Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχεις κανει root και εχεις περασει ανεπισημη rom ετσι δεν ειναι??γι'αυτο σου βγαζει το θαυμαστικο γιατι δεν εχεις περασει το μαμα kernel

Όχι.Είναι rooted αλλά του έχω περάσει stock kernel.Εσύ εννοείς το θαυμαστικό όταν κάνεισ boot το κινητό και έχεις custom kernel.Εγώ αναφέρομαι στο τρίγωνο με το θαυμαστικό διπλα στην ένδειξη της μπαταρίας , με κλειστό το κινητό όταν φορτίζει

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δες την απάντηση μου

ωραία, εσύ το έχεις κάνει? τι σημαίνει να το βγάλει η samsung hellas? εγώ θέλω να λύσω το πρόβλημα τώρα. πώς μπορώ να το κάνω αυτό?

παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει εχει προστατευτικό φιλμ το κιντητο ? γιατι αν δεν έχει μολισ εκανα τις 2 πρωτες μου γρατζουνιες ανεπαισθητες ναι μεν που φαινοταν με αντακλαση της οθονης υπο μια συγκεκριμενη γωνια.

Gorilla glass.. my *** :P και να φανταστείτε οτι το προσεχα σαν τα ματια μου.

Κανενας που να εχει βάλει κανα καλό προστατευτικό που να μην χάνεις την ιασθηση εχει να προτείνει ?

Καμια καλή θήκη ποθ να πεταγεται έξω δεν θέλω μονιμη πανω στο κιν

GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12

παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει εχει προστατευτικό φιλμ το κιντητο ? γιατι αν δεν έχει μολισ εκανα τις 2 πρωτες μου γρατζουνιες ανεπαισθητες ναι μεν που φαινοταν με αντακλαση της οθονης υπο μια συγκεκριμενη γωνια.

Gorilla glass.. my *** :P και να φανταστείτε οτι το προσεχα σαν τα ματια μου.

Κανενας που να εχει βάλει κανα καλό προστατευτικό που να μην χάνεις την ιασθηση εχει να προτείνει ?

Καμια καλή θήκη ποθ να πεταγεται έξω δεν θέλω μονιμη πανω στο κιν

θα σου προτεινα να επαιρνες μια θηκη που ψιλοπροεξεχει απο την οθονη ετσι ωστε η οθονη να μην ακουμπαει στις επιφανειες...επισης δεν βαζουμε ποτε κινητο με κλειδια και κερματα...αυτος ειναι νομος

υ.γ. το κινητο δεν εχει απο μονο του προστατευτικο φιλμ

Edited by ximikos_fil

Πως αλλαζουμε το φοντο στην οθονη κλειδωματος, οχι με δικο μας αλλα με ενα απο τα προεγκατεστημενα ??

πηγαινε ρυθμισεις-οθονη-προβολη οθονης

Παιδια δυο ερωτησουλες...ισως εχουν ξαναγινει αλλα οι σελιδες ειναι πολλες!

1. Οταν δημιουργησουμε ενα νεο φακελο στο μενου, μπορουμε να τον μετονομασουμε? και αν ναι, πως?

2. το φοντο στο μενου αλλαζει? Ή αλλαζει μονο αν αλλαξεις και το wallpaper? πχ στο galaxy I δεν αλλαζε κ ηταν απλα μαυρο.

Σας ευχαριστω και συγγνωμη αν επαναλαμβανω τις ιδιες ερωτησεις...

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

ωραία, εσύ το έχεις κάνει? τι σημαίνει να το βγάλει η samsung hellas? εγώ θέλω να λύσω το πρόβλημα τώρα. πώς μπορώ να το κάνω αυτό?

Το τηλέφωνο μου το έχω πάρει από το εξωτερικό με αποτέλεσμα να μπορώ να πάρω τα updates από το kies.Εσύ φαντάζομαι το πήρες από Ελλάδα.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις το update από xwke2>xwke7, που διορθώνει και τη φωτεινότητα (μαζί με κάποια άλλα bugs).Αν θές να το κάνεις μόνος σου τότε αναγκαστικά πρέπει να φλασάρεις το καινούργιο firmware (xwke7) μέσω odin.Αν δεν πάει καλά κάτι κατά τη διαδικασία του upgrade και το κινητό σου καταντήσει τούβλο (bricked) τότε η εγγύηση σου είναι σε ρίσκο.Αν παρόλα αυτά θέλεις να το κάνεις στείλε μου Pm

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

πηγαινε ρυθμισεις-οθονη-προβολη οθονης

Απο εκει μπαινουν οσα " φοντα " εχεις αποθηκευμενα , για τα αρχικα λεω πως μπαινουν??

Το θέμα δεν είναι να μην περνάει η ζέστη στον χρήστη, που από ότι φαίνεται από τα παράπονα των χρηστών περνάει, αλλά να μπορεί το κινητό να απάγει σωστά την θερμοκρασία και να λειτουργεί απροβλημάτιστα...

Γι αυτό νομίζω ότι το αλουμίνιο θα είναι μονόδρομος στα κινητά με δυνατούς επεξεργαστές στο μέλλον...

Το θέμα δεν είναι να μην περνάει η ζέστη στον χρήστη, που από ότι φαίνεται από τα παράπονα των χρηστών περνάει, αλλά να μπορεί το κινητό να απάγει σωστά την θερμοκρασία και να λειτουργεί απροβλημάτιστα...

Γι αυτό νομίζω ότι το αλουμίνιο θα είναι μονόδρομος στα κινητά με δυνατούς επεξεργαστές στο μέλλον...

μα οι και να κανουν, η θερμοτητα καπου πρεπει να διοχετευτει και εφοσον δεν ειναι δυνατον να απαλλαγουν απο αυτην οι κατασκευαστες ο καθενας παιρνει μια αποφαση για το πως θα υπερκαλυψει αυτο το προβλημα.

παντως απο προσωπικη εμπειρια οτι κινητο ειχα οταν το φορτιζα, και οσο πιο πολλα amper εδινε ο φορτιστης τοσο πιο πολυ εκαιγε το κινητο, θυμαμαι ειδικα το desire στο αυτοκινητο ζεματαγε..

με το sgs2 στο σπιτι μια φορα εκαιγε απο τις τοσες φορες και συνηθως οταν φορτιζω δε κανω και χρηση του παρα μονο αν χρειαστει να μιλησω ή να στειλω sms γτ προσωπικα θεωρω οτι δε κανει καλο να το καταπονεις εκεινη την ωρα. βεβαια αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση και ετσι πορευομαι

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Παιδια δυο ερωτησουλες...ισως εχουν ξαναγινει αλλα οι σελιδες ειναι πολλες!

1. Οταν δημιουργησουμε ενα νεο φακελο στο μενου, μπορουμε να τον μετονομασουμε? και αν ναι, πως?

2. το φοντο στο μενου αλλαζει? Ή αλλαζει μονο αν αλλαξεις και το wallpaper? πχ στο galaxy I δεν αλλαζε κ ηταν απλα μαυρο.

Σας ευχαριστω και συγγνωμη αν επαναλαμβανω τις ιδιες ερωτησεις...

Όταν τον ανεβαζεις πάνω σε ρωτάει αν θες να αλλάξεις το όνομα του φακέλου.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Φίλοι μου το ¬¬¬θέμα θέρμανσης το είχα και σε άλλα τηλ. οπότε ούτε το σκεφτωμε έχω να σας πω ότι στο HTC HD την ώρα τις πλοήγησης με παράλληλοι φόρτιση το τηλ. ζεματούσε και πολλές φορές εάν ήταν μέρα και λόγο επιπλέων θερμοκρασίας από τον ήλιο σταματούσε την φόρτιση για λόγους ασφαλείας , και μια ερώτηση την θερμοκρασία από πού την μετράτε με κάποιο πρόγραμμα έξτρα η έχει στο τηλ. Τέτοιο μετρητή εγώ δεν βρήκα κάτι παρόμοιο μόνο υπόλοιπο μπαταρίας βλέπω αν υπάρχει που είναι ?

Ευχαριστώ

Χρησιμοποιώ system info widget, είναι Paid και για να το δεις στο Market πρέπει να χρησιμοποιήσεις το market enabler

Video test at 720p, uploaded today:

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

Να ζεστενεται δεν με νοιαζει ( αν και ορισμενες φορες δεν μπορεις να το ακουμπησεις ) να μην κανει επανεκκινησης επειδη ζεστενεται , αυτο ειναι το σημαντικο , να μην επιρρεαζει την σωστη λειτουργια του τηλεφωνου . Εχουν περασει πολλα smartphone απο τα χερια μου απο symbian , maemo και τωρα android , ποτε και σε κανενα δεν αντιμετωπισα προβλημα απο της υψηλες θερμοκρασιας , και υστερα απο ωρες χρησης GPS κατω απο τον Ηλιο .

Παιδιά το θέμα δεν είναι να ζεματάει το τηλ, κάτι απόλυτα λογικό με φόρτιση και παράλληλη βαριά χρήση, αλλά η σχεδίαση να αποβάλει σωστά την θερμότητα ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα λειτουργικότητας της συσκευής...

Γι αυτό προσωπικά προτιμάω το αλουμίνιο λόγω καλύτερης αποβολής της θερμότητας, έστω και αν μεταφέρεται περισσότερη στον χρήστη...

Σχετικά με το ροζ φάντασμα της κάμερας... Παιδιά το κάνει σε όλους εσάς τους κατόχους του κινητού? Αλλά σε όλους?.

H Samsung εδώ δηλώνει άγνοια και λέει πως αν υπάρχει όντως τέτοιο πρόβλημα πρέπει να μπει στο service.... Χε χε 3 μερών κινητό...

Το ρωτάω αυτό διότι ενώ έχει γίνει θέμα, άλλοι λένε πως με firmware update διορθώνεται και άλλοι λένε ότι παρότι το κάναν το update η κάμερα έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά..

Λοιπόν συνοψίζοντας για να μη σας κουράζω, είναι ελλάτωμα για αντικατάσταση (έχω αυτό των 7 ημερών του ΠΛΑΙΣΙΟΥ) ή δεν διορθώνεται και το αν θα αποφασίσουμε να ζήσουμε μαζί του (με το πρόβλημα) είναι καθαρά επιλογή του καθενός μας?....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

• Administrators
Αυτή η καρτούλα κάνει για το κινητάκι μας?

http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=17118 :rolleyes:

Αν και υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τέτοιες συζητήσεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307578

...μια χαρά κάνει.

Modpic.gif

Όταν τον ανεβαζεις πάνω σε ρωτάει αν θες να αλλάξεις το όνομα του φακέλου.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Σε ευχαριστω για την απαντηση! Οντως ετσι ειναι, μολις το εκανα.

Μηπως γνωριζεις την απαντηση κ στην 2η ερωτηση ή αν γνωριζει καποιος αλλος?

(σχετικα με το αν αλλαζει το φοντο στο μενου ή αναγκαστικα ειναι το ιδιο με του wallpaper)

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Samsung Galaxy S2 - White Wall test - 720p

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

Σχετικά με το ροζ φάντασμα της κάμερας... Παιδιά το κάνει σε όλους εσάς τους κατόχους του κινητού? Αλλά σε όλους?.

H Samsung εδώ δηλώνει άγνοια και λέει πως αν υπάρχει όντως τέτοιο πρόβλημα πρέπει να μπει στο service.... Χε χε 3 μερών κινητό...

Το ρωτάω αυτό διότι ενώ έχει γίνει θέμα, άλλοι λένε πως με firmware update διορθώνεται και άλλοι λένε ότι παρότι το κάναν το update η κάμερα έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά..

Λοιπόν συνοψίζοντας για να μη σας κουράζω, είναι ελλάτωμα για αντικατάσταση (έχω αυτό των 7 ημερών του ΠΛΑΙΣΙΟΥ) ή δεν διορθώνεται και το αν θα αποφασίσουμε να ζήσουμε μαζί του (με το πρόβλημα) είναι καθαρά επιλογή του καθενός μας?....

δες το βιντεο που ανερτησε λιγο πιο πανω ο φιλος και θα καταλαβεις αν το προσεξεις καλα οτι οταν η καμερα περναει απο ασπρο φοντο (καγκελα) τοτε υπαρχει εκει το ροζ φαντασμα...εγω λεω πως εχουμε κολλησει σε τρελες λεπτομερειες και σε πραγματα που αν συνεβαιναν σε αλλο κινητο θα ηταν απλα ανεκτα...αλλα στο sgs2 ακριβως επειδη ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει μενουμε να το ξεψειριζουμε....την ροζ σταμπα την εχω και εγω και πιστεψε το την εχουν παρα πολλοι ειτε την βλεπουν ειτε οχι...οπως επισης και την κιτρινηλα εστω και σε πολυ μικρο και ανεπαισθητο βαθμο πιστευω πως την εχω (παρολο που στις photo που ανερτησα πιο κατω δεν φαινεται τιποτα) οπως και πολλοι αλλοι παρολο που δεν την βλεπουν...να σκεφτεις πως ενας φιλος μου με sgs2 κοκορευονταν πως δεν ειχε κανενα απο αυτα τα προβληματα και ηταν σιγουρος μεχρι που καναμε συγκριση με το δικο μου και φανηκε οτι ειχε πολυ εντονο το προβλημα και τοτε τρελαθηκε και θελει να το αλλαξει...αν δεν ημουν εγω δεν θα ειχε μπει καν σε αυτην την διαδικασια...

http://img560.imageshack.us/img560/3513/img034k.th.jpghttp://img827.imageshack.us/img827/7943/img036ws.th.jpg

Edited by ximikos_fil

Κύριοι το Ελληνικό γκάλαξυ έχει θέμα

Υπάρχει bug όπου η φωτεινότητα σε AUTO δεν αλλάζει ποτέ. Ξέρετε πώς μπορεί να λυθεί αυτό?

μου είπα με update αλλά τι ακριβώς σημαίνει αυτό? δεν θέλω να βάλω custom rom

Πριν από πολλές πολλές σελίδες κάποιος φίλος είπε: Ψειρίζετε την μαΐμού

Βέβαια με 530 έως 600 ευρώ ίσως να ειναι και λογικό αλλά μπορεί με κάποια αναβάθμιση να λυθεί και πιστεύω ότι θα λυθεί.

Είναι το Νο1 κινητό αυτήν την στιγμή.

Η θερμοκρασία απο την στιγμή που η "πλάτη" είναι τόσο λεπτή και εκτονώνεται δεν νομίζω να δημιουργήσει θέμα.

Κύριοι το Ελληνικό γκάλαξυ έχει θέμα

Υπάρχει bug όπου η φωτεινότητα σε AUTO δεν αλλάζει ποτέ. Ξέρετε πώς μπορεί να λυθεί αυτό?

μου είπα με update αλλά τι ακριβώς σημαίνει αυτό? δεν θέλω να βάλω custom rom

Αν λεω εγω τωρα πας στην επισημη αντιπροσωπια της Samsung και τους θεσεις θεμα ποιο θα ειναι το αποτελεσμα;

Ισως να δωσουν την αναβαθμιση που διορθωνει το προβλημα;

Δεν μπορει σε ολη την Ευρωπη να εχει δωθει η αναβαθμιση και στην Ελλαδα να κοιμουνται με τα τσαρουχια.......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...