Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το expansys φερνει απο τη γαλλια και κανει 2 εργασιμες μερες, οταν εκανα την παραγγελια μου εγραφε πανω οτι θα το φερουν σε 3 μερες, την αλλη μερα εγραψαν σε 6 μερες, παραγγηλα τριτη, οταν μετα απο 2 μερες ειδα οτι θα μου ερχοταν μετα απο 1 μερες πηρα να ακυρωσω....εκει εγινε και το εξης κουλο....την ημερα που ηθελα να το ακυρωσω το κινητο μου ηρθε.... ενω το σαιτ του εγραφε οτι δεν υπαρχει, να ειμαι τοσο τυχερος?? ξερει κανεις αν υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορεις να εκτυπωσεις απευθειας σε εκτυπωτη αλλα οχι της σαμυ???

Μάλλον παίζουν ζάρια και γράφουν στο site τον αριθμό που έρχεται η ζαριά κάθε φορά!!!! Εσύ τουλάχιστον το πήρες φίλε!! Άντε καλορίζικο!

και η δικια μου εμπειρια ..... εδω και 2 χειμωνες συνιθιζω να βαζω το κινητο στην ιδια τσεπη με τα κλειδια... παρολα αυτα δεν εχει παθει τιποτα, με γοριλα το θεωρω ανουσιο να βαλει καποιος ζελατινες Edited by SUNSEKER
λαθος

Συμφωνώ κι εγώ πως σε καθημερινή χρήση που τρίβεται με υφάσματα για καθάρισμα δαχτυλιών, βάλε/βγάλε στην τσέπη κλπ δεν καταλαβαίνει χριστό το Gorilla στο Desire μου. Δε χρειάζεται protector :happy:

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Επιτελους καποιος που βγηκε και ειπε για την ποιοτητα κατασκευης ρε παιδια..

Ειναι το μονο θεμα που με κρατα μακρια και θα ελεγα και σε αλλους υποψηφιους αγοραστες να περιμενουν..Αν οχι μια αλλη

συσκευη (iphone 5,sensation η δεν ξερω τι) εστω να το πιασουν πρωτα στα χερια τους.

Αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι γιατι πλαστικο = πλαστικο!

Ισως καποια που προσπαθουν να πιασουν την ποιοτητα του 4 να ειναι της HTC αλλα και παλι δεν μπορουν να φτασουν την αισθηση που αφηνει στο χερι το 4αρι

(εχω HD2 k HD7,δεν ειμαι κατοχος iphone)

Μια σοβαροτητα στο review στο θεμα ποιοτητα κατασκευης δεν θα ελειπε...ελεος ρε παιδια...ειπαμε!

600 για πλαστικο (ειδικα το jack για ακοουστικα πρεπει να σχεδιαστικε σε 5 λεπτα ..imartoooon) γιατι να τα δωσουμε και να

μην απαιτουμε κατι εστω αντιστοιχο του 4,οχι σχεδιαστικα αλλα ποιοτικα :/

Εγω θα ελεγα μια μικρη υπομονη για iphone 5 η καποια αλλα droid συσκευη αν φυσικα σας απασχολει το θεμα αυτο...

Χαιρομαι που βλεπω κι αλλους να ασχολουνται με το θεμα ποιοτητα και να το θετουν σαν κριτηριο τους (βασικο) για την αγορα μιας συσκευης.

Τα ειπαμε για τα πλαστικα του κινητου, πολυ πριν κυκλοφορησει, μη λεμε παλι τα ιδια (και στο αναλογο νημα των διαξιφισμων εκανα το σχετικο ποστ 1,5 μηνα πριν). Θυμιζει τρισδιαστατο τραπουλοχαρτο (για να αστειευτουμε και λιγο), με πλαστικα μετριοτατα, που απλα εχουν αποδεκτη συναρμογη. Τα περι βαρους - κοστους για χρηση ποιοτικοτερων υλικων δεν υφιστανται, κι ειναι καθαρα προσχηματικα. Η ιδια εταιρια εχει αποδειξει πως μπορει να φτιαξει ποιοτικο κινητο (μεταλλο, με ελαχιστες ανοχες) με χαμηλο βαρος (samsung wave απο τα νεοτερα) και σωστα τιμολογημενο.

Απο εκει και περα και μιας και αναφερθηκες στην HTC, αυτη εχει αναλαμπες στις συσκευες της και στο τελικο quality control (Qtek S100, P4350, HTC HD2 (υποδειγματικο), legend), αλλα αν δεις π.χ. το sensation θα καταλαβεις οτι απεχει απο την ποιοτητα του παρελθοντος (ψευτο-unibody, με τα πρωτοτυπα να "βουλιαζουν" κανονικα μεσα στο "σασι" και αλλα πολλα που δεν ειναι της παρουσης - φυσικα ακομα κι ετσι ειναι κατα πολυ ανωτερο του S2 σε αυτο τον τομεα).

Κατα τα αλλα το galaxy S2 ειναι ευκολα η καλυτερη android συσκευη και για μενα το καλυτερο smartphone της αγορας (και θα ειναι και για καποιους μηνες) κι αδιαμφισβητητα εχει το καλυτερο "ποιοτικα" (περα απο τα specs) hardware στα σωθικα του.

Τροφη για σκεψη: Γιατι ειναι μηδαμινες οι αναφορες για καμενα pixels, προβληματικα μικροφωνα - ακουστικα κλπ δυσλειτουργιες στις εκατονταδες χιλιαδες συσκευες που εχουν πουληθει και το failure rate ειναι εξαιρετικα χαμηλο? Γιατι ολα συνεργαζονται αψογα, χωρις σοβαρα θεματα υπερθερμανσης, bugs στο λογισμικο (ναι, ειναι και θεμα υλισμικου - προσεξτε την σχεδον αψεγαδιαστη "beta" εκδοση λογισμικου, οσοι παραλαβατε απο Αγγλια κι αυτη που θα δουμε οταν κυκλοφορησει επισημα στη χωρα μας, που ειναι κι η πραγματικη final)...?

Απλα αυτο ερχεται να υποστηριξει τα ως ανω λεγομενα.

Και κατι για να ειμαστε και πληρως on-topic.

Μεγαλη προσοχη στη χρηση θηκων. Ηδη δοκιμαστηκαν 2 σιλικονης σε συσκευη φιλικου προσωπου και τα φαινομενα echo, παραμορφωσης της φωνης αρχικως μας θορυβησαν (οτι επροκειτο για defect), αλλα τελικως αποδειχτηκε οτι οφειλονταν στη θηκη σιλικονης. Σημερα παραλαβαμε ακομα μια, ποιοτικοτερη, αλλα και παλι τα ιδια. Προσεξτε μη μπειτε στη διαδικασια DOA κι επιστροφων χωρις λογο (εννοειται πως υπηρχαν στα σωστα cutouts αι δεν παρεμποδιζονταν το voice cancelling κλπ)...

Υ.Γ. 2 Και το gorilla glass μπορει ευκολα να σας "χαρισει" μικρες αμυχες παιδια. Προμηθευτειτε ενα screen protector. Αξεσουαρ πωλουνται ηδη παρα πολλα στο ebay κι οχι μονο (δειγμα και της τεραστιας εμπορικης δυναμικης της συσκευης αυτης).

Υ.Γ. 3 Ευχαριστη εκπληξη η αυτονομια του τελικου προϊοντος. Καμια σχεση με τα preproduction, εκανε καλη δουλεια η samsung κι η αυξηση σε σχεση με τον προκατοχο του αγγιζει ισως και το 30-40%

Edited by v@gelis

Υ.Γ. 3 Ευχαριστη εκπληξη η αυτονομια του τελικου προϊοντος. Καμια σχεση με τα preproduction, εκανε καλη δουλεια η samsung κι η αυξηση σε σχεση με τον προκατοχο του αγγιζει ισως και το 30-40%

Αν διαβάσεις στο XDA θα διαπιστώσεις εντελώς αντιφατικές μαρτυρίες για το ζήτημα της αυτονομίας. Τόσο αντιφατικές που δεν είναι μέσα στα όρια διαφορετικών συνθηκών ή της διαφορετικής χρήσης που κάνει ο καθένας... Κάποιοι περιγράφουν πάρα πολύ καλή αυτονομία, κάποιοι άλλοι πάρα πολύ κακή. Μάλλον πρέπει να υπάρχει κάποιο ζήτημα λογισμικού που εμφανίζεται σε κάποιους κάτω υπό συνθήκες χωρίς να μπορούν να εντοπίσουν άμεσα την αιτία ακόμα.

Κάτι που δεν κατάλαβα... Οι συσκευές που θα έρθουν στην Ελλάδα θα έχουν νεότερη έκδοση λογισμικού από αυτές που έχουν κυκλοφορήσει στην Αγγλία; Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες;

Μηνυμα προς τους mods .

Ρε παιδια φτιαξτε ενα αλλο θεμα πχ Προβληματα με παραγγελιες στο SII . Εχει γεμισει ηδη το θεμα με αυτα τα παραπονα , ποτε θα μου ρθει κλπ και ειναι κουραστικο

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Οι 18 μήνες εγγυημένα update που ανακοίνωσε η Google σήμερα το απόγευμα περιλαμβάνουν και συσκευές που έχουν ήδη κυκλοφορήσει όπως το Galaxy S II?

Πολύ καλή κίνηση πάντως, αν και αυτονόητο το support για περίπου 2 χρόνια.

Να ρωτησω κατι. Χρησιμοποιω το swype και οταν παω να στειλω μηνυμα μου λεει να αλαξω σε αυτοματο γιατι τομξνυμα μπορει να μη διαβαζεται απο τον παραληπτη. Πως το κανω αυτο;

ty

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Μηνυμα προς τους mods .

Ρε παιδια φτιαξτε ενα αλλο θεμα πχ Προβληματα με παραγγελιες στο SII . Εχει γεμισει ηδη το θεμα με αυτα τα παραπονα , ποτε θα μου ρθει κλπ και ειναι κουραστικο

είναι στα υπόψην, μάλιστα έχουμε μια καλύτερη λύση αλλά λίγο υπομονή ακόμα

Να ρωτησω κατι. Χρησιμοποιω το swype και οταν παω να στειλω μηνυμα μου λεει να αλαξω σε αυτοματο γιατι τομξνυμα μπορει να μη διαβαζεται απο τον παραληπτη. Πως το κανω αυτο;

ty

μηνύματα --> ρυθμίσεις --> τρόπος εισαγωγής --> αυτόματο

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

ty :-)

Κατι αλλο. Το social hub αν εγγραφω βαζω το gmail η οποιο αλλο θελω emil;

Κατι ακομα. Στο desire οι επαφες τις ειχα συνδεσει με το facebook ευκολα. Εδω καταφερα να βρω συνδιασμο στις επαφες για 2-3 μονο. Υπαρχι τροπος πιο ευκολος η κανω κατι λαθος; εννοω να κανω search γιατι ειναι δυσκολο να ψαχνω αλφαβητικα τις επαφες....

Edited by georpapa

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Αν διαβάσεις στο XDA θα διαπιστώσεις εντελώς αντιφατικές μαρτυρίες για το ζήτημα της αυτονομίας. Τόσο αντιφατικές που δεν είναι μέσα στα όρια διαφορετικών συνθηκών ή της διαφορετικής χρήσης που κάνει ο καθένας... Κάποιοι περιγράφουν πάρα πολύ καλή αυτονομία, κάποιοι άλλοι πάρα πολύ κακή. Μάλλον πρέπει να υπάρχει κάποιο ζήτημα λογισμικού που εμφανίζεται σε κάποιους κάτω υπό συνθήκες χωρίς να μπορούν να εντοπίσουν άμεσα την αιτία ακόμα.

Κάτι που δεν κατάλαβα... Οι συσκευές που θα έρθουν στην Ελλάδα θα έχουν νεότερη έκδοση λογισμικού από αυτές που έχουν κυκλοφορήσει στην Αγγλία; Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες;

Μα αν διαβασεις ποστ μου εδω, που αναφερθηκα σε αυτο το θεμα, ειπα αυτο ακριβως που αναφερεις κι εσυ.

Σε καθε android συσκευη, αυτο θα γινεται με τα μηνυματα που θα διαβαζεις. Κι ο λογος ειναι η υλοποιηση του multitasking. Τωρα, δε, που υπαρχει κι απλετη μνημη και στο παρασκηνιο τρεχουν απειρα applications και το event handling-processing αυτων που δεν γινονται σωστα suspended παει συννεφο, αυτες τις αντιφατικες μαρτυριες θα βλεπεις - ενα καρο σαβουρα στο android market καραδοκει.

Μην ανησυχεις, δεν εχει προβλημα η αυτονομια του galaxy s 2. Το αντιθετο, μαλιστα, βλεπω μεγαλη βελτιωση απο beta rom (και τη μπαταρια των 1500 mah) πλεον στο τελικο προϊον και σιγουρα ειναι αισθητα καλυτερη απο αυτη του galaxy s (και πρακτικα, πλεον, απο ολα τα android τηλεφωνα που εχω δει). Πλεον, εχει προσεγγισει ακομα κι αυτη του iphone 4, που εχω σαν αναφορα στα σοβαρα smartphones. Οποτε ξερεις τι να περιμενεις.

Καποια στιγμη που θα αγορασω και μια δικη μου συσκευη, θα αναφερθω με περισσοτερη λεπτομερεια.

Αναφορικα με τη ROM, ναι ειναι η απαντηση στην ερωτηση σου, αλλα δεν ειναι του παροντος...

Edited by v@gelis

Σ' ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Η μόνη ανησυχία/απορία μου είναι με το ζήτημα της αυτονομίας. Το καλό είναι είναι απ' ότι φαίνεται hardware-wise υπάρχουν όλες οι καλές προοπτικές για μια πάρα πολύ καλή αυτονομία. Μελλοντικά φαντάζομαι κάποιος μπορεί να περιμένει ακόμα περισσότερα πράγματα σε αυτόν τον τομέα με την εξάλειψη διάφορων software bugs. Ήδη η Google με την 2.3.4 στο επίσημο changelog λέει ότι λύνει κάποια προβλήματα αυτονομίας που εμφανίστηκαν σε κάποιους με την 2.3.3

Δεν ξέρω πώς το κατάφερε αυτό η Samsung, αλλά πραγματικά όλα δείχνουν ότι έβγαλε μακράν την πιο ολοκληρωμένη συσκευή android ως τώρα. Αρκεί να εξαιρέσει κάποιος ίσως την ποιότητα κατασκευής που δικαίως διαμαρτύρονται κάποιοι. Αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά... Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και κριτήρια επιλογής. :)

Σ' ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Η μόνη ανησυχία/απορία μου είναι με το ζήτημα της αυτονομίας. Το καλό είναι είναι απ' ότι φαίνεται hardware-wise υπάρχουν όλες οι καλές προοπτικές για μια πάρα πολύ καλή αυτονομία. Μελλοντικά φαντάζομαι κάποιος μπορεί να περιμένει ακόμα περισσότερα πράγματα σε αυτόν τον τομέα με την εξάλειψη διάφορων software bugs. Ήδη η Google με την 2.3.4 στο επίσημο changelog λέει ότι λύνει κάποια προβλήματα αυτονομίας που εμφανίστηκαν σε κάποιους με την 2.3.3

Δεν ξέρω πώς το κατάφερε αυτό η Samsung, αλλά πραγματικά όλα δείχνουν ότι έβγαλε μακράν την πιο ολοκληρωμένη συσκευή android ως τώρα. Αρκεί να εξαιρέσει κάποιος ίσως την ποιότητα κατασκευής που δικαίως διαμαρτύρονται κάποιοι. Αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά... Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και κριτήρια επιλογής. :)

Και software-wise, τα παει πολυ καλα με την αυτονομια. Αρκει να προσεχεις τι εγκαθιστας και θα εισαι ευχαριστημενος - τηρουμενων των αναλογιων ενος ανδροειδους.

Μαλιστα, ειναι η πρωτη φορα που βλεπω android συσκευη να κανει σωστη διαχειριση σε stand by mode. 3g, WiFi, Sync και 2 email accounts να συγχρονιζουν και να μη βλεπω αξιοσημειωτη ελαττωση της μπαταριας σε διαστημα καποιων ωρων (που το κινητο, δηλαδη, πρακτικα "καθεται"). Ακομα και στο "καθαρο" nexus s, ειχα μια πτωση της ταξης του 15% (π.χ. τη νυχτα) - εδω η αντιστοιχη ειναι 3-4%, οσο και στο 4αρι μου...

βρε παιδια δεν θεωρειται τελειωσ αδικη την συγκριση με το 4 , απο την στιγμη που το μηλο εχει προηγουμενης γενιας τεχνολογια ? ας περιμενουμε το 5 και τοτε κανουμε αξιολογες και ισες συγκρισεις

Συγκρινω με αυτα που εχω σημερα - προσωπικα δεν προκειται να εγκαταλειψω το 4 για βασικη συσκευη μεχρι να βγει το 5. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν καταγραφουμε τα πραγματα ακριβως οπως εχουν σημερα και ναι, το galaxy s 2 κανει τις ιδιες δουλειες πιο ανετα, γρηγορα κι ευχαριστα και καποιες περισσοτερες (αναφορικα με full hd video recording/playing).

Υ.Γ. Μιας κι εγινε αναφορα σε touch feeling.

Αποτι φαινεται οι κορεατες εξοπλιζουν με καλο touch sensor τις συσκευες τους, κι αυτη τη φορα υπαρχει επικουρικα και το hardware για να δωσει την πιο iphone-like εμπειρια, σε αυτο τον τομεα, που εχω δει σε android phone.

Μεχρι στιγμης ακολουθουσαν τα nexus s, galaxy s, αλλα τωρα μπορουμε να μιλαμε για σχεδον "ισοπαλια", αν αυτο μπορει καπως να μετρηθει. To user experience (και μιλαω για πλογηση σε μενου, εφαρμογες, εισαγωγη κειμενου κλπ κλπ) αγγιξε το αψογο στο s2...

Edited by v@gelis

καλησπερα σε ολους, καταρχην καλοριζικο οσοι το εχουν!!!! Ειμαι κατοχος του htc disere hd και σκεφτομαι σοβαρα να το δωσω και να παρω το galaxy s2. οχι οτι εχω παραπονο απο το htc αλλα οπως λενε ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο. εχω μερικες αποριες

1. οτι εφαρμογες εχω στο htc πως μπορω να τις περασω στο galaxy s2?

2. οι επαφες που εχω μολις βαλω τιν sim στο galaxy θα συχρονιστουν μεσω λογαριασμου google και θα περαστουν?

3. διαβασα στην παρουσιαση του myphone αυτο "Στο Galaxy S2 η σύνδεση με τον router μας γινόταν κανονικά στην αρχή, αλλά μετά από ώρα και όταν η συσκευή βρισκόταν σε κατάσταση αναμονής, αποσυνδεόταν. Έτσι όταν μπαίναμε πάλι στα μενού, δεν γινόταν αυτόματη επανασύνδεση με τον router και χρειαζόταν χειροκίνητη απενεργοποίηση του WLAN και η ενεργοποίησή του αμέσως μετά, για να συνδεθεί. Όσο και αν «παίξαμε» με τις ρυθμίσεις μας πάντως, το μικρό αυτό πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Σημειώνουμε ότι στον συγκεκριμένο router συνδέονται καθημερινά – διαρκώς- φορητοί Η/Υ, ένα iPad 2, το iPhone 4, ένα netbook κλπ. χωρίς ανάλογα προβλήματα, ενώ για την ιστορία, το LG Optimus 2x που είχαμε πριν βδομάδες στα χέρια μας, δεν παρουσίασε το συγκεκριμένο bug.

και ηθελα να ξερω αν ισχυει.

Ευχαριστω και αναμενω!!!!

είναι στα υπόψην, μάλιστα έχουμε μια καλύτερη λύση αλλά λίγο υπομονή ακόμα

Μια πρόταση πάνω σε αυτό: Αφήστε το παρών θρεντ ως έχει μέχρι το τέλος του μήνα που θα έρθει και επίσημα η συσκευή, ώστε να..βγάλουν το άχτι τους με τα προβλήματα με τις παραγγελίες και γενικά να είναι ποικίλης ύλης. Όταν με το καλό έρθει, κλειδώστε αυτό το θρεντ και ανοίξτε νέο sub-forum με πολλά θρεντ για διάφορες συζητήσεις, μιας και το κινητό θα έχει σίγουρο support οπότε και χωράει από guides μέχρι [ROM] threads.

Όχι.

Και software-wise, τα παει πολυ καλα με την αυτονομια. Αρκει να προσεχεις τι εγκαθιστας και θα εισαι ευχαριστημενος - τηρουμενων των αναλογιων ενος ανδροειδους.

Μαλιστα, ειναι η πρωτη φορα που βλεπω android συσκευη να κανει σωστη διαχειριση σε stand by mode. 3g, WiFi, Sync και 2 email accounts να συγχρονιζουν και να μη βλεπω αξιοσημειωτη ελαττωση της μπαταριας σε διαστημα καποιων ωρων (που το κινητο, δηλαδη, πρακτικα "καθεται"). Ακομα και στο "καθαρο" nexus s, ειχα μια πτωση της ταξης του 15% (π.χ. τη νυχτα) - εδω η αντιστοιχη ειναι 3-4%, οσο και στο 4αρι μου...

Συγκρινω με αυτα που εχω σημερα - προσωπικα δεν προκειται να εγκαταλειψω το 4 για βασικη συσκευη μεχρι να βγει το 5. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν καταγραφουμε τα πραγματα ακριβως οπως εχουν σημερα και ναι, το galaxy s 2 κανει τις ιδιες δουλειες πιο ανετα, γρηγορα κι ευχαριστα και καποιες περισσοτερες (αναφορικα με full hd video recording/playing).

Υ.Γ. Μιας κι εγινε αναφορα σε touch feeling.

Αποτι φαινεται οι κορεατες εξοπλιζουν με καλο touch sensor τις συσκευες τους, κι αυτη τη φορα υπαρχει επικουρικα και το hardware για να δωσει την πιο iphone-like εμπειρια, σε αυτο τον τομεα, που εχω δει σε android phone.

Μεχρι στιγμης ακολουθουσαν τα nexus s, galaxy s, αλλα τωρα μπορουμε να μιλαμε για σχεδον "ισοπαλια", αν αυτο μπορει καπως να μετρηθει. To user experience (και μιλαω για πλογηση σε μενου, εφαρμογες, εισαγωγη κειμενου κλπ κλπ) αγγιξε το αψογο στο s2...

Το touch feeling για μενα εχει αρκετη σημασια για αγορα κινητου τηλεφωνου 600ευρω+ .. Ηδη βλεπουμε τα iphone 3gs kai 4 να ειναι πολυ μπροστα απο αρκετα τηλεφωνα που βγενουν διπλοπυρινα (αποψη απο οσο ειδα στο youtube) Εχω παρει στα χερια μου καποια κινητα αλλα πραγματικα σαν το αισθημα αφης του μηλου4 νομιζω δεν ειδα σε αλλο κινητο ακομα..

Αρα αυτο που λες ισοπαλια πραγματικα με εχει κανει πολυ περιεργο να δω αν οντως ειναι ετσι ακριβως.. Ενα απο τα καλα στοιχεια του iphone ηταν αυτο... μακαρι να κανανε καλη δουλεια οι κορεατες γιατι αυτη τη συσκευη την βλεπω με πολυ καλο ματι!

Τι να την κανεις αφου εχει Gorilla Glass που δεν χαρασετε με τιποτα.....

Να συμπληρωσω και εγω με τη σειρα μου, οπως και τα αλλα παιδια, οτι δεν στηριζομαστε με τιποτα επανω σε αυτο. Το gorilla glass χαρασσεται μια χαρουλα ακομα και μεσα στο εσωτερικο θηκης. Την πατησα ετσι με το galaxy μου στην παλια μου θηκη που ειχε ειδικο κορδονακι το οποιο τραβουσες για να βγει η συσκευη εξω. Επισης εχω αλλη μια γρατσουνια ενθυμιο απο το φερμουαρ του παπλωματος στο κρεβατι μου. Πως βρεθηκε εκει μη ρωτατε καλυτερα:X

Μηνυμα προς τους mods .

+10. Συμμεριζομαστε την αγωνια των first day buyers (εχουμε περασει απο αυτη τη θεση αλλωστε:p) αλλα για καποιον που θελει πληροφοριες σχετικα με τη συσκευη ειναι πολυ κουραστικο...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλοριζικο για οποιον το πηρε!εχω μια απορια....η ποιοτητα αναπαραγωγης του ηχου απο ακουστικα αγγιζει ποιοτητα μηλου??ρωταω γιατι μου κλεινει το ματι αγρια ο νεος γαλαξιας και θελω να δωσω τον παλιο να το παρω.μην μου πει κανενας μοντ για διαξιφισμους...(αθανασο για σενα το λεω και χαιρομαι πολυ που σε βλεπω παλι μοντ :D:lol:) μια απλη απαντηση αν ειναι καλυτερο χειροτερο η ιδιο...ευχαριστω και καλο λιωσιμοοοοοοοο συμφορουμητες!!!
galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

για οποιον το εχει

1) τα voice commands ειναι λειτουργικα;;;;(σε normal συνθηκες)) ή δεν καταλαβαινει τις εντολές ;;;

2) επιεσης τα hubs εχουν τιποτα μεσα ή ειναι αδεια

σχετικα με το Gorilla Glass Screen 2 ωραια videakia

Από την Παρασκευή που το έχω πλέον βρήκα ένα μείον(από την 1η στιγμή το βρήκα δηλαδή αλλά το χρησιμοποιώ ως αφορμή να γράψω κάτι για το GS2),δεν απενεργοποιείται ο ήχος λήψης φωτογραφίας/βίντεο:lol::p.....πραγματικά τίποτα άλλο δεν βρήκα και το συγκρίνω με τα αμέσως προηγούμενα στην κατοχή μου Desire S και Xperia arc τα οποία και τα δύο είχαν θεματάκι στο wifi ειδικά(στο Desire S εξασθενούσε το σήμα όταν το έπιανες πάνω αριστερά και στο arc είχα αποσυνδέσεις όπως και πολλοί άλλοι-ακόμα δεν είναι σαφές αν είναι SW ή HW πρόβλημα πχ. της πρώτης φουρνιάς γιατί ως γνωστών ακόμα να έρθει επίσημα το arc λόγω τω καθυστερήσεων που προκάλεσε ο σεισμός στην Ιαπωνία),ενω στο arc δεν είχε πχ. πουθενά zoom στην κάμερα(ενώ στο GS2 έχει κατά την λήψη φωτό/βίντεο zoom με την χρήση pinch to zoom αλλά και με το πλήκτρο αυξομείωσης έντασης).

Ποιότητα πλαστικών για μένα είναι εξαιρετική(δεν θέλω να πείσω κανέναν και δεν με πείθει και κανένας περι του αντιθέτου) και σαφώς συντελούν στο ιδιαίτερα χαμηλό βάρος της συσκευής αλλά σε σχέση με το arc διακρίνω μεγαλύτερη απόλυτη στιβαρότητα χωρίς το παραμικρό ίχνος τριγμού.

Οι συγκρίσεις που κάνω αφορούν συσκευές που κυμαίνονται στην κατηγορία τιμής του GS2 και είναι οι πιο πρόσφατες που είχα(δεν είναι ο σκοπός μου να μειώσω την αξία της μιας ή της άλλης συσκευής αφού αναφέρομαι σε υπαρκτά ζητήματα που μπορούν εύκολα να διαπιστωθούν με μια γρήγορη ανάγνωση των σχετικών thread),κάθε συσκευή που βγάινει και ζητάει 500-600 € για να την αποκτήσουμε πρέπει σαφέστατα να περνάει από μικροσκόπιο για να είμαστε σίγουροι πως αφού δώσουμε τα λεφτά μας δεν θα μας απογοητεύσει σε κύριους τομείς όπως είναι η συνδεσιμότητα ας πούμε(ειδικά στο arc μου ανάψαν τα λαμπάκια και έιχα δώσει και 465....:mad:).

Το touch feeling για μενα εχει αρκετη σημασια για αγορα κινητου τηλεφωνου 600ευρω+ .. Ηδη βλεπουμε τα iphone 3gs kai 4 να ειναι πολυ μπροστα απο αρκετα τηλεφωνα που βγενουν διπλοπυρινα (αποψη απο οσο ειδα στο youtube) Εχω παρει στα χερια μου καποια κινητα αλλα πραγματικα σαν το αισθημα αφης του μηλου4 νομιζω δεν ειδα σε αλλο κινητο ακομα..

Αρα αυτο που λες ισοπαλια πραγματικα με εχει κανει πολυ περιεργο να δω αν οντως ειναι ετσι ακριβως.. Ενα απο τα καλα στοιχεια του iphone ηταν αυτο... μακαρι να κανανε καλη δουλεια οι κορεατες γιατι αυτη τη συσκευη την βλεπω με πολυ καλο ματι!

Για εμενα αυτο το στοιχειο ειναι ισως το βασικοτερο - καλα τα specs αλλα επειδη δεν προκειται να βλεπω full hd ταινιες στο κινητο μου, ουτε να ανοιγω αρχεια cad (κι οποιαδηποτε αλλη σοβαρη δουλεια σε μια οθονη τετοιου μεγεθους), η αποκριση σε αυτο που εχω κατα νου ειναι το βασικο κριτηριο - το κριτηριο που θα επιλεξω για τη συσκευη που θα χρησιμοποιω σε καθημερινη χρηση και πλεον στο galaxy s 2 αυτο ειναι πιο κοντα απο ποτε σε android λειτουργικο.

Βεβαια αυτο ειναι -πρωτιστως- θεμα λειτουργικου και δευτερευοντως συσκευης. Παρε το Dell Venue Pro (wp7) και θα δεις μια εμπειρια καλυτερη κι απο iphone 4 (ναι, δεν υπερβαλλω καθολου σε αυτο που γραφω).

@rostopol:Για το θέμα της μη απενεργοποιησης ήχου σε ληψη φωτο/βίντεο, κάποιος που εχει το sgs2 στο xda, πήγε και αντικατέστησε τα αντίστοιχα αρχεία ήχου στο λειτουργικο, και το διόρθωσε έτσι..

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...