Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

25% σε 5 λεπτά?Δε νομίζω να φταίει το 3g watchdog αλλά και πάλι 25% μου φαίνεται υπερβολική κατανάλωση για 5 λεπτά ότι και αν κάνεις

Δεν το έβαλα καν να το λειτουργήσω..ναι τουλάχιστον τόσο έλεγε το κινητό..κ γενικώς είχε ανεβάσει θερμοκρασία...το έκλεισα,το ξανα άνοιξα αλλά τα ίδια..η μπαταρία έπεσε κατακόρυφα..το απεγκατέστησα αμέσως...

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

συντομα θα το εχω στα χερια μου και εχω αρχισει να ψαχνω να μαθω τι παιζει με τα android.

απο οτι καταλαβα για να μπορω να εκμεταλλευτω στο μεγιστο τις ικανοτητες του κινητου

πρεπει αρχικα να το κανω root και στη συνεχεια να περασω καποια custom rom.

αυτη την στιγμη ποια ειναι η καλυτερη rom που κυκλοφορει?

(σιγουρα καπου θα εχει απαντηθει η ερωτηση μου σε καποιο προηγουμενο ποστ αλλα δεν μπορω να διαβασω 280+ σελιδες)

Δεν το έβαλα καν να το λειτουργήσω..ναι τουλάχιστον τόσο έλεγε το κινητό..κ γενικώς είχε ανεβάσει θερμοκρασία...το έκλεισα,το ξανα άνοιξα αλλά τα ίδια..η μπαταρία έπεσε κατακόρυφα..το απεγκατέστησα αμέσως...

δεν εχω ξανακουσει να προκαλει προβληματα η συγκεκριμενη εφαρμογη.. δοκιμασε να την ξαναεγκαταστησεις..

συντομα θα το εχω στα χερια μου και εχω αρχισει να ψαχνω να μαθω τι παιζει με τα android.

απο οτι καταλαβα για να μπορω να εκμεταλλευτω στο μεγιστο τις ικανοτητες του κινητου

(σιγουρα καπου θα εχει απαντηθει η ερωτηση μου σε καποιο προηγουμενο ποστ αλλα δεν μπορω να διαβασω 280+ σελιδες)

[Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις] Samsung Galaxy S II

διαβασε τις τελευταιες σελιδες..

Πάντως να ξέρεις πως και σε stock κατάσταση το κινητό είναι άψογο και δεν του λείπει τίποτα.

Είναι η πρώτη φορά που δεν κάνω root σε κινητό μέσα στην πρώτη βδομάδα, και το έχω ήδη 3 εβδομάδες χωρίς να έχω μπει στον πειρασμό να το πειράξω.(όχι για πολύ ακόμα βέβαια :p)

Οταν με το καλό πάρει και την 2.3.4 θα λυθεί και το πρόβλημα της υπερθέρμανσης που αντιμετωπίζουν κάποιες απο τις συσκευες

Πάντως να ξέρεις πως και σε stock κατάσταση το κινητό είναι άψογο και δεν του λείπει τίποτα.

Είναι η πρώτη φορά που δεν κάνω root σε κινητό μέσα στην πρώτη βδομάδα, και το έχω ήδη 3 εβδομάδες χωρίς να έχω μπει στον πειρασμό να το πειράξω.(όχι για πολύ ακόμα βέβαια :p)

Οταν με το καλό πάρει και την 2.3.4 θα λυθεί και το πρόβλημα της υπερθέρμανσης που αντιμετωπίζουν κάποιες απο τις συσκευες

κυριως το θελω για να περναω εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο android market και για αλλους λογους που δεν επιτρεπεται να αναφερθω

Καλησπέρα. Γράφω πρώτη φορά στο forum . Επειδή ετοιμάζομαι να παραγγείλω μέσω web το sii μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν υπάρχει sd card στη συσκευασία και αν ναι τι χωρητικότητας;

Καλησπέρα. Γράφω πρώτη φορά στο forum . Επειδή ετοιμάζομαι να παραγγείλω μέσω web το sii μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν υπάρχει sd card στη συσκευασία και αν ναι τι χωρητικότητας;

δεν εχει. Αγοραζεις εσυ εξτρα.

TCe

κυριως το θελω για να περναω εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο android market και για αλλους λογους που δεν επιτρεπεται να αναφερθω

Το root δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις «σπασμένες» εφαρμογές. Και όχι δεν χρειάζεται root το SGS II, είναι στη κρίση του καθενός. Δεν χρειάζεται να κάνουμε πράγματα επειδή τα κάνουνε οι διπλανοί μας. :)

Ρίξε μία ματιά εδώ για να καταλάβεις τι είναι το root.

:offtopic:

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

http://pocketnow.com/android/samsung-to-introduce-new-galaxy-s-ii-lte-at-ifa

Απαράδεκτη η Samsung που απαξιώνει τόσο γρήγορα τα προιόντα της.

Lol, who cares. Αυτό είναι Αμερικάνικο κατά 99% και είναι γνωστό ποια ήπειρο απαξιώνει η Samsung. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Lol, who cares. Αυτό είναι Αμερικάνικο κατά 99% και είναι γνωστό ποια ήπειρο απαξιώνει η Samsung. :)

Αναφορές λένε ότι μπορεί να είναι και international έκδοση, αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα με σιγουριά. Όπως και να έχει απαξιώνει σίγουρα τον εαυτό της η Samsung , κυνηγώντας από πίσω την apple . Γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι αναβαθμίζει το GSII , 3 μήνες μετά την κυκλοφορία του (!!) και η ανακοίνωσή του γίνεται την ίδια εποχή με αυτή του iphone.

Παιδια εχω προβλημα με τα ακουστικα οταν ακουω μουσικη την ακου παραμορφωμενη. Δοκιμασα διαφορα ακουστικα αλλα τα ιδια τι παιζει; δοκιμασα και διαφορους players αλλα τιποτα.εχει τυχει σε αλλον αυτο;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

υπογραφή εκτός ορίων

Παιδια εχω προβλημα με τα ακουστικα οταν ακουω μουσικη την ακου παραμορφωμενη. Δοκιμασα διαφορα ακουστικα αλλα τα ιδια τι παιζει; δοκιμασα και διαφορους players αλλα τιποτα.εχει τυχει σε αλλον αυτο;

Δοκιμασες να αλλαξεις τις ρυθμισεις του Ισοσταθμιστη? αλλα παλι μπορει να εχουν θεμα τα ακουστικα σου... εχεις κανα αλλο σετ ακουστικων να δοκιμασεις?

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Παιδια πως μπορω να κανω sync ολα μου τα email στο stock mail app και οχι μονο αυτα που ειναι μεχρι 30 ημερες πριν μονο ;

Ας περιμενουμε να δουμε και μετα λεμε . Παντως αν ειναι οπως το λεει δεν εχει και τεραστιες διαφορες .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Μπορείς στο sgs2 να βάλεις κάτι αντίστοιχο του slide to unlock γιατί αυτό το slide της εικόνας είναι κάπως τραγικό.

Παιδια πως μπορω να κανω sync ολα μου τα email στο stock mail app και οχι μονο αυτα που ειναι μεχρι 30 ημερες πριν μονο ;

Το εψαξα και εγω και δεν υπαρχει επιλογη να σου κατεβασει τα παντα δυστηχως.

Εγω παλι που εψαξα λιγο στο google διαφορα αρθρα λενε πως κανεις δεν ειναι σιγουρος που παει αυτη η εκδοση γιατι κανονικα μια συσκευη που αναμένετε ηταν ενα SGII custom για την Verizon στην αμερικη αλλα η Verizon ζητησε κατι μεγαλυτερο απο αυτο που αναφερεται πως θα βγει για να κανει μπαμ.

Ειδωμεν.. κοντη γιορτη.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Μπορείς στο sgs2 να βάλεις κάτι αντίστοιχο του slide to unlock γιατί αυτό το slide της εικόνας είναι κάπως τραγικό.

widgetlocker και διάφορες άλλες παρόμοιες εφαρμογές όπως το agile lock free

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

παδια ποτε θα γινει σε μας το μαρκετ στην εκδοση 3; στο. αλλο μου κινητο lg optimus one εγιβε σπο προχθες.
TCe

παδια ποτε θα γινει σε μας το μαρκετ στην εκδοση 3; στο. αλλο μου κινητο lg optimus one εγιβε σπο προχθες.

Σ'εμένα έχει έρθει κανα 2 μέρες τώρα..

:mobile:

Σ'εμένα έχει έρθει κανα 2 μέρες τώρα..

Ούτε σε εμένα έχει έρθει η έκδοση 3.0 . Είμαι σε KG3 ROM αν παίζει κάποιο ρόλο.

To update για το Μαρκετ σας το βγαζει καπου?Εννοω ανοιγεις το μαρκετ κ σου λεει οτι υπαρχει ενημερωση ή πρεπει να το ψαξω απο αλλου?

Σε μενα δεν εχει βγαλει καμια απολυτως με KF3.

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

να ρωτήσω κάτι...

αυτή τη μνήμη δεν παίρνει ο γαλαξίας?

http://www.ebay.com/itm/NEW-SANDISK-16GB-MICRO-SD-HC-MICROSD-16-GB-MEMORY-CARD-/270564174675?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item3efee1ab53#ht_6453wt_982

ποια είναι η διαφορά μεταξύ microsd kai microsd hc ??

Edited by malmsteen

Κάποιος από εσάς ο οποίος να ήταν πρώην χρήστης του omnia hd, μπορεί να μου πει αν το galaxy s2 έχει το ίδιο καλό gps(με την αστραπιαία εύρεση σήματος που δεν χάνεται με τίποτα) το οποίο έχει το omnia hd;

To update για το Μαρκετ σας το βγαζει καπου?Εννοω ανοιγεις το μαρκετ κ σου λεει οτι υπαρχει ενημερωση ή πρεπει να το ψαξω απο αλλου?

Σε μενα δεν εχει βγαλει καμια απολυτως με KF3.

Και εγώ με KF3 είμαι και πριν από 2-3 μέρες το άνοιξα και είχε γίνει αυτόματα το update χωρίς να με ενημερώσει ή οτιδήποτε άλλο είχε περάσει την 3.1.3..

:mobile:

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...