doctor-gio Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Διαβασα σε ποστ οτι υπαρχει προβλημα με τη λειτουργία wifi hotspot του κινητου κ το διαπιστωσα κ εγω οτι δεν δινει πια προσβαση στο διαδυκτιο κ αυτο συνεβει μετά την αναβάθμιση..τελικά ο φίλος είχε το ίδιο πρόβλημα ? κατάφερες να το διορθώσεις ? ξέρεις αν γίνεται επιδιόρθωση χωρίς να είναι ρουτ η συσκευή ? οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 εδω πολλοι φωναζουν για το 3D και εσυ το βαζεις σαν feature για το S3? :p Τι εννοείς ότι πολλοί φωνάζουν για το 3D; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Διαβασα σε ποστ οτι υπαρχει προβλημα με τη λειτουργία wifi hotspot του κινητου κ το διαπιστωσα κ εγω οτι δεν δινει πια προσβαση στο διαδυκτιο κ αυτο συνεβει μετά την αναβάθμιση..τελικά ο φίλος είχε το ίδιο πρόβλημα ? κατάφερες να το διορθώσεις ? ξέρεις αν γίνεται επιδιόρθωση χωρίς να είναι ρουτ η συσκευή ? δλδ; πιο δεν εχει προσβαση στο διαδικτυο και ποτε; η συσκευη ή οι αλλες; δε το εχω δοκιμασει όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Μια χαρά είναι ωραίο. Βέβαια αυτό είναι γούστο :-P Sent from my GT-I9100 using Tapatalk εχω ακουσει οτι τα μενου του galaxys2 μοιαζουν πολυ με iphone.ισχυει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 καπου ειχα δει αλλα δεν θυμαμαι που, αλλα θα σου πω αν τελικα βρεις να προτιμησεις καλωδιο hdmi που δεχεται και φορτηστη παραλληλα.. :) τελικα για USB OTG πηρα αυτο εδω που απο οτι διαβασα στο XDA το δοκιμασαν κι αλλοι και δουλευει αψογα :) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250817547531&ssPageName=STRK:MEWNX:IT τωρα για HDMI ψαχνω να βρω αλλα προς το παρόν τιποτα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 εχω ακουσει οτι τα μενου του galaxys2 μοιαζουν πολυ με iphone.ισχυει? ποια μενου? σε καποια πραγματα ειναι ολοιδια λογικη πχ για τα 4 εικονιδια στην αρχικη οθονη που εινια μονιμα εκει και στο οτι στο μενου-εκει που ειναι μαζεμενες οελς οι εφαρμογες- εχει μια δομ σε στυλ iphone αλλα οχι και ολοιδια. αν εννοεις τωρα μενου-υπομενου σε ρυθμισεις και τετοια οχι δε θα το ελεγα καμια σχεση αυτα ειναι κλασσικα android μπορείς να δεις βιντεακια για να καταλαβεις όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 τελικα για USB OTG πηρα αυτο εδω που απο οτι διαβασα στο XDA το δοκιμασαν κι αλλοι και δουλευει αψογα :) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250817547531&ssPageName=STRK:MEWNX:IT τωρα για HDMI ψαχνω να βρω αλλα προς το παρόν τιποτα.... Ένα πιό φτηνό όπως αυτό γιατί να μην δουλέψει; Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Μια χαρά είναι ωραίο. Βέβαια αυτό είναι γούστο :-P Sent from my GT-I9100 using Tapatalk εμένα μου φάνηκε αργό... τώρα είμαι με launcher pro :-) # sent from a Samsung Galaxy S II Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 εμένα μου φάνηκε αργό... τώρα είμαι με launcher pro :-) # sent from a Samsung Galaxy S II εχει κατι σαν lag αλλα ισως να ειναι και το στυλ του ετσι να κανει αυτο το χαζο-σπασιμο. βεβαια σαν καλο παιδι εχω μεσα και το ADW launcher Ex αν και το Launcher Pro αν θυμαμαι καλα ηταν πιο ωραιο :P με την καμερα εχεις θεμα; εμενα αργει μετα την ληψη μιας φωτογραφιας να τραβηξω επομενη, οκ ειναι μεγαλη αναλυση πολυ ευκρινεια αλλα μηπως θα επρεπε να ειναι πιο γρηγορο; δε δικαιολογειται τοση καθυστερηση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 ποια μενου? σε καποια πραγματα ειναι ολοιδια λογικη πχ για τα 4 εικονιδια στην αρχικη οθονη που εινια μονιμα εκει και στο οτι στο μενου-εκει που ειναι μαζεμενες οελς οι εφαρμογες- εχει μια δομ σε στυλ iphone αλλα οχι και ολοιδια. αν εννοεις τωρα μενου-υπομενου σε ρυθμισεις και τετοια οχι δε θα το ελεγα καμια σχεση αυτα ειναι κλασσικα android μπορείς να δεις βιντεακια για να καταλαβεις ενοω οταν αλλαζεις απο την μια οθονη μενου στην αλλη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 εχει κατι σαν lag αλλα ισως να ειναι και το στυλ του ετσι να κανει αυτο το χαζο-σπασιμο. βεβαια σαν καλο παιδι εχω μεσα και το ADW launcher Ex αν και το Launcher Pro αν θυμαμαι καλα ηταν πιο ωραιο :P αυτό το χαζό σπάσιμο με έκανε να νιώθω ότι έχω επεξεργαστή δεκαετίας. ουστ! :-P με την καμερα εχεις θεμα; εμενα αργει μετα την ληψη μιας φωτογραφιας να τραβηξω επομενη, οκ ειναι μεγαλη αναλυση πολυ ευκρινεια αλλα μηπως θα επρεπε να ειναι πιο γρηγορο; δε δικαιολογειται τοση καθυστερηση μμμ εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. βγάζω μια φώτο, τη βλέπω, πατάω back, βγάζω την επόμενη, χωρίς καθυστέρηση. υγ: αυτό το swype είναι καταπληκτικό! χαίρομαι να γράφω :-P # sent from a Samsung Galaxy S II Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 εμένα μου φάνηκε αργό... τώρα είμαι με launcher pro :-) # sent from a Samsung Galaxy S II Me too...Launcher Pro...Σε ολα τα android που εχουν περασει απο τα χερια μου το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να βαλω launcher pro. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Είχα ενεργοποιήσει μια επιλογή αναζήτηση κίνησης ματιών και καθυστερούσε τώρα είναι μια χαρά :-D Το swype είναι το πρώτο πράγμα που έμαθα να χρησιμοποιώ είναι απίστευτο και η κρίση του δαχτύλου πάνω στην οθόνη είναι απίστευτη με τρελαίνει!!!! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Παιδιά λίγο τη βοήθειά σας! Είμαι νέος σε android και δεν το έχω συνηθίσει ακόμα ( οπότε μη βαράτε). 1. Δε μπορώ να συνδεθώ με gprs και δε ξέρω τι ρύθμιση πρέπει να κάνω. Όταν πάω να κάνω updates μου λέει network connection problem. Κάνω retry και πάλι τίποτα. 2. Έκανα κατά λάθοε remove τον καιρό και τώρα δεν τον βρίσκω πουθενά. Υπάρχει περίπτωση να τον έχω διαγράψει εντελώς? Πως μπορώ να τον επαναφέρω? Πήγα στο News & weather με wi-fi μου λέει να περιμένω αλλά δεν κάνει τίποτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Όταν αλλάζεις σε launcher προ για να γυρίσεις στον εργοστασιακό πρέπει να κανεις hard reset? http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 δλδ; πιο δεν εχει προσβαση στο διαδικτυο και ποτε; η συσκευη ή οι αλλες; δε το εχω δοκιμασει στο κινητο ειχα κανονικα συνδεση αλλα οταν ενεργοποιουσα το χοτσποτ συνδεοταν ο υπολογιστης με περιορισμενη προσβαση κ δεν εδινε συνδεση,,,εκανα hard reset τελικα (δεν ειχα κανει μετα την αναβαθμιση) κ εφτιαξε..επισης πρωτη φορα μου συνεβηκε αυτο οταν συνδεθηκα με το google account μου μου κατεβασε κ ολες τις εφαρμογες που ειχα πριν εγκατεστημενες.... οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Όταν αλλάζεις σε launcher προ για να γυρίσεις στον εργοστασιακό πρέπει να κανεις hard reset? Οχι...Δές εδώ:https://market.android.com/details?id=ymst.android.homeswitcherfroyo&feature=search_result Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Παιδιά λίγο τη βοήθειά σας! Είμαι νέος σε android και δεν το έχω συνηθίσει ακόμα ( οπότε μη βαράτε). 1. Δε μπορώ να συνδεθώ με gprs και δε ξέρω τι ρύθμιση πρέπει να κάνω. Όταν πάω να κάνω updates μου λέει network connection problem. Κάνω retry και πάλι τίποτα. 2. Έκανα κατά λάθοε remove τον καιρό και τώρα δεν τον βρίσκω πουθενά. Υπάρχει περίπτωση να τον έχω διαγράψει εντελώς? Πως μπορώ να τον επαναφέρω? Πήγα στο News & weather με wi-fi μου λέει να περιμένω αλλά δεν κάνει τίποτα! 1,μαλλον δεν εχεις σωστες ρυθμισεις της καρτας...βγαλτην βαλε μια αλλη κ ξαναβαλε την..λογικα πρεπει να σου αναγνωρισει αυτοματα τις ρυθμισεις για το διαδυκτιο..αν οχι τοτε πρεπει να τις φτιαξεις χειροκινητα..πηγαινε ρυθμισεις/ασυρμ επικοινωνια/δικτυα κιν τηλ/ονοματα σημειων προσβασης κανε κλικ στο δεξι κουμπι κ στο μενου επελεξε νεο απν..αν εχεις βοντα δωσε στο σημειο προσβασης internet.vodafone.gr k user -user kai password pass...cosmote βαλε μονο internet στο σημειο προσβασης κανε αποθηκευση κ μετα επελεξε το ... 2..δεν χανεις τιποτα δεν ειναι καλο...εχει πολυ καλυτερα προγραματα στο μαρκετ για να ενημερωνεσαι για τον καιρο απο το accuweather που δεν κανει κ refresh μονο του αλλα πρεπει εσυ να του κανεις...βαλε weather sto market k tha deis,,, οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Όταν αλλάζεις σε launcher προ για να γυρίσεις στον εργοστασιακό πρέπει να κανεις hard reset? τσου. πας στις εφαρμογες βρίσκεις την εφαρμογη που ειναι default για homescreen πχ launcher pro και κανεις clear default setting ή προεπιλεγμενες ρυθμισεις κπαως ετσι ειναι προς τα ακτω και οταν πατησεις το home button σε ξαναρωτα πιο θελεις ;) ειπαμε, android rulez ΤΕΛΟΣ :D κανεις πραγματα που αλλοι δε μπορουν καν να σκεφτουν οι υπαρχουν :P (ενταξει ειπα αν το παιξω μια φορα καφρος αλλα με εχει τρελανει το κινητακι μεχρι τωρα παρολο που και με το desire ημουν μια χαρα!) όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 1,μαλλον δεν εχεις σωστες ρυθμισεις της καρτας...βγαλτην βαλε μια αλλη κ ξαναβαλε την..λογικα πρεπει να σου αναγνωρισει αυτοματα τις ρυθμισεις για το διαδυκτιο..αν οχι τοτε πρεπει να τις φτιαξεις χειροκινητα..πηγαινε ρυθμισεις/ασυρμ επικοινωνια/δικτυα κιν τηλ/ονοματα σημειων προσβασης κανε κλικ στο δεξι κουμπι κ στο μενου επελεξε νεο απν..αν εχεις βοντα δωσε στο σημειο προσβασης internet.vodafone.gr k user -user kai password pass...cosmote βαλε μονο internet στο σημειο προσβασης κανε αποθηκευση κ μετα επελεξε το ... 2..δεν χανεις τιποτα δεν ειναι καλο...εχει πολυ καλυτερα προγραματα στο μαρκετ για να ενημερωνεσαι για τον καιρο απο το accuweather που δεν κανει κ refresh μονο του αλλα πρεπει εσυ να του κανεις...βαλε weather sto market k tha deis,,, Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω και θα σου πω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 το καπακι ειναι στοβαρο η σου δινει την αισθηση οτι αν το πιεσεις θα σπασει? OFFTOPIC:Ειμαι σε διλημα το galaxys2 εχει οριακα καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα το HTC sensation νομιζω θα εχει καλυτερη user experience λογω sense 3.ειναι και αυτο το unibody στο καπακι που με τρελαινει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Δεν το εχω πιασει αλλα υπαρχει ενα βιντεο στο οποιο καποιος μαλλον θελει να το καταστρεψει αλλα δεν μπορει :lol: Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redtfsi Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 μήπως ήρθε?? http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phones/GT-I9100LKAEUR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 μήπως ήρθε?? http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phones/GT-I9100LKAEUR/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification Χτες πάντως δεν είχε τίποτα.Σήμερα το βάλανε.Πρώτη φορα περιμένω κινητό :) http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Σκοπεύω να πάρω bluetooth ακουστικό. Το ότι υποστηρίζει πρωτόκολλο v3.0+HS, πρακτικά σημαίνει κάτι στις επιλογές που έχουμε; Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts