Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω αρχίσει πάντως να πιστεύω ότι αρκετα νέα firmware δεν προσφέρουν πραγματικά τίποτα καινούριο , και πιο πολύ είναι θέμα marketing ότι η εταιρία βγάζει νέες εκδόσεις αρκετά συχνά.

Άσε που είναι και ψυχολογικό και όλοι πιστεύουμε ότι το κινητό πάει πιο γρήγορα με κάθε νέα αναβαθμίσει. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο τωρα το galaxy s , με τις αναβαθμισεις που εχει πάρει , θα έπρεπε να τρέχει με την ταχύτητα της σκέψης.

Σίγουρα κάθε νέα αναβάθμιση όλο και κάτι καινούργιο θα έχει μέσα, είτε ορατό είτε αόρατο στους περισσότερους χρήστες..

Πέρα από ταχύτητες υπάρχουν και διορθώσεις που απαιτούνται κατά καιρούς σε διάφορα λογισμικά.;)

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καθε νεα αναβαθμιση ολο και κατι βελτιωνει, μη το βλεπεις αρνητικα, εγω βλεπω διαφορες οταν βαζω ενα νεο firmware

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Χθες έκανα εγκατάσταση του Audio Manager. Παρατήρησα ότι το κινητό στα διάρκεια της μέρας έκανε μόνο του restart 3 φορές. (Δεν το έχει ξανακάνει). Το απεγκατέστησα όλα καλά. Το ξανάβαλα σήμερα και μετά από 1 ώρα ξανά restart. Είναι σύμπτωση ή έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία με το συγκεκριμένο πρόγραμμα?
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Λοιπον λίγο τις γνώσεις σας...Ειμαι στην πεμτη μέρα με την cognition 1.3 και από θέμα μπαταρίας μπαταρια πήγαιναν καλα...Εχει γίνει callibration με τον γνωστό τρόπο από την δεύτερη φωρτισει της νέας rom και όλα δούλευαν ρολόι και είχα και πολύ καλή αυτονομία...

Χθες βράδυ στις 4 το πρωί έχω ποσοστό μπαταρίας 34% και βάζω το κινητό σε air mode...Σημερα το πρωί στις 12 η μπαταρία ήταν στο 9%...Αυτοματες ενημερωσεις blut/wifi κλειστά...Ττο μόνο που πέρασαν χθες νωρίς τοαπογευμα ηταν το swype με τα ελληνικά...

Που λέτε να οφειλετε αυτή η τόσο μεγάλη πτώση της μπαταρίας? ???

Sent from my MZ601 using Tapatalk

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μια ερωτηση παιδια,πηγα να κατεβασω games απο το sumsung app και βγαζει αυτο το μνμ:Application not optimised for device(8002)

Παιδια αν ξερει καποιος για αυτο το προβλημα,μηπως εχει βγει κανα πατς απο samsung?

Edit : Επισης συνδεσα το τηλ στο pc με το καλωδιο και οταν τρεχω το kies βγαζει μνμ επανασυνδεστε την συσκευη σε λειτουργια samsung kies (pc studio)

Edited by kampamarou

Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα, καινούργιος στο site και πραγματικά εντυπωσιασμένος από τις γνώσεις των μελών του forum και την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεών τους υποδεικνύοντας λύσεις, ιδέες και σκέψεις σε κάθε περίπτωση.

Από τη μεριά μου ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να βλέπω αρχεία pdf και word στο S II. Σημειωτέον βέβαια ότι δεν έχω κάνει root.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει απαντηθεί το θέμα και μου έχει διαφύγει.

Ενα βιντεο του galaxy με rom την Cognition v1.15 σε συνδυασμο με spb shell 3d v1.1.0 και ταχυτητα 1.6 Ghz...στο βιντεο φαινεται πω συνεργαζεται το κινητο με liveview της sony ericsson και πως ολα δουλευουν ρολοι πιανοντας τιμη benchmark 4816 με την πρωτη φορα!

http://www.youtube.com/watch?v=1gbjfhGX9es

Edited by ximikos_fil

παιδια, δε ξερω καν αν ειμαι σε σωστο thread, αλλα ας κανω μια ερωτηση.

χρησιμοποιει κανενας σας το f1 2011 app? και το απλο και το premium (που εχει και track positioning και ειναι απλα τελειο) μου λενε οτι εκλεισε απροσμενα...

εχει κανεις καμια λυση?

και με root και χωρις δοκιμασμενο.

Ενα βιντεο του galaxy με rom την Cognition v1.15 σε συνδυασμο με spb shell 3d v1.1.0 και ταχυτητα 1.6 Ghz...στο βιντεο φαινεται πω συνεργαζεται το κινητο με liveview της sony ericsson και πως ολα δουλευουν ρολοι πιανοντας τιμη benchmark 4816 με την πρωτη φορα!

ποια είναι η εφαρμογή που φαίνεται και στο video και όταν κλείνεις το κινητό, κλεινει σαν παλια τηλεόραση;

Ειναι οντως τρομερος και πολυ γρηγορος....αλλα...

Απο θεμα μπαταριας πρεπει να πινει τα αντερα του...

ποια είναι η εφαρμογή που φαίνεται και στο video και όταν κλείνεις το κινητό, κλεινει σαν παλια τηλεόραση;

CRT animation λέγεται. Ύστερα από ένα μικρό ψάξιμο βρήκα αυτό χωρίς να το έχω δοκιμάσει, και είναι και ενσωματομένο σε μερικές custom rom...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειναι η rom...το εφε αυτο το ειχε το nexus s μαμισιο!!

Ειναι οντως τρομερος και πολυ γρηγορος....αλλα...

Απο θεμα μπαταριας πρεπει να πινει τα αντερα του...

μου κραταει 1 και μιση μερα!για να καταλαβεις το εβγαλα απο μπριζα τεταρτη 8 η ωρα το πρωι και το ξαναεβαλα σημερα στις 3 το μεσημερι για την αναγκη του βιντεο αφου ειχε απομεινει το 12% της μπαταριας!!

Edited by ximikos_fil

ειναι η rom...το εφε αυτο το ειχε το nexus s μαμισιο!!

μου κραταει 1 και μιση μερα!για να καταλαβεις το εβγαλα απο μπριζα τεταρτη 8 η ωρα το πρωι και το ξαναεβαλα σημερα στις 3 το μεσημερι για την αναγκη του βιντεο εχοντας απομεινει το 12% της μπαταριας!!

Ναι αλλα με τι χρηση...Αν θες κανε μια αναφορα τις καθημερινοτητας σου οσον αφορα την χρηση του κινητου...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Ναι αλλα με τι χρηση...Αν θες κανε μια αναφορα τις καθημερινοτητας σου οσον αφορα την χρηση του κινητου...

λειτουργουν ολα αυτα τα widget που φαινονται και στο βιντεο με αυτοματη ενημερωση ανα 2ωρο σε H+ δικτυο της vodafone και κανονικη ατομικη χρηση με κανα 10λεπτο κλησεις ομιλιας, καμια 15αρια μνμτα και κανα 10λεπτο ιντερνετ και chat στο facebook ανα ημερα!!!οταν χρησιμοποιω GPS οι χρονοι αλλαζουν δραματικα και με το ζορι κραταει μερα η μπαταρια!επισης μην ξεχνατε οτι εχω μεσω bluetooth συνδεδεμενο και το liveview συνεχως....

• Administrators

Πρέπει να είναι μαγειρεμένο στη rom για να δουλεύει σωστά.

Modpic.gif

παιδια, δε ξερω καν αν ειμαι σε σωστο thread, αλλα ας κανω μια ερωτηση.

χρησιμοποιει κανενας σας το f1 2011 app? και το απλο και το premium (που εχει και track positioning και ειναι απλα τελειο) μου λενε οτι εκλεισε απροσμενα...

εχει κανεις καμια λυση?

και με root και χωρις δοκιμασμενο.

τωρα αμα σας πω το ανοιξα απλα και δουλευει κανονικα χωρις να κανω τπτ...

Πρέπει να είναι μαγειρεμένο στη rom για να δουλεύει σωστά.

Τωρα που το λες οντως παιζει ρολο η ρομ...η cognition 1.3 εμενα μου το κανει αλλα με οχι τοσο καλη αποκριση...

Υπάρχει κάποιο GPS fix ή κάτι τέτοιο για να χρησιμοποιήσω? Είμαι σε KG1 ROM και υπάρχουν στιγμές που μου κλειδώνει δορυφόρους σε δευτερόλεπτα και άλλες στιγμές που κάνει πάνω απο 20 λεπτά και άλλες φορές καθόλου. ΠΑΝΤΑ βρίσκει δορυφόρους αλλά δυσκολεύεται να τους κάνει lock . Καμία ιδέα ?

Υπάρχει τρόπος να κλειδώσω τα αρχεία μου; Ευχαριστώ:)
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

σημερα το κινητο μου εκανε το εξης κουλο....η μπαταρια ηταν γυρο στο 90% καποια στιγμη εκλεισε το κινητο μετα απο κανενα δυωρο το αντιλαμβανομαι και παω να το ανοιξω αλλα τπτ...βγαζω την μπαταρια την ξαναβαζω τελικα ανοιξε η συσκευη αλλα η μπαταρια ειχε πεσει στο 60% επισης η συσκευη οταν πηγα να την ανοιξω ηταν αρκετα ζεστη...το εχει κανει κανενος αλλου αυτο???το κινητο ειναι χωρις ροοτ!!

σημερα το κινητο μου εκανε το εξης κουλο....η μπαταρια ηταν γυρο στο 90% καποια στιγμη εκλεισε το κινητο μετα απο κανενα δυωρο το αντιλαμβανομαι και παω να το ανοιξω αλλα τπτ...βγαζω την μπαταρια την ξαναβαζω τελικα ανοιξε η συσκευη αλλα η μπαταρια ειχε πεσει στο 60% επισης η συσκευη οταν πηγα να την ανοιξω ηταν αρκετα ζεστη...το εχει κανει κανενος αλλου αυτο???το κινητο ειναι χωρις ροοτ!!

Κάποια εφαρμογή στην έκανε τη δουλειά. Κοίταξε τι εγκατέστησες τελευταία.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Aν και ειναι ακομα αρκετα νωρις, πως το βλεπετε? Θα αναβαθμιστει στην ice cream οταν βγει η θα την κρατησουν για το 3?

Βασικα αυτο με τους 18 μηνες υποστηριξης απο την google συμπεριλαμβανει και το G2?

Edited by ardi21

Aν και ειναι ακομα αρκετα νωρις, πως το βλεπετε? Θα αναβαθμιστει στην ice cream οταν βγει η θα την κρατησουν για το 3?

Βασικα αυτο με τους 18 μηνες υποστηριξης απο την google συμπεριλαμβανει και το G2?

Εννοείται πως θα αναβαθμιστεί .... το ice cream θα εχει φουλ υποστήριξη για διπυρηνα...

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...