nikospot Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) Μακη το περασα και ειναι οντως πολυ ωραιο,του αλλαξα χρωμα και στα νουμερα του dialer με metamorph,κανω και κατι μαγειρεματα με την uot,πιστευω θα ειναι αψογο,thanks.:D Nικο ειναι αυτο το paid που εχει το μαρκετ? παρεπιπτοντως να πω οτι μετα απο δοκιμες με διαφορους launchers και αφου ειχα καταληξει στον go launcher-ex,ο οποιος ειναι πολυ καλος,δοκιμασα προσφατα τον adwlauncher-ex ο οποιος ειναι ολα τα λεφτα,καμια σχεση με τον απλο adw,δοκιμαστε τον.;) Το είχα βρει σε μία σελίδα με διάφορα themes για cm7. Από ότι βλέπω στο μάρκετ το πληρώνεις, αλλά κάπου έχω το apk αν θες να στο στείλω. Αυτό το uot που λες τι είναι? Edited October 25, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Αυτό το uot που λες τι είναι? Ultimate online theme kitchen http://uot.dakra.lt/kitchen/ Φτιάχνεις θέματα πανεύκολα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 παιδιά χρησιμοποιεί κάποιος τα tablet tweaks της cm7; και αν ναι μήπως γνωρίζετε κάποιο τρόπο να αλλάξουν χρώμα τα κουμπιά; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ultimate online theme kitchen http://uot.dakra.lt/kitchen/ Φτιάχνεις θέματα πανεύκολα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk αα ωραία θα μαγειρέψω κι εγώ κάποια στιγμή :D παιδιά χρησιμοποιεί κάποιος τα tablet tweaks της cm7; και αν ναι μήπως γνωρίζετε κάποιο τρόπο να αλλάξουν χρώμα τα κουμπιά; Για μένα δεν έχουν και κάτι χρήσιμο τα tablet tweaks... Τι εννοείς να αλλάξουν χρώμα? Ποια κουμπιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 http://img818.imageshack.us/img818/7724/screenshot1319578576976.png Uploaded with ImageShack.us Δες στην επάνω μπάρα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Θα με τρελάνεις! Πως τα έβαλες αυτά εκεί πάνω? Σε μένα στα tweaks για tablet δεν έχει κάτι τέτοιο :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Δεν τα έβαλα εγώ.Τα έβαλε ο chef της cm7 για το hd2.Από ότι κατάλαβα υπάρχουν σαν επιλογή στον source code της cm7 και ο chef της κάθε συσκευής,επιλέγει αν θα τα ενεργοποιήσει με κάποια αλλαγή στο framework-res.apk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Δεν τα έβαλα εγώ.Τα έβαλε ο chef της cm7 για το hd2.Από ότι κατάλαβα υπάρχουν σαν επιλογή στον source code της cm7 και ο chef της κάθε συσκευής,επιλέγει αν θα τα ενεργοποιήσει με κάποια αλλαγή στο framework-res.apk ααα μάλιστα, δε γνωρίζω αν αλλάζουν χρώμα πάντως δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 (edited) ααα μάλιστα, δε γνωρίζω αν αλλάζουν χρώμα πάντως δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν :lol:Μπορεις να βαλεις οτι θελεις με την uot kitchen,παπαδες φιαχνεις ;) Οσο για τα κουμπια,αν εχεις εγκαταστησει καποια θεματα (κυριως γινεται πανευκολα με τον adwlauncher-ex),μπορεις να πατησεις πανω στο κουμπι που θελεις->επεξεργασια->adwtheme icons pack και θα σου βγαλει οτι εικονιδια υπαρχουν αναλογα τα θεματα σου (παρα πολλα,αναλογα ποσα θεματα εχεις εγκαταστησει).ετσι μπορεις να βαλεις σε οποιαδηποτε εφαρμογη οτι εικονιδιο θελεις (τηλεφωνο,επαφες,εφαρμογες κλπ). Edited October 26, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 καλησπερα κ απο μενα ..φορουσα για καιρο τη jvt +semaphore και ημουν ικανοποιημενος..ωσπου απο περιεργεια ειπα χθες -δε φλασαρω cm 7?η rom δε συγκρινεται ,ειναι οπως πρεπει να ειναι το android με μεγαλυτερη βελτιωση στη διαχειριση της ram..ομως εχω 1 συνεχομενο fc στο market..καποια λυση? i think once u go cm you never look back:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 (edited) Για το market νομίζω πήγαινε ρυθμίσεις γλώσσας και επέλεξε ξανά τα ελληνικά (ακόμα και αν είναι ήδη επιλεγμένα) Αν είχε τον Internet Browser της stock η CM, θα έμενα και εγώ εκεί. Αλλά δεν... Νομίζω βέβαια ότι στην 155 nightly που δοκίμασα ο Browser ήταν λιγο πιο smooth απο αυτόν της 144 (stable) αλλά και πάλι υπολείπονταν αυτού της stock. Επίσης είναι σπαστικό να πρέπει να χρησιμοποιείς mobo player αναγκαστικά. Και αν δεν σου αρέσει ο Mobo (όπως εμένα πχ?) Οτι άλλο δοκίμασα είχε προβλήματα στην αναπαραγωγή .avi Edited October 26, 2011 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Για το market νομίζω πήγαινε ρυθμίσεις γλώσσας και επέλεξε ξανά τα ελληνικά (ακόμα και αν είναι ήδη επιλεγμένα) Αν είχε τον Internet Browser της stock η CM, θα έμενα και εγώ εκεί. Αλλά δεν... Νομίζω βέβαια ότι στην 155 nightly που δοκίμασα ο Browser ήταν λιγο πιο smooth απο αυτόν της 144 (stable) αλλά και πάλι υπολείπονταν αυτού της stock. Επίσης είναι σπαστικό να πρέπει να χρησιμοποιείς mobo player αναγκαστικά. Και αν δεν σου αρέσει ο Mobo (όπως εμένα πχ?) Οτι άλλο δοκίμασα είχε προβλήματα στην αναπαραγωγή .avi thanks man για το market fc ..δουλεψε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Το μόνο που μου τη σπάει στη CM7 είναι ότι στο ημερολόγιο δεν εμφανίζει τα γενέθλια. Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Για το market νομίζω πήγαινε ρυθμίσεις γλώσσας και επέλεξε ξανά τα ελληνικά (ακόμα και αν είναι ήδη επιλεγμένα) Αν είχε τον Internet Browser της stock η CM, θα έμενα και εγώ εκεί. Αλλά δεν... Νομίζω βέβαια ότι στην 155 nightly που δοκίμασα ο Browser ήταν λιγο πιο smooth απο αυτόν της 144 (stable) αλλά και πάλι υπολείπονταν αυτού της stock. Επίσης είναι σπαστικό να πρέπει να χρησιμοποιείς mobo player αναγκαστικά. Και αν δεν σου αρέσει ο Mobo (όπως εμένα πχ?) Οτι άλλο δοκίμασα είχε προβλήματα στην αναπαραγωγή .avi Opera και Dolphin HD είναι πιο smooth από τον στοκ πάντως. Tον MX Video Player τον δοκίμασες? Εγώ είμαι στις 3μιση μέρες χωρίς reoobt και η RAM φαίνεται να έχει κρεμάσει. Με το task killer που έχει το Go Launcher EX εκεί στο μενού δε μου ελευθερώνει πάνω από 140ΜΒ, ενώ μόλις το ανοίγεις το κινητό και για πολλές ώρες μπορεί να έχεις 210ΜΒ ελεύθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Opera και Dolphin HD είναι πιο smooth από τον στοκ πάντως. Tον MX Video Player τον δοκίμασες? Εγώ είμαι στις 3μιση μέρες χωρίς reoobt και η RAM φαίνεται να έχει κρεμάσει. Με το task killer που έχει το Go Launcher EX εκεί στο μενού δε μου ελευθερώνει πάνω από 140ΜΒ, ενώ μόλις το ανοίγεις το κινητό και για πολλές ώρες μπορεί να έχεις 210ΜΒ ελεύθερα. O dolphin μου φαίνεται τα ίδια με τον stock. O opera mobile είναι smooth ΑΛΛΑ (τώρα θα με πείτε περίεργο) μου την σπάει που αν έχω ζουμάρει σε μια σελίδα και κάνω scrolling down και το δάχτυλό μου ξεφύγει απειροελάχιστα προς τα δεξιά ή τα αριστερά, το scrolling απο κάθετο γίνεται διαγώνιο. Κοινώς δεν έχουν scroll lock ώστε να μικρές αποκλίσεις της κίνησης του δακτύλου απο την κάθετο να μη προσθέτουν μια οριζόντια συνιστώσα στο scrolling. Πολλοί έχουν ζητήσει απο την opera να συμπεριλάβει scroll lock επιλογή στο μενού (about:config), κανένας δεν έχει πάρει απάντηση. Τον player που λες δεν τον δοκιμασα. Θα τον δοκιμάσω αν κάποια στιγμή ξαναπεράσω CM. :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε autokiller, ποια επιλογή βάζετε ? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε autokiller, ποια επιλογή βάζετε ? Μην χρησιμοποιεις autokillers. Αν θέλεις να κλείνεις κάποιες εφαρμογές βάλε έναν task killer χωρίς να έχεις autokill. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή autostarts και να μην αφήσεις εφαρμογές να ανοίγουν μόνες τους όποτε θέλουν αυτές (πχ το msn mercury που έχω, ανοιγε με το boot, όταν γίνεται media scan, σύνδεση στο ιντερνετ και παρά πολλες αλλες ενέργειες). Το μόνο που κάνεις με autokiller είναι μεγάλη ζημιά στην μπαταρία. Πολλες εφαρμογές ανοίγουν μόνες τους στο παρασκήνιο και ο autokiller τις κλείνει ξανα και ξανα.. Πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι χειρότερο στην μπαταρία (και χωρίς λόγο). Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Ρε παιδιά δύο φορές μου έχει φάει fc το phone την ώρα που με παίρνανε τηλέφωνο :confused: Την πρώτη φορά ξύπνησα από την δόνηση που χτύπαγε και μόλις το έπιασα στα χέρια μου δεν εμφάνιζε την κλήση... Την τελευταία φορά που έγινε (χτες) θυμάμαι πως εκείνη την ώρα είχα ανοίξει το music player της cm7 και παρόλο που το είχα κλείσει, το εικονίδιο πάνω στην μπάρα είχε μείνει κολλημένο και στο καπάκι χτυπάει το τηλέφωνο και τρώει fc το android.phone δεν μου εμφανισε καν ότι με πήραν τηλέφωνο πάλι... Μετά επανήλθαν όλα και δούλευε μια χαρά. Το έχει πάθει και κανένας άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Μην χρησιμοποιεις autokillers. Αν θέλεις να κλείνεις κάποιες εφαρμογές βάλε έναν task killer χωρίς να έχεις autokill. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή autostarts και να μην αφήσεις εφαρμογές να ανοίγουν μόνες τους όποτε θέλουν αυτές (πχ το msn mercury που έχω, ανοιγε με το boot, όταν γίνεται media scan, σύνδεση στο ιντερνετ και παρά πολλες αλλες ενέργειες). Το μόνο που κάνεις με autokiller είναι μεγάλη ζημιά στην μπαταρία. Πολλες εφαρμογές ανοίγουν μόνες τους στο παρασκήνιο και ο autokiller τις κλείνει ξανα και ξανα.. Πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι χειρότερο στην μπαταρία (και χωρίς λόγο). Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση, είχα σταματήσει να χρησιμοποιώ task killer για την μπαταρία αλλά δεν ήξερα πως το autokiller κάνει το ίδιο κακό! Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Την 7.1.0 την φλασάρω πάνω από Froyo ή Gingerbread bootloaders; Στο WiKi της CM λέει για Froyo. Στο XDA διαβάζω πως πλέον δεν παίζει ρόλο ποιούς bootloaders έχεις. Τί ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Την 7.1.0 την φλασάρω πάνω από Froyo ή Gingerbread bootloaders; Στο WiKi της CM λέει για Froyo. Στο XDA διαβάζω πως πλέον δεν παίζει ρόλο ποιούς bootloaders έχεις. Τί ισχύει; Recently CM7 was improved so that it works just fine with either Froyo or Gingerbread Bootloaders. Κι εγώ όσες φορές την πέρασα, ήμουν με JVS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 παιδιά εχω τον GoLauncher και οταν πάω να βαλω widgets στην αρχική οθόνη μου λέει πως δεν υπαρχει αρκετη μνήμη!! WTF?? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 παιδιά εχω τον GoLauncher και οταν πάω να βαλω widgets στην αρχική οθόνη μου λέει πως δεν υπαρχει αρκετη μνήμη!! WTF?? Λάθος στην μετάφραση. Εννοεί ότι δεν υπάρχει επαρκής χώρος στην συγκεκριμένη οθόνη για το συγκεκριμένο widget. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Λάθος στην μετάφραση. Εννοεί ότι δεν υπάρχει επαρκής χώρος στην συγκεκριμένη οθόνη για το συγκεκριμένο widget. Πως μπορεί κάποιος να μεταφράσει το: Not enough space σε Δεν υπάρχει αρκετή μνήμη? Έλεος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Πως μπορεί κάποιος να μεταφράσει το: Not enough space σε Δεν υπάρχει αρκετή μνήμη? Έλεος :p καταρχήν το κανω σε κενη σελίδα και δεύτερον το μήνυμα που μου βγάζει ειναι δεν υπαρχει αρκετη μνήμη και οχι χωρος! Στα ελληνικά το λεει κ οχι στα αγγλικα. Εξυπνακιδες σαν τον nikospot δεν νομίζω να χρειάζονται εδώ μέσα. Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts