Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στον dialer η πρώτη καρτέλα αριστερά πάνω είναι το num pad. Εκεί πληκτρολογείς τον αριθμό που θες και καλείς...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό αλλά διαβάζω για πολλά προβλήματα και έχω προβληματιστεί λιγάκι. Μήπως τα προβλήματα αφορούσαν τις πρώτες παρτίδες ή εμφανίζονται ακόμα με την ίδια συχνότητα? Έχω δει οτι κάποιοι έχουν αλλάξει δυο και τρεις συσκευες και πάλι σε ελλατωματική πέφτουν.Τι ισχύει τελικά? :)

Ρε παιδιά πείτε μου πως αλλαζει αυτή η π@π@ρια που με ρώταει γιατί δεν το βρίσκω. Ή να βάλω το handcent sms να ησυχασω;...

Edit: solved. Ήταν θέμα στραβωμαρας :p

Edited by bill79

παιδια οποίος εχει κανει ροοτ το κην χανει εγγύηση του κηνιτου????

Ναι. Αλλα ειναι αναστρεψιμο.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Administrators
μολις ειδα ενα καμμενο led κατω δεξια. Ξερετε με ποσα led σου αλλαζει το κινητο η samsung?

Τελευταία ενημέρωση που είχα ήταν για πέντε και στη σειρά. Το καλύτερο όμως είναι να επικοινωνήσεις μαζί του ούτως ώστε να στο εξακριβώσουν οι ίδιοι.

Modpic.gif

καλησπερα σε ολους τους φιλους....ειμαι κατοχος και εγω πλεον του κινητου....φοβεροοο...και ηθελα να ρωτησω..το λογισμικο ''don't panic'' για την πλοηγηση που μπορω να το βρω ?:blink:

• Administrators

@Όλους:

Ενημερώνω ότι διακίνηση εμπορικού λογισμικού απαγορεύεται στο forum.

@tpanagiotakos:

Για προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ.

Modpic.gif

Ρε παιδιά πείτε μου πως αλλαζει αυτή η π@π@ρια που με ρώταει γιατί δεν το βρίσκω. Ή να βάλω το handcent sms να ησυχασω;...

messages --> settings --> input mode --> automatic

Η θερμοκρασία του σήμερα έφτασε 42°C. . . .

; Χωρίς λεπτομέρειες πως να σε βοηθήσουμε;

firmware / τι έκανες εκείνη τη στιγμή / τι εφαρμογές εγκατέστησες πρόσφατα / είχες το κινητό στον ήλιο ; Κτλπ.

Μια παράκληση, οτι θέλετε να δούμε δεν χρειάζεται να το βάζετε αυτούσιο σε κάποιο site. Απλά κάντε το attach. Δεν χρειάζεται μια εικόνα να πιάνει μια σελίδα.

@maximos Διάβασε και εσύ αυτά που γράφω.

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Αυτές οι ενδείξεις είναι πραγματικές; Ρωτάω γιατί στους ¨χάρτες¨ πατάω επιβολή διακοπής αλλά πάλι ίδια ένδειξη μου δείχνει,και μετά από λίγο πάλι η επιβολή διακοπής είναι διαθέσιμη αλλά δεν γίνεται τίποτα.:mad:

Αυτές οι ενδείξεις είναι πραγματικές; Ρωτάω γιατί στους ¨χάρτες¨ πατάω επιβολή διακοπής αλλά πάλι ίδια ένδειξη μου δείχνει,και μετά από λίγο πάλι η επιβολή διακοπής είναι διαθέσιμη αλλά δεν γίνεται τίποτα.:mad:

Νομίζω δεν είναι αληθινό.Πρόκειται για bug του λειτουργικού,γιατί το έβλεπα να συμβαίνει και στο desire όταν άνοιγα τους χάρτες.

Αν οι χάρτες δούλευαν συνεχώς θα σου είχαν ρουφήξει τη μπαταρία ,πράγμα που είναι προφανές ότι δεν συμβαίνει.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εφαρμογές, παιχνίδια, gps, widgets και γενικά θέματα software που δεν είναι αποκλειστικά για το Galaxy S II, απευθύνεστε στην ενότητα Android.

Να επαναλάβω και άλλη μια φορά, αν θέλετε να "καλέσετε" μια εικόνα, αντί να πιάνει όλη τη σελίδα, χρησιμοποιέιστε τα Συνημμένα αρχεία.

Για τη διευκόλυνση όλων μας. Ευχαριστώ.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

παιδια οποίος εχει κανει ροοτ το κην χανει εγγύηση του κηνιτου????

δηλαδη τι κάνουμε unroot???που υπάρχει στο super one click με τι οποίο κάνουμε root

Οχι δεν γινεται ετσι το υnroot. Ριξε μια ματια εδω :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

επιβεβαιωνω και εγω για 50+ βαθμους...

καλα ρε παιδια μονο η δικια μου η συσκευη αντιμετωπιζει προβλημα με το τηλεφωνικο σημα???μες στην εβδομαδα θα το παω στο service και αν δεν βρουνε κατι θα προχωρησω δυστυχως στην πωληση του...η κατασταση δεν αντεχεται:(

• Administrators
μες στην εβδομαδα θα το παω στο service και αν δεν βρουνε κατι θα προχωρησω δυστυχως στην πωληση του...η κατασταση δεν αντεχεται:(

Ελπίζω βέβαια να ενημερωθεί ο πωλητής.

παιδια το gps του ειναι καλο?

Μια χαρά, δουλεύει απροβλημάτιστα.

Και την θερμοκρασία που την βλέπουμε;

Θα χρειαστεί να βάλεις ένα ξεχωριστό widget, πχ. System info widget.

Modpic.gif

Καλησπερα!Κατοχος και εγω του γαλαξια εδω και 1 εβδομαδα.σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος με την συσκευη.τρομερη οθονη και απιστευτα γρηγορο.Ομως εχω ξενερωσει με καποια θεματα...πρωτο και κυριο η μπαταρια,απλα απαραδεκτη!την μερα δεν την βγαζει με τιποτα και δεν ειμαι απο αυτους που το σκαλιζουν ολη την ωρα.ελπιζω σε καποια μελλοντικη διορθωση ως προς αυτο...τωρα το αλλο αγκαθι ειναι το σημα του.καθε 5 λεπτα χανει το σημα εντελως(αναβει η οθονη και με καλωσοριζει στην vodadone) και οσοι με καλουν μου λενε οτι δειχνει μονιμως κλειστο.στον ιδιο χωρο με αλλες συσκευες δεν ειχα ποτε προβλημα.του εχω βαλει την θηκη της casemate, μηπως φταει αυτη?εχω φρικαρει,600 ευρω κανει και μην ξεχναμε οτι κατα κυριο λογω ειναι για συνομιλιες.οποιος μπορει ας βοηθησει,ευχαριστω!

Ποια ακριβώς θηκη της casemate έχεις βαλει φίλε μου?

Ποια ακριβώς θηκη της casemate έχεις βαλει φίλε μου?

η θηκη που του εχω βαλει ειναι η παρακατω(αν και δεν φταιει αυτη,το κανει και χωρις θηκη)

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=50463

φιλε athanaso77, προφανως εννοεις ο αγοραστης...φυσικα και θα ενημερωθει αν οντως προκειται για προβλημα.υπαρχει η περιπτωση ομως να ειναι γενικευμενο χαρακτηριστικο του γαλαξια και απλως εμενα να μου κακοφαινεται διοτι ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες απο τη συγκεκριμενη συσκευη.γι αυτο ρωτησα αν το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος...ευχαριστω.

επιβεβαιωνω και εγω για 50+ βαθμους...

καλα ρε παιδια μονο η δικια μου η συσκευη αντιμετωπιζει προβλημα με το τηλεφωνικο σημα???μες στην εβδομαδα θα το παω στο service και αν δεν βρουνε κατι θα προχωρησω δυστυχως στην πωληση του...η κατασταση δεν αντεχεται:(

Απλά ζητα αντικατάσταση εάν είναι το μοναδικό πρόβλημα.

Καλημέρα.μου έχει τύχει 3 φορές να ανοίξω την οθόνη και να μην είναι πολύ φωτεινή...πάω στις ρυθμίσεις και η φωτεινότητα να είναι στο 0,ενώ εγώ την έχω πάντα λίγο πριν το 50...Φταίει κάτι?

φιλε athanaso77, προφανως εννοεις ο αγοραστης...φυσικα και θα ενημερωθει αν οντως προκειται για προβλημα.υπαρχει η περιπτωση ομως να ειναι γενικευμενο χαρακτηριστικο του γαλαξια και απλως εμενα να μου κακοφαινεται διοτι ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες απο τη συγκεκριμενη συσκευη.γι αυτο ρωτησα αν το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος...ευχαριστω.

ειναι προβλημα φιλε μου....εγω το εχω κανα μηνα τωρα και δεν μου εχει χασει σημα ουτε μια φορα....και απο οτι παρακολουθω στα forum δεν εχει αναφερθει κατι τετοιο!εξαλλου τι σοι χαρακτηριστικο ειναι αυτο να χανει τελειως το σημα το κινητο καθε 5 λεπτα!εγω προσωπικα θα σου προτεινα να το πας για service και οχι για πουλημα!

Edited by ximikos_fil

ειναι προβλημα φιλε μου....εγω το εχω κανα μηνα τωρα και δεν μου εχει χασει σημα ουτε μια φορα....και απο οτι παρακολουθω στα forum δεν εχει αναφερθει κατι τετοιο!εξαλλου τι σοι χαρακτηριστικο ειναι αυτο να χανει τελειως το σημα το κινητο καθε 5 λεπτα!εγω προσωπικα θα σου προτεινα να το πας για service και οχι για πουλημα!

Σε εμένα το κινητό έχει καλύτερο 3g σήμα από το desire που είχα ,το οποίο βέβαια ήδη δεν είχε κανένα πρόβλημα ,γι αυτό θα πρότεινα στο φίλο να το πάει στο σέρβις.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...