Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Paid apps έρχονται και Ελλάδα :D:D

O χάρτης: http://www.androidcentral.com/android-markets-international-paid-app-footprint-hit-131-countries

Και οι χώρες: https://market.android.com/support/bin/answer.py?answer=143779

Το δοκίμασε κανένας που να μην έχει maket enabler;

edit:

Απενεργοποίησα το market access, έκανα reboot, και βλέπω paid apps :D

Edited by georgios29

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ορίστε και μερικά screenshots από το μενού.:)

Τα περισσότερα είναι από το netmonitor, για τους φανατικούς των "μετρήσεων".:X

https://rapidshare.com/files/508728411/ScreenCapture.rar

Paid apps έρχονται και Ελλάδα :D:D

O χάρτης: http://www.androidcentral.com/android-markets-international-paid-app-footprint-hit-131-countries

Και οι χώρες: https://market.android.com/support/bin/answer.py?answer=143779

Το δοκίμασε κανένας που να μην έχει maket enabler;

edit:

Απενεργοποίησα το market access, έκανα reboot, και βλέπω paid apps :D

εν ολιγοις δεν χρειαζεται πλεον το market enabler??αντε,καιρος ηταν :)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

εισαι σιγουρος; γιατι και μετα απο reboot δε τις βλεπω...

Και εγώ βλέπω paid.Αλλά όχι για παράδειγμα root explorer tapatalk pro κτλ.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Έχω κλείσει περίπου 30 ώρες με τη συσκευή. Το πρωτο-άναψα εχθές το απόγευμα, αφού γύρισα από το play247 με το τελευταίο τους κομμάτι.

Πριν αρχίσω να γράφω τις εντυπώσεις μου, να σημειώσω ότι έρχομαι από jailbroken iPhone 4, ενώ δεν είναι η πρώτη μου Android συσκευή.

Ανοίγοντας το κουτί, το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν πόσο ελαφριά είναι η συσκευή. Μοναδική αίσθηση, αφού είχα συνηθίσει από το βαρύτερο iPhone. Τα υλικά μπορεί να είναι πλαστικά, αλλά σε καμία περίπτωση δε τα λες φθηνά. Ναι, το iPhone δείχνει πιο στιβαρό και ποιοτικό, αλλά πραγματικά η Samsung ξεπέρασε τον εαυτό της. Δύο βήματα μπροστά σε σχέση με ότι είχε φτιάξει μέχρι τώρα.

Το manual λέει να το φορτίσεις πριν το ανάψεις, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Βάζω μέσα τη micro-sim μου (με adapter) και το ανάβω. Μια μικρή Plasma στο χέρι μου. Φοβερά χρώματα, μαύρο κατράμι. Οι 4.3" αξίζουν, αφού σου δίνουν τον λίγο παραπάνω χώρο που θες για να μη νιώθεις... περιορισμένος. Το χαζεύω λίγο, το κλείνω, το βάζω στη φόρτιση και το αφήνω...

το βγάζω από το ρεύμα στις 7μιση. Χαζεύω λίγο εφαρμογές και μάρκετ και ακολουθώ μια σχετικά εύκολη διαδικασία για να αποκτήσω root, αρχίζω να κατεβάζω εφαρμογές που είχα αγοράσει παλιότερα.

Η συσκευή είναι μεγάλη, αλλά το χέρι μου είναι αρκετά μεγάλο για να μη με ενοχλεί. Η οθόνη έχει μια επικάλυψη που κάνει τα δάκτυλα να γλιστράνε. Ίσως η πρώτη φορά που android touchscreen δε με κάνει να αναπολώ το iPhone.

Η οθόνη είναι καταπληκτική. Τα χρώματα είναι πολύ ευχάριστα ενώ το brightness δείχνει ατελείωτο. Η ανάλυση είναι ικανοποιητική, αλλά η διαφορά της ανάλυσης με το iPhone είναι εμφανής, ειδικά μέσα στον browser zoomed out. Παρόλα αυτά δεν ενοχλεί.

Το lockscreen της Samsung έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα. ΣΠΑΕΙ σαν παλαβό και δεν ξεκλειδώνει πάντα, σκέτη καταστροφή. Σε προδιαθέτει άσχημα χωρίς λόγο. Το αντικαθιστώ με το WidgetLocker, το οποιο εκτός των άλλων σε αφήνει να βάλεις και home widgets. Α, αντιδρά και άμεσα όπως θα περίμενες από μια τέτοια συσκευή.

Επόμενο θύμα το home. Το touchwiz έχει πλάκα, αλλά είναι... λίγο. Μετά από λίγο ψάξιμο βάζω το Go Launcher EX. Πιο γρήγορο, πιο πολλές επιλογές, ενσωματομένος task manager, δωρεάν.

Τώρα η συσκευή έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της. Όλα αντιδρούν αμέσως, όσες εφαρμογές και να έχεις στο background. Αρχικά, λόγο συνήθειας, κλίνω τις εφαρμογές κάθε τρεις και λίγο. Σιγά σιγά προσπαθώ να το αποφεύγω και το Android δε φαίνεται να δυσκολεύεται.

18 ώρες άντεξε η συσκευή πριν σβήσει μετά την πρώτη της φόρτιση. Δεν έχω πολλά widgets αλλά έχω gmail (+ contacts + calendar) sync, facebook, twitter, foursquare. Χρησιμοποίησα λίγο maps, έβγαλα 2-3 φωτογραφίες, μίλησα στο τηλέφωνο, μπήκα στο myphone από το tapatalk, εγκατέστησα εφαρμογές μέσω του web-based market, άκουσα ραδιόφωνο κ.α.

SC20110511-135652.jpeg

Το GPS του κλειδώνει τουλάχιστον το ίδιο γρήγορα με το i4. Λίγο που άνοιξα το maps έπαιξε άψογα.

Το handsfree του κινητού είναι έτσι και έτσι. Κάνει τη δουλειά του μια χαρά αλλά μην περιμένετε τρελή ποιότητα ήχου. Γενικά με τις κλήσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μια χαρά ήχος όπου και αν είμαι. Έχω την αίσθηση ότι είναι λίγο καλύτερος από του i4.

Τώρα είμαι στη δεύτερη φόρτιση. Πριν μερικά λεπτά έβγαλα τα *Hubs* της Samsung, τα βρίσκω άχρηστα και μένουν ανοιχτά συνέχεια, οπότε τα έσβησα. Αύριο η μπαταρία θα περάσει ένα real-life test αφού θα είμαι έξω πολλές ώρες :)

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι δεν έχω αναφερθεί ιδιαίτερα στην ταχύτητα γενικά. Η συσκευή είναι πάρα πολύ γρήγορη. Αυτό φαίνεται κυρίως στα loading times, που έχουν και τη μεγαλύτερη διαφορά με το iPhone. Μέσα σε απλές εφαρμογές οι διαφορές με το i4 είναι πολύ μικρές, πράγμα λογικό αφού δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Σε γενικές γραμμές, αφού αλλάξεις το άθλιο lockscreen και το μέτριο home όλα πετάνε :)

Συνοψίζοντας:

• Πολύ καλή κατασκευή. Πλαστικά καλής ποιότητας.
  • Εξαιρετική οθόνη. Δε θα με χάλαγε μεγαλύτερη ανάλυση, αλλά δεν πειράζει.
  • Ταχύτατο.
  • Η μπαταρία δείχνει ότι μπορεί να αντέξει μια ολόκληρη μέρα βαριάς χρήσης.
  • Πολύ καλό gps, σήμα και ήχος.
  • Μέτριο αλλα ΟΚ hands-free.
  • Πολύ μέτριο software. Θα μου πείτε αλλάζει, αλλά χαλάει την πρώτη εντύπωση.

μέσα στις επόμενες μέρες που θα έχω μια καλύτερη εικόνα θα γράψω περισσότερα.

μη διστάσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε θα θέλατε να μάθετε :)

Edited by PropheT

ωραιος prophet

αν και φαινεσαι λιγο αυστηρος να το πω, απαιτητικος να το πω :p αλλα καλα κανεις, 600ε ειναι αυτα

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Εύστοχος ο Prophet στα σχόλια του, με μοναδική ένσταση τα πλαστικά. Απλά αναρωτιέμαι ρε παιδιά, πιάνοντας π.χ. Το πίσω καπάκι που είναι για τα playmobil του ανηψιου μου, πως μπορείς να αναφωνησεις ότι είσαι ευχαριστημένος (ειδικά όντας κΙ κάτοχος iPhone 4) και μάλιστα να τα χαρακτηρισεις "εξαιρετικής ποιότητας" ; Έτσι δίνουμε τροφή στις εταιρείες να συνεχίζουν να εξοπλιζουν τις πανάκριβες συσκευές τους με υλικά της πλάκας. Έχετε πιάσει το galaxy s Armani η το wave της ίδιας εταιρίας για να κάνετε τις συγκρίσεις;

Σεβαστή, βέβαια, καθολα η άποψη σου (αποδεικνυεται πως ειμαι "μυστηριος" αναφορικα με την ποιοτητα)" και το σενάριο αυτονομίας που περιγράφεις ρεαλιστικοτατο (τέτοια αυτονομία καταγράφω κι εγω απο το s2)... :)

Ένα θετικό, που έχουν αναφέρει κι αλλα παιδιά, είναι η δημιουργία φακέλων μέσα στο launcher. Πρακτικά δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο σε άλλη android συσκευή ( η υλοποίηση, για παράδειγμα, στο lg 2x -εκεί οι εφαρμογές μπορούν να ομαδοποιηθουν- είναι σαφώς κατώτερη), παρα μόνο με third party software...

Edited by v@gelis

μια εωτηση προς οσους εχουν την συσκευη.

αν μπορει καποιος ας ανοιξει καποια στιγμη το μεσημερι http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Tennis.html και να τσεκαρει αν παιζουν τα λινκς με flash περιεχομενο.(απο το μεσημερι θα ειναι ενεργα)

ευχαριστω προκαταβολικα οποιον μπει στον κοπο.

Εύστοχος ο Prophet στα σχόλια του, με μοναδική ένσταση τα πλαστικά. Απλά αναρωτιέμαι ρε παιδιά, πιάνοντας π.χ. Το πίσω καπάκι που είναι για τα playmobil του ανηψιου μου, πως μπορείς να αναφωνησεις ότι είσαι ευχαριστημένος (ειδικά όντας κΙ κάτοχος iPhone 4) και μάλιστα να τα χαρακτηρισεις "εξαιρετικής ποιότητας" ; Έτσι δίνουμε τροφή στις εταιρείες να συνεχίζουν να εξοπλιζουν τις πανάκριβες συσκευές τους με υλικά της πλάκας. Έχετε πιάσει το galaxy s Armani η το wave της ίδιας εταιρίας για να κάνετε τις συγκρίσεις;

Σεβαστή, βέβαια, καθολα η άποψη σου (αποδεικνυεται πως ειμαι "μυστηριος" αναφορικα με την ποιοτητα)" και το σενάριο αυτονομίας που περιγράφεις ρεαλιστικοτατο (τέτοια αυτονομία καταγράφω κι εγω απο το s2)... :)

Σύγκριση υλικών με το iPhone 4 δεν υπάρχει. Από την άλλη όμως, χάρη στο πλαστικό έχεις το καταπληκτικά μικρό βάρος.

Με δεδομένο λοιπόν ότι προτιμήθηκε το πλαστικό, θεωρώ ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Τουλάχιστον σε σχέση με άλλες πλαστικές συσκευές της Samsung (Galaxy S, Nexus S) που έχω δεί. Εμένα το πίσω καπάκι μου αρέσει σαν υφή, ενώ έχει και το bonus να μη με κάνει να σκέφτομαι συνέχεια αν γρατζουνιέται :)

Η πραγματική ποιότητα των υλικών βέβαια θα φανεί σε μερικούς μήνες, που θα ξέρουμε τι φθορά θα έχουν υποστεί από τη χρήση...

.....

Kαλημερα.Μια χαρα τα εγραψες,παρα πολυ καλο review και μου ελυσες αρκετες αποριες.:)

Θα ηθελα ομως να σου ζητησω να κανεις ενα τεστ.Εχθες καθως κοιταζα κατι στο youtube μεσω του SGS του πρωτου,θελησα καποια στιγμη να δω κατι αλλο ανοιγοντας δευτερο tab στον opera mobile.ΜΙας και το multitasking στα pc ειναι αλλου σε σχεση με το android θα ηθελα να δεις εσυ η καποιος αλλος αν το multitasking που πολυδιαφημιζουν μπορει να συνεχισει να παιζει ενα βιντεο που εχουμε ανοιχτο καθως το κανουμε "minimize" (εικονικα) για να δουμε κατι αλλο....αυτο πραγματικα θα θελα να το δω να εφαρμοζεται στα κινητα μας.

Ξερω ζηταω πολλα αλλα αυτο θα θελα πολυ να το εχει ο καινουριος Γαλαξιας.:O

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Σύγκριση υλικών με το iPhone 4 δεν υπάρχει. Από την άλλη όμως, χάρη στο πλαστικό έχεις το καταπληκτικά μικρό βάρος.

Με δεδομένο λοιπόν ότι προτιμήθηκε το πλαστικό, θεωρώ ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Τουλάχιστον σε σχέση με άλλες πλαστικές συσκευές της Samsung (Galaxy S, Nexus S) που έχω δεί. Εμένα το πίσω καπάκι μου αρέσει σαν υφή, ενώ έχει και το bonus να μη με κάνει να σκέφτομαι συνέχεια αν γρατζουνιέται :)

Η πραγματική ποιότητα των υλικών βέβαια θα φανεί σε μερικούς μήνες, που θα ξέρουμε τι φθορά θα έχουν υποστεί από τη χρήση...

Έτσι όπως τα λές είναι....

Πολύ καλής ποιότητος πλαστικά με εξαιρετικό δέσιμο μεταξύ τους...χωρίς τριγμούς και γρατζουνιές.....και 116gr:D

Νέο firmware

PDA:KDD, PHONE:KDH, CSC:KD1 (XEU)

The update is:

PDA:KE1, PHONE:KDJ, CSC:KD1 (XEU)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Kαλημερα.Μια χαρα τα εγραψες,παρα πολυ καλο review και μου ελυσες αρκετες αποριες.:)

Θα ηθελα ομως να σου ζητησω να κανεις ενα τεστ.Εχθες καθως κοιταζα κατι στο youtube μεσω του SGS του πρωτου,θελησα καποια στιγμη να δω κατι αλλο ανοιγοντας δευτερο tab στον opera mobile.ΜΙας και το multitasking στα pc ειναι αλλου σε σχεση με το android θα ηθελα να δεις εσυ η καποιος αλλος αν το multitasking που πολυδιαφημιζουν μπορει να συνεχισει να παιζει ενα βιντεο που εχουμε ανοιχτο καθως το κανουμε "minimize" (εικονικα) για να δουμε κατι αλλο....αυτο πραγματικα θα θελα να το δω να εφαρμοζεται στα κινητα μας.

Εγώ θα το προχωρήσω λίγο παραπέρα το ερώτημα του φίλου ioannis_m.

Μπορεί το τηλέφωνο την ώρα που γράφω βίντεο να γίνει minimize για να ανοίξουμε μία σελίδα στο internet ή για να απαντήσουμε σε μία κλήση χωρίς να διακοπεί πάντα η εγγραφή του βίντεο στο background;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VZ2oFpzzjqg&feature=player_embedded]YouTube - Samsung Galaxy S II Overclocked to 1.5GHz[/ame]

4000+ στο Quadrant

http://dl.dropbox.com/u/36553/galaxysii_4k_quadrant.png

Όχι, δε γίνεται. Μόλις πατήσεις το home button σταματάει να παίζει. Δοκίμασα και να αλλάξω εφαρμογή με τον task manager αλλά πάλι σταμάτησε. Αδυναμία του youtube application είναι, ίσως με κάποια άλλη εφαρμογή από το market να γίνεται.

Εγώ θα το προχωρήσω λίγο παραπέρα το ερώτημα του φίλου ioannis_m.

Μπορεί το τηλέφωνο την ώρα που γράφω βίντεο να γίνει minimize για να ανοίξουμε μία σελίδα στο internet ή για να απαντήσουμε σε μία κλήση χωρίς να διακοπεί πάντα η εγγραφή του βίντεο στο background;

Δυστυχώς ούτε αυτό γίνεται, η εγγραφή σταματάει μόλις αλλάξεις εφαρμογή. Προφανώς πρέπει να προσαρμοστούν οι εφαρμογές στα νέα διπύρηνα δεδομένα :p

Μετά από καιρό με το N95 8GB που δεν μπορούσα να το αποχωριστώ (οι γνώστες του κινητού ξέρουν), αποφάσισα να αγοράσω και εγώ το Galaxy S2, αφού γοητεύει κυρίως με την εμφάνισή του (βάρος, πάχος). Περιμένω να το πάρω από το Πλαίσιο, όταν έρθει.

Δεν γνωρίζω από Android. Θέλω να ρωτήσω τα παρακάτω:

α) Εφαρμογή πλοήγησης υπάρχει δωρεάν εγκατεστημένη, ή στο Android Market; Ελληνική φωνή και χάρτες Ελλάδας υπάρχουν; Πρέπει να αγοραστούν, ή υπάρχουν δωρεάν;

β) Οι εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν, πρέπει να κατέβουν υποχρεωτικά από το Android Market; Δεν μπορώ να τις κατεβάσω στο PC και να τις μεταφέρω στο κινητό για εγκατάσταση;

γ) Υπάρχουν αρκετές καλές freeware εφαρμογές;

δ) Μπορώ να κάνω βιντεοκλήση προς Skype μέσω wireless, όπως από PC σε PC με την εφαρμογή της Skype;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

εμενα η απορια ειναι εαν τελικα ο exynos 1.2 Ghz ειναι χρονισμενος κανονικα ή εαν ειναι overclocked ?? γιατι μας ειχαν αφησει την εντυπωση οτι ειναι oc καποια reviews
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

Μετά από καιρό με το N95 8GB που δεν μπορούσα να το αποχωριστώ (οι γνώστες του κινητού ξέρουν), αποφάσισα να αγοράσω και εγώ το Galaxy S2, αφού γοητεύει κυρίως με την εμφάνισή του (βάρος, πάχος). Περιμένω να το πάρω από το Πλαίσιο, όταν έρθει.

Δεν γνωρίζω από Android. Θέλω να ρωτήσω τα παρακάτω:

α) Εφαρμογή πλοήγησης υπάρχει δωρεάν εγκατεστημένη, ή στο Android Market; Ελληνική φωνή και χάρτες Ελλάδας υπάρχουν; Πρέπει να αγοραστούν, ή υπάρχουν δωρεάν;

β) Οι εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν, πρέπει να κατέβουν υποχρεωτικά από το Android Market; Δεν μπορώ να τις κατεβάσω στο PC και να τις μεταφέρω στο κινητό για εγκατάσταση;

γ) Υπάρχουν αρκετές καλές freeware εφαρμογές;

δ) Μπορώ να κάνω βιντεοκλήση προς Skype μέσω wireless, όπως από PC σε PC με την εφαρμογή της Skype;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1. Δωρεαν με χρηση ιντερνετ. χωρις χρηση ιντερνετ πρεπει να πληρωσεις η να την προμηθευτεις απο αλλου!

2. φυσικα και μπορεις. αρκει να επιλεξεις απο τισ ρυθμισεις το unknown sourses

3. εξαρταται απο το τι ψαχνει ο καθενας. Αλλα ναι υπαρχουν αρκετες.

4. νομιζω πως ναι αλλα κραταω μια επιφυλαξη γιατι δεν το θυμαμαι.

εμενα η απορια ειναι εαν τελικα ο exynos 1.2 Ghz ειναι χρονισμενος κανονικα ή εαν ειναι overclocked ?? γιατι μας ειχαν αφησει την εντυπωση οτι ειναι oc καποια reviews

GSM Arena is reporting that Samsung has decided to upgrade the phone's dual-core processor from 1GHz to 1.2GHz, something that was first revealed on Samsung Estonia's Facebook page and has apparently be confirmed by GSM Arena itself from an "internal source.

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

GSM Arena is reporting that Samsung has decided to upgrade the phone's dual-core processor from 1GHz to 1.2GHz, something that was first revealed on Samsung Estonia's Facebook page and has apparently be confirmed by GSM Arena itself from an "internal source.

Upgraded ή clocked; Λογικά το δεύτερο!

1. Δωρεαν με χρηση ιντερνετ. χωρις χρηση ιντερνετ πρεπει να πληρωσεις η να την προμηθευτεις απο αλλου!

2. φυσικα και μπορεις. αρκει να επιλεξεις απο τισ ρυθμισεις το unknown sourses

3. εξαρταται απο το τι ψαχνει ο καθενας. Αλλα ναι υπαρχουν αρκετες.

4. νομιζω πως ναι αλλα κραταω μια επιφυλαξη γιατι δεν το θυμαμαι.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Όταν λες δωρεάν με χρήση Internet, εννοείς ότι πρέπει να κατεβάζει τους χάρτες τη στιγμή που τους χρειάζεσαι, σωστά;

Νέα ερώτηση: Μπορούμε να στέλνουμε ελληνικά sms 160 χαρακτήρων σαν ένα μήνυμα;

Γεια! Το amazon.de το χει στα 545 ευρώ + 7 τα μεταφορικά το πρόβλημα έιναι όττι δεν γνωρίζω γερμανικά. Ξέρει κανέις αν γυρίζει το site με κάποιο τρόπο στα αγγλικά?
GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12

εκεινο το κλασικο που οταν βαζεις το usb σε ρωτουσε σαν τι θελεις να το χρησιμοποιησεις δεν υπαρχει πια??για να το αναγνωρισει σαν σκληρο πρεπει καθε φορα να πηγαινουμε στις ρυθμισεις πριν το συνδεσουμε???
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Ξερει κανεις ποτε τελικα θα ερθει Ελλαδα.vodafone που ρωτησα η κοπελα δεν ειξερε καν το τηλεφωνο

τέλη μαϊου

# sent from a Samsung Galaxy S II

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...