nikoskon Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Γρίφος 1. Δεν έχω backup του efs φακέλου. 2. Δεν υπάρχει efs φάκελος στο κινητό. 3. Φλασάρω επίσημη JPH μέσω ODIN. 4. Φλασάρω μέσω KIES επίσημη JVI(2.3.3). 5. Το IMEI πριν και μετά τα φλασαρίσματα δεν έχει αλλάξει. 6. Where the f*** is efs folder; @nikospot όπως βλέπεις έγινε κανονικά update μέσω KIES. Υπάρχει τώρα τρόπος επαναφοράς/ανάκτηση/δημιουργίας κλπ του εν λόγω φακέλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Γρίφος 1. Δεν έχω backup του efs φακέλου. 2. Δεν υπάρχει efs φάκελος στο κινητό. 3. Φλασάρω επίσημη JPH μέσω ODIN. 4. Φλασάρω μέσω KIES επίσημη JVI(2.3.3). 5. Το IMEI πριν και μετά τα φλασαρίσματα δεν έχει αλλάξει. 6. Where the f*** is efs folder; @nikospot όπως βλέπεις έγινε κανονικά update μέσω KIES. Υπάρχει τώρα τρόπος επαναφοράς/ανάκτηση/δημιουργίας κλπ του εν λόγω φακέλου; αν δεν ειχες κρατησει backup του efs τα πραγματα ειναι δυσκολα. αν θυμαμαι καλα ομως ειχα διαβασει στο xda τροπο να γινει ανακτηση...θα το ψαξω καλυτερα οταν παω σπιτι... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Where the f*** is efs folder; Στο root directory ( /efs ) της συσκευής. Χρειάζεται root explorer για να τον δεις Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Γρίφος 1. Δεν έχω backup του efs φακέλου. 2. Δεν υπάρχει efs φάκελος στο κινητό. 3. Φλασάρω επίσημη JPH μέσω ODIN. 4. Φλασάρω μέσω KIES επίσημη JVI(2.3.3). 5. Το IMEI πριν και μετά τα φλασαρίσματα δεν έχει αλλάξει. 6. Where the f*** is efs folder; @nikospot όπως βλέπεις έγινε κανονικά update μέσω KIES. Υπάρχει τώρα τρόπος επαναφοράς/ανάκτηση/δημιουργίας κλπ του εν λόγω φακέλου; Κι όμως όσες φορές δοκίμασα εγώ, δε μου έβλεπε το csc σαν ελληνικό, αλλά σαν KOR, παρόλο που το άλλαζα. (Μόνο στην gingerbread το έβλεπε) Το λινκ από το xda λογικά θα είναι αυτό που εννοεί ο φίλος παραπάνω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Στο root directory ( /efs ) της συσκευής. Χρειάζεται root explorer για να τον δεις Sent from my GT-I9000 using Tapatalk εγω παλι, καταλαβα οτι χαθηκε ο φακελος :p Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 εγω παλι, καταλαβα οτι χαθηκε ο φακελος :p Exactly... :) Θα τον αναζητήσω καλά με το που τελειώσει το παραμύθι με τις official ROMs και αρχίσω πάλι το σκάλισμα. Άντε να πάρουμε μια αξιοπρεπή 4.0.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 παιδια καλησπερα. Πηγα να βαλω την cyanogenmod αφου πρωτα ξανα-περασα την στοκ 2.3.4, εβαλα τον speedmod(δεν ειχε βγαλει ωστοσο superuser και cmw εικονιδια αφου τον εβαλα ειχε ομως περαστει κανονικα το τσεκαρα) και μπαινωντας σστο recovery μολιςς πατησα το αρχειο για εγκατασταση αφου υποτιθεται εγινε κανονικα(εγινε πολυ γρηγορα ωστοσο και ηδη μου φανηκε υποπτο) εκανα την επανεκκινηση και μολις ανοιγε η οθονη εναλασσονταν οι εικονες στην αρχη που ενω ειναι στοκ γραφει Samsung i9000 κλπ με την αλλη που λεει cyanogenmod. Οχι αυτη με τον γαλαζιο ανδροιδες και το βελακι γυρω του, η προηγουμενη. Τελοσπαντων, αυτες οι 2 εικονες της στοκ και της cyanogen και αστραπιαια μια εικονα απο το recovery που δεν προλαβαινα να διαβασω τι εγραφε. Αυτο γινοτανε συνεχεια μεχρι που καταλαβα πως κατι παει λαθος και ξαναφλασαρα, αυτην την φορα την 2.2.1 που ειχε παλια στον οδηγο για να το κανω με τον τροπο που το ειχα κανει και παλαιοτερα. Να μη πολυλογω, εκανα την διαδικασια και γινοταν το ιδιο πραγμα. Αυτη τη φορα ομως αφου εβγαλα την μπαταρια, ανοιξα το cmw recovery(ειχε μπει η εκδοση του που μπαινει με την cyanogen) εκανα ξανα φλασαρισμα και ολα μετα δουλεψανε. Η απορια μου ειναι γιατι συνεβη αυτο και αν τωρα η εγκατασταση εχει γινει σωστα. Τα wipes τα ειχα κανει κανονικα ολες τις φορες εκτος της φορας που το ξαναφλασαρα πανω απο την φοα που μου κολλησε. ΕΠΙΣΗΣ(για καποιον mod)! το λινκ για τον speedmod που δινεται στην αρχη ειναι μονο για την 2.2. Αν μπει σε 2.3 δεν δουλευει. Γιατι την πατησα στην αρχη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 ΕΠΙΣΗΣ(για καποιον mod)! το λινκ για τον speedmod που δινεται στην αρχη ειναι μονο για την 2.2. Αν μπει σε 2.3 δεν δουλευει. Γιατι την πατησα στην αρχη! :) Διορθώθηκε. Επίσης, αν κάποιος θέλει να ανεβάσει καινούριες οδηγίες ή κάτι δεν είναι σωστό, ας το κάνει, και θα ανανεώσω την πρώτη σελίδα. Εγώ δεν είμαι αρμόδιος, μιας και δεν έχω cyanogen. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Διορθώθηκε. Επίσης, αν κάποιος θέλει να ανεβάσει καινούριες οδηγίες ή κάτι δεν είναι σωστό, ας το κάνει, και θα ανανεώσω την πρώτη σελίδα. Εγώ δεν είμαι αρμόδιος, μιας και δεν έχω cyanogen. Αλεξ αν μπορεις προσθεσε στο βημα 1 και το "wipe dalvik cache" και στο βημα 3, εκει που λεει για install τα gapps, fix permissions και μετα reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Παιδια στο market δε μου εμφανιζει τη λιστα με τις εφαρμογες μου. Περασα και την τελευταια nightly το εφτιαξε στην αρχη αλλα μετα την επαναφορα των εφαρμογων παλι δε μου τη δειχνει. Εχει κανεις καμια ιδεα για τι να κανω? Εσβησα τα data του μαρκετ αλλα και παλι τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Βρηκα ενα φακελο efs αλλα δε βλεπω τι ιμει γραφει μεσα.τες πα πως το κανω επαναφορα; Tώρα διάβασα το thread.... το έλυσες το πρόβλημα τελικά; Γιατί λύνεται. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Tώρα διάβασα το thread.... το έλυσες το πρόβλημα τελικά; Γιατί λύνεται. οχι να σου πω την αληθεια το παρατησα ετσι οπως ειναι... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Παιδια στο market δε μου εμφανιζει τη λιστα με τις εφαρμογες μου. Περασα και την τελευταια nightly το εφτιαξε στην αρχη αλλα μετα την επαναφορα των εφαρμογων παλι δε μου τη δειχνει. Εχει κανεις καμια ιδεα για τι να κανω? Εσβησα τα data του μαρκετ αλλα και παλι τιποτα. Διαγραφή δεδομένων στο μάρκετ. Κλείνεις κινητό, μπαίνεις cwm,wipe cache και advanced-wipe dalvik cache,reboot και έτοιμος. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Διαγραφή δεδομένων στο μάρκετ. Κλείνεις κινητό, μπαίνεις cwm,wipe cache και advanced-wipe dalvik cache,reboot και έτοιμος. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Δυστυχως ουτε αυτο δουλεψε φιλε μου. Δε μπορω να καταλαβω τι εχει γινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Δυστυχως ουτε αυτο δουλεψε φιλε μου. Δε μπορω να καταλαβω τι εχει γινει... Εμένα πάντα μου δουλεύει αυτό.. Δοκίμασες να ξαναπερασεις τα gapps? Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Η τελευταια nightly,171,γιατι δεν εχει changelog? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 γεια σας παιδες να σας ρωτησω μηπως λυθηκε το προβλημα με το tv-out στη cm? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Πάρη, δεν γράφει τίποτα το changelog γιατί δεν έχει υπάρξει καμιά αλλαγή. Η 171 είναι η ίδια με την 170. Βασίλη, όχι δεν έχει φτιαχτεί. Και κατά την γνώμη μου ούτε πρόκειται. Είναι θέμα των drivers της Samsung και αφού δεν τους έχει ανοίξει μέχρι τώρα δεν πρόκειται να τους ανοίξει ποτέ. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Πάρη, δεν γράφει τίποτα το changelog γιατί δεν έχει υπάρξει καμιά αλλαγή. Η 171 είναι η ίδια με την 170. Βασίλη, όχι δεν έχει φτιαχτεί. Και κατά την γνώμη μου ούτε πρόκειται. Είναι θέμα των drivers της Samsung και αφού δεν τους έχει ανοίξει μέχρι τώρα δεν πρόκειται να τους ανοίξει ποτέ. Sent from my GT-I9000 οκ Μακη thnx :) οποτε περιμενω μπας και γινει κανενα θαυμα και βγει καμια ics :lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Για όσους ενδιαφέρονται, το νέο swype 3.26.92.34839 με μόνο ελληνικά-αγγλικά εδώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Για όσους ενδιαφέρονται, το νέο swype 3.26.92.34839 με μόνο ελληνικά-αγγλικά εδώ. Ευχαριστω για την ενημερωση. Το εβαλα και δουλευει μια χαρα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Για όσους ενδιαφέρονται, το νέο swype 3.26.92.34839 με μόνο ελληνικά-αγγλικά εδώ. Ευχαριστουμε Μακη, θα το περασω κι εγω μολις γυρισω. Κατι αλλο, εχει κανει κανεις μετρηση στην τελευταια 172 με quadrant? Πριν λιγο που επαιζα με το κινητο και το ετρεξα μου εφυγε το κεφαλι,χτυπαει 3000 για πλακα χωρις oc!! Κατι εχουν κανει τα σαινια κι εχει εκτοξευτει το I/O. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Μηπως ext4 χωρις journals? (δε ξερω τι ακριβως ειναι, αλλα χωρις αυτο ειναι πιο γρηγορο :p) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Για να κανουμε upgrate απο προηγουμενη cm7 κανουμε παλι wipe ή απλα την περναμε απο πανω χωρις να κανουμε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ευχαριστουμε Μακη, θα το περασω κι εγω μολις γυρισω. Κατι αλλο, εχει κανει κανεις μετρηση στην τελευταια 172 με quadrant? Πριν λιγο που επαιζα με το κινητο και το ετρεξα μου εφυγε το κεφαλι,χτυπαει 3000 για πλακα χωρις oc!! Κατι εχουν κανει τα σαινια κι εχει εκτοξευτει το I/O. Ναι Πάρη, κάτι κάνανε τα σαΐνια αλλά ήταν λαλακία :lol:. Στην nighlty 169 πέρασε αυτή η αλλαγή. Αποτέλεσμα: διαγράφηκε κατά λάθος o κώδικας symlink που έστελνε τα δεδομένα των εφαρμογών στον φάκελο datadata με αποτέλεσμα αυτά τα δεδομένα να πάνε χύμα στον φάκελο data. Θα μου πεις "ε, και;". Το πρόβλημα είναι ότι ενώ ο data είναι σε ext4, ο datadata είναι στο πιο γρήγορο yaffs2. Το γέλιο είναι ότι το quadrant διαβάζει φαίνεται καλύτερα τον data σε ext4 εξ' ου και η εντυπωσιακή αλλαγή στη βαθμολογία προς το καλύτερο :lol:. Άλλη μια απόδειξη για το πόσο αναξιόπιστο είναι το quadrant. Τώρα, στην επόμενη nightly θα υπάρχει fix αλλά προς το παρόν δεν γνωρίζω πως θα λειτουργήσει. Τους έκανα μια ερώτηση και περιμένω απάντηση. Αν μου απαντήσουν θα ενημερώσω, διαφορετικά βλέποντας και κάνοντας :). Για να κανουμε upgrate απο προηγουμενη cm7 κανουμε παλι wipe ή απλα την περναμε απο πανω χωρις να κανουμε τιποτα? Εγώ ακολουθώ τον επίσημο οδηγό από εδώ. Πρώτα κάνω ένα nandroid backup, περνάω την νέα nightly, κάνω ένα fix permissions (καλού - κακού) και reboot. Έτοιμος. Τα υπόλοιπα τα κάνει αυτόματα το script της nightly. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts