ibanezman192 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Υπάρχει κάποια έκδοση που να έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών? Σε μενού κτλ? Όλες οι ROM από όσο ξέρω έχουν πλήρη υποστήριξη ελληνικών! Αν περάσω cyanogedmod θα χρειαστεί wipe για να περάσω σε 2.3? Ναι θα χρειαστει.Και γενικά όταν αλλάζεις ROM πρέπει να κάνεις! Όσον αφορά ραδιόφωνο φωτογραφική Bluetooth wi-fi κτλ bugs που υπήρχαν υπάρχει κάποια βελτίωση? Γενικά έχουν διορθωθεί αρκετά bugs αλλά έχουν κάνει και την εμφάνιση τους καινούργια! Η μνήμη θα κλειδώσει πάλι σε 256? Εάν βