doctor-gio Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Θα ήθελα να κάνω 3 ερωτήσεις σε όσους έχουν ήδη το Samsung Galaxy S2. 1) To gps, σε πόση διάστημα κλειδώνει δορυφόρους, χωρίς όμως την υποστήριξη του 3G. Και αν έχει δοκιμαστεί όχι μόνο σε εντελώς ακάλυπτο χώρο, αλλά και ανάμεσα σε πολυκατοικίες. Μπορεί να δει κανείς αν στο gps.conf εφόσον το ανοίξει με έναν editor αν γράφει asia ;. 2) Η διάρκεια της μπαταρίας, με το 3g ανοιχτό, πόση είναι ;. 3) Η ισχύς του wifi είναι ικανοποιητική ;. Εφόσον ικανοποιηθώ με τις απαντήσεις, δεν έχω παρά να το αγοράσω όταν με το καλό έρθει Ελλάδα. :D 1.κρυα εκκινηση κανει το πολυ 30δευτερα με ληψη ακομη κ σε σπιτι μεσα που πριν δεν ειχα πιασει με κανενα τοπ κινητο 2..εμενα κραταει το πολυ 10 ωρες..συνεχεια συνδεση κ χρηση κανα διωρο ...ειναι η πιο μεγαλη διαρκεια απο οτι κινητο ειχα μεχρι τωρα με εξαιρεση το dell streak που κραταγε περισσοτερο... 3.αρκετα ικανοποιητικη οπως το μακπρο θα μπορουσα να πω... οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Γεια χαρά παιδιά, ήθελα να ρωτήσω αν το SGS II έχει ξεκλείδωτο Bootloader, μιας και ξεκίνησε η έρευνα αγοράς για το επόμενο Smartphone: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305980 Ευχαριστώ. --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 2o ΟΤΑ update παντα μεσω του kies λεπτομερειες τι περιεχουν τα 2 updates εδω όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 @doctor-gio Χίλια ευχαριστώ. Μόνο αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να εξηγήσεις τι σημαίνει ακριβώς 2 ώρες χρήση ;. (εννοείς του ιντερνετ, φυσικά..). Γενικά μιλάς πολύ ;. Σερφάρεις μέσω web browser ;. Δηλαδή ποια είναι ακριβώς η χρήση σου ;. Γιατί αν είναι 10 ώρες τότε πάλι μιλάμε για μεγάλη κατανάλωση :( Συγγνώμη για τις ερωτήσεις μου . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Σάκη προσωπικά περίμενα μεγαλύτερες διάφορες υπέρ του SGS2. Αν τώρα είναι έτσι τα πράγματα, τι θα δείξουν τα συγκριτικά σε λίγο όταν κυκλοφορήσει το iPhone 5? Το μέγεθος της οθόνης είναι αυτο που με προσελκύει να το απόκτηση κάποια στιγμη έστω για χρήση mini tablet. 1)Tα comment του reviewer είναι ξεκάθαρα biased σε βαθμό fanboismou (το iphone κανει loading σε slow motion και αυτος βρηκε να σχολιασει οτι σε 3x zoom στην retina δεν φαινεται pixel...απο την αλλη δεν εβλεπε ο τυφλος οτι διπλα διπλα η retina εδειχνε θολη αλλα σχολιασε οτι τα χρωματα στην retina ειναι πιο φυσικα) ενω ειναι & γνωστος htc fanboy.Οποτε chill out μόλις μεταφερθεί η σκηνή απο το GS1 στο GS2 και αρχίσουν οι customies τοτε θα δουμε το true potential του κινητου που και τωρα τουμπανο ειναι...σε ταχύτητα δεν αμφιβαλω οτι το SGSII θα συνεχίσει να ειναι πιο γρηγορο & του iphone 5 aka 4S απλως θελω να το πιασω στα χερια μου για να δω πως ειναι σε αποκριση και αν πλησιασε σε ομαλοτητα το iOS.Και τι διαφορές περιμένεις να δεις στο Iphone 5?...dual core θα εχει,λιγο καλυτερη καμερα και σιγουρα καλυτερη gpu απο το GSII.Απο εκει κ περα ειναι τι οικοσυστημα προτιμα ο καθενας. 2)Εμενα το μεγεθος της οθονης με προβληματιζει μην ειναι σαν παντοφλα απο κοντα.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Ακριβώς έτσι, ναι. Έχεις ξεχωριστά το αρχείο .srt με τους υπότιτλους στον ίδιο φάκελο (με το ίδιο όνομα φυσικά όπως και το αρχείο βίντεο) και τους αναγνωρίζει αυτόματα. ok!ευχαριστω για τις συντομες απαντησεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Θηκη στο κοψιμο της barely there του GS1 http://www.obostore.com/nillkin-ultra-slim-hard-shield-faceplate-for-samsung-galaxy-s2-p-1004.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Και πέρα απο την πλάκα ο μόνος λόγος που επι το πλείστων αγόραζαν μηλόφωνα ήταν το smooth που έχει η οθόνη και οι εφαρμογές του store.Για κανέναν άλλον λόγο.Οταν βγήκε και η retina είχαν ακόμη έναν λόγο να το αγοράσουν.(την μπροστινή κάμερα δεν την θεωρώ τεχνολογικό επίτευγμα μιας και δούλευα όσους αγόραζαν το 3g και εγώ είχα κινητό με 5mp πίσω ΚΑΙ μπροστινή ΚΑΙ το αγόρασα και 430€).Στο μηλόφωνο 5 το τεχνολογικό επίτευγμα θα είναι ο διπύρηνος και και τα 8 mp κάμερας. Επομένως το sgs2 μέχρι τώρα είναι ότι καλύτερο και το συγκριτικό με το μηλο 4 θα έπρεπε να σταματήσει απο την αρχή του βίντεο αφου και ο πρώτος γαλαξίας ήταν σε κάποια θέματα καλύτερος απο το μήλο. ontopic:Με την τηλεόραση τι παίζει?Κάνατε κάποια δοκιμή?;) Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 1)Tα comment του reviewer είναι ξεκάθαρα biased σε βαθμό fanboismou (το iphone κανει loading σε slow motion και αυτος βρηκε να σχολιασει οτι σε 3x zoom στην retina δεν φαινεται pixel...απο την αλλη δεν εβλεπε ο τυφλος οτι διπλα διπλα η retina εδειχνε θολη αλλα σχολιασε οτι τα χρωματα στην retina ειναι πιο φυσικα) ενω ειναι & γνωστος htc fanboy.Οποτε chill out μόλις μεταφερθεί η σκηνή απο το GS1 στο GS2 και αρχίσουν οι customies τοτε θα δουμε το true potential του κινητου που και τωρα τουμπανο ειναι...σε ταχύτητα δεν αμφιβαλω οτι το SGSII θα συνεχίσει να ειναι πιο γρηγορο & του iphone 5 aka 4S απλως θελω να το πιασω στα χερια μου για να δω πως ειναι σε αποκριση και αν πλησιασε σε ομαλοτητα το iOS.Και τι διαφορές περιμένεις να δεις στο Iphone 5?...dual core θα εχει,λιγο καλυτερη καμερα και σιγουρα καλυτερη gpu απο το GSII.Απο εκει κ περα ειναι τι οικοσυστημα προτιμα ο καθενας. 2)Εμενα το μεγεθος της οθονης με προβληματιζει μην ειναι σαν παντοφλα απο κοντα.:p Δεν έτσι ακριβώς τα πράγματα. Κάτι που φαίνεται και στο δικο μας review στα βίντεο που δημιούργησε ο mythozz. Την retina δεν μπορείς να την εκτιμήσεις βλέποντας την μέσω βίντεο. Εκτός απο την διάφορα στα κείμενα η ευκρίνεια της στις λεπτομεριες είναι εκπληκτική. Να φανταστείς στους φακέλους που ενσωματωνουμε ομοειδεις εφαρμογές, μπορείς να διακρίνει στο εικονίδιο του φακέλου τις λεπτομεριες απο τα εικονιδια κάθε εφαρμογής που περιέχεται σ αυτόν. Φυσικά ελάχιστη σημασία έχει στην καθημερινή χρήση. Η SAmoled είναι αρκετή και πολυ εμφανισιμη. Εγω πιστεύω ότι η 2.3 "κρατα" η μάλλον δεν είναι έτοιμη να αξιοποιήσει τέτοιες δυνατότητες hardware. Όπως δείχνουν τα πράγματα το SGSii θα είναι η πρώτη android συσκευη που δεν χρειάζεται root & flashing Μάλλον η δεύτερη γιατί η πρώτη είναι το LG one μου:lol: το οποίο δουλεύει τα android σαν iOS. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 οπως ακριβως το ειπες! δε χρειαζεται root και ουτε customs roms τουλαχιστον για να καλυψεις καποιες extra απαιτησεις! μετα απο 2 android συσκευες, αισιως εφτασα στην 3η, μπορω να το πω με καθε ασφαλεια οτι πλεον η μαμα rom ειναι πολυ καλη και το κινητο εχει οσα θελω. Συγκρισεις με iphone δεν εχουν νοημα γτ ειναι καθαρα θεμα γουστου πλεον. πχ android OS - iphone OS retina - samoled plus (εκπληκτικη ευκρινεια- απιστευτη ζωντανια χρωματων) όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) 2o ΟΤΑ update παντα μεσω του kies λεπτομερειες τι περιεχουν τα 2 updates εδω Οχι ΟΤΑ αλλά μέσω PC,το ΟΤΑ σημαίνει over the air....σε ότι αφορά το Camera firmware update είχες δίκιο αλλά έχεις προφανώς και διαφορετικό camera fw από το δικό μου(είδα και τα σχετικά στο xda ;)). Μακάρι να συνεχίσουν να βγάζουν έτσι συχνά αναβαθμίσεις. Edited May 14, 2011 by rostropol Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Μμμ διαφορετικο; για δωσε link ty Sent from my GT-I9100 using Tapatalk όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 root θέλει... ακόμα και τώρα που μπορούμε να αγοράζουμε εφαρμογές το market enabler χρειάζεται για μερικές εφαρμογές. εγώ δυστυχώς μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να πετύχω και τα δύο battery bugs που υπάρχουν. την πρώτη φορά με το wifi sharing αλλά ομολογούμενος αρκετή χρήση και τη δεύτερη με το android os process. μάλιστα τη δεύτερη φορά άδειασε η μισή μπαταρία χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου. κοιμόμουν :p έχω κρατήσει screen shots, θα σας τα δείξω αργότερα. # sent from a Samsung Galaxy S II Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) εγω θηκη, απο πλευρας ποιοτητας και αποδοση τιμης ειναι case-mate. ειναι ο μονος που εχει αμεση διαθεσημοτητα. ακομα και το επισημο site της λεει αναμονη http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120720900292 αλλ μια τιμια προταση για τα λεφτα της ειναι αυτη http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-GALAXY-S-i9000-JTC-LEATHER-CASE-2COLOR-/280663954373?pt=PDA_Accessories&hash=item4158e013c5 και για προστασια οθονης, να μην ακουω πια Zagg , τις κραζουν ολοι. Εχω βγουν καλυτερες απο αυτην και δεν εχουν καθολου το προβλημα με την αισθηση '' φλοιου πορτoκαλιου'' orange peel που εχουν οι zagg. Τα καλυτερα review για screen protector ειναι Bodyguardz, Skinomi. Eιδικα για τις Skinomi, λενε τα καλυτερα απο πλευρα αισθησης και ολισθησης της οθονης. Εχω διαθεσιμο κιολας discount promo code: get25, εχετε εκπτωση 25%. Εγω σκεφτομαι να αγορασω, το κιτ που εχει για το πισω καπακι carbon. Εχει διαθεσιμα κοματια για το samsung galaxy S2. http://www.skinomi.com/ Edited May 14, 2011 by DoctorM Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Δεν έτσι ακριβώς τα πράγματα. Κάτι που φαίνεται και στο δικο μας review στα βίντεο που δημιούργησε ο mythozz. Την retina δεν μπορείς να την εκτιμήσεις βλέποντας την μέσω βίντεο. Εκτός απο την διάφορα στα κείμενα η ευκρίνεια της στις λεπτομεριες είναι εκπληκτική. Να φανταστείς στους φακέλους που ενσωματωνουμε ομοειδεις εφαρμογές, μπορείς να διακρίνει στο εικονίδιο του φακέλου τις λεπτομεριες απο τα εικονιδια κάθε εφαρμογής που περιέχεται σ αυτόν. Φυσικά ελάχιστη σημασία έχει στην καθημερινή χρήση. Η SAmoled είναι αρκετή και πολυ εμφανισιμη. Εγω πιστεύω ότι η 2.3 "κρατα" η μάλλον δεν είναι έτοιμη να αξιοποιήσει τέτοιες δυνατότητες hardware. Όπως δείχνουν τα πράγματα το SGSii θα είναι η πρώτη android συσκευη που δεν χρειάζεται root & flashing Μάλλον η δεύτερη γιατί η πρώτη είναι το LG one μου:lol: το οποίο δουλεύει τα android σαν iOS. Παρα πολυ μου αρεσε αυτο που λες "γιατί η πρώτη είναι το LG one μου:lol: το οποίο δουλεύει τα android σαν iOS". Αυτος ειναι και ο λογος που περιμενω 5μηνες να παρω καινουριο τηλ. Οι τελικες επιλογες μου ηταν Ιφονε sgs2 k lg o2x.Τελικα κατελιξα στο sgs2 μετα απο πολυ ψαξιμο κ πολλες δοκιμες. Το μονο που δεν εκανα ειναι να πιασω στα χερια το sgs2 http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Παιδια δεν ξερω για flashαρισμα, αλλα το root χρειαζεται απο καποιες εφαρμογες. Ειδικα αν εχεις και backup που θελεις να επαναφερεις. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 εγώ δυστυχώς μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να πετύχω και τα δύο battery bugs που υπάρχουν. την πρώτη φορά με το wifi sharing αλλά ομολογούμενος αρκετή χρήση και τη δεύτερη με το android os process. μάλιστα τη δεύτερη φορά άδειασε η μισή μπαταρία χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου. κοιμόμουν :p το 2ο είναι bug του android afaik, πόσες φορτίσεις έχεις κάνει; γιατί από όσα γνωρίζω λύνεται με battery calibration(το οποίο χρειάζεται root που έχεις) @georpapa,Te_salat δεν ξέρω τι ακριβώς πειριμένετε από αυτό το κινητό, αλλά το root για κάποιον που είναι power-user είναι απαραίτητο. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 root θέλει... ακόμα και τώρα που μπορούμε να αγοράζουμε εφαρμογές το market enabler χρειάζεται για μερικές εφαρμογές. εγώ δυστυχώς μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να πετύχω και τα δύο battery bugs που υπάρχουν. την πρώτη φορά με το wifi sharing αλλά ομολογούμενος αρκετή χρήση και τη δεύτερη με το android os process. μάλιστα τη δεύτερη φορά άδειασε η μισή μπαταρία χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου. κοιμόμουν :p έχω κρατήσει screen shots, θα σας τα δείξω αργότερα. # sent from a Samsung Galaxy S II Υπάρχει bug με την μπαταρία δηλαδή?Το έχουν όλες οι συσκευές? http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 το 2ο είναι bug του android afaik, πόσες φορτίσεις έχεις κάνει; γιατί από όσα γνωρίζω λύνεται με battery calibration(το οποίο χρειάζεται root που έχεις) @georpapa,Te_salat δεν ξέρω τι ακριβώς πειριμένετε από αυτό το κινητό, αλλά το root για κάποιον που είναι power-user είναι απαραίτητο. Όταν είναι εύκολο και χωρίς κινδύνους ναι, συμφωνώ. Μην ξεχνάς όμως ότι πλειονότητα που δεν ασχολείται χρειάζεται μια συσκευη άψογη και χωρίς επεμβάσεις. Επίσης το rooting μπορει να γίνει επικίνδυνο στα χέρια κάποιων που δεν γνωρίζουν και δεν ψάχνουν. Στο one μου το εκανα, εφτιαξα την official rom όπως την θέλω αφαιροντας όλα τα άχρηστα και το πεταξα μετα γιατί στην συσκευη αυτη δεν δουλεύει ο rom manager που για μένα είναι η σημαντικότερη εφαρμογη και αιτία για rooting. Όμως στο θέμα του φλασαρισματος είμαι κάθετος για το SGS 2. Το καλύτερο είναι αυτο που κάνει ο TonyK. Σημαζεμα της official, βελτίωση ρυθμίσεων και αστο όπως είναι. Ειδικά το 90% των themed rom, κάνουν την συσκευη καρνάβαλο. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 το 2ο είναι bug του android afaik, πόσες φορτίσεις έχεις κάνει; γιατί από όσα γνωρίζω λύνεται με battery calibration(το οποίο χρειάζεται root που έχεις) @georpapa,Te_salat δεν ξέρω τι ακριβώς πειριμένετε από αυτό το κινητό, αλλά το root για κάποιον που είναι power-user είναι απαραίτητο. κοιτα εγω πχ στο desire το ειχα βαλει για να αυξησω το χωρο αποθηκευσεις για ερφαρμογες, και να αγοραζω εφαρμογες ειχα και το setcpu απο την rom που ειχα βαλει. αυτα με ενδιεφεραν. στη καθημερινη μου χρηση και γενικοτερα δεν ηθελα κατι αλλο, και απο οτι βλεπω μεχρι στιγμης η non-root συσκευη μου με ικανοποιει πληρως αλλα δε ξερω στο μελλον αν χρειαστω κατι αλλο που αμφιβαλλω όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Οχι ΟΤΑ αλλά μέσω PC,το ΟΤΑ σημαίνει over the air....σε ότι αφορά το Camera firmware update είχες δίκιο αλλά έχεις προφανώς και διαφορετικό camera fw από το δικό μου(είδα και τα σχετικά στο xda ;)). Μακάρι να συνεχίσουν να βγάζουν έτσι συχνά αναβαθμίσεις. Βοήθεια Ξεκινάω το kies μου βρίσκει οτί υπάρχει ενημέρωση για το κινητό,τρέχω το update,κατεβάζει την ενημέρωση και μετά την ώρα που πάει να κάνει την εγκατάσταση στο κινητό και η οθόνη του κινητού βγάζει το σηματάκι του android και γράφει downloading...τότε μου πετάει ένα μήνυμα στο pc ddl failed... Τι είναι αυτό?Υπάρχει λύση? :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Βοήθεια Ξεκινάω το kies μου βρίσκει οτί υπάρχει ενημέρωση για το κινητό,τρέχω το update,κατεβάζει την ενημέρωση και μετά την ώρα που πάει να κάνει την εγκατάσταση στο κινητό και η οθόνη του κινητού βγάζει το σηματάκι του android και γράφει downloading...τότε μου πετάει ένα μήνυμα στο pc ddl failed... Τι είναι αυτό?Υπάρχει λύση? :X Μαλλόν εδώ είσαι http://www.careace.net/2010/08/25/how-to-fix-samsung-kies-connection-problem/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 το 2ο είναι bug του android afaik, πόσες φορτίσεις έχεις κάνει; γιατί από όσα γνωρίζω λύνεται με battery calibration(το οποίο χρειάζεται root που έχεις) ενδιαφέρον. θα το δοκιμάσω. το φορτίζω καθημερινά από την τρίτη που το πήρα. βέβαια είμαι σίγουρος ότι η μπαταρία θα χρειαστεί κανένα μήνα για να στρώσει. τόσο το Χ10 όσο και το iphone 4 που είχα χρειάστηκαν κάποιο καιρό για να έρθουν σε λογικά επίπεδα. btw το wifi πρόβλημα λύθηκε με freeze όλων των wifi apk :-) # sent from a Samsung Galaxy S II Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Υπάρχει bug με την μπαταρία δηλαδή?Το έχουν όλες οι συσκευές? υπάρχει ένα θέμα, αλλά φαίνεται να διορθώνεται. περισσότερα αύριο το βράδυ που θα έχω κάνει και άλλες δοκιμές ;-) # sent from a Samsung Galaxy S II Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 υπάρχει ένα θέμα, αλλά φαίνεται να διορθώνεται. περισσότερα αύριο το βράδυ που θα έχω κάνει και άλλες δοκιμές ;-) # sent from a Samsung Galaxy S II Με κάποιο update τις samsung δεν γίνετε πρέπει εμείς να παιδευτούμε? Για κανε μια ενημέρωση οποτε μπορείς να δούμε. Αν k μέχρι να έρθουν ελλάδα μπορεί να έχει γίνει ήδη το update k να μην έχουμε θέμα... http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts