hyb Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Η Zenus εχει πολυ καλες θηκες. Δεν ξερω, 30 ευρω για αυτη τη θηκη νομιζω πως ειναι φυσιολογικη τιμη (στο επισημο κοστιζει 4 δολλαρια λιγοτερο -μικρη διαφορα- και δεν ξερω αν εχει κι εξτρα μεταφορικα). @ nnik_1969 : Σου απαντησε ο kopromax. Στα συν της σε σχεση με την απλη σιλικονη, οτι δε μαζευει σκονη-χνουδια και "γλυστραει" ευκολοτερα σε τσεπη. Μαζι με ενα screen protector (στα 3.5 ευρω εκει) εχεις καλη προστασια για τη συσκευη. Δεν το συζητώ τα αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της. . . Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Καλημέρα σέ όλους σας.Εγινα κι εγώ κάτοχος τού Samsung Galaxy S II μετά από 2 χρόνων χρήστης τού IPhone 3gs.Ομολογώ ότι τό τηλ.είναι εξαιρετικό και μέ μιά πρώτη ματιά μέ ικανοποιή απόλιτα.Έχω αρχικά ένα δύο θεματάκια καί όποιος φίλος μπορεί άς βοηθήση.1) Ηχος ημερολογίου μπορώ νά βάλω δικούς μου ήχους? 2)Μπορώ ωά εγκαταστήσω εφαρμογές πού κυκλοφορούν στά διάφορα μαγαζάκια καί πώς.Αυτά γιά αρχή ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel666 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Καλημέρα σε όλους! Σκέφτομαι κι εγώ να αποκτήσω το Γαλαξία από βδομάδα (το 1ο μου Android κινητό!), και κοιτάζω να αγοράσω και κάποια θήκη. Έχει κανείς αυτήν εδώ; http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&refid=store&item=150604387884#ht_10459wt_979 Φαίνεται πολύ ωραία, με εξαίρεση την ακάλυπτη πάνω δεξιά γωνία. Από τις εικόνες που έχω δει, δεν υπάρχει κάποιο κουμπί εκεί (δίπλα στην υποδοχή για ακουστικά). Εκτός κι αν κάνω λάθος... :worry: Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου κάτι. Αρκετές επαφές μου είναι (καλώς ή κακώς) γραμμένες με Ελληνικούς χαρακτήρες. Όταν πάω να χρησιμοποιήσω το smart dial, αυτό λειτουργεί μόνο με τους λατινικούς και αγνοεί τους Ελληνικούς. Έβαλα και το dialerone αλλά αν δεν έχω κάνει κάτι λάθος συμβαίνει μια από τα ίδια. Υπάρχει ελληνική πατέντα-software για dialer (keypad) με διπλούς χαρακτήρες (Ελληνικά-Λατινικά) ώστε να λυθεί το πρόβλημα και να μην τροποποιήσω τις όλες μου τις Ελληνικές επαφές? To update που έχει βγει για την κάμερα διορθώνει κάτι σημαντικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις. Καλημέρα σε όλους! Σκέφτομαι κι εγώ να αποκτήσω το Γαλαξία από βδομάδα (το 1ο μου Android κινητό!), και κοιτάζω να αγοράσω και κάποια θήκη. Έχει κανείς αυτήν εδώ; http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&refid=store&item=150604387884#ht_10459wt_979 Φαίνεται πολύ ωραία, με εξαίρεση την ακάλυπτη πάνω δεξιά γωνία. Από τις εικόνες που έχω δει, δεν υπάρχει κάποιο κουμπί εκεί (δίπλα στην υποδοχή για ακουστικά). Εκτός κι αν κάνω λάθος... :worry: Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη! :) Χωρίς να είμαι σίγουρος, μήπως εκεί είναι η θέση της κεραίας? Edited May 29, 2011 by babill2004 Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Χωρίς να είμαι σίγουρος, μήπως εκεί είναι η θέση της κεραίας? η κεραία είναι στο κάτω μέρος της συσκευής :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 εφτασα και γω ενα βημα απο την αγορα του αλλα με προβληματισε το θεμα της εμβελειας του wifi του. συγκεκριμενα δοκιμαζοντας την demo συσκευη στο καταστημα βρηκε 2 διαθεσιμα ασυρματα δικτυα ενω το HD2 με τα ταπεινα wm εβρισκε 4. εκανα πισω λοιπον μιας που το θεμα της εμβελειας με ενδιαφερει πολυ. μηπως ομως η κατασταση βελτιωθηκε με το τελευταιο update? (απο οτι διαβασα λιγες σελιδες πιο πριν αναφερθηκε οτι θα βελτιωνε το wifi range) αν καποιος εχει καποια ενδειξη ας αναφερει γιατι η ιδεα αποκτησης του γαλαξια δεν εχει εγκαταληφθει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Λογω λάθους στον συγχρονισμό με Google λογαριασμό (έβαλα της εργασίας και έπηξα με τις ασχετες επαφες) για να τον καταργήσω έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων διότι αλλιώς δεν τον καταργούσε. Μετά όμως αρκετά πράγματα "μου φαίνονται" διαφορετικά. Πάιζει αυτό η εγώ νομίζω έτσι? Το τηλέφωνο δεν το είχα "μάθει" είμαι και νέος στο android και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος και είπα να ρωτήσως αλλά αυτή είναι η αισθησή μου :confused: http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Λογω λάθους στον συγχρονισμό με Google λογαριασμό (έβαλα της εργασίας και έπηξα με τις ασχετες επαφες) για να τον καταργήσω έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων διότι αλλιώς δεν τον καταργούσε. Μετά όμως αρκετά πράγματα "μου φαίνονται" διαφορετικά. Πάιζει αυτό η εγώ νομίζω έτσι? Το τηλέφωνο δεν το είχα "μάθει" είμαι και νέος στο android και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος και είπα να ρωτήσως αλλά αυτή είναι η αισθησή μου :confused: Καποιο παραδειγμα? τι ειναι διαφορετικο? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swkratis Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Η πρώτη είναι φοβερή. Είχα πάρει της ίδιας εταιρίας για το tab μου και τώρα ετοιμάζομαι να πάρω και για το s2. Νομίζω ότι την πήρες λίγο ακριβά. Εχω την εντύπωση ότι στο επίσημο site την έχει πιο φτηνά. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk φανταστικη η zenus αλλα αν δεν κανω λαθος στην κεντρικη σελιδα της εταιρειας δεν εχει καποιο προιον ακομη για το s2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Καποιο παραδειγμα? τι ειναι διαφορετικο? http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20572&stc=1&d=1306659359 Aυτό το widget στην φωτογραφία δεν υπήρχε πριν. Δεν έχει μέσα πουθενα το widget του accuweather το οποίο ομως βγαίνει στην πρωτη σελίδα και ενημερώνεται κανονικά. Είχε μέσα ένα widget με πορτοκαλί χρώμα που σου έδειχνε τις ενεργοποιημένες εφαρμογές που εξαφανίστηκε και δεν το βρίσκω Στο ΡΥΘΝΙΣΕΙΣ>ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ>ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ>ΟΛΑ έχει ένα κατεβατό που πριν δεν υπήρχε Επίσης στο ΡΥΘΝΙΣΕΙΣ>ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ τα Διαχείρηση εφαρμογών , Υπηρεσίες που εκτελουνται, χρήση μνήμης δείχνει ακριβως τα ίδια αλλά δέιχνουν διαφορετικη χ΄ρησ μνήμης και υπόλοιπο της συσκευης (οχι της κάερτας) :confused: http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neklek Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Καλημερα παιδες...το εχω στα χερια μου κανα 10ημερο και κατα ενα περιεργο τροπο οτι και να κανω ειναι κολλημενο στο χερι μου συνεχεια..:P ισως ειναι η μονη φορα που δεν εχω παραπονο απο την συσκευη αλλα απο το...δαχτυλο μου (λογω μεγεθους οθονης το δαχτυλο ζοριζεται να φτασει στα touch buttons κατω)..:P εντυπωσιακα ελαφρυ και γλιστερο..(μου χει φυγει απ τα χερια 2-3 φορες) και με εντυπωσιακη αντοχη στις πτωσεις.... Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) ) Nokia 700 Symbian belle FP2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 1. Τον αντάπτορα τα αγόρασα κι εγω αλλά δεν δουλεύει:( 2. Δεν εχουν σημασία τα αμπερ αλλά τα βολτ που πρέπει να είναι τα ίδια. εχει κανεις κανενα λινκ για τον original ανταπτορα για usb on the go.....? να δουμε πανω κατω σε τι τιμες παιζει....? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) Νομιζω για τη θηκη που λεγατε οτι η τρυπα πανω ειναι για την κορεατικη εκδοση για κεραια . Για την θηκη http://www.zenuscase.net/product-29870.html Βεβαιωστε με καποιος για ναμαι 100% σιγουρος . Το πισω μερος δεν ειναι του κινητου αλλα της θηκης απλα μοιαζει ετσι ? Edited May 29, 2011 by kprse My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Καλημέρα σε όλους! Σκέφτομαι κι εγώ να αποκτήσω το Γαλαξία από βδομάδα (το 1ο μου Android κινητό!), και κοιτάζω να αγοράσω και κάποια θήκη. Έχει κανείς αυτήν εδώ; http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&refid=store&item=150604387884#ht_10459wt_979 Φαίνεται πολύ ωραία, με εξαίρεση την ακάλυπτη πάνω δεξιά γωνία. Από τις εικόνες που έχω δει, δεν υπάρχει κάποιο κουμπί εκεί (δίπλα στην υποδοχή για ακουστικά). Εκτός κι αν κάνω λάθος... :worry: Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη! :) Την εχω παραγγειλει, μολις την παραλαβω θα ενημερωσω με εντυπωσεις. φανταστικη η zenus αλλα αν δεν κανω λαθος στην κεντρικη σελιδα της εταιρειας δεν εχει καποιο προιον ακομη για το s2 Εδω πηγαινε, εχει πολυ ωραιες θηκες: http://www.zenuscase.net/gallaxy-s/galaxys2.html Κι αυτη ειναι εξαιρετικη (στο Pearl Gray): http://www.zenuscase.net/product-29882.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Καποια εφαρμογη νομιζω υπηρχε αλλα εχω κολησει και δεν θυμαμαι καν το ονομα της... θελω να κανω κατι σαν live streaming τα video του κινητου στο pc.. γενικα οτι δειχνει η οθονη του κινητου, να φαινεται στην οθονη του pc, σαν να ηταν συνδεδεμενο με καλωδιο, αλλα μεσω wifi.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tesla_coil Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Εγω ειμαι τοσο κενουργιος στα Android που ειμαι αρκετα μπερδεμενος.. οχι καπου συγκεκριμενα απλα τα ειδα τοσα μαζεμενα μαζι που προσπαθω να τα μαθω ολα μαζι και μου ειναι δυσκολο.. Παντως φενεται αρκετα ευκολο λειτουργικο συστημα. Παντως το κινητο ειναι εκπληκτικο. Ανετα το καλυτερο με διαφορα απο το "τωρινο" δευτερο... Θα δειξει και το sensation τι λεει.. Γρηγορο, ανταποκριση αριστη, ωραιο smooth αγγιγμα οθονης... Ειναι αληθεια ομως οτι το wi-fi range του ειναι χαμηλο... Αυτο ειναι ισως το μονο μειονεχτημα που βλεπω που ισως διορθωθει με καποιο update στη συνεχεια...Επισης κατι αλλο.. ειχα αναφερει χτες οτι το κινητο αρχιζε να καιει απο πισω και μπροστα με λιγη χρηση.. το βρηκα πολυ παραξενο.. τωρα εχω βαλει στο auto brightness την οθονη και ειναι καπως καλυτερα αλλα ομως δεν εχω την ευχαριστηση να βλεπω την οθονη λαμπερη οπως πριν... Επισης η μπαταρια δεν ειναι και τοσο super οσο ακουγωταν. προσωπικα δεν μου πηγε πανω απο 1 μερα (3 μερες το εχω) ... 2 ερωτησεις 1) Αληθεια και εσας ζεσταινεται οπως εμενα? 2) το wi-fi ειναι σε ολους καπως μετριοτατο ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 wifi με 3 γραμμες...το rooter ειναι σε σοφιτα..δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα,το σημα δεν χανεται και κατεβαζει σε χρονο ρεκορ!! και εμενα ζεσταινεται στο πισω μερος (στο σημειο γυρω απο την καμερα)αλλα ειναι για λιγο...τις 2 πρωτες μερες ηταν εντονο το φαινομενο,αλλα τωρα εχει αρχισει να στρωνει...:) οσο για την μπαταρια ειμαι στην 1 μερα και κατι ωρες..με idle time 45 λεπτα (χαχα..ναι δεν το αφησα ησυχο)και στην ουσια εκανα κατεβασμα εφαρμογων,μουσικη και rooting και τηλ.. και ειμαι στην 2η φορτιση.. καλα δεν ειναι νομιζω???:p Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) για τις zenus cases , πηγαινεται ebay τις εχουν 2-3 κορεατες και τις ειχαν για πωληση πιο πριν απο το επισημο καταστημα και γλυτωνετε 2-3 ευρω στο συνολο. Τωρα μια συμβουλη, να ρωτατε παντα τον πωλητη για οποιαδηποτε hard case εαν εχει compatibility με την ευρωπαικη εκδοση του κινητου, το δικο μας ειναι 8,49 μμ παχος ενω το κορεατικο 8,89 μμ. Απο συζητησεις που εχουν γινει στο xda, για τις μαλακες θηκες δεν υπαρχει θεμα. Εγω ηθελα να παρω την SGP argos Vintage, αλλα ειναι σχεδιασμενη με το παχος του κορεατικου, και ειχα τους ενδοιασμους μου για το κρατημα του, περιμενα να ακουσω κριτικες προτου να την αγοραζα αλλα ουδεις για την ωρα, για αυτο προχωρησα για zenus για πιο κυριλε θηκη. Η μονη θηκη που δεν δινει ογκο και νομιζεις οτι δεν υπαρχει πανω στο κινητο ειναι της case mate, barely. Για τις TPU/Gel cases δινουν προστασια καλη, αλλα το κινητο αποκταει ογκο και χανει το λεπτο παχος και την σχεδιαστικη του γραμμη. Για την μπαταρια, μετα απο 1 εβδομαδα, μπορω να πω σιγουρα οτι θελει ρυθμιση στο brightness στο 50% και κατω, και θα δειτε μεγαλη αλλαγη στην διαρκεια του κινητου. Αντε να σας δωσω και μια προσφορα. ''Samsung Galaxy S2 FULL BODY Clear Screen Protector Skin'', με μεταφορικα μαζι 3,5 ευρω !(ειναι ακριβως ιδια με την Ζagg invisibleShield). Εχει και μια αλλη με διαφορετικη ονομασια ''Samsung Galaxy S 2 FULL BODY Screen Protector Shield'' στα 8 ευρω, και τον ρωτησα εαν εχει διαφορα και μου απαντησε απλως η ιδια με αλλη κωδικη ονομασια. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230623874918&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Edited May 29, 2011 by DoctorM Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με τη λειτουργια dlna(αν και λιγο off topic),την οποια θεωρω πολυ ωραια και βολικη-χρησιμη.ωστοσο δεν εχω τηλεοραση που να διαθετει αυτη τη λειτουργια,αλλα βρηκα μια συσκευη στο αμαζον η οποια αν καταλαβα καλα συνδεεται με την τηλεοραση και ετσι μπορεις να εχεις dlna κανονικα σε μια τηλεοραση που δεν διαθετει απο μονη της τη λειτουργια.εχω καταλαβει καλα η κανει κατι διαφορετικο?η συσκευη ειναι η παρακατω http://www.amazon.de/Samsung-WMG160-Wireless-WiFi-Multimedia-Streaming-HDMI-Ausgang/dp/B0038WWFHS/ref=br_lf_m_1000519673_1_14_ttl?ie=UTF8&m=A3JWKAKR8XB7XF&s=ce-de&pf_rd_p=242440207&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000519673&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=14ZJSCS2A265QWMHJ8QA δηλαδη το galaxy θα εντοπιζει τη συσκευη αυτη και θα δειχνει το περιεχομενο στην τηλεοραση? Edited May 29, 2011 by themiltos1994 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 eχει βγει καμια αναβαθμιση? γιατι την μπαταρια μου την χανω καθε φορα ! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 παιδια καλησπερα απο μπαταρια τι λεει?Ειμαι απαιτητικος χρηστης κ συνεχεια σκαλιζω το κινητο για παραδειγμα το 4αρι μου βγαζει 2 μερες αναμονης κ 6κ κατι ωρες χρησης... Επειδη εχω περασει κ απο ανδροιδ τα κινητα που ειχα οσον αφορα την μπαταρια ηταν τραγικα(δειτε την υπογραφη μου)... Επειδη με ενδιαφερει η συσκευη θα ηθελα μια πραγματικη απαντηση χωρις υπερβολες.. Ευχαριστω! nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 παιδια καλησπερα απο μπαταρια τι λεει?Ειμαι απαιτητικος χρηστης κ συνεχεια σκαλιζω το κινητο για παραδειγμα το 4αρι μου βγαζει 2 μερες αναμονης κ 6κ κατι ωρες χρησης... Επειδη εχω περασει κ απο ανδροιδ τα κινητα που ειχα οσον αφορα την μπαταρια ηταν τραγικα(δειτε την υπογραφη μου)... Επειδη με ενδιαφερει η συσκευη θα ηθελα μια πραγματικη απαντηση χωρις υπερβολες.. Ευχαριστω! Φιλε μου επειδη εχω και iphone 4 και galaxy S II , θα σου πω οτι εγω με λιωσιμο καταφερνω να κανω το iphone να σβησει μεσα σε 3μιση ωρες απο 100% και το galaxy s II σε 3 ωρες. Δεν εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στην μπαταρια, απλα το καλο με το galaxy το οποιο εχω κανει εγω ειναι να παρω 3-4 μπαταριες ακομα απο ebay και να τις φορτιζω και αυτες καθε βραδυ σε εξωτερικους φορτιστες τους οποιους ψωνισα παλι απο ebay με 4-5 ευρω κι ετσι τις εχω στην τσεπη για καθε ενδεχομενο μιας και ειναι πολυ λεπτες και ελαφριες. Ενω με το iphone απλα δεν εχεις τετοια επιλογη ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Φιλε μου επειδη εχω και iphone 4 και galaxy S II , θα σου πω οτι εγω με λιωσιμο καταφερνω να κανω το iphone να σβησει μεσα σε 3μιση ωρες απο 100% και το galaxy s II σε 3 ωρες. Δεν εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στην μπαταρια, απλα το καλο με το galaxy το οποιο εχω κανει εγω ειναι να παρω 3-4 μπαταριες ακομα απο ebay και να τις φορτιζω και αυτες καθε βραδυ σε εξωτερικους φορτιστες τους οποιους ψωνισα παλι απο ebay με 4-5 ευρω κι ετσι τις εχω στην τσεπη για καθε ενδεχομενο μιας και ειναι πολυ λεπτες και ελαφριες. Ενω με το iphone απλα δεν εχεις τετοια επιλογη ;) Επειδη λοιπον εχεις κ τα 2 κινητα ισως μπορεις να μου λυσεις κ μια αλλη απορια, σαν μεγεθος το κινητο βολευει? Χωραει στην τσεπη για παραδειγμα? Επισης αν του βαλεις κ μια θηκη τοτε γινετε πραγματικα πολυ μεγαλο? Ευχαριστω! nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 παιδια καλησπερα απο μπαταρια τι λεει?Ειμαι απαιτητικος χρηστης κ συνεχεια σκαλιζω το κινητο για παραδειγμα το 4αρι μου βγαζει 2 μερες αναμονης κ 6κ κατι ωρες χρησης... Επειδη εχω περασει κ απο ανδροιδ τα κινητα που ειχα οσον αφορα την μπαταρια ηταν τραγικα(δειτε την υπογραφη μου)... Επειδη με ενδιαφερει η συσκευη θα ηθελα μια πραγματικη απαντηση χωρις υπερβολες.. Ευχαριστω! 1-2 μέρες μπαταρία έχει...βέβαια το 1 με 2 έχει διαφορά αλλά όσο το πειράζεις τόσο δε κρατάει,γενικά στα Android τρέχουν τα διάφορα sync της Google και γενικά.....:X-όταν είχα το Galaxy SII μου κράταγε 2 μέρες με παρακαλητά(αν είναι να πάρω το SII και να το έχω σε 2G να του κατεβάσω την φωτεινότητα στο 30% ε τότε δε πάω καλά...σαν να παίρνεις Ferrari αλλά να το πηγαίνεις μόνιμα με 50-60 χλμ.....:lol::lol:-δεν είναι και πολύ λογικό αυτό;))...ότι και να σου πουν όλοι που τώρα το ανακαλύπτουν σαν τα κουτάβια τα παιχνίδια, η αλήθεια είναι πως αξιοποιώντας το SII και τις δυνατότητες του η μπαταρία θα θέλει συχνότερα φόρτιση απ΄ότι θα ήθελαν κάποιοι....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Επειδη λοιπον εχεις κ τα 2 κινητα ισως μπορεις να μου λυσεις κ μια αλλη απορια, σαν μεγεθος το κινητο βολευει? Χωραει στην τσεπη για παραδειγμα? Επισης αν του βαλεις κ μια θηκη τοτε γινετε πραγματικα πολυ μεγαλο? Ευχαριστω! Φυσικα και χωραει στην τσεπη, εξαλλου ειναι πολυ λεπτο και δεν ενοχλει καθολου. Εγω να φανταστεις ειχα και το htc hd2 το οποιο πολυ πιο παχυ και βαρυ και δεν ειχα προβλημα. Οσο για τη θηκη εξαρταται το ποια θηκη θα παρεις. Με μια απλη δερματινη τυπου pouch απο ebay εισαι κομπλε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts