Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες;

εχετε μιλησει με τα ακουστικα στο τηλ;

εχω ενα θεμα οτι δεν ακουγεται δυνατα η φωνη ενω ραδιοφωνο και mp3 ειναι πολυ δυνατα και τα βαζω στο ελαχιστο.

υπαρχει καπου καμια επιλογη που δε βλεπω; γτ με τα button up Και down δε μπορω να κανω κατι ειναι ηδη τερμα!

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν δεν ακους εσυ τον αλλον κ εχεις βαλει screen protector αφαιρεσε το πλαστικο απο το ακουστικο...

ρε παιδια θα με τρελανει..εκανα hard reset οπως προειπα κ δουλεψε μια φορα το wifi hotspot κανονικα κ εκτοτε αρνειται να δωσει συνδεση...ενω ο υπολογιστης το βρισκει κνονικα και συνδεεται λεει δεν εχει προσβαση στο διαδυκτιο...το κανω tether meso usb κ δουλευει ρολοι,,,εχετε καμια ιδεα????

το σαμυ εχει 2 εντασεις ηχου..μια για ενταση μελωδιας που την ανεβαζεις οταν δεν το χρησιμοποιεις για κατι κ μια για τα πολυμεσα που ανεβαινει οταν ακους ραδιο η παιζει βιντεο...για τσεκαρε το..

Edited by doctor-gio
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

οχι το θεμα το εχω με τα ακουστικα, δεν τον ακουω απο τα ακουστικα, εινια σαν να εινια στο min η ενταση της φωνης παρολου δειχνει max οταν πατω τα πληκτρα πανω κατω

μπα οχι, τπτ ουτε απο τις ρυθμισεις του ηχου φαινεται κατι ειναι ολα τερμα!

Edited by georpapa

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

το καπακι ειναι στοβαρο η σου δινει την αισθηση οτι αν το πιεσεις θα σπασει?

OFFTOPIC:Ειμαι σε διλημα το galaxys2 εχει οριακα καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα το HTC sensation νομιζω θα εχει καλυτερη user experience λογω sense 3.ειναι και αυτο το unibody στο καπακι που με τρελαινει

Και εγω ειμαι σε κατι παρομοιο μονο που σκεφτομουν και το atrix. Στο sensation φοβαμαι πολυ την μπαταρια.Μονο 1500?

Μάριος...

και άντε πάλι κοπτοραπτική οι mods :lol:

παιδιά υπάρχει πλέον το κατάλληλο νήμα για να τα συζητάτε αυτά τα περί κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy S II

Ας μείνουμε εδώ σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία της συσκευής :)

Edited by karlesg

τεχνολογία κρυπτογράφησης On Device Encryption

Μία λύση ασφαλείας που προστατεύει τα δεδομένα του κινητού σας τηλεφώνου χωρίς να μειώνει την ταχύτητα και τη λειτουργικότητα του. Το GALAXY S II της Samsung είναι το πρώτο Android smartphone που ενσωματώνει μία τόσο ισχυρή τεχνολογία κρυπτογράφησης, ελαχιστοποιώντας τη χρήση λογισμικών ασφαλείας και αυξάνοντας σημαντικά την προστασία του κινητού τηλεφώνου, χωρίς να μειώνει την απόδοση του. Οι ενσωματωμένες υπηρεσίες διαχείρισης φορητών συσκευών Sybase Afaria και Microsoft Exchange ActiveSync συμπληρώνουν την κρυπτογράφηση με τους δικούς τους μηχανισμούς, προστατεύοντας σημαντικά επαγγελματικά και προσωπικά δεδομένα.

Αυτο αναφερετραι στα χαρακτηριστικα του κινητου στο επισημο site της samsung.gr . Το κανει μονο του ή θελει τιποτα ρυθμισεις ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

ρε παιδια δεν ειναι κριμα η αναλυση της οθονης?εχει μεγαλη διαγορα απο το iphone?

και κατι αλλο υπαρχει περιπτωση η επομενη παρτιδα να ειναι με tegra επεξεργαστη?

πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα?(για τον επεξεργαστη)

Αυτό για τις οθόνες είναι υποκειμενικό.

Τα αντικειμενικά δεδομένα είναι ότι το ένα έχει τέλεια ανάλυση και το άλλο φοβερή αίσθηση. Δυστυχώς δεν είχα ποτέ iphone για να κάνω σύγκριση παρά μόνο φίλων που τα περιεργαζόμουν.

Προσωπικά δε με ενοχλεί η χαμηλή ανάλυση από τη στιγμή που δε με κουράζει-δεν είναι εμφανές στην καθημερινή χρήση.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Προσωπικά δε με ενοχλεί η χαμηλή ανάλυση από τη στιγμή που δε με κουράζει-δεν είναι εμφανές στην καθημερινή χρήση.
Δε νομίζω ότι πρέπει να λέμε "χαμηλή ανάλυση" διότι δεν είναι χαμηλή η ανάλυση, απλά δεν είναι τόσο υψηλή όσο του μηλου.

Μια ερώτηση που περίπου έχει απαντηθεί αλλα θα ήθελα διευκρινήσεις.

Το κινητό έχει έξοδο MHL. Άρα για να το συνδέσω στην τιβι χρειάζομαι καλώδιο MHL-hdmi. Αλλά από ότι είπαν κάποιοι φίλοι δεν έχουν βρει ακόμα τέτοιο καλώδιο... ΔΛΔ κανένας μέχρι τώρα δεν έχει συνδέσει το τηλέφωνο στην τιβι μέσω hdmi?

Πότε θα βγούνε στην αγορά τέτοια καλώδια?

Επίσης κάποια παιδιά ρώτησαν για usb on the go ανταπτορες. Φαντάζομαι ότι πρόκειται για αντάπτορες που κάθονται πάνω στην MHL έξοδο και από την άλλη έχουν είσοδο για usb συσκευές (στικάκια κτλ), σωστά? Οπότε το καλώδιο MHL-usb που συνοδεύει τη συσκευή δε κάνει για αυτή τη δουλειά. Από αυτά τα εξαρτήματα πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα στην Ελλάδα?

ρε παιδια δεν ειναι κριμα η αναλυση της οθονης?εχει μεγαλη διαγορα απο το iphone?

και κατι αλλο υπαρχει περιπτωση η επομενη παρτιδα να ειναι με tegra επεξεργαστη?

πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα?(για τον επεξεργαστη)

δεν είναι χαμηλή η ανάλυση... ναι, το iphone έχει υψηλότερη, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει καμία πρακτική διαφορά.

o tegra λένε ότι έχει λίγο καλύτερη επίδοση στα γραφικά αλλά υστερεί σε cpu. επίσης μερικά παιχνίδια παίζουν μόνο σε αυτόν αλλά αυτό δε νομίζω να κρατήσει για πολύ, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος :-)

# sent from a Samsung Galaxy S II

Δε νομίζω ότι πρέπει να λέμε "χαμηλή ανάλυση" διότι δεν είναι χαμηλή η ανάλυση, απλά δεν είναι τόσο υψηλή όσο του μηλου.

Το κινητό έχει έξοδο MHL. Άρα για να το συνδέσω στην τιβι χρειάζομαι καλώδιο MHL-hdmi. Αλλά από ότι είπαν κάποιοι φίλοι δεν έχουν βρει ακόμα τέτοιο καλώδιο... ΔΛΔ κανένας μέχρι τώρα δεν έχει συνδέσει το τηλέφωνο στην τιβι μέσω hdmi?

Επίσης κάποια παιδιά ρώτησαν για usb on the go ανταπτορες. Φαντάζομαι ότι πρόκειται για αντάπτορες που κάθονται πάνω στην MHL έξοδο και από την άλλη έχουν είσοδο για usb συσκευές (στικάκια κτλ), σωστά? Οπότε το καλώδιο MHL-usb που συνοδεύει τη συσκευή δε κάνει για αυτή τη δουλειά. Από αυτά τα εξαρτήματα πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα στην Ελλάδα?

2 καλώδια για usb on the go

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250817547531&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/High-Quality-Adapter-Cable-USB-OTG-CA-157-Nokia-/360365600519?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item53e776af07

ρε παιδια να ρωτησω καιτι κ εγω με τη σειρα μου :p το ασημενιο γυρω απο τη συσκευή μέταλο είναι ή πλαστικό ?

Είμαι στο τσακ να το πάρω για να αποσύρω το Νεξους μου αλλά φοβάμαι λίγο την κατασκευή του και την ασυμβατότητα που ακούγεται με τα παιχνίδια σε σύγκριση με τέγκρα.. ευχαρστώ!

Παύλος

και εγω που το εχω την ιδια απορια εχω...

ειναι αρκετα γυαλιστερο αλλα δε ξερω να σου πω :D

παντως αφηνει καλη αισθηση :P

ασυμβατοτητες και αηδιες αυτα τα μονοπωλια δε θα βγουν σε καλο στην nvidia αν και ετσι σπρωχνει τους developers να φτιαξουν παιχνιδια ωραια καλα και ελπιζω ποιοτικα αν και δεν συνεπαγεται αυτο απο καπου!

ποιος περιμενει το tegra??????? :D

το κινητο ειναι ενα διαμαντι απο μονο του με μονο θεμα τα χαζοακουστικα οταν μιλας στο τηλ μονο γτ δεν ακους τον αλλον αλλα λογικα κανα χαζοbug θα ειναι που θα διορθωθει γρηγορα θελω να πιστευω γτ σαν αισθηση γενικοτερα το κινητο ειναι τελειο!

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

το MHL δεν εχει βγει ακόμη αναμενεται σε λιγες μερες , αγγλια θα κοστιζει 25 λιρες

αποτι εχω διαβασει το προβλημα για εμενα (ελπιζω να μην ισχυει) ειναι οτι νε μεν μπορουν να το χρησημοποιοησουν ολες οι tv για να προβαλουν εικονα αλλα χωρις να φορτιζει ταυτοχρονα το κινητο απο την τηλεοραση, αυτο θα το κανουν οι νεες samsung tv ...

http://www.expansys.com/samsung-mhl-micro-usb-micro-hdmi-adapter-for-galaxy-s-ii-217883/

ναι οντως, μιλωντας για χαμηλη αναλυση εννοωντας σε σχεση εμ το μηλοφωνο αλλα επιμενω οτι δεν κανει διαφορα στη νκαθυμερινη χρηση. το εχω 15 μερες σχεδον, οποτε αν ηταν θα το εελεγα σιγα τι εχουεμ να κρυψουμε;

το desire που ειχε amoled και ειχε dpi λιγοτερα απο του samsung και κατ'επεκταση απο το μηλοφωνο, μονο οταν ελβλεπα κανα site και ειχε πολυ μικρα γραμματα πριν κανω ζουμ ειχα θεμα αλλα τωρα παει και αυτο εξαφανιστηκε που αυξησανε τα subpixels τωρα αν θες να βλεπεις την οθονη απο μικροσκοπιο παω πασο αλλα εχει γινει τοσος ντορος που δεν χρειαζεται.

Γιατι με αυτη την λογικη να μην μιλησουμε για χρωματα γωνιες θεασης και ενα καρο αλλα πραγματα που υπερτερει η s amoled plus?

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

έχουν ακουστεί από πολλούς προβλήματα με το ακουστικό.

Αυτοί που το έχουν ασ βοηθήσουν να καταλάβουμε και εμείς οι υποψήφιοι...

Νομιζω οτι το προβλημα εχει να κανει οταν φορας τα ακουστικα κ οχι με το ιδιο το τηλεφωνο αλλα θα μας πουν τα παιδια που το συναντησαν.

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

δεν εχω βαλει αλλα ακουστικα αλλα μολις βαλω θα μπορω να κανω ενα τεστακι να σας πω τι φταιει ακριβως

edit: και εμ αλλα ακουστιακ που εβαλα απο άλλο κατασκευαστη το ιδιο παλι, ο συνομιλητης ακουγεται πολυ χαμηλα, συνεπως εχει να κανει με το κινητο οτι οταν μιλας δεν εχει δυνατη εξοδο(αυτο ισχυει για τις κλησεις μονο καθως για ραδιοφωνο και mp3 ειναι μια χαρα). παραδοξο παρα πολυ

Edited by georpapa

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

καλημερα.

Εχμ......να σε ρωτησω χωρις παρεξηγηση....εχεις δοκιμασει να ανεβασεις την ενταση των ακουστικων του bluetooth απο την ιδια την συσκευη.Δηλαδη απο το volume up των ακουστικων οχι απο το ιδιο το κινητο.λεω τωρα....μηπως αυτο βοηθησει...

εινια τα ακουστικα τα απλα οχι bluetooth.....

και εχω δοκιμασει καθε δυνατη επιλογη....

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

εινια τα ακουστικα τα απλα οχι bluetooth.....

και εχω δοκιμασει καθε δυνατη επιλογη....

άλλα ακουστικά δοκίμασες;

ναι....

σε εσενα εινια κανονικα η ενταση; δυνατη;

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Πολλές φορές δεν είναι τα ακουστικά, αλλά η συσκευή .. Δηλαδή τα ίδια ακουστικά μπορεί να ακούγονται σχετικά δυνατά σε ένα κινητό και πολύ περισσότερο σε ένα mp4 player ...

Οπότε δοκίμασε τα ακουστικά στην μουσική .. Αν ακούγονται δυνατότερα τότε θα ναι ένα απλό bugάκι, θα στρώσει με το πρώτο update ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Πολλές φορές δεν είναι τα ακουστικά, αλλά η συσκευή .. Δηλαδή τα ίδια ακουστικά μπορεί να ακούγονται σχετικά δυνατά σε ένα κινητό και πολύ περισσότερο σε ένα mp4 player ...

Οπότε δοκίμασε τα ακουστικά στην μουσική .. Αν ακούγονται δυνατότερα τότε θα ναι ένα απλό bugάκι, θα στρώσει με το πρώτο update ...

εκει εχω καταληξει οτι ειναι bug γτ δεν υπαρχει περιπτωση σε μουσικη να βαλεις τερμα τα ακουστικα θα κουφαθεις εχει 10 σταδια και το βαζω το πολυ μεσα στο γραφειο στο 2 και εξω στο 4...

οποτε bug-ακι ειναι :P

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Γεια σας παιδες.Ειμαι αναμεσα στο κινητο Ι9100 και 1-2 αλλα (sensation και atrix) γενικα ειστε ευχαριστημενοι απο το κινητο σας?Εγω αυτο που θελω ειναι να μπορω να περναω αρκετες εφαρμογες (πραγμα που δεν μπορουσα με το desire εφοσον δεν του ειχα αλλαξει rom) με την εργοστασιακη rom αντε και κανενα παιχνιδακι , gps program και κατα τα υπολοιπα πολλα τηλεφωνα , λιγο surf και ελαχιστα sms.Απο μπαταρια πως παμε?2 μερες αντεχει η χλωμο?To desire το φορτιζω μια φορα τη μερα γιατι συνηθως το βραδυ ειναι γυρω στο 40% και καποιες φορες πολυ χαμηλοτερα...

Επισης αυτο με τον χαμηλο ηχο που εμφανιζεται?Μονο στα ακουστικα?Γιατι εγω 80% μιλαω με bluetooth και 20 με το τηλεφωνο.

Ευχαριστω

Μάριος...

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...