Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπερα, οταν παταω να δω τι τρωει την μπαταρια βλεπω οτι η οθονη μου τρωει 57% ενω δεν το πειραζω σχεδον καθολου, ειναι λογικο κατι τετοιο?

δεν χρειαζεται να ανοιγεις σε καθε sub και απο ενα θεμα... σου απαντησα εδω

στο αυτοματο την εχω την φωτεινοτητα και σβηνει στα 15 δευτερα αλλα δειχνει συνεχεια 55% ποσο σοθ δειχνει εσενα?

6-10% εκτος και αν κανω κατι στο κινητο για πολυ ωρα, που φτανει το 15-20%

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν χρειαζεται να ανοιγεις σε καθε sub και απο ενα θεμα... σου απαντησα εδω

6-10% εκτος και αν κανω κατι στο κινητο για πολυ ωρα, που φτανει το 15-20%

αρα ειναι ελλατωματικο το δικο μου? γιατι εγψ δεν κανω τιποτα και εινια συνεχεια εκει

αρα ειναι ελλατωματικο το δικο μου? γιατι εγψ δεν κανω τιποτα και εινια συνεχεια εκει

Με κλειστη κυριως οθονη σου φτανει τοσο? εχεις κανει ροοτ? εχεις περασει cusom rom?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με κλειστη κυριως οθονη σου φτανει τοσο? εχεις κανει ροοτ? εχεις περασει cusom rom?

οχι δεν εχω κανει απολυτως τιποτα ειναι καινουργιο αγορασμενο την παρασκευη. απλα ειναι παντα εκει 54-55% και δεν ξερω γιατι ετσι . αμα κανω factory reset μπορει να φτιαξει?

• Administrators
οχι δεν εχω κανει απολυτως τιποτα ειναι καινουργιο αγορασμενο την παρασκευη. απλα ειναι παντα εκει 54-55% και δεν ξερω γιατι ετσι . αμα κανω factory reset μπορει να φτιαξει?

Πόσες ημέρες έχεις αυτονομία;

Modpic.gif

Πόσες ημέρες έχεις αυτονομία;

με το ζορι 1 μερα με πολυ λιγη χρηση, μολις εκανα την 3η φορτιση

εκανα factory reset και παλι η ουονη του δειχνει οτι χρησιμοποιει το 50-52%

οι ρυθμισεις ειναι: στο αυτοματο η φωτεινοτητα, να σβηνει η οθονη στα 15 δευτερα και να σβηνουν τα πληκτρα στο 1.5 δευτερο.

Edited by bettytsa

με το ζορι 1 μερα με πολυ λιγη χρηση, μολις εκανα την 3η φορτιση

κοιτα λογικα η μπαταρια σου ειναι αστρωτη ακομη.. αλλα δεν δικαιολογειται τοσο πολυ η καταναλωση οθονης... δεν νομιζω οτι εχει να κανει με bug hardware.. η bug software ειναι, η καποια κακογραμμενη εφαρμογη που εχεις περασει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχας τα ποσοστα ειναι αναλογικα να θυμαμαστε ολοι.

Δευτερον, καμια φορα η ζημια προερχεται απο μια εφαρμογη που εχουμε βαλει και τρωει τη μπαταρια.

Μπορεις να βγαλεις μια φωτο το διαγραμμα της χρησης;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Καταρχας τα ποσοστα ειναι αναλογικα να θυμαμαστε ολοι.

Δευτερον, καμια φορα η ζημια προερχεται απο μια εφαρμογη που εχουμε βαλει και τρωει τη μπαταρια.

Μπορεις να βγαλεις μια φωτο το διαγραμμα της χρησης;

μηπως μπορεις να μου πεις πως να το κανω αυτο?

μηπως μπορεις να μου πεις πως να το κανω αυτο?

FIXED

Πατας ταυτοχρόνως home+ power buttons.

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Έχει χρησιμοποιήσει κάνείς ή ξέρει πως μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα το widjetlocker μαζί με την εφαρμογή Noled στο Gs2?

Προσπάθησα κάποια στιγμη να τα συνδυάσω αλλά απέτυχα .. :p

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

στα 13 λεπτα που δειχνει το διαγραμμα απο οτι φαινεται εχεις ολη την ωρα ανοιχτη την οθονη, 2/3 του χρονου ειναι ανοιχτη οποτε λογικο και αν εχει τοση καταναλωση.

γενικα ασε το κινητο καποιες ωρες στην ακρη και δες αν το ποσοστο εχει αλλαξει,

παντως να ξερεις οτι την περισσοτερη καταναλωση την εχει ετσι και αλλιως η οθονη αν τωρα οντως δεν εχεις τπτ αλλο ενεργοποιημενο και σου τρωει ειναι θεμα, κανε και ενα restart μηπως εχει φαει και κανα κολλημα

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

στα 13 λεπτα που δειχνει το διαγραμμα απο οτι φαινεται εχεις ολη την ωρα ανοιχτη την οθονη, 2/3 του χρονου ειναι ανοιχτη οποτε λογικο και αν εχει τοση καταναλωση.

γενικα ασε το κινητο καποιες ωρες στην ακρη και δες αν το ποσοστο εχει αλλαξει,

παντως να ξερεις οτι την περισσοτερη καταναλωση την εχει ετσι και αλλιως η οθονη αν τωρα οντως δεν εχεις τπτ αλλο ενεργοποιημενο και σου τρωει ειναι θεμα, κανε και ενα restart μηπως εχει φαει και κανα κολλημα

οχι μονο restart εκανα αλλα και factory reset αλλα τωρα δειχνει 57-58%

τα καταφερα επιτελους

[ATTACH]20997[/ATTACH]

[ATTACH]20998[/ATTACH]

καταρχην, τα υπολοιπα μου φαινονται μια χαρα εκτος απ αυτο με την οθονη.

Ποια εκδοση εχεις? KE2? λογικα ειναι καποιο bug που θα διορθωθει με καποιο απ τα επερχομενα update, εκτος κ αν μπεις σε διαδικασια root και custom rom.

αν δεν εχεις τα αλλα προβληματα που εχουν αναφερθει, (ροζ στην καμερα, κιτρινισμα στην οθονη) καλυτερα κρατα το και περιμενε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

καταρχην, τα υπολοιπα μου φαινονται μια χαρα εκτος απ αυτο με την οθονη.

Ποια εκδοση εχεις? KE2? λογικα ειναι καποιο bug που θα διορθωθει με καποιο απ τα επερχομενα update, εκτος κ αν μπεις σε διαδικασια root και custom rom.

αν δεν εχεις τα αλλα προβληματα που εχουν αναφερθει, (ροζ στην καμερα, κιτρινισμα στην οθονη) καλυτερα κρατα το και περιμενε..

εχω οτι ερχεται απο την samsung ουτε ροοτ ουτε τιποτα, αρα αμα καταλαβα καλα το βλεπεις περιεργο με την οθονη?

εχω οτι ερχεται απο την samsung ουτε ροοτ ουτε τιποτα, αρα αμα καταλαβα καλα το βλεπεις περιεργο με την οθονη?

τη version την λεει στο (ρυθμησεις - πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο - εκδοση βασικου φασματος)

Ναι ειναι περιεργο η αληθεια ειναι.. ειναι φυσιολογικο να μην σου κραταει πολυ η μπαταρια μιας και ειναι αρχη ακομη (εμενα δεν μου εβγαζε πανω απο 7-9) ωρες τις πρωτες μερες.. αλλα πλεον 18-24 ωρες ανετα... (αναλογα κ τη χρηση που κανει καποιος βεβαια)

[sIGPIC][/sIGPIC]

τη version την λεει στο (ρυθμησεις - πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο - εκδοση βασικου φασματος)

Ναι ειναι περιεργο η αληθεια ειναι.. ειναι φυσιολογικο να μην σου κραταει πολυ η μπαταρια μιας και ειναι αρχη ακομη (εμενα δεν μου εβγαζε πανω απο 7-9) ωρες τις πρωτες μερες.. αλλα πλεον 18-24 ωρες ανετα... (αναλογα κ τη χρηση που κανει καποιος βεβαια)

εκδοση βασικου φασματος I9100XXKDJ

εκδοση kernel 2.6.35.7-I9100XWKE

Τελικα πλεον η μπαταρια κινειται σε λογικα πλαισια (18-20 ωρες με αρκετη χρηση) παντα βεβαια με στενη εποπτεια. Με συνδεδεμενο wifi ειχα δυο dropped calls, υπαρχει θεμα ή ετυχε; την ΚΕ7 εχω και λεω σε λιγο να βαλω την KF2.

Sent from my NookColor using Tapatalk

Αν καποιος θελει να περασει την ΚΕ7 ποια απο ολες στο samfirmware ειναι για μας ?

I9100XWKE7 ## EXT4.PIT 2.3.3 2011 May 18 MULTI - CSC - XEUKD1 (ισως αυτη ?)

I9100XWKE7 ## EXT4.PIT 2.3.3 2011 May 18 MULTI - CSC - CPWKD1

I9100XWKE7 ## EXT4.PIT 2.3.3 2011 May 18 MULTI - CSC - ITVKE5

επισης δοκιμασε κανεις τις επομενες ?

I9100XWKF1 ## EXT4.PIT 2.3.3 2011 June 3 MULTI - CSC - OJVKE4

I9100XXKF2 ## EXT4.PIT 2.3.3 2011 June MULTI - CSC - OXAKF2

I9100XWKF3 ## EXT4.PIT 2.3.3 2011 June 9 CSC - KCL

Κατι για το σήμα να πω. Ωρες ωρες ενω καθομαι στο ιδιο σημειο, το κινητο ακινητο, μια εχει 3/4 γραμμες, μια καθολου , μια 1/4. Τεσπα δεν εχ παρατηρησει αν ειναι σιγουρα κατι..θα το τσεκαρω εκτενεστερα..

Μια απορια ομως..Στο παλιο μου Ομνια, εβαγζ ετην εταιρια μου(wind) στην κεντρικη οθονη και οποτε δεν ειχε σημα αυτο χανοταν και εβγαζε <<περιορισμενη υπηρεσια>>ΓΙνεται να κανω κατιιδιο στο σ2..δηλαδη να βλεπω στο home τη WIND και οποτε χανεται το σημα να φαινεται? ΓΙατι τωρα με τις γραμμες..τυχαινει να κανω κληση και με 0 γραμμες,,τυχαινει να μη μπορω ενω δειχνει 2..Δηλαδη με αλλα λογια αργει να φανει ποτε δεν εχει σημα..

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...