georgegr3 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Απο οτι γνωριζω μονο η νοκια εχει βγαλει για τα δικα της κινητα.. Αν το εχεις σπασμενο ομως μπορεις να το περασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Καλησπερα!! Γνωριζετε αν υπαρχει καποια free εφαρμογη που να μπορω να βλεπω ποσα Mb εχω καταναλωσει ωστε να μπορω να το ελεγχω και να μην ξεφυγω απο αυτα που εχω στο προγραμμα?? Εχω το HTC Trophy και ανηκω στη wind, δυστυχως για windows Phones δε μπορεσα να βρω καποια αντιστοιχη εφαρμογη... Το τηλεφωνο ειναι με custom rom η με την επισημη ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! Δεν εχω πειραξει κατι στο κινητο...ειναι οπως το πηρα(εκτος βεβαια απτο update σε 7.5)... Οποτε δυστυχως να φανταστω πως απλα πρεπει να μαντευω περιπου ποσα mb θα καταναλωνω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 δωστε link για τουτο το .xap :clap: ναι αμα υπάρχει και εγω το θέλω... wind η μόνη εταιρια που δεν ξέρεις τα mb.. 3 φόρες με έχουν χρέωσει κόντα στα 20-30 ευρω!!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 δωστε link για τουτο το .xap :clap: ναι αμα υπάρχει και εγω το θέλω... wind η μόνη εταιρια που δεν ξέρεις τα mb.. 3 φόρες με έχουν χρέωσει κόντα στα 20-30 ευρω!!! Στα γνωστα μαγαζακια ψαξτε !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 παρότι έχω την τελευταία του Ansar μου λέει οτι το κινητό μου θελει Update για να δουλέψουν οι μετρητές :( αρα περιμένω κάτι επίσημο απο την Htc ... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 παρότι έχω την τελευταία του Ansar μου λέει οτι το κινητό μου θελει Update για να δουλέψουν οι μετρητές :( αρα περιμένω κάτι επίσημο απο την Htc ... To ονομα του κινητου ειναι ΝΟΚΙΑ 900 ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 LoL δεν το λέει πουθενα στις οδηγίες που κατέβασα !!! Ετσι πρέπει να ειναι ? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 LoL δεν το λέει πουθενα στις οδηγίες που κατέβασα !!! Ετσι πρέπει να ειναι ? To ειχα ξαναγραψει αυτο ...δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4307471#post4307471 Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) To ειχα ξαναγραψει αυτο ...δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4307471#post4307471 αυτη τη στιγμη το τηλ μου λεει : Name : HTC 7 Trophy Model : Nokia Lumia 900 αλλα ακομα δεν παίζει το application :( Edit δεν χρειαζόταν αλλαγη το ονομα , δεν είχα τρέξει σωστα το HTC-ProvXml-Deploy (στο xda εχουν φτίαξει xap για το συγκεκριμενο xml) τώρα ειμαι Ok.. Thanks :) Edited October 16, 2012 by lepes Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Edit δεν χρειαζόταν αλλαγη το ονομα , δεν είχα τρέξει σωστα το HTC-ProvXml-Deploy (στο xda εχουν φτίαξει xap για το συγκεκριμενο xml) τώρα ειμαι Ok.. Thanks :) Τι ROM έχεις βάλεις και χρειάστικε να τρέξεις HTC-ProvXml-Deploy ? έχεις παλιά ROM με unlock ? γιαυτό δουλεύεις με provxml ? Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 αυτη τη στιγμη το τηλ μου λεει : Name : HTC 7 Trophy Model : Nokia Lumia 900 αλλα ακομα δεν παίζει το application :( Edit δεν χρειαζόταν αλλαγη το ονομα , δεν είχα τρέξει σωστα το HTC-ProvXml-Deploy (στο xda εχουν φτίαξει xap για το συγκεκριμενο xml) τώρα ειμαι Ok.. Thanks :) Νομιζω οτι ειναι το ιδιο πραγμα ..αλλα γιατι prov xml ?? Kαι τωρα τι ονομα λεει το τηλ ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 το ονομα δεν το ξαναπήραξα το έχω αφησει nokia. οι οδηγίες για εγκατασταση στο htc που κατέβασα ήταν οι παρακάτω. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29752101&postcount=39 Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 το ονομα δεν το ξαναπήραξα το έχω αφησει nokia. οι οδηγίες για εγκατασταση στο htc που κατέβασα ήταν οι παρακάτω. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29752101&postcount=39 Ρωτησα γιατι πιο πανω γραφεις " Name : HTC 7 Trophy" ...τι λεει τωρα στο Νame ?? Εν πασει περιπτωσει αφου δουλευει εισαι οκ !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 το name έχει μείνει htc :) εαν βγάλουν και vpn client το trophy μου θα είναι το καλύτερο κινητο !!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 το name έχει μείνει htc :) εαν βγάλουν και vpn client το trophy μου θα είναι το καλύτερο κινητο !!! Noμιζω οτι πολυ συντομα θα εχουμε εναν ...!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλές οι απορίες, αλλά νομίζω πως τα τελευταία 10 περίπου μηνύματα είναι off-topic... αποσυντονίζονται όσοι παρακολουθούν το συγκεκριμένο θέμα για να μάθουν για δωρέαν εφαρμογές - τα ξεκλειδώματα κλπ θα έπρεπε να είναι σε άλλο θέμα... :confused: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Very Very Good News !!!! --sorry για τα off topic-- Μια εφαρμογη που βρηκα καταπληκτική ειναι η παρακάτω Outdoor Navigation γιατι ακομα και η try version σε αφηνει να κατεβάσεις για offline χρήση χαρτες απο google maps !!! http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/outdoor-navigation/83f78cdd-fb29-e011-854c-00237de2db9e Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλές οι απορίες, αλλά νομίζω πως τα τελευταία 10 περίπου μηνύματα είναι off-topic... αποσυντονίζονται όσοι παρακολουθούν το συγκεκριμένο θέμα για να μάθουν για δωρέαν εφαρμογές - τα ξεκλειδώματα κλπ θα έπρεπε να είναι σε άλλο θέμα... :confused: :clap: Σωστός................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 :offtopic: [on] Δεν ειναι καί τοσο off οι συμβουλές και απορίες για ενα free application αντι για παλαμάκια καλυτερα θα ήταν ενα συμβολο Like :ninja: :offtopic: [off] @gesamfunai : το application -Outdoor Navigation- έσκασε οταν το έβαλα να κάνει cash ενα άρχειο κόντα στα 500Μb !! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 :offtopic: [on] Δεν ειναι καί τοσο off οι συμβουλές και απορίες για ενα free application αντι για παλαμάκια καλυτερα θα ήταν ενα συμβολο Like :ninja: :offtopic: [off] Αν ήταν free application δεν θα χρειαζόταν να κάνεις unlock το κινητό σου... ματσακονιές χρειάζονται και έλεγα ότι δεν είναι το σωστό θέμα για να τις συζητήσουμε. Δεν απαντάω παραπάνω, το κάναμε λάστιχο το θέμα. :X Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 WP8 Description Application simulates Windows Phone 8 functionality in very realistic manner. Supported features: 1. Pin/unpin tiles 2. Drag&drop tiles 3. Different tile size support (from 1x1 to 4x2), resizing tiles 4. Different tile type support (about 8 different tile types) 5. Sending email 6. Making phone calls 7. Sending SMS 8. Browsing web 9. Battery charger 10. Stop music 11. Twitter access 12. Facebook access 13. Picture gallery 14. Weather 15. Calendar 16. WiFi On/Off 17. Bluetooth On/Off 18. Cellular network On/Off 19. Airplane mode 20. Music store 21. Application marketplace 22. Adding new contact 23. Adding new email address 24. Adding new phone number 25. Camera 26. Share status Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Παιδια υπαρχει εφαρμoγη windows phone για παμε στοιχημα οπαπ με το κουπονι και τα παιχνιδια ενημερωμενα οπως στα android??? Αν υπαρχει πειτε μου που θα την βρω γιατι εχω φαει τον κοσμο.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Ολες οι εφαρμογες της Liquid Daffodil ... glƏƏk! ** Outsider Outsider Extras Calendar Search Add to Contacts ΔΩΡΕΑΝ ..... επ ευκαιρια της κυκλοφοριας των Surface Win8 WindowsPhone 8 ... Οσοι δεν τις εχετε και τις θελετε κατεβαστε τις τωρααααα !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Ολες οι εφαρμογες της Liquid Daffodil ... glƏƏk! ** Outsider Outsider Extras Calendar Search Add to Contacts ΔΩΡΕΑΝ ..... επ ευκαιρια της κυκλοφοριας των Surface Win8 WindowsPhone 8 ... Οσοι δεν τις εχετε και τις θελετε κατεβαστε τις τωρααααα !!!! Καλές εφαρμογές.....τις έχω από προηγούμενη προσφορά,αξίζουν...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts