Operater Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) ναι οκ το ξερω αυτο... δλδ εχεις την 3.8.7 κ αναβει....? απλα ελεγα αν εχεις την παλια να μου εστελνες το apk για να εβλεπα αν δουλευει σε μενα.... ;) δεν την εχω γιατι δεν ψαχνεις στο filestube Σακη εχεις ΠΜ Εdit:Τωρα θελω μια χαρη σε οσους περασαν την v22 να μου πειτε ποσο σας κραταει η μπαταρια ποσες ωρες και με τι χρηση γιατι εγω γενικα με τις ginger roms δεν εχω καλη αποδοση , το πολυ 7-8 ωρες :cry: Edited May 14, 2011 by Villis Συνεχόμενα μηνύματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoazas Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) Γεια σε ολους, εχω κανει s-off στο κινητο μου και εχω περασμενη την InsertCoin CM7 v20. Ολα δουλευουν μια χαρα αλλα αυτη η rom ερχεται με πολλες αχρηστες για μενα εφαρμογες (peep, polaris office κτλ). Αυτα τα προγραμματα πως γινεται να τα απεγκαταστησουμε ? Θα κατεβασεις απο το market uninstaller for root ειναι free Edited May 13, 2011 by Villis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Τωρα θελω μια χαρη σε οσους περασαν την v22 να μου πειτε ποσο σας κραταει η μπαταρια ποσες ωρες και με τι χρηση γιατι εγω γενικα με τις ginger roms δεν εχω καλη αποδοση , το πολυ 7-8 ωρες :cry: αυριο θα μπορω να σου πω... εγω γενικα με την insertcoin ειχα προβλημα... δεν κρατουσε κ πολυ... ποιο πολυ εμεινα ευχαριστημενος με την rcmix s... με την rcmixhd το φορτιζα σιγουρα δυο φορες την μερα...! οσο για το handcent ουτε αυτο δουλεψε.... τι να πω.... μονο σε μενα γινεται... μονο...! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 αυριο θα μπορω να σου πω... εγω γενικα με την insertcoin ειχα προβλημα... δεν κρατουσε κ πολυ... ποιο πολυ εμεινα ευχαριστημενος με την rcmix s... με την rcmixhd το φορτιζα σιγουρα δυο φορες την μερα...! οσο για το handcent ουτε αυτο δουλεψε.... τι να πω.... μονο σε μενα γινεται... μονο...! αμεσα εξομοληγηση και ευχέλαιο :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 αμεσα εξομοληγηση και ευχέλαιο :cry: αααααα...! δεν σου ειπα... κ το θεμα ν8 ουτε αυτο δουλεψε.... κολλησε κ δεν ανοιξε ποτε το κινητο....! ευτυχως ειχα κανει nandback up..... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 αυριο θα μπορω να σου πω... εγω γενικα με την insertcoin ειχα προβλημα... δεν κρατουσε κ πολυ... ποιο πολυ εμεινα ευχαριστημενος με την rcmix s... με την rcmixhd το φορτιζα σιγουρα δυο φορες την μερα...! οσο για το handcent ουτε αυτο δουλεψε.... τι να πω.... μονο σε μενα γινεται... μονο...! Πραγματικά περίεργο.Σε εμένα δουλεύει μια χαρά το led. Και η μπαταρία μια χαρά είναι.Στα συνήθη επίπεδα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Κοίταξα λίγο στο XDA σήμερα και είδα ότι για την RCMix S έχει βγει και η έκδοση 1.4... Τώρα είμαι με RCMix S v1.2 A2SD και Bravo (stock ουσιαστικά) HBoot. Μπορώ να περάσω από πάνω την v1.4 (στην οποία αναφέρει X-A2SD) ή θα έχω κάποιο θέμα; Cuore_Sportivo ευχαριστώ και πάλι για το link του radio. Το πέρασα και δείχνει να έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το bluetooth.. Να'σαι καλά tsiftsism! Χαίρομαι που βοήθησα! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) Γεια σε ολους, εχω κανει s-off στο κινητο μου και εχω περασμενη την InsertCoin CM7 v20. Ολα δουλευουν μια χαρα αλλα αυτη η rom ερχεται με πολλες αχρηστες για μενα εφαρμογες (peep, polaris office κτλ). Αυτα τα προγραμματα πως γινεται να τα απεγκαταστησουμε ? Και το titanium backup pro κανει και αυτη τη δουλεια, μεταξυ αλλων. Edited May 13, 2011 by Villis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 εβαλα κ το πιο νεο radio που υπαρχει κ αυτο το led αρνηται πεισματικα να αναψει..... με την stock εφαρμογη δουλευει μια χαρα.... καμια αλλη ιδεα ρε παιδια....???? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Κοίταξα λίγο στο XDA σήμερα και είδα ότι για την RCMix S έχει βγει και η έκδοση 1.4... Τώρα είμαι με RCMix S v1.2 A2SD και Bravo (stock ουσιαστικά) HBoot. Μπορώ να περάσω από πάνω την v1.4 (στην οποία αναφέρει X-A2SD) ή θα έχω κάποιο θέμα; Η έκδοση X-A2SD είναι η special, με internal memory 230Mb. ;) Υπάρχει περίπτωση η rom να μην μπορεί να 'περάσει' στο κινητό σου και να χρειάζεται να δώσεις κάποια commands για να επιτραπεί το flashάρισμα της rom (δυστυχώς γράφω από το κινητό και δεν τις έχω πρόχειρες, αν και για να πω την αλήθεια δεν πολυκατάλαβα που τις βάζεις). Οπότε δεν μπορείς να την περάσεις χωρίς να κάνεις full wipe. ;) εβαλα κ το πιο νεο radio που υπαρχει κ αυτο το led αρνηται πεισματικα να αναψει..... με την stock εφαρμογη δουλευει μια χαρα.... καμια αλλη ιδεα ρε παιδια....???? Γιατί δεν περνάς από το Market το Blink, μήπως ακόμη και με αυτόν τον τρόπο σού δουλέψει; Sent from my GingerSensed HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Υπάρχει περίπτωση η rom να μην μπορεί να 'περάσει' στο κινητό σου και να χρειάζεται να δώσεις κάποια commands για να επιτραπεί το flashάρισμα της rom (δυστυχώς γράφω από το κινητό και δεν τις έχω πρόχειρες, αν και για να πω την αλήθεια δεν πολυκατάλαβα που τις βάζεις). Οπότε δεν μπορείς να την περάσεις χωρίς να κάνεις full wipe. Ευχαριστώ για την απάντηση! Μιας και δεν έχω ούτε όρεξη ούτε χρόνο να μπλέκω θα μείνω όπως είμαι (με την v1.2) προς το παρόν τουλαχίστον...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Γιατί δεν περνάς από το Market το Blink, μήπως ακόμη και με αυτόν τον τρόπο σού δουλέψει; Sent from my GingerSensed HTC Desire using Tapatalk το εκανα.. αναβει μονο για δυο λεπτα, αναβοσβηνει βασικα, κ μετα σβηνει... κ μονο πρασινο.. δεν δεχετε αλλο χρωμα...! :mad: Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 (edited) Πραγματικά περίεργο.Σε εμένα δουλεύει μια χαρά το led. Και η μπαταρία μια χαρά είναι.Στα συνήθη επίπεδα. Τι εννοεις οτι η μπαταρια σου ειναι μια χαρα ? Δλδ για ποσες ωρες μιλαμε απο φορτιση σε φορτιση ? το εκανα.. αναβει μονο για δυο λεπτα, αναβοσβηνει βασικα, κ μετα σβηνει... κ μονο πρασινο.. δεν δεχετε αλλο χρωμα...! :mad: Σακη για τσκεαρε στο 2ο ποστ της insertcoin εχει ενα patch "Return to stock Sense 2.1 SMS App " για κοιτα μηπως ειναι αυτη η λυση :) Edited May 11, 2011 by Villis Συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται! Χρησιμοποιήστε το κουμπί "τροποποίηση" εναλλακτικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Σακη για τσκεαρε στο 2ο ποστ της insertcoin εχει ενα patch "Return to stock Sense 2.1 SMS App " για κοιτα μηπως ειναι αυτη η λυση :) για χτυπα ενα λινκ γτ στο δευτερο ποστ μονο για τα bluetooth βλεπω να λενε... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 για χτυπα ενα λινκ γτ στο δευτερο ποστ μονο για τα bluetooth βλεπω να λενε... εγω Bluetooth patch δεν ειδα ρε μαν :wacko: http://insertcoin.dataninja.net/Addons/Return_to_stock_sms_app/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 εγω Bluetooth patch δεν ειδα ρε μαν :wacko: http://insertcoin.dataninja.net/Addons/Return_to_stock_sms_app/ φυσικα, αφου εγω εψαχνα αλλου....! :wacko: Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Παιδιά μια εύκολη ερώτηση, επειδή δεν το βρήκα στο κύριο θέμα: Έχει βγει επίσημη gingerbread sense rom για το desire από την HTC, μέσω OTA? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Παιδιά μια εύκολη ερώτηση, επειδή δεν το βρήκα στο κύριο θέμα: Έχει βγει επίσημη gingerbread sense rom για το desire από την HTC, μέσω OTA? Οχι.Μόνο ανεπίσημη από XDA. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Η v.25 Insertcoin is up , μεχρι τωρα ολα καλα , ταχυτερη απο τις προηγουμενες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Η v.25 Insertcoin is up , μεχρι τωρα ολα καλα , ταχυτερη απο τις προηγουμενες :D πηγε στην 25...??? καλα μας δουλευει....???? μεσω OTA την εκανες...??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 (edited) Ενημερωνω αν θελει καποιος να αλλαξει fonts στην InsertCoin GB απο το UOT KItchen , το μονο που φαινονται να δουλευουν σωστα ειναι τα Ubuntu , αρκετα που δοκιμασα εχουν προβλημα με το framework !:) Οχι μαν μην την κανεις OTA γιατι ο Rom manager χρησιμοποιεί την ClockworkMod την 2.5.0.7 σε αυτους που ειναι s-ΟΝ και σε αυτους που ειναι off και δεν την εχουν αλλαξει και οι εκδοσεις τις InsertCoin θελουν 3+ clockworkmod για να εγκατασταθουν σωστα. Edited May 12, 2011 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 μια ερωτηση μονο για οσους εχουν rcmix s.....αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13514155&postcount=5071 ποτε το φλασαρουμε....? κ εχει δουλεψει σε κανεναν τελικα.........???? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 μια ερωτηση μονο για οσους εχουν rcmix s.....αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13514155&postcount=5071 ποτε το φλασαρουμε....? κ εχει δουλεψει σε κανεναν τελικα.........???? Σακη το δοκιμασες ? Μηπως να το δοκιμασω και στην Insertcoin ? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Σακη το δοκιμασες ? Μηπως να το δοκιμασω και στην Insertcoin ? :ninja: σε 10 λεπτα θα ξερουμε...! ;) Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Σε INsertCoin to script δεν δουλευει !!! κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts