Spireto_2158 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 βρες το apk και βαλε το , θα προτεινα να ψαξεις στα γνωστα μαγαζακια , θα το βρεις σιγουρα Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Τελικά αν και κάτοχος του τρομερου desire hd είμαι έτοιμος να κάνω δώρο στον εαυτό μου τον υπεροχο γαλαξια 2 αλλα και το XOOM τις MOTOROLA... Να το κάνω ??? Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 βρες το apk και βαλε το , θα προτεινα να ψαξεις στα γνωστα μαγαζακια , θα το βρεις σιγουρα αν θες στειλε μου ενα pm με αυτα τα μαγαζακια.... παντως δεν ειναι λυση αυτη...για μια δωρεαν εφαρμογη να πρεπει να ψαχνω απο εδω και απο εκει.... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 καλησπερα.θελω να κανω hard reset στον γαλαξια μου.παω ρυθμισεις-απορρητο-επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων και παταω επαναφορα ρυθμισεων-διαγραφη ολων και μου βγαζει σε ενα παραθυρακι (λογαριασμος samsung αναγνωριστικο το gmail μου και απο κατω μου ζηταει κωδικο προσβασης.τι κωδικο να βαλω,βαζω τον κωδ του mail μου αλλα μου γραφει αποτυχια επεξεργασιας.ξερει καποιος τι πρεπει να κανω για hard reset.ευχαριστω μια βοηθεια ρε παιδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 μια βοηθεια ρε παιδια Με κλειστή τη συσκευή: Κρατάς πατημένα τα : Vol Up + Home + Power μέχρι να δεις το λογότυπο Samsung. Η συσκευή θα μπει σε recovery mode. Από εκεί επιλέγεις Factory Reset και μόλις τελειώσει, reboot system :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Τι θηκη εβαλες ? Εχεις λινκ ή απο μαγαζι ? Αυτη: http://cgi.ebay.com/Samsung-i9100-Galaxy-S-2-II-Case-Genuine-leather-black-/150602114787?pt=PDA_Accessories&hash=item231095e6e3#ht_7073wt_979 (black chocolate). Επισης πηρα απο extreme-mobile.gr την TPU case που εχει το παλικαρι εκει κι ειναι πολυ οικονομικη και ποιοτικη (10 ευρω). Προτεινω ανεπιφυλακτα κι αυτη (SGP): http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&refid=store&item=150604387884 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Αυτη: http://cgi.ebay.com/Samsung-i9100-Galaxy-S-2-II-Case-Genuine-leather-black-/150602114787?pt=PDA_Accessories&hash=item231095e6e3#ht_7073wt_979 (black chocolate). Επισης πηρα απο extreme-mobile.gr την TPU case που εχει το παλικαρι εκει κι ειναι πολυ οικονομικη και ποιοτικη (10 ευρω). Προτεινω ανεπιφυλακτα κι αυτη (SGP): http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&refid=store&item=150604387884 Μπορείς να δώσεις λινκ από τη θήκη του extreme mobile που εννοείς; Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) παντως παιδια και η καμερα πολυ καλη και το ledaki πολυ δυνατο...:):) βασικα το ledaki ειναι αψογο...βγαζει παρα πολυ καλες νυχτερινές photos...!!!! δεν το περιμενα επαθα πλακα εδω...... πραγματικα samsung με καμερα καλη και φλας μου φαινεται κατι περιεργο.....:p Edited May 28, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyb Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Αυτη: http://cgi.ebay.com/Samsung-i9100-Galaxy-S-2-II-Case-Genuine-leather-black-/150602114787?pt=PDA_Accessories&hash=item231095e6e3#ht_7073wt_979 (black chocolate). Επισης πηρα απο extreme-mobile.gr την TPU case που εχει το παλικαρι εκει κι ειναι πολυ οικονομικη και ποιοτικη (10 ευρω). Προτεινω ανεπιφυλακτα κι αυτη (SGP): http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&refid=store&item=150604387884 Η πρώτη είναι φοβερή. Είχα πάρει της ίδιας εταιρίας για το tab μου και τώρα ετοιμάζομαι να πάρω και για το s2. Νομίζω ότι την πήρες λίγο ακριβά. Εχω την εντύπωση ότι στο επίσημο site την έχει πιο φτηνά. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Μια ερώτηση Όσοι το πήρατε από το πλαίσιο η συσκευή είναι της Ελληνικής αντιπροσωπίας; Αν ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε fonts π.χ. το fontomizer. Υπάρχει περίπτωση το παραπάνω να μην γίνεται στα 'Ελληνικά' galaxy. Ευχαριστώ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Παιδιά τα φώτα σας. Πήγα από το ΚΙΕS να κάνω αναβάθμιση firmware, κόλλησε στη μέση και τώρα το kies δεν μου αναγνωρίζει και δε συνδέεται με το τηλεφωνο για να συνεχίσω. Τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Μπορείς να δώσεις λινκ από τη θήκη του extreme mobile που εννοείς; http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S2-GT-i9100-THiki-silikonis-Hydro-LUX-black-J-P.372008.html αυτην εχω παρει και γω ειναι παρα πολυ καλη με παρα πολυ ωραιο φινιρισμα. δενει παρα πολυ καλα στο κινητο. ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Ναι ελληνικοτατο, και το εχω εγκαταστασει κ αλλαξει τη γραμματοσειρα.. :-) Send from Galaxy sII :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 σχεδον μιση μερα μαζι του χωρις καρτα σιμ μεσα...περιμενα να ξεφορτώσει..η μπαταρια.... σε σχεση με το samsung galaxy το 1.... πολυ πιο ελαφρυ(οσο απιστευτο και αν φαινεται....)..χωραει επισης ανετα στην τζεπη..επαθα πλακα... οθονη οτι και να λεμε ειναι λιγο... κραταει(επιτελους) τα παντα "πισω" ανοιχτα....σερφαρεις πχ με οπερα βλεπεις τα μαιλ σου κανεις το ενα κανεις το αλλο και ολα μενουν οπως ειναι....:) ταχύτατο..... το σερφαρισμα με τον οπερα(οπως και στο ενα) ειναι σκετη μαγεια....πραγματικα ειναι σαν να εισαι στο pc..η δε οθονη βοηθαει ακομη περισσοτερο σε αυτο..αλλα εδω σε σχεση με το πρωτο galaxy ολα γινονται πιο γρηγορα ολα ειναι πιο σμουθ γενικα ολα ειναι σουπερ... το market μου φανηκε ακομη πιο γρηγορο....και χωρις κανενα κόλλημα.... το ηχειο δεν ξερω γιατι καποιο παιδι ειπε πιο πριν οτι δεν ειναι καλο..ειναι αψογο πραγματικα...ακους μουσικη ραδιο η οτιδηποτε δυνατα καθαρα...κτλ....καλυτερο και εδω σε σχεση με το ενα που και εκει επισης το ηχειο ηταν πολυ καλο... το ξαναλεω επαθα πλακα με την καμερα...πολυ καλες photos(βιντεο δεν δοκιμασα ακομη) και το led παιδια ειναι παρα πολυ δυνατο..ακομη και σε απόλυτο σκοταδι....:):) usb on the go δεν το δοκιμασα ακομη δεν εχω τον ανταπτορα αλλα και μονο που υπαρχει ειναι ενα μεγαλο + επισης.... gps αψογο..πιανει αμεσως σε αντιθεση με τον προκαταχο..που σου εβγαζε λιγο την πιστη..aura κτλ δουλευουν αψογα... sms νομιζω οτι επιτελους διορθώθηκε το θεμα με τους 160 χαρακτηρες που υπηρχε στο galaxy 1....δεν ειμαι ομως 100% σιγουρος για αυτο γιατι δεν ειχα καρτα σιμ μεσα... γενικα το κινητο πεταει..νομιζω οτι τελικα βρηκα την συσκευη που μπορω να κρατησω πανω απο 1 χρονο...:p και να ηρεμησω....και ολα αυτα τα λεω χωρις να εχουν βγει ακομη custom roms κτλ κτλ κτλ....(εχουμε να δουμε πολλα ακομη...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosj Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Εγω το usb oN the Go δεν το καταφερα να δουλεψει.. :( Εχω ετουτο.. εκτος και αν δεν ειναι συμβατη η συσκευη! :confused::confused: α και κατι αλλο.. παρατηρησα οτι ο φορτηστης του ειναι 0,75 Α.. αν το φορτιζω με του αυτοκινητου οταν ειμαι στο αμαξι που ειναι 1Α θα εχω θεμα λετε? επισης, το desire που ειχα το φορτιζα και απο ενα Νοκια που εβγαζε 1,2 Α παρολλο που ο original εβγαζε 1Α, και δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα.. 1. Τον αντάπτορα τα αγόρασα κι εγω αλλά δεν δουλεύει:( 2. Δεν εχουν σημασία τα αμπερ αλλά τα βολτ που πρέπει να είναι τα ίδια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosj Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 θελω πχ να κατεβασω το google earth...οταν μπαινω στο μαρκετ απο τη συσκευη δεν το βρισκει καν...οταν μπαινω απο το pc το βρισκει αλλα οταν παω να το κατεβασω μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα μου Το εχω και εγω απορια. Τι παιζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Γενικα καποιες εφαρμογες δεν ειναι διαθεσιμες στην Ελλαδα I think. Περισσοτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=288568 Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 ξερετε καμια καλη εφαρμογη που να μπορεις να κανεις streaming τα video και τις ταινιες που εχεις στο pc? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 1. Τον αντάπτορα τα αγόρασα κι εγω αλλά δεν δουλεύει:( 2. Δεν εχουν σημασία τα αμπερ αλλά τα βολτ που πρέπει να είναι τα ίδια. Το usb on the go τι κανει παιδια;Σε τι χρησιμευει ο ανταπτορας; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=giJXF5pIITc]YouTube - Samsung Galaxy S2 USB OTG demo[/ame] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Ευχαριστω με κατατοπισες πληρως.Διαβαζει και εξ.σκληρο εκτος απο usb ε;Αυτα ειναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVaNeZoS001 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Γεια σας παιδες!Ειμαι καινουργιος στον χωρο του android μιας και εχω 3 χρονια σε iOS κ ετσι καποια πραγματα μου φαινονται καπως περιεργα...εχω ενα θεμα με την μπαταρια του SGS 2 και δεν ξερω τι να κανω...διαβασα εδω περα καποιουσ οδηγους με tips(κλειστα gps να ειναι σε δυκτιο 2G ,brightness πολυ χαμηλα και ολα αυτα τα κλασσικα) για μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας και τα εκανα ολα απο οταν πρωτοανοιξα το κινητο...το εχω απο εχθες το κινητο αλλα εχω την εντυπωση οτι ρουφαει την μπαταρια με το καλαμακι...το περιεργαζομαι απο το μεσημερακι τις 12 και τωρα κοντα 9 το βραδυ η μπαταρια βρισκεται μολις στο 27% με 1.30 ωρα περιπου ομιλιας(τα 40 λεπτα me bluetooth handsfree) εχω σκαλισει διαφορα με το ιντερνετ(σε wifi) για περιπου αλλες 2 ωρες...και γενικα μου λεει: 8h 42m on battery Voice Calls 38% Display 21% Wifi Sharing 20% Android System 9% Και ολα τα υπολοιπα παρακατω με αμελητεα χρηση της ταξης του 2% και 3%. Εβαλα το Battery Doctor και βλεπω οτι αρκετα tasks ανοιγουν χωρις να εχω πατησει εγω να ανοιξουν...υπαρχει καποια λυση εδω?Ειναι αυτα τα νουμερα λογικα ή εγω ειμαι υπερβολικος?Επισης idle time στο battery doctor μου γραφει 63:00...Τελος μολις το πρωτοπηρα ουτε το ανοιξα καν το εβαλα αμεσως στη φορτισει μεχρι που μ εδειξε 100% και μετα το εβγαλα εχθες μετα απο 12 ωρες χρησης ηταν παλι off και το φορτισα ολο το βραδυ και σημερα οταν το βαλω παλι για φορτιση θα ειναι η 3η μεσα σε διαστημα 3ων ημερων...Συγνωμη αν ειναι καπως noob η απορια μου αλλα σεβαστητε το γεγονος οτι προερχομαι απο χρηση iPhone (3G 3Gs και 4) και δεν εω ιδεα για το τι γινεται στον υπολοιπο κοσμο...! Smartphone : iPhone 3G / iPhone 4 / Samsung Galaxy S2 / iPhone 4s / Samsung Galaxy S3 / iPhone 5 / iPhone 5s / iPhone 6 Tablet : iPad 2 32GB + 3G / Motorola Xoom Wifi only / iPad mini 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 ξερετε καμια καλη εφαρμογη που να μπορεις να κανεις streaming τα video και τις ταινιες που εχεις στο pc? τελικα με την προεγκατεστημενη εφαρμογη allshare μπορεις ανετα να κανεις streaming οτι αρχειο θελεις απο το pc σου....το κακο ειναι οτι γινετε μονο με wifi... ξερετε καμια εφαρμογη που να δουλευει και με 3g οπως το air video πχ που υπαρχει για τα iphone [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 τελικα με την προεγκατεστημενη εφαρμογη allshare μπορεις ανετα να κανεις streaming οτι αρχειο θελεις απο το pc σου....το κακο ειναι οτι γινετε μονο με wifi... ξερετε καμια εφαρμογη που να δουλευει και με 3g οπως το air video πχ που υπαρχει για τα iphone Mirage Beta. Δυστυχώς είναι ακόμα σε δοκιμαστική φάση αλλά υποστηρίζει τον server του Air Video (που παίζει και σε linux) και κουτσο-δουλεύει :) Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) Η πρώτη είναι φοβερή. Είχα πάρει της ίδιας εταιρίας για το tab μου και τώρα ετοιμάζομαι να πάρω και για το s2. Νομίζω ότι την πήρες λίγο ακριβά. Εχω την εντύπωση ότι στο επίσημο site την έχει πιο φτηνά. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Η Zenus εχει πολυ καλες θηκες. Δεν ξερω, 30 ευρω για αυτη τη θηκη νομιζω πως ειναι φυσιολογικη τιμη (στο επισημο κοστιζει 4 δολλαρια λιγοτερο -μικρη διαφορα- και δεν ξερω αν εχει κι εξτρα μεταφορικα). @ nnik_1969 : Σου απαντησε ο kopromax. Στα συν της σε σχεση με την απλη σιλικονη, οτι δε μαζευει σκονη-χνουδια και "γλυστραει" ευκολοτερα σε τσεπη. Μαζι με ενα screen protector (στα 3.5 ευρω εκει) εχεις καλη προστασια για τη συσκευη. Edited May 29, 2011 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts