jgk31 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 [ROM][10/05][sense2.1+Sense3.0 GB]InsertCoin CM7/STOCK v22 v22 - fixed icons in quick settings - thanks snq- - trackpad to unlock - thanks snq- - fixed Streak Live Wallpaper - optimized framework - less space more speed Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Σακη βγηκε η v.22 μηπως να δοκιμαζες αυτη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Σακη βγηκε η v.22 μηπως να δοκιμαζες αυτη ? βαζω κατευθειαν αυτη...? χωρις να βαλω καποια αλλη πρωτα εε...??? ρε τι μπορει να κανω λαθος...??? να πεταξω κανα script για 1gb μνημη η χλωμο να δουλεψει....? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Σακη βγηκε η v.22 μηπως να δοκιμαζες αυτη ? Ρε μας κοροιδεύουνε .Τώρα κατέβασα την 21:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 χαχαχα ο μαν που φτιαχνει την Insertcoin εχει γεννεθλια και εχει κεφια , !!!!! Σακη μην βαλεις script , δεν θα δουλεψει στην A2SD , βεβαια απο οτι εχω διαβασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 χαχαχα ο μαν που φτιαχνει την Insertcoin εχει γεννεθλια και εχει κεφια , !!!!! Σακη μην βαλεις script , δεν θα δουλεψει στην A2SD , βεβαια απο οτι εχω διαβασει δοκιμαζω τωρα το κολπακι που ειπε ο tsiftis στην σελιδα 3 με τα su a2sd datasd κ ετσι στην rcmix να δω αν θα δουλεψει... αλλιως βαζω την v22... εσενα σου δουλευει το led στο handcent sms...? k αν ναι ποια εκδοσι του εχεις? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 δοκιμαζω τωρα το κολπακι που ειπε ο tsiftis στην σελιδα 3 με τα su a2sd datasd κ ετσι στην rcmix να δω αν θα δουλεψει... αλλιως βαζω την v22... εσενα σου δουλευει το led στο handcent sms...? k αν ναι ποια εκδοσι του εχεις? ναι δουλευει , δεν θυμαμαι την τελευταια απο το μαρκετ , σορυ δεν μπορω να δω γιατι περναω την 22:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 ναι δουλευει , δεν θυμαμαι την τελευταια απο το μαρκετ , σορυ δεν μπορω να δω γιατι περναω την 22:O χθες το εκανα ενημερωση αλλα παλι δεν δουλευε το led.... εγω περιμενω να κανει reboot απο τις εντολες που του εδωσα για να δω τι θα γινει κ μετα να ειναι την περναω... αυτο που λεει ισχυει...? RomManager OTA update is available for this rom ετσι το κανεις...? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 χθες βραδυ ετσι εκανα την 21 σημερα απλα την κατεβασα την 22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 χθες βραδυ ετσι εκανα την 21 σημερα απλα την κατεβασα την 22 αντε πες εντυπωσεις... κ αν δουλευει κ το θεμα που εχεις στη υπογραφη.... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 αντε πες εντυπωσεις... κ αν δουλευει κ το θεμα που εχεις στη υπογραφη.... Μπορω να μιλησω για την A2SD μονο γιατι λενε οτι η CM7 πεταει ! Η Rom ειναι ταχυτατη δεν εχω κανενα προβλημα (εκτος απο τα γνωστα την πυξιδα ) ειμαι υπερ ευχαριστημενος. Αυτη η version που εχω στην υπογραφη μου δουλευει μια χαρα , οι επομενες κανουν bootloop :( Αυτα :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Μπορω να μιλησω για την A2SD μονο γιατι λενε οτι η CM7 πεταει ! Η Rom ειναι ταχυτατη δεν εχω κανενα προβλημα (εκτος απο τα γνωστα την πυξιδα ) ειμαι υπερ ευχαριστημενος. Αυτη η version που εχω στην υπογραφη μου δουλευει μια χαρα , οι επομενες κανουν bootloop :( Αυτα :shifty: Μπορείς να δώσεις ένα sreenshot aπό το theme αυτό και να δωσεις και ένα λινκ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Μπορείς να δώσεις ένα sreenshot aπό το theme αυτό και να δωσεις και ένα λινκ; Το theme απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1003975 απλα σας συμβουλευω :worry: να περασετε την v.08 οι νεωτερες κανουν bootloopt στην εκδοση για A2SD+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Το theme απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1003975 απλα σας συμβουλευω :worry: να περασετε την v.08 οι νεωτερες κανουν bootloopt στην εκδοση για A2SD+ οκ ολα μια χαρα... εχω κανονικη μνημη οσο κ αν με νευριαζει αυτο.... παντως το θεμα αν το βαλουμε υπαρχει τροπος να βγει μετα.....???? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Με CM7 hboot δεν μπορούμε να φλασάρουμε radio από recovery, έτσι; Πώς το κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Καλησπερα και απο εμενα παιδα.Στο post της insertcoin εχει και κατηγορια sense 3.0 alpha (εδω δηλαδη http://insertcoin.dataninja.net/Archive/),αυτο τι ακριβως ειναι?πρεπει να περασω καποιο απο αυτα πρωτα για να βαλω την rom η απλα ειναι μια beta εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Καλησπερα και απο εμενα παιδα.Στο post της insertcoin εχει και κατηγορια sense 3.0 alpha (εδω δηλαδη http://insertcoin.dataninja.net/Archive/),αυτο τι ακριβως ειναι?πρεπει να περασω καποιο απο αυτα πρωτα για να βαλω την rom η απλα ειναι μια beta εκδοση? εγω τωρα που το ειπες το προσεξα.... παντως δεν νομιζω να εβαλε κανεις αυτο... ολοι βαλαμε την insertcoin v.22 a2sd που λεει πιο κατω... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Να σου πω την αληθεια και γω κατεβασα την sense 3 αλλα δεν νομιζω να την βαλω...παμε για v22. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Με CM7 hboot δεν μπορούμε να φλασάρουμε radio από recovery, έτσι; Πώς το κάνουμε; Kαι απαντάω στον εαυτό μου, γίνεται με το android flasher και το κινητό σε fastboot mode. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Kαι απαντάω στον εαυτό μου, γίνεται με το android flasher και το κινητό σε fastboot mode. :) δεν πρεπει να εισαι s-off για να το κανεις ετσι....? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 εγω τωρα που το ειπες το προσεξα.... παντως δεν νομιζω να εβαλε κανεις αυτο... ολοι βαλαμε την insertcoin v.22 a2sd που λεει πιο κατω... Είναι μια δοκιμαστική έκδοση με το sense 3.0.Έχει θέματα όμως. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Καλησπερα και απο εμενα παιδα.Στο post της insertcoin εχει και κατηγορια sense 3.0 alpha (εδω δηλαδη http://insertcoin.dataninja.net/Archive/),αυτο τι ακριβως ειναι?πρεπει να περασω καποιο απο αυτα πρωτα για να βαλω την rom η απλα ειναι μια beta εκδοση? Ρε σεις αδερφια αφου ψαχνετε που ψαχνεστε γιατι δεν διαβαζετε ολοκληρα τα ποστ ? :X Αφου λεει οτι ειναι beta και experimental και ειναι μονο για devs τι θελετε κ μπλεκεστε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ρε σεις αδερφια αφου ψαχνετε που ψαχνεστε γιατι δεν διαβαζετε ολοκληρα τα ποστ ? :X Αφου λεει οτι ειναι beta και experimental και ειναι μονο για devs τι θελετε κ μπλεκεστε :D εμενα παλι δεν αναβει το led στην insertcoin.... μηπως μπορεις να μου δωσεις το .apk...? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 ρε σακη πιο να σου δωσω απο το Market το εχω κατεβασει αυτην την εκδοση εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 ρε σακη πιο να σου δωσω απο το Market το εχω κατεβασει αυτην την εκδοση εχω ναι οκ το ξερω αυτο... δλδ εχεις την 3.8.7 κ αναβει....? απλα ελεγα αν εχεις την παλια να μου εστελνες το apk για να εβλεπα αν δουλευει σε μενα.... ;) Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts