Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για την ραμ καποιος να μου πει κ εμενα γιατι μεγαλη διαφορα το 1g με τα 850 mb..:)

τωρα τα 2gb μνημη για τα προγραμματα συν περιπου 12 gb που εχουμε ,ε

πλησιασαμε τα 16gb που λεει οτι εχει..σαν τους σκληρους δισκους μας χανεται κατι

βρε αδελφε:p

όπως χάνετε στους σκληρούς έτσι χάνετε και στη ραμ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια μπορω να περασω ξανα την τελευταια αναβαθμιση του κινητου μπας και στρωσει και δεν χασω και το στησιμο που εκανα τωρα 2 μηνες?? αν μπωρο πως γινεται???

για την ραμ καποιος να μου πει κ εμενα γιατι μεγαλη διαφορα το 1g με τα 850 mb..:)

τωρα τα 2gb μνημη για τα προγραμματα συν περιπου 12 gb που εχουμε ,ε

πλησιασαμε τα 16gb που λεει οτι εχει..σαν τους σκληρους δισκους μας χανεται κατι

βρε αδελφε:p

όπως χάνετε στους σκληρούς έτσι χάνετε και στη ραμ

Εντάξει τώρα ήσύχασα. αφου ολονών κάπου κατακεί είναι οι χωρητικότητες ΟΚ τότε.:)

ΤΝΧ

baxy

Ευχαριστώ parafron4 αλλά νομίζω ότι η λύση που προτείνεις αφορά κάποιον σκληρό δίσκο σε PC.

Εγώ έχω τα αρχεία μου σε σκληρό στο Xtreamer media player και ενώ τα βλέπει μέσω του File Expert https://market.android.com/details?id=xcxin.filexpert&feature=search_result (δηλαδή όχι με το δικό του file editor) αλλά και μέσω του ενσωματωμένου allshare, δε τα παίζει απ' ευθειας αλλά τα κάνει μεταφόρτωση στη μνήμη του SGS2 για να τα παίξει αργότερα. Καταλαβαίνεις ότι μεταφόρτωση ταινίας 1.0 gb με wifi είναι άστα να πάνε.

Και στο κάτω κάτω βρε αδερφέ δε γίνεται να μπορώ να τα βλέπω ζωντανό streaming με ένα υποδιέστερο μηχάνημα (τη ταμπλέτα Archos 101 με μονοπύρινο επεξεργαστή στο 1GHZ) και όχι στο SGS2 (Διπύρινος στο 1.2) . Πως να το κάνουμε δηλαδή?

Edited by saliez
Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

baxy θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς την τροποποιήση ( http://images.myphone.gr/prebuttons/edit.png αντί να απαντάς κάθε φορά και να προσθέτεις ότι θέλεις στο κείμενο. Ευχαριστώ.

@manolis_33 Κάνε root και κάνε backup μόνο τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει εσύ. Μετά αναβαθμίζεις σε όποια έκδοση θες και αφού κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ξαναπερνάς τις εφαρμογές και βάζεις τις ρυθμίσεις του συστήματος manual. Πχ. Ήχος τηλεφώνου, ρυθμίσεις φωτεινότητας κ.ο.κ.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

και πως κάνουμε αναβάθμιση βρε παιδιά? μόλις κατέβασα το πρόγραμμα kies για τον υπολογιστή. δεν έχω wifi με το usb καλώδιο φαντάζομαι γίνεται? υπάρχει κανένας διαθέσιμος οδηγός?? ουφ δύσκολο είναι το άτιμο...

μην ανχωνεσαι , δεν ειναι τιποτα , εγκατεστησε το kies , συνδεσε μετα με usb το S II και θα βρει μονο του τους drivers .

Mετα με το τηλ συνδεδεμενο ανοιξε το Kies και λογικα θα σου βρει το τηλ , εκει που θα σου βγαλει το ονομα του κινητου (GT-I9100) κανε κλικ και θα δει στο menu για την αναβαθμιση , κανε την αφοβα , δεν χανονται τιποτα κατα την αναβαθμιση !!!!!

Φροντισε να εχει λιγη μπαταρια το τηλ.

ααα και κατα την συνδεση του κινητου με PC μεσω USB φροντισε το κινητο να ειναι στην κατασταση αναμονης (στην αρχικη οθονη εννοω) , μην εχεις μπε μεσα σε menu (εφαρμογες) η σε κατι αλλο στο κινητο γιατι δεν συνδεεται.

Θα δεις στην οθονη του κινητου ενα USB και θα γραφει απο κατω "Συνδεθηκε" , και μην πατησεις το μεγαλο πληκτρο του κινητου γιατι αποσυνδεεται, γενικος κατα την αναβαθμιση μην πατησεις τιποτα !!

Edited by jimmis1974

Λιγακι ασχετο (Οχι εκτος θεματος ομως..) αλλα εντυπωσιακο..

Ειναι τρελοι αυτοι οι Γαλλοι!!!

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου. μόλις έκανα την αναβάθμιση!!! φαντάζομαι όποτε το συνδέω θα μου λέω αν υπάρχει καινούργια διαθέσιμη. να σαι καλά

σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου. μόλις έκανα την αναβάθμιση!!! φαντάζομαι όποτε το συνδέω θα μου λέω αν υπάρχει καινούργια διαθέσιμη. να σαι καλά

βεβαιως και θα σου λεει , οταν βγει κανουργια επισημη θα στο πει στο kies . καλο ειναι να χεις και ενα backup, τις επαφες σου ας πουμε , με το Kies μπορεις να κανεις αρκετα πραγματα.

Ξέρει κάποιος σας παρακαλώ να μου γράψει πατάω το εικονίδιο

των μηνυμάτων διαβάζω το μήνυμα πατάω το κάτω δεξί κουμπί

βγαίνω από τα μηνύματα αλλά η εφαρμογή program monitor

μου δείχνει ότι τα μηνύματα είναι ενεργή εφαρμογή

του κάνω έξοδος και είναι οκ

μήπως δεν κάνω κάτι καλά

Ευχαριστώ

Την καλησπερα μου και απο εμενα σε ολους...!!!

Ενω προσπαθω και εγω να κανω αναβαθμιση μεσω Kies στο -Galaxy S 2- καθως μου βρισκει καινουριο λογισμικο {ΚF 1} ...Oταν παταω εναρξη και αφου παρει τα αντιγραφα ασφαλειας...Μου εμφανιζει ενα μηνυμα οτι η συνδεση με την συσκευη χαθηκε και κανει προσπαθεια (το Kies) να την ξαναβρει...Αλλα διχως αποτελεσμα...Αυτο συμβαινει ξανα και ξανα...(:!::blink::!:)

Μηπως καποιος που μπορει να βοηθησει.....!!! Τι παει στραβα....(???)

(Υ.Γ. 1) Μαλλον θα φταιει που η μπαταρια μου ειναι σε χαμηλα επιπεδα (κατω απο την μεση)....Παω για φορτιση και θα δουμε αν ειναι αυτο....Αν και μου φαινεται λιγο δυσκολο να ειναι αυτο...

(Υ.Γ.2) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...= ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....!!!!

Edited by gorgiosalon

• Administrators
Ξέρει κάποιος σας παρακαλώ να μου γράψει πατάω το εικονίδιο

των μηνυμάτων διαβάζω το μήνυμα πατάω το κάτω δεξί κουμπί

βγαίνω από τα μηνύματα αλλά η εφαρμογή program monitor

μου δείχνει ότι τα μηνύματα είναι ενεργή εφαρμογή

του κάνω έξοδος και είναι οκ

μήπως δεν κάνω κάτι καλά

Ευχαριστώ

Μη σε απασχολεί... απλά έτσι δουλεύει το λειτουργικό.

Modpic.gif

Μη σε απασχολεί... απλά έτσι δουλεύει το λειτουργικό.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να επιβλέπει

ποια είναι ενεργά όταν δεν δουλεύουν και μετά από λίγο

Να τα κλείνει!!!

καποιος να μου πει επειδη σκεφτομαι να το παρω,αν εχει καλο ακουστικο και μικροφωνο ....δυνατο καθαλο κλπ . αυτο με ενδιαφερει πολυ γιατι με οσα σαμσουνγ ηρθα σε επαφη και αγορασα πχ nexus s και κανα 2-3 πριν μοντελα τα πουλησα για αυτο τον λογο .εχω το i phone 4 και θεωρω ιδανικη την ποιοοτητα του σε αυτο το θεμα

Να τα κλείνει!!!

that's the way android works.. :D

μην μπλεκεις με task managers, χειροκινητο κλεισιμο εφαρμογων και τα σχετικα.. μαλλον τα πραγματα θα γινουν χειροτερα (απο πλευρας μπαταριας)

μεσω kies που καναμε την αναβαθμιση , η εκδοση του android ειναι 2.3.3 .

Αυτη ρε παιδια τι λεει???? ->

Εχει βγει επισημα ? μπορουμε να κατεβασουμε το αρχει zip i9100XXG1 και να την κανουμε εγκατασταση ?

Δηλαδη αν την κατεβασουμε και την εγκαταστησουμε τι διαφορα εχει απο την επισημη ??

Ελληνικα θα εχει λογικα ??????

Edited by jimmis1974

• Administrators

Να τα κλείνει!!!

Αυτό κάνει το λειτουργικό από μόνο του ούτως ή άλλως. Μπορείς να βάλεις το Autokiller Memory Optimizer αν και η συγκεκριμένη συσκευή δεν το χρειάζεται πρακτικά.

Modpic.gif

καποιος να μου πει επειδη σκεφτομαι να το παρω,αν εχει καλο ακουστικο και μικροφωνο ....δυνατο καθαλο κλπ . αυτο με ενδιαφερει πολυ γιατι με οσα σαμσουνγ ηρθα σε επαφη και αγορασα πχ nexus s και κανα 2-3 πριν μοντελα τα πουλησα για αυτο τον λογο .εχω το i phone 4 και θεωρω ιδανικη την ποιοοτητα του σε αυτο το θεμα

Δεν εχω προσωπικη εμπειρια , αλλα πολλα παιδια σε προηγουμενες σελιδες εχουν αναφερει οχι και τοσο δυνατο ηχο στο ακουστικο του .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

δυστυχως επεσες στην περιπτωση να μην κατεχω τα iphone...ασχολουμαι ομως με το θεμα..

λεπον πολυ προσοχη μην αγορασεις gs2 προτου το τσεκαρεις στην ενταση ηχειο,εκει διοτι πραγματι τα ομνια 2,gs1,gs2 όλα χαμηλο -καπως αδυναμο ηχειο..σε ανοικτη ακροαση παντα λεω..σε κληση με το κανονικο μικρο ηχειακι ολα μια χαρα..

καθαρα ηχεια αλλα αδυναμα...

δες κανενα bb φιλε μου ,θα υποκλιθεις στην ποιοτητα κ δυναμη του μεγαφωνου τους...ευκολα 2+(!!!)φορες πιο δυνατο πχ το ηχειο

των bb που ειχα σε σχεση με του gs2:blink:!!

δηλαδη μεσα σε πολυκοσμια δυσκολευομαι να ακουσω με την ανοιχτη ακροαση του gs2...

((κ μετα λεμε γιατι ειναι ακριβα τα bb...γιατι ειναι εργαλεια,μαυρα εργαλεια!!))

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

δυστυχως επεσες στην περιπτωση να μην κατεχω τα iphone...ασχολουμαι ομως με το θεμα..

λεπον πολυ προσοχη μην αγορασεις gs2 προτου το τσεκαρεις στην ενταση ηχειο,εκει διοτι πραγματι τα ομνια 2,gs1,gs2 όλα χαμηλο -καπως αδυναμο ηχειο..σε ανοικτη ακροαση παντα λεω..σε κληση με το κανονικο μικρο ηχειακι ολα μια χαρα..

καθαρα ηχεια αλλα αδυναμα...

δες κανενα bb φιλε μου ,θα υποκλιθεις στην ποιοτητα κ δυναμη του μεγαφωνου τους...ευκολα 2+(!!!)φορες πιο δυνατο πχ το ηχειο

των bb που ειχα σε σχεση με του gs2:blink:!!

δηλαδη μεσα σε πολυκοσμια δυσκολευομαι να ακουσω με την ανοιχτη ακροαση του gs2...

((κ μετα λεμε γιατι ειναι ακριβα τα bb...γιατι ειναι εργαλεια,μαυρα εργαλεια!!))

Μα ο άνθρωπος ρώτησε για το ακουστικό και το μικρόφωνο, οχι για την ένταση του ηχείου σε ανοικτή ακρόαση......Anyway καμπάνα είναι και το ακουστικό και το μικρόφωνο φίλε μου STELIOS063, μην αγχώνεσαι!

:mobile:

Στο νεο swype (2.77.72....ΟΧΧ) οταν δεν γραφει την λεξη που θελω κανοντας διπλο κλικ στην λεξη που ειανι ηδη γραμμενη δεν μου ανοιγει το παραθυρακι για να επιλεξω μια αλλη.

Ξερετε τι μπορει να φταιει?

ψάχνοντας είδα την επιλογή ότι μπορώ να αποθηκεύω τις επαφές στο gmail και να τις έχω εκεί σαν backup. απλά δεν ξέρω πως να τις μεταφέρω όλες. δλδ και αυτές που έχω ήδη αποθηκευμένες στην κάρτα σιμ

Μα ο άνθρωπος ρώτησε για το ακουστικό και το μικρόφωνο, οχι για την ένταση του ηχείου σε ανοικτή ακρόαση......Anyway καμπάνα είναι και το ακουστικό και το μικρόφωνο φίλε μου STELIOS063, μην αγχώνεσαι!

ευχαριστω φιλε μου για την σωστη απαντηση. ελπιζω να ειναι τσεκαριζμενο,δηλ να εχεισ την συσκευη εννοω και να ειναι απο προσωπικη χρηση

ευχαριστω φιλε μου για την σωστη απαντηση. ελπιζω να ειναι τσεκαριζμενο,δηλ να εχεισ την συσκευη εννοω και να ειναι απο προσωπικη χρηση

μην περιμενεις ιδια ποιοτητα με το iphone...

πριν απο το s2 είχα το iphone και μπορώ να σου πω πως ο ήχος απο τα ακουστικά είναι χαμηλότερος σε σχέση με του iphone...βεβαια υπάρχουν κάποια mod που τον δυναμώνουν αλλα την ένταση του iphone δεν την φτάνουν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ναι, το εχω το τηλέφωνο και είναι η προσωπική μου εμπειρία.iphone 4 δεν έχει πέσει στα χέρια μου για να σου πω συγκριτικά,και το 3GS που είχα ήταν πολύ καιρό πριν και δεν θυμάμαι..αυτά.

:mobile:

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...