Jump to content

Οδηγοι και HowTo για HTC Trophy (και αλλα HTC και οχι μονο)

colossus_r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φυσικα η δυνατοτητα επιλογης δεν κανει κακο σε κανενα

Απλως προσωπικα (και πιστευω η πλειοψηφία αυτων που επελεξαν WP) θεωρω την επιλογη να βαλεις Android ως υποβαθμιση

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

• Απαντήσεις 371
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατα ποσο ευκολο θα μπορει να γινει αυτο;σε γενικες γραμμες και αν θα απαιτει αρκετη γνωση για το ολο επιχειρημα...
Omnia i900 - htc Trophy

Καλημέρα :) !!!!

Θα ήθελα την βοήθεια σας πριν χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο :(

Προσπαθώ 3 μέρες τώρα να κάνω downgrade από 7392 αλλά δεν μπορώ με τίποτα !

Το RUU μου βγάζει error 260 : connection .

Έχω δοκιμάσει τα πάντα , και Ultrex δοκίμασα , αλλά τζίφος ! :)

Έχω δει την registry έχω δει το Host file έχω δει τα πάντα αλλά επιμένει να βγάζει αυτό το error .

Έχω 2 λαπτοπ με windows 7 Home , και ένα PC με Ultimate , παντού το ίδιο πρόβλημα .

Σκέπτομαι να βάλω σε έναν new HDD με windows xp , παίζει να δω άσπρη μέρα ?

Help φιλαράκια, στηρίζομαι επάνω σας!

Τα Rom που δοκιμάζω είναι :

RUU_Spark_Vodafone_ELL_1.10.168.04_Radio_5.52.09.16_22.33a.50.10U_by_ansar

RUU_Spark_Vodafone_ELL_1.10.168.05_Radio_5.52.09.16_22.33a.50.10U_by_ansar

Και στα δύο το ίδιο error βγάζει .

Το έχω δοκιμάσει και με ανοιχτό το κινητό σε flight mode και σε dfu mode αν το λέω σωστά .

Os version : 7.0.7392.0

firmware rev. number : 2250.21.12200.168

hardware rev. number : 0003

radio software vers. :5.65.09.25_22.45.50.21U

radio hardware vers. : A.102.0.D4

bootloader vers : 1.22.2250.0(119397)

chip soc vers : 2.2.5.0

Thanks !!!!!!!

• Administrators
Κατα ποσο ευκολο θα μπορει να γινει αυτο;σε γενικες γραμμες και αν θα απαιτει αρκετη γνωση για το ολο επιχειρημα...

Αν και όταν γίνει... θα υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι οδηγίες που είναι κατανοητές σε όλους.

Αν όμως και όταν γίνει... το συζητάμε τότε μιας και στην παρούσα φάση βγαίνουμε εκτός θέματος.

Modpic.gif

Καλημέρα :) !!!!

Θα ήθελα την βοήθεια σας πριν χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο :(

Προσπαθώ 3 μέρες τώρα να κάνω downgrade από 7392 αλλά δεν μπορώ με τίποτα !

Το RUU μου βγάζει error 260 : connection .

...............................

Thanks !!!!!!!

H rom που πρεπει να βαλεις ειναι RUU_Spark_Vodafone_ELL_1.10.168.05_Radio_5.52.09.1 6_22.33a.50.10U_by_ansar

Και η διαδικασια που πρεπει να κανεις ειναι :

1. Κλεινουμε το τηλ με το power off

2. Κραταμε πατημενο το volume-down και παταμε το power να ανοιξει και να μπει σε tricolor screen bootloader mode

3. Συνδεουμε το τηλεφωνο στον υπολογιστή.

(μονο με το καλωδιο που ηρθε απο την μαμα του ...και σε θυρα πισω στο pc. Δοκιμασε επισης να αλλαξεις usb θυρα.)

4. Τωρα τα Windows θα πρπει να αναγνωρισουν σωστά το τηλεφωνο..ισως χρειαστει λιγη ωρα...(κανε ελεγχο στο control panel οτι εχει αναγνωριστει σωστα βγαζιντας και βαζοντας το καλωδιο)

5. Τρέξε το προγραμμα ROMUpdateUtility.exe και ακολουθησε τις οδηγιες...

Αν συνεχισει το προβλημα τοτε χρειαζεσαι φορματ . ΧΡ δεν μπορεις να βαλεις γιατι πολλα πραγματα δεν δουλευεουν σωστα.

Edited by colossus_r

Καλημέρα και πάλι φιλαράκια.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ colossus_r με έσωσες :!:

Έγινε το Downgrade αλλά τώρα αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα .είμαι στο σημείο :

4. Στο PC .. Απο τον φακελο με τα αρχεια που κατεβάσαμε εκτελεστε την εφαρμογη

ChevronWP7.exe. Βεβαιωθείτε οτι ειναι τσεκαρισμενα και τα 2 πεδια και πατηστε Unlock.

Στο ChevronWP7.exe μόλις πατήσω unlock μου βγάζει trouble communicating with the phone,το γνωστό error .

Τι μπορώ να κάνω , έχω αλλάξει 12 USB ports , δεν άλλαξε κάτι . :wacko:

*Άλλη μια απορία μου είναι πώς κάνεις κανονική σύνδεση στο Zune που λέτε και όχι Guest αφού πουθενά δεν με ρωτάει κάτι τέτοιο .

Edited by Al3xgrc

Καλημέρα και πάλι φιλαράκια.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ colossus_r με έσωσες :!:

Έγινε το Downgrade αλλά τώρα αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα .είμαι στο σημείο :

4. Στο PC .. Απο τον φακελο με τα αρχεια που κατεβάσαμε εκτελεστε την εφαρμογη

ChevronWP7.exe. Βεβαιωθείτε οτι ειναι τσεκαρισμενα και τα 2 πεδια και πατηστε Unlock.

Στο ChevronWP7.exe μόλις πατήσω unlock μου βγάζει trouble communicating with the phone,το γνωστό error .

Τι μπορώ να κάνω , έχω αλλάξει 12 USB ports , δεν άλλαξε κάτι . :wacko:

*Άλλη μια απορία μου είναι πώς κάνεις κανονική σύνδεση στο Zune που λέτε και όχι Guest αφού πουθενά δεν με ρωτάει κάτι τέτοιο .

1. Για το προβλημα με το chevron ..

Πηγαινε στο pc στον φακελο c:\windows\system32\drivers\etc και ανοιξε το αρχειο hosts με το nodepad.

Σβησε οσες γραμμες εχουν την λεξη developers .... σωσε το αρχειο και ξαναπροσπαθησε. (το γραφω και στον οδηγο στο πρωτο ποστ)

2. Το zune την πρωτη φορα που συνδεεις την συσκευη σου ζηταει να πατησεις next για να δωσει ονομα στο τηλεφωνο και να συνδεθει κανονικα ...

Εννοείτε πώς το έχω κάνει κε αυτό με το Host , και με τιν reg . δεν θα σε παίδευα άδικα φιλαράκι μου.. :)

Εννοείτε πώς το έχω κάνει κε αυτό με το Host , και με τιν reg . δεν θα σε παίδευα άδικα φιλαράκι μου.. :)

Αν εχεις ανοιχτο skype η και οποιο αλλο προγραμμα χρησιμοποιει web server να τα κλεισεις πριν το κανεις...

Την πρωτη φορα σε ποιο pc το εκανες????

Στο pc με τα ultimate . όταν ξεκινήσει το pc ανοίγουν αυτόματα κάποια προγράμματα αλλά τα κλείνω όλα μα όλα όπως έχεις πει.antivirus – firewall etc. :(

*Μάλλον είναι ok , ξεκόλλησε κε άρχισε το update τώρα . ελπίζω να τα έκανα όλα σωστά.

Τρομάζει το κινητό όταν postaris φιλαράκι!!!!! :P

Edited by Al3xgrc

Στο pc με τα ultimate . όταν ξεκινήσει το pc ανοίγουν αυτόματα κάποια προγράμματα αλλά τα κλείνω όλα μα όλα όπως έχεις πει.antivirus – firewall etc. :(

*Μάλλον είναι ok , ξεκόλλησε κε άρχισε το update τώρα . ελπίζω να τα έκανα όλα σωστά.

Τρομάζει το κινητό όταν postaris φιλαράκι!!!!! :P

xa xa xa Ναι με φοβάται...χαχα

Καλημέρα !!!

Τελικά χθες τελείωσε τα δύο update αλλά και πάλι μετά από αυτά τα δύο , το χάος . δεν μου λέει για κάποιο άλλο update . με ξανά πήγε στο 3972 και δεν μου λέει για κάποιο άλλο update .

Δεν με βλέπω να έχω Mango ποτέ …..

*με ποιο τρόπο μπορώ να δω ότι το κινητό μου είναι όντως ακόμα ξεκλείδωτο ?

• Administrators

Όταν θα βγει επίσημα θα το έχεις.

Το πληκτρολόγιο με τα ελληνικά που αναφέρεται στο δεύτερο post το έχεις;

Modpic.gif

Καλημέρα !!!

Τελικά χθες τελείωσε τα δύο update αλλά και πάλι μετά από αυτά τα δύο , το χάος . δεν μου λέει για κάποιο άλλο update . με ξανά πήγε στο 3972 και δεν μου λέει για κάποιο άλλο update .

Για το ξεκλειδωμα ισχυει αυτο που σου ειπε πιο πανω ο athanaso ...

Αυτο που εκανες ηταν να βαλεις τα 2 update για το NOdo ...Για το mango πρεπει να ακολουθησεις την διαδικασια που αναφερεται στο λινκ στην υπογραφη μου για το Mango

πως μπορω να αποτρεψω το κινητο απο το να συγχρονιζεται με τον υπολογιστη ? στις επιλογες του zune για το sync εβαλα manual αλλα οταν εχω ενα νεο βιντεο στο κινητο το βαζει αυτοματα και στο PC....

πως μπορω να αποτρεψω το κινητο απο το να συγχρονιζεται με τον υπολογιστη ? στις επιλογες του zune για το sync εβαλα manual αλλα οταν εχω ενα νεο βιντεο στο κινητο το βαζει αυτοματα και στο PC....

Αλλαξε απο το Zune το sync relation (σχεση συχρονισμου)

μπορω να διωρθωσω το σημα του ραδιο ? μενω στην κατερινη εξω απο την θεσσαλονικη και δεν. πιανω θεσσαλονικιους σταθμους.με το παλιο μου Sony Ericsson c510 δενειχα προβίημα...τωρα εχω το HTC mozart

• Administrators
μπορω να διωρθωσω το σημα του ραδιο ? μενω στην κατερινη εξω απο την θεσσαλονικη και δεν. πιανω θεσσαλονικιους σταθμους.με το παλιο μου Sony Ericsson c510 δενειχα προβίημα...τωρα εχω το HTC mozart

Δύσκολο, δοκίμασες με άλλα ακουστικά;

Modpic.gif

καλησπερα . λογω ενος προβληματος με το μαιλ τα εχει παιξει το people και δεν μπορω να κανω update τις εφαρμογες , εχω κανει συγχρονισμο τα μαιλ αλλα τπτ. ειμαι ξεκλειδωτος και οπως μου ειπε καποιος εδω στο φορουμ μονο εαν κανω reset μετα φλασαρω και μετα να ξεκλειδωσω και βαλω καινουργιο μαιλ θα λυθει το προβλημα. θελω να ρωτησω αν ειναι επικινδυνο να φλασαρω (εχω δει τον οδηγο) και τι να προσεξω (μην γινει και κατι που δεν διορθωνεται και τρεχω). επισης αφου ξεκλειδωσω να κανω αφοβα το τελευταιο update ?? ευχαριστω.

καλησπερα . λογω ενος προβληματος με το μαιλ τα εχει παιξει το people και δεν μπορω να κανω update τις εφαρμογες , εχω κανει συγχρονισμο τα μαιλ αλλα τπτ. ειμαι ξεκλειδωτος και οπως μου ειπε καποιος εδω στο φορουμ μονο εαν κανω reset μετα φλασαρω και μετα να ξεκλειδωσω και βαλω καινουργιο μαιλ θα λυθει το προβλημα. θελω να ρωτησω αν ειναι επικινδυνο να φλασαρω (εχω δει τον οδηγο) και τι να προσεξω (μην γινει και κατι που δεν διορθωνεται και τρεχω). επισης αφου ξεκλειδωσω να κανω αφοβα το τελευταιο update ?? ευχαριστω.

Παμε απο την αρχη γιατι δυσκολευομαι να καταλαβω πως πο τα μαιλ τα εχει παιξει το people και δεν μπορεις να κανεις update τις εφαρμογες!!!!!!!!!!

Δεν βγαινει νοημα με αυτα που λες...Ενα ενα να βγαλουμε ακρη ...Τι συσκευη εχεις και τι ΡΟΜ...και μετα το προβλημα αναλυτικά.

Παμε απο την αρχη γιατι δυσκολευομαι να καταλαβω πως πο τα μαιλ τα εχει παιξει το people και δεν μπορεις να κανεις update τις εφαρμογες!!!!!!!!!!

Δεν βγαινει νοημα με αυτα που λες...Ενα ενα να βγαλουμε ακρη ...Τι συσκευη εχεις και τι ΡΟΜ...και μετα το προβλημα αναλυτικά.

εχεις δικιο. καποια στιγμη χαθηκαν οι επαφες μου και τις ξαναεκανα import. στο εικονιδιο του people στην αρχικη οθονη δεν φαινονται οι μικρες φςτογραφιες απο τις επαφες του messenger. οταν παω να κανω update τις εφαρμογες μου γραφει οτι το windows live id ειναι unavailable at the moment try again later. αυτο το προβλημα συνεβη απο την στιγμη που εκανα συγχρονισμο τα μαιλ γιατι ηθελα να δω ενα μαιλ. ειμαι ξεκλειδωτος δεν εχω φλασαρει ποτε και απλα δεν εχω βαλει το τελευαταιο update .

Με την εγκατασταση του επισημου mango η συσκευη θα κλειδωσει λογικα ε;

Καλα εμενα εχει κλειδωσει ηδη απο την τελευταια αναβαθμιση που εκανα, :lol:αλλα κατα ενα περιεργο τροπο το πληκτρολογιο που ειναι απολυτως απαραιτητο λειτουργει κανονικα:D

Omnia i900 - htc Trophy

Με την εγκατασταση του επισημου mango η συσκευη θα κλειδωσει λογικα ε;

Καλα εμενα εχει κλειδωσει ηδη απο την τελευταια αναβαθμιση που εκανα, :lol:αλλα κατα ενα περιεργο τροπο το πληκτρολογιο που ειναι απολυτως απαραιτητο λειτουργει κανονικα:D

λογικα θα κλειδωνει! το θεμα ειναι να δουμε αν με τον τροπο του provxml ξαναξεικλειδωνει ;)

σιγουρα αν δεν κανει αυτος ο τροπος θα βγει καποιος αλλος! ισως βγει και καποιο registry editor προγραμμα και γιναι και απο εκει μετα!

θα δειξει