Jump to content

Οδηγοι και HowTo για HTC Trophy (και αλλα HTC και οχι μονο)

colossus_r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παρε και καποια στοιχεια μπας και το φλασαρω το ριμαδι....

Firmware: 2250.09.16901.207

Hardware: 0002

Radio Hardware: 5.54.09.21_22.33b.50.10u

Radio Software: A.102.0.D4

Bootloader: 1.69.2250.0(117833)

Chip Soc: 2.2.5.0

• Απαντήσεις 371
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω μια ερώτηση.

Πώς μπορω να κάνω unbrand στο Trophy μου?

Απο που το πηρες ???? Αν ειναι απο Ελλαδα Voda δεν ειναι branded ...

παρε και καποια στοιχεια μπας και το φλασαρω το ριμαδι....

H ROM που φορας (7392) δεν μπορει να ξεκλειδωσει ...Το ξεκλειδωμα δεν επηρεαζει σε τιποτα μελλοντικες (mango κλπ)

αναβαθμισεις και με hard reset επανερχεται στην αρχικη κατασταση...

Πες μου ακριβως τι θελεις να κανεις για να δω πως μπορω να βοηθησω

Edited by colossus_r

Απο ελλάδα το πήρα από το ebw.gr....Λοιπόν θέλω να το κατεβάσω σε άλλη έκδοση και να το ξεκλειδώσω(να βρω την rom γιατί δεν έχω ιδέα ποιά είναι)....Και μετά να το ξανανεβάσω (άμα γίνεται).....Και μετά να μάθω πως περνάω homebrew εφαρμογές και από που τις βρίσκω....

Απο ελλάδα το πήρα από το ebw.gr....Λοιπόν θέλω να το κατεβάσω σε άλλη έκδοση και να το ξεκλειδώσω(να βρω την rom γιατί δεν έχω ιδέα ποιά είναι)....Και μετά να το ξανανεβάσω (άμα γίνεται).....Και μετά να μάθω πως περνάω homebrew εφαρμογές και από που τις βρίσκω....

Στην υπογραφη μου ειναι τα λινκ με οδηγους για ολα αυτα και εφαρμογες .....

Στην υπογραφη μου ειναι τα λινκ με οδηγους για ολα αυτα και εφαρμογες .....

*οκ αλλα για την rom που σου ζητησα ? μπορεις να την βρεις ?

*οκ αλλα για την rom που σου ζητησα ? μπορεις να την βρεις ?

Πρεπει να διαβαζουμε και λιγο ετσι ...??

Στο ειπα και πιο πανω αλλα δεν ασχοληθηκες καθολου !!!!!!!!!!

Στο λινκ στην υπογραφη μου το τριτο ποστ ειναι αυτο που ζητας ....

Πρεπει να διαβαζουμε και λιγο ετσι ...??

Στο ειπα και πιο πανω αλλα δεν ασχοληθηκες καθολου !!!!!!!!!!

Στο λινκ στην υπογραφη μου το τριτο ποστ ειναι αυτο που ζητας ....

δεν ειναι εκει και στο ειπα....

δεν ειναι εκει και στο ειπα....

Αλλα για αλλα ...anyway σου εστειλα ΡΜ αλλα το βαζω εδω να δουν και αλλο με HD7

Δεν εχω τη συσκευη οποτε μονο τη γνωμη μου μπορω να σου πω για το πια ΡΟΜ παιρνει ...

Με βαση αυτα τα στοιχεια που εδωσες

Το τηλεφωνο σου ειναι Ο2 DE Γερμανικο

Σε αυτο το ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=876451 λεει οτι η ΡΟΜ που ταιριαζει ειναι αυτη:

5. O2_DE operator, CV 207 with CID O2___102:

5.1 BR: RUU_Schubert_O2_DE_1.14.207.01_Radio_5.51.09.06a_2 2.30.50.09U_by_ansar

Εκει εχει και αναλυτικες οδηγιες πως να το κανεις ...

Επαναλαμβανω δεν εχω τη συσκευη και δεν εχω δοκιμασει αυτη τη ΡΟΜ...

Απαντησα με βαση τα στοιχεια της ΡΟΜ και αυτα που λενε στο XDA

colossus

Αλλα για αλλα ...anyway σου εστειλα ΡΜ αλλα το βαζω εδω να δουν και αλλο με HD7

Δεν εχω τη συσκευη οποτε μονο τη γνωμη μου μπορω να σου πω για το πια ΡΟΜ παιρνει ...

Με βαση αυτα τα στοιχεια που εδωσες

Το τηλεφωνο σου ειναι Ο2 DE Γερμανικο

Σε αυτο το ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=876451 λεει οτι η ΡΟΜ που ταιριαζει ειναι αυτη:

5. O2_DE operator, CV 207 with CID O2___102:

5.1 BR: RUU_Schubert_O2_DE_1.14.207.01_Radio_5.51.09.06a_2 2.30.50.09U_by_ansar

Εκει εχει και αναλυτικες οδηγιες πως να το κανεις ...

Επαναλαμβανω δεν εχω τη συσκευη και δεν εχω δοκιμασει αυτη τη ΡΟΜ...

Απαντησα με βαση τα στοιχεια της ΡΟΜ και αυτα που λενε στο XDA

colossus

ωραια σε ευχαριστω παρα πολυ....αυτο ηθελα...και κατι τελευταιο...δεν θα εχω προβλημα με την sim...εννοω η rom ειναι unbranded ?

ωραια σε ευχαριστω παρα πολυ....αυτο ηθελα...και κατι τελευταιο...δεν θα εχω προβλημα με την sim...εννοω η rom ειναι unbranded ?

Οχι δεν θα εχεις κανενα προβλημα

Τελικά έκανα reset το κινητό και όρισα άλλο λογαριασμό live αρχικό που ήταν US και μπήκα στο marketplace.

Διαφωνώ που κλειδώθηκε το δίπλα τόπικ, πως θα ξέρει ο άλλος ότι τον πρώτο λογαριασμό live που ορίζεις δε μπορείς να το διαγράψεις και για να έχεις πρόσβαση στο marketplace πρέπει να είναι US. Καλό αυτό το τόπικ αλλά ξεκινά με κάτι πιστοποιητικά και σπάσιμο και δε μπορείς να βγάλεις άκρη. Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει ένας οδηγός για τους υπεράσχετους με αυτά τα δύο βασικά που γράφω.

Τα παιχνίδια στο κινητό δεν παίζουν καλά. Γιατί; Έβαλα doodle jump και πάει στακάτα, στο iphone, ακόμα και στο 3g παίζει πιο ομάλα. Πλάκα μας κάνει η microsoft?

Τελικά έκανα reset το κινητό και όρισα άλλο λογαριασμό live αρχικό που ήταν US και μπήκα στο marketplace.

Διαφωνώ που κλειδώθηκε το δίπλα τόπικ, πως θα ξέρει ο άλλος ότι τον πρώτο λογαριασμό live που ορίζεις δε μπορείς να το διαγράψεις και για να έχεις πρόσβαση στο marketplace πρέπει να είναι US. Καλό αυτό το τόπικ αλλά ξεκινά με κάτι πιστοποιητικά και σπάσιμο και δε μπορείς να βγάλεις άκρη. Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει ένας οδηγός για τους υπεράσχετους με αυτά τα δύο βασικά που γράφω.

Απο τον οδηγο στο πρωτο ποστ...

ΠΡΟΣΟΧΗ

Πολοι χρηστες ειχαν προβλημα γιαυτο για να εχετε απο τωρα προσβαση στο Market πρεπει να εχετε λογαριασμο .com

αλλοι λογαρισμοι πχ hotmail.gr ή live.gr κλπ δεν θα σας επιτπεπουν προσβαση στο Market...

Προσοχη λοιπον ο πρωτος WindowsLive e-mail λογαριασμος που θα βαλετε να ειναι με καταληξη com και ΟΧΙ gr (πχ. hotmail.com)

Eπισης σημειωστε οτι ειναι ο μονος λογαριασμος που δεν μπορει να αφαιρεθει (σβηστει)

Ειναι οντως για σενα τοσο δυσκολο να διαβασεις 1 σελιδα με απλες οδηγιες στα Ελληνικα???...τι θα πει για υπερ ασχετους ...Ελεος ...

Και αυτο που ζητας για το mail και το Market θα το ηξερες αν διαβαζες τον οδηγο ( αμαν πια 1 σελιδα με οδηγιες ειναι)!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα παιχνίδια στο κινητό δεν παίζουν καλά. Γιατί; Έβαλα doodle jump και πάει στακάτα, στο iphone, ακόμα και στο 3g παίζει πιο ομάλα. Πλάκα μας κάνει η microsoft?

Εχω παιχνιδια πολυ πιο βαρια στο τηλεφωνο και πετανε ...(need for speed- Assas Greed -Harvest κλπ).

Δεν καταλαβαινω γιατι εχεις προβλημα ..Παντως σιγουρα δεν κανει πλακα η ΜS ...το εχει παρει πολυ σοβαρα το θεμα !!!!!!!!

Update

Δειτε το λινκ στην υπογραφη μου για το Backup toy Trophy ...Δουλευει σωστα και εχεις πληρες (τα παντα) backup

Edited by colossus_r

Αυτό δεν ισχύει. Μπορεί να έχεις .com λογαριασμό και να μη μπαίνει στο marketplace. Πρέπει ο λογαριασμός να είναι δηλωμένος ως US ή UK ή τέλος πάντων μια χώρα που έχει marketplace.

Επίσης έχει έναν οδηγό που λέει ξεκλείδωμα. Και που να ξέρω εγώ τι κάνει το ξεκλείδωμα? Εγώ θεωρώ ότι το ξεκλείδωμα σου δίνει πρόσβαση στο marketplace. Μπορεί να θεωρήσω ότι βάζεις σπασμένες εφαρμογές. Πρέπει να το αναφέρεις.

Δε με ενδιαφέρει για πιο βαριά παιχνίδια. Εγώ βλέπω ότι το Doodle Jump πάει χάλια και ότι το Fruit Ninja έχει χάλια γραφικά. Επίσης βλέπω ότι δε γίνεται να μη μου μπερδέψει το τηλέφωνο τις επαφές μου με τις επαφές του live λογαριασμού, όπως και το να σβήσω τον λογαριασμό μου εαν θέλω και να βάλω άλλον.

Πλάκα μας κάνουν; Αυτά είναι για κλάματα, γι' αυτό έμειναν όλα τα τηλέφωνα στοκ και από 500 τα δίνουν 200Ε.

Edited by larryf13

Αυτό δεν ισχύει. Μπορεί να έχεις .com λογαριασμό και να μη μπαίνει στο marketplace. Πρέπει ο λογαριασμός να είναι δηλωμένος ως US ή UK ή τέλος πάντων μια χώρα που έχει marketplace.

Επιμενεις να μην διαβαζεις ....

Επίσης έχει έναν οδηγό που λέει ξεκλείδωμα. Και που να ξέρω εγώ τι κάνει το ξεκλείδωμα? Εγώ θεωρώ ότι το ξεκλείδωμα σου δίνει πρόσβαση στο marketplace. Μπορεί να θεωρήσω ότι βάζεις σπασμένες εφαρμογές. Πρέπει να το αναφέρεις.

Πλάκα μας κάνουν; Αυτά είναι για κλάματα, γι' αυτό έμειναν όλα τα τηλέφωνα στοκ και από 500 τα δίνουν 200Ε

Και επειδη εσυ δεν ξερεις τι ειναι το ξεκλειδωμα και το κυριοτερο δεν διαβαζεις ή δεν ρωτας αλλα βγαζεις

αυθαιρετα συμπερασματα εμεις τι φταιμε ....????

