χρόνο που παίρνει για να ξυπνήσει το κινητό, δηλαδή να ανοιχθεί ο launcher κλπ.. Sent from Galaxy! Eυχαριστώ για την άμεση απάντηση!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Πολυ μπερδεμα...πανω που αποφασισα να το αγορασω το sgs2 με 450 ευρω απο μια προσφορα που ειχα, τσουπ βγαινει το sgs2 lte... Τι κανεις τωρα...περιμενεις αλλο ενα μηνα? Και μηπως ειναι πολυ μεγαλη η οθονη των 4.5 Ιντσων που εχει το lte? Για πειτε καμια ιδεα ρε παιδια γιατι μασ εχει τρελανει η samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Καλησπέρα και από μένα! Έχετε παρατηρήσει μία μικρή καθυστέρηση στο να ανάψει η οθόνη, όταν το τηλεφωνο είναι σε αναμονή και πατήσετε το κεντρικό πλήκτρο ή το πλήκτρο Off/On? Ναι. Είχα ρωτήσει κι εγώ παλιότερα και πήρα την απάντηση ότι το κινητό για να μην καταναλωνει μπαταρία μπαίνει σε υποχρονισμο του επεξεργαστή οπότε θέλει χρόνο για να ξεκινήσει. Στο XDA είδα άλλη εκδοχή, ότι περιμένει το δεύτερο ταπ για να καταλάβει μήπως πρέπει να ενεργοποιήσει τη φωνητική αναζήτηση. Ότι κι αν είναι αλήθεια πάντως να ξέρεις ότι οι custom roms το έχουν μειώσει πολύ αυτό. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) Καλό νέο για τους κατόχους! http://blog.gsmarena.com/samsung-releases-a-2000-mah-extended-battery-for-the-galaxy-s-ii-gives-you-all-the-juice-you-need/ Όντως. Κάπως έτσι έπρεπε να έχει πρωτοκυκλοφορήσει το κινητό και να μη κάθονται όλοι να "πανηγυρίζουν" για το τόσο λεπτό και ελαφρύ κινητό έχουν χωρίς να σκέφτονται καθόλου την αυτονομία... Ίσως έτσι, και με τη βοήθεια διάφορων tweaks που μπορεί να κάνει κάποιος, η συσκευή να αποκτήσει μια πιο φυσιολογική αυτονομία και πραγματικά να μπορεί κάποιος να πει ότι έχει μια σχετικά "ολοκληρωμένη" καλή συσκευή. Πράγματι πολύ ευχαριστη είδηση, αλλά δυστυχώς προσθέτει επιπλέον πάχος στη συσκευη.. Δεν μπορούσαν να τα χωρέσουν 350mAh σε ίδιου μεγέθους μπαταρία και αυτοί? :cry: Προσθέτει 1,2 mm πάχος και 7gr βάρος. Δε θα το έλεγα και τόσο μεγάλο μειονέκτημα σε μια τόσο λεπτή και τόσο ελαφριά συσκευή. Επίσης προσθέτει το απαραίτητο πάχος για να "προστατευθεί" και η κάμερα. Δες τις εικόνες στο παρακάτω λινκ και θα δεις το πρακτικό αποτέλεσμα. Και όσο για το αν θα μπορούσαν να χωρέσουν +350 mAh στις ίδιες διαστάσεις η απάντηση είναι όχι, εκτός κι αν σου έλεγαν ψέμματα όπως κάνουν οι άλλοι που πουλάνε aftermarket μπαταρίες. :) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17121548&postcount=82 Όπως είπα και πριν η προσωπική μου άποψη είναι ότι έτσι έπρεπε να έχει πρωτοκυκλοφορήσει η συσκευή και όχι να πρέπει κάποιος να πληρώσει για να την κάνει έτσι. Edited August 30, 2011 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Πολυ μπερδεμα...πανω που αποφασισα να το αγορασω το sgs2 με 450 ευρω απο μια προσφορα που ειχα, τσουπ βγαινει το sgs2 lte... Τι κανεις τωρα...περιμενεις αλλο ενα μηνα? Και μηπως ειναι πολυ μεγαλη η οθονη των 4.5 Ιντσων που εχει το lte? Για πειτε καμια ιδεα ρε παιδια γιατι μασ εχει τρελανει η samsung... Η LTE έκδοση είναι μόνο για αμερική...η επομενη ναυαρχίδα για ευρώπη ''απο την samsung'' θα ειναι το Droid Nexus (τελη οκτωβρη) και απο Μάιο το Galaxy S3.Και μιας κ αποφασισες να παρεις το GS2 στα 450 δε νομίζω να θες να περιμένεις τοσο ωστε να βγει η νεα ναυαρχιδα που θα κοστιζει 600 ευρω....και μέχρι να πεσει η τιμη θα θελει αλλο ενα 2μηνο.Η LTE εκδοση για αμερικη ηταν να εχει ιδια specs με την ευρωπαικη αλλα λογω της κοντρας με την apple ειπαν να το πουσαρουν λίγο μιας και βγαινει iphone 5.Και απο την αλλη ειναι που ειναι χαλια η αναλυση του GS2 φαντασου ποσο ακομα θα χανει σε 4.5'' οθονη....ενω απο οκτωβρη θα εχουμε Droid Nexus με Super Amoled HD. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Καλησπέρα και από μένα! Έχετε παρατηρήσει μία μικρή καθυστέρηση στο να ανάψει η οθόνη, όταν το τηλεφωνο είναι σε αναμονή και πατήσετε το κεντρικό πλήκτρο ή το πλήκτρο Off/On? Φίλε μου χθες και σήμερα ασχολούμαι με Xperia Arc φίλου μου. Εκεί να δεις πίκρα. Το δικό μας πετάει.:cool: Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) παιδια μια βοηθεια..οσων αφορα για αθτο εδω και θελω να το κανω στο μανισιο ρομ που εχω..συμφερει?τι ακριβως κανει αυτο το disable fast dormancy?? Battery Saving Tips: Disable Fast Dormancy: 1: Dial *#9900# 2: Press Disable Fast Dormancy 3: Press Exit Disable Samsung App Notifications: Settings > Applications > Samsung Apps Tick Off ρε παιδια και κατι ακομα...ειχα το nexus s και το εδωσα γιατι δεν εγραφε με το μανισιο προγραμμα μυνηματων 160 χαρακτηρες...ναι ξερω υπαρχει το go sms,handcent και τα λοιπα..!πηρα λοιπον το galaxy s2..αλλα ελεος..και εδω στο μανισιο με 70 χαρακτηρες γραφει στα ελληνικα??απο wind το πηρα και εχω καρτα cosmote watsup..!τι τρεχει ρε παιδια γιατι θα τρελαθω??πως γινεται η κοπελα μου που εχει το galaxy s να γραφει ελληνικα με 160 χαρακτηρες??????ε δεν γινεται θα τρελαθω..!συγνωμμη παιδια αλλα διαβασα πολλες σελιδες και δεν βρηκα κατι παρομοιο σε αυτο και η αναζητηση δεν με καλυψε καθολου..!ελπιζω να βρω καποα βοηθεια εδω μεσα....! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 31, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Έχω το ίδιο πρόβλημα στη δουλειά που το router είναι DLink και αναγκάζομαι να το κάνω reset. Σπίτι που είναι Alcatel δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Τώρα είδα το παραπάνω. Και εγώ DLINK έχω στο σπίτι και είχα για λίγες μέρες πρόβλημα. Σχετικά με τις φωνητικές εντολές που έχει το κινητό, χθες διαπίστωσα μια που ασχολήθηκα και με αυτό, ότι οι φωνητικές εντολές δουλεύουν ΜΟΝΟ με σύνδεση ιντερνετ!! Τι χαζό είναι πάλι αυτό; Εκτός και αν θέλει κάποια ρύθμιση. Όπως και να έχει θέλω να τις καταργήσω ή να τις κάνω freeze, μια που είμαι root και έχω το titanium backup. Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Ενημερωτικά, η συζήτηση για την μπαταρία μεταφέρθηκε στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307578 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Καλημερα. Εχω το Galaxy S2 και ειχα μια πτωση με αποτελεσμα να υπαρχει μια γρατζουνια στην οθονη. Οι ερωτησεις μου ειναι 2. 1. Υπαρχει καλυψη απο την εγγυηση για την οθονη; 2. Αν οχι υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω με καποιο προιον τριτου. Ευχαριστω. Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Καλημέρα, ένας φίλος πήρε τιο SGS II και με ρώτησε σχετικά με το τί είναι το root και αν θα πρέπει να το κάνει. Αφού του εξήγησα κάποιους από τους λόγους (Titanium Backup, adfree κτλ.) μού είπε ότι θέλει να το κάνουμε. Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε είναι ποια είναι η καλύτερη κατά τη γνώμη σας rom (αν και γνωρίζω ότι καθένας από εσάς θα έχει διαφορετική προτίμηση). Ps. Έχω δει τις διαθέσιμες rom στο xda, αλλά για να αποφασίσω θα πρέπει να διαβάσω όλα τα σχόλια και γι' αυτό ζητάω τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ. Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 μελέτησε λίγο εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306743 να κάνω μία πρόβλεψη...leomar θα σου πουνε οι περισσότεροι ή τουλάχιστον αυτό θα καταλάβεις από τα γραφόμενα εκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Καλημερα. Εχω το Galaxy S2 και ειχα μια πτωση με αποτελεσμα να υπαρχει μια γρατζουνια στην οθονη. Οι ερωτησεις μου ειναι 2. 1. Υπαρχει καλυψη απο την εγγυηση για την οθονη; 2. Αν οχι υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω με καποιο προιον τριτου. Ευχαριστω. Όχι και στα δύο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Καλημέρα και από μένα! Όταν σας τελειώνει η μπαταρία σας βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι πρέπει να κλείσουν ορισμένες εφαρμογές για αποτελεσματικότερη φόρτιση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Καλημέρα και από μένα! Όταν σας τελειώνει η μπαταρία σας βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι πρέπει να κλείσουν ορισμένες εφαρμογές για αποτελεσματικότερη φόρτιση? Όχι γιατί, το λέει σε σένα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Όχι γιατί, το λέει σε σένα; Nαι απλά δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση. Είναι σε εμφάνιση στο ίδιο πλαίσιο που λέει ότι χρειάζεται φόρτιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts