Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποσο βλακας φανηκα... Εγραψα καπου τον κωδικο για το reset factory settings και νομιζωντας οτι θα εχω προειδοποιειθω αρχισε και το εκανε φορματ... εχω χασει τα παντα..

Εκτος αυτου το προβλημα με το 3G δεν εχει φτιαχτει.. δεν εμφανιζει το 3g και εχω αλλαξει εκατο φορες τα settings...

Εχω μια απορια..Εχω ξαναρωτησει κατι παρομοιο πιο πανω,συγνωμη αλλα ξαναγραφω πιο λεπτομερες. δεν ξερω τι εκανα λαθος αλλα ειμαι κατοικος Κυπρου και εχω ερθει αθηνα για εξεταστικη. Θυμαμαι οταν πρωτοαγορασα το κινητο ειχε σημα 3g μετα κατεβασα ενα app που με ενα πατημα του απενεργοπειουσε γενικα το 3G.. το AP ON-OFF. Meta ηρθα αθηνα και εστειλα το sms για Q που δικαιουσε 120mb internet και απενεργοποιησα το app ekeino.. τιποτα ομως.. δεν εμφανιζεται με τπτ σημα 3g kai genika den mporo να χρησιμοπειησω mobile internet. εχω κανει unistall εκεινο το προγραμμα αλλα παλι τιποτα. Τωρα εκανα factory reset (καταλαθος) αλλα και παλι τιποτα.. το μονο που εμφανιζεται ειναι ενα R πανω απο το σημα το οποιο ειχε και πριν. (οχι στην κυπρο ομως) γενικα αλλαξα ολα τα settings αλλα και παλι τιποτα... μπορειτε να βοηθησετε? ευχαριστω.το κινητο φενεται να εχει προβλημα εχω αλλαξει ολα τα settings για ιντερνετ αλλα επιμενει... καποιος που ξερει καλα το κινητο ας βοηθησει. ευχαριστω.

Κοίταξε εδώ: http://samsunggalaxysforums.com/showthread.php/4701-Galaxy-S-i9100-Secret-Codes

Κάποιο από αυτούς τους κωδικούς ίσως σε βοηθήσει, γιατί αν κατάλαβα καλά το έχεις κάνει disable από εκεί. Δεν σου υπόσχομαι τίποτα βέβαια.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αλλά μήπως με αυτή τη διαδικασία χρησιμοποιώ για το internet στο PC το τηλέφωνο μέσω 3G , ενώ εγω θέλω να έχω πρόσβαση στο ιντερνετ μέσω της ADSL σύνδεσης του PC προς το τηλέφωνο ;

Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν μπορούμε να κάνουμε reverse tethering μέσω USB καλωδικής σύνδεσης του PC με το SGS2, ώστε να είναι δυνατόν να έχουμε internet στο τηλέφωνο μέσω PC και της σύνδεσης ADSL, έτσι ώστε να μην υπάρχει data 3g χρέωση όταν πχ γινεται ενημέρωση εφαρμογών με αυτό τον τρόπο. Ευχαριστώ

Θα σε παρακαλούσα πολύ να μην κάνεις την ίδια ερώτηση 3 φορές. Μία είναι αρκετή. Αν και όταν κάποιος ξέρει θα σου απαντήσει.

Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3687107#post3687107

Και αν τα καταφέρεις ενημέρωσε παρακαλώ πολύ.

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η τελευταία έκδοση του firmware (μιλάμε για το επίσημο)?

Αν μιλάς για την Ελληνική επίσημη είναι η KE2.

Μια ερωτηση στα γρηγορα.

Στον στοκ browser λειτουργει κανονικα το ζουμ με το πατημα τον δαχτυλων κ κινηση μπρος πισω την συσκευη.Στους χαρτες δεν γινεται αυτο?

Όχι.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, Πήρα ένα Galaxy S2 και έβαλα και τη μουσική μου, Εκεί όμως που είχα ελληνικούς χαρακτήρες, φαίνονται αλαμπουρνέζικοι, μπορεί κανείς να προτείνει κάτι;:(

Το Kies μου έβγαλε αναβαθμιση στην ΚΕ7.

εχεις αγοραει το τηλεφωνο απο ελλαδα?αν το αγορασες απο e-shop πες μας ποιο

εχεις αγοραει το τηλεφωνο απο ελλαδα?αν το αγορασες απο e-shop πες μας ποιο

Απο Ελλάδα. Απο τον Γερμανό το αγορασα.

Εμενα πάντως δεν μου έβγαλε αναβάθμιση..Αγορασμένο από πλαίσιο

Το Kies μου έβγαλε αναβαθμιση στην ΚΕ7.

μηπως εννοεις την αναβαθμιση του προγραμματος kies?γιατι και εμενα μου την εβγαλε και την εκανα!

αρα η samsung hellas εδεεισε να δωσει update?ας ψαξει και καποιος αλλος για updates γιατι εγω τωρα δεν εχω το τηλεφωνο.

Μετά την αναβάθμιση.

Παίζει ο Γερμανός να έχει παραεισαγωγής????

http://dl.dropbox.com/u/5066093/KE7.png

φιλε μου μεσα στη συσκευασια σου ειχε ελληνικο οδηγο γρηγορης εεκινησης και επισης στο φυλλαδιο της εγγυησης ειχε ελληνικα αναφεροντας την samsung hellas?αν ναι τοτε ειναι ελληνικο το τηλεφωνο σου αν οχι τοτε μαλλον ειναι παραεισαγωγης αλλα δεν νομιζω να το κανει ο Γερμανος αυτο!εμενα παντως που ειναι αγορασμενο απο vodafone και εχει ολα τα π[αραπανω στη συσκευασια δεν μου βρισκει αναβαθμιση λογισμικου σε ke7!

φιλε μου μεσα στη συσκευασια σου ειχε ελληνικο οδηγο γρηγορης εεκινησης και επισης στο φυλλαδιο της εγγυησης ειχε ελληνικα αναφεροντας την samsung hellas?αν ναι τοτε ειναι ελληνικο το τηλεφωνο σου αν οχι τοτε μαλλον ειναι παραεισαγωγης αλλα δεν νομιζω να το κανει ο Γερμανος αυτο!εμενα παντως που ειναι αγορασμενο απο vodafone και εχει ολα τα π[αραπανω στη συσκευασια δεν μου βρισκει αναβαθμιση λογισμικου σε ke7!

Υπάρχουν όλα φιλε μου. Πως εξηγειται αυτό?

Στο desire που είχα οι επίσημες αναβαθμίσεις δεν έβγαιναν για όλους ταυτόχρονα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

δεν το ξερω και εγω φιλε μου αλλα επειδη ειχα και το desire συνεβαινε το ιδιο με τις αναβαθμισεις!τσεκαρε κατι αν μπορεις αν εφυγε η ροζιλα απο την καμερα με την αναβαθμιση!

δεν το ξερω και εγω φιλε μου αλλα επειδη ειχα και το desire συνεβαινε το ιδιο με τις αναβαθμισεις!τσεκαρε κατι αν μπορεις αν εφυγε η ροζιλα απο την καμερα με την αναβαθμιση!

Ποια ροζίλα???

Καλησπερα σε ολους

Ειμαι νεο μελος και μωλις απεκτισα το galaxy sii Εχω παρατηρηση οταν αναβω το τηλ εχοντας την kαρτα sim μεσα μολις μπουταρει σβινουν

στιγμιαια τα εικονιδια χωρις καρτα sim δε το κανει ειναι φυσιολογικο? Ευχαριστω.

Ποια ροζίλα???

η καμερα οταν τραβας πχ ενα λευκο τοιχο εμφανιζει μια ροζ αποχρωση στη μεση και αποτυπωνεται και στη φωτο αυτο!λενε πως με την ke7 αυτο διορθωνεται!τσεκαρε το και πες μας!δες περισσοτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=310063 στο post 1!

• Administrators
Καλησπερα σε ολους

Ειμαι νεο μελος και μωλις απεκτισα το galaxy sii Εχω παρατηρηση οταν αναβω το τηλ εχοντας την kαρτα sim μεσα μολις μπουταρει σβινουν

στιγμιαια τα εικονιδια χωρις καρτα sim δε το κανει ειναι φυσιολογικο? Ευχαριστω.

Ναι... δεν έχεις πρόβλημα αν είναι μόνο στο boot και στιγμιαία για μία φορά.

Modpic.gif

μετά απο ένα μήνα περίπου που έχω στα χερια μου αυτό το κτήνος και πρώην κάτοχος iphone θελω να πω ενα τεράστιο μπραβο στους κορεατες....κατασκευάσανε το απόλυτο smartphone....κάνει τα πάντα στην κυριολεξία...το έχω ζορίσει οσο δεν πάει και δεν καταλαβαίνει χριστό...η μπαταριά πλέον με κρατάει δυο μερες ανετα(ειμαι και overclock στα 1.5)...θερμοκρασία πάνω απο 41 βαθμούς ακόμα δεν έχω δει...κιτρινίλες κύκλους και άλλα τέτοια ευτυχώς δεν εχω πλην του ροζ που με την cognition 1.7 ισα ισα που φαίνεται...

όταν ειχα αγοράσει το 3gs ειχα πει οτι δεν προκειτε να αλλάξω λειτουργικό και θα είμαι πιστός στην apple....τελικα λογάριαζα χωρις τον κομπλεξικό steve jobs(που ηταν ικανος να κλειδώσει μεχρι και το wifi)και χωρίς τους κορεατες....θέλω να ελπίζω οτι θα του μπει το αυγό στον

απο τέτοιο και θα ξεκολλήσει λίγο το μυαλό του(αν προλαβαίνει φυσικά γιατί πολλά ακούγονται)και θα κάνει κάτι ωστε να χτυπήσει τον ανταγωνισμό....το μόνο που μου λείπει αυτή τη στιγμή απο το iphone είναι τα κουμπάκια έντασης στο h-free και το nba jam :) αυτα απο εμενα

και προτείνω σε όσους το σκέφτονται να αγοράσουν το γαλαξία με τα μπούνια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

η καμερα οταν τραβας πχ ενα λευκο τοιχο εμφανιζει μια ροζ αποχρωση στη μεση και αποτυπωνεται και στη φωτο αυτο!λενε πως με την ke7 αυτο διορθωνεται!τσεκαρε το και πες μας!δες περισσοτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=310063 στο post 1!

Μια ροζίλα πάντως και μία πρασινίλα κεντρικα ακόμη την έχει.... :(

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις το πήρα και το σετάρω σιγά-σιγά. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τον ευκολότερο τρόπο να περάσω τις επαφές και τα μηνύματά μου από το HTC DESIRE στο GALAXY??? Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις το πήρα και το σετάρω σιγά-σιγά. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τον ευκολότερο τρόπο να περάσω τις επαφές και τα μηνύματά μου από το HTC DESIRE στο GALAXY??? Ευχαριστώ

Στο gmail σου δεν τις έχεις τις επαφές?Απο εκεί πολύ απλά με έναν συγχρονισμο

Στο gmail σου δεν τις έχεις τις επαφές?Απο εκεί πολύ απλά με έναν συγχρονισμο

Οχι δεν τις έχω στο gmail και δεν θέλω να τις βάλω εκεί. Άλλος τρόπος μήπως? Τα μηνύματα?

Παιδιά το τηλέφωνο ... δεν υπάρχει. Είχα παίξει μια ημέρα με το iphone 4 του φίλου μου και είχα μείνει έκπληκτος. Έπαιξα πρώτη ημέρα σήμερα με το δικό μου Galaxy S 2 και απλά ... δεν υπάρχει. Είμαι κατενθουσιασμένος παρότι έχω και το ρημαδό ροζ συννεφάκι.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...