Ακου "πρεπει να το αναφερεις" ??? Μαθε να διαβαζεις πρωτα και αν σου πεφτει βαρυ το θεμα πηγαινε για κυνηγι η για ψαρεμα ...

Ελεος πια ... μαλλον εσυ μας κανεις πλακα ....

Εδω σταματαει η συζητηση ... αμα γραψω και αλλα θα πρεπει να καθεσαι να διαβαζεις περισσοτερο και δεν κανει...

Edited by colossus_r

βλέπω ότι δε γίνεται να μη μου μπερδέψει το τηλέφωνο τις επαφές μου με τις επαφές του live λογαριασμού, όπως και το να σβήσω τον λογαριασμό μου εαν θέλω και να βάλω άλλον.

κάνε νέο λογαριασμό μόνο για την συσκευή (skydrive/calendar/contacts ότι θες να κάνει συγχρονισμό&backup εκεί τέλος πάντων) , βάλ'το σαν βασικό στο τηλέφωνο - μετά βάζεις και το δεύτερο λογαριασμό σου live και το ρυθμίζεις να μην παίρνει contacts από κει

problem solved

Guest alexmi900
να ρωτήσω κάτι?αν κάνω reset θα χαθούν και οι εφαρμογές μου?πως μπορώ να διαγράψω όλα τα προσωπικά μου δεδομένα(επαφές,μηνύματα κτλ)αλλα να μείνουν οι εφαρμογές??

να ρωτήσω κάτι?αν κάνω reset θα χαθούν και οι εφαρμογές μου?πως μπορώ να διαγράψω όλα τα προσωπικά μου δεδομένα(επαφές,μηνύματα κτλ)αλλα να μείνουν οι εφαρμογές??

με soft reset δλδ επανεκκινηση του τηλεφωνου οχι, με hard reset δλδ επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμησεις ναι

Παιδιά σήμερα πήρα το trophy. Δυσκολεύτηκα αλλά το έκανα unlock (δεν ξέρω ακριβώς τι έφταιγε, αλλά απλά δεν γινόταν, έκλεισα internet, άλλαξα το hosts αφαιρώντας την τελευταία γραμμή, firewall off κτλ). Το ξεκλείδωσα, έβαλα το advanced config, το άνοιξα για να δω το tweaks και ήταν επιλεγμένο το Prevent unlock.

Αλλά έκανα τα 2 update και ξανακλείδωσε! Τι να κάνω; Το ανάλογο post στο xda δεν το κατάλαβα. Έχει ένα cer που το έβαλα στο κινητό αλλά τίποτα.

Edit: Δεν είχα κάνει reboot στα tweaks, όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Πριν πέρασε κανονικά το nodo χωρίς να κάνει relock, και τώρα περνάω και το 2ο update, ελπίζω να μείνει ξανά ξεκλείδωτο. Κουράστηκα.. Και το developers tools κρατάει πααάρα πολύ, και το 2ο update επίσης.

Edit2: Καθώς ήθελα να βάλω μερικές εφαρμογές μέσα, είδα οτι πάλι δεν ένοιγε το xap installer, (ούτε το application deployment απο το dev tools). Έβγαζε το γνωστό usb connectivity κτλ. Με μια επανεκκίνηση έφτιαξε. Το ίδιο όταν το βγάζει και το chevronwp7. Το γιατί δεν κατάλαβα, αν ξέρει ο colossus_r ας μου πει.

Edited by flik

Καλησπέρα, έχω τη συσκευή ξεκλείδωτη με version 7392.

Σε περίπτωση που θελήσω να κάνω Hard reset (πράγμα που θέλω) τί πρέπει να προσέξω ώστε να μην κλειδώσει η συσκευή;

Αν η συσκευή κλειδώνει, υπάρχει Jailbreak για το 7392 ή κάτι να το ξεκλειδώσει;

Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα, έχω τη συσκευή ξεκλείδωτη με version 7392.

Σε περίπτωση που θελήσω να κάνω Hard reset (πράγμα που θέλω) τί πρέπει να προσέξω ώστε να μην κλειδώσει η συσκευή;

Αν η συσκευή κλειδώνει, υπάρχει Jailbreak για το 7392 ή κάτι να το ξεκλειδώσει;

Ευχαριστώ πολύ.

Αν κανεις reset phone το κλειδωμα χανεται....Και στην εκδοση 7392 δεν υπαρχει ξεκλειδωμα...

Πρεπει να φλασαρεις παλια ΡΟΜ και μετα ολα απο την αρχη ....

Τωρα αν εχεις ενα backup (ειτε απ οτην εφαρμογή που ανεβασα) η απο το Zune κανε αυτο για να λυσεις το προβλημα..

Αληθεια ποιο ειναι το προβλημα ...μηπως λυνεται χωρις reset????

Γειά σου κολοσσέ, η ερώτηση μου ήταν καθαρά ενημερωτική για να γνωρίζω, σε ευχαριστώ.

Έχω ακόμα μια απορία που δεν μου έχει απαντηθεί μέσω του xda που ρώτησα, τα αρχεία τα οποία κατεβάζουμε είτε μέσω IE, πχ κάποια zip ή τα attachments από τα email τα οποία (χωρίς explorer) δεν μπορείς να βρεις, διαγράφονται καποτε από τη μνήμη;

Γειά σου κολοσσέ, η ερώτηση μου ήταν καθαρά ενημερωτική για να γνωρίζω, σε ευχαριστώ.

Έχω ακόμα μια απορία που δεν μου έχει απαντηθεί μέσω του xda που ρώτησα, τα αρχεία τα οποία κατεβάζουμε είτε μέσω IE, πχ κάποια zip ή τα attachments από τα email τα οποία (χωρίς explorer) δεν μπορείς να βρεις, διαγράφονται καποτε από τη μνήμη;

Δεν το εχω σκεφτει καθόλου...θα το κοιταξω και θα σου απαντησω

παιδια εκανα ενα back up το κινητό μου και δεν το βρισκω στην διαδρομη που λετε, για την ακριβεια ουτε την διαδρομη δεν βρισκω...

βοηθήστε παρακαλώ:cry::cry:......

Αν και στο zune το δειχνει το backup δεν το κανει...

Μηπωσ επειδη περασα την αρχικη rom pre nodo...

πειτε μου τι μπορω να κανω?????

Edited by spyros96

παιδια εκανα ενα back up το κινητό μου και δεν το βρισκω στην διαδρομη που λετε, για την ακριβεια ουτε την διαδρομη δεν βρισκω...

βοηθήστε παρακαλώ:cry::cry:......

Αν και στο zune το δειχνει το backup δεν το κανει...

Μηπωσ επειδη περασα την αρχικη rom pre nodo...

πειτε μου τι μπορω να κανω?????

Aν δεν βρίσκεις τη διαδρομη πρεπει απο τον Explorer να πας μενου/tools/folder option/view show hidden files folders για να σου δειξει και αυτους τους φακελους

Aν δεν βρίσκεις τη διαδρομη πρεπει απο τον Explorer να πας μενου/tools/folder option/view show hidden files folders για να σου δειξει και αυτους τους φακελους

Ευχαριστω πολυ αλλα εκανα το λαθος να βαλω το update και εχασα το back up ... Αλλα τι να κανουμε αυτα εχει ο πειραματισμός ειμαι πολυ ευχαριστημενος που εφτασα ως εδω μιας και ειμαι καινουργιος στην παρεα...

παρεπιπτοντος δεν καταλαβαινω τι μου λες...

τουλαχιστον αφου απετυχα εξειγησε το μου.....

Edited by spyros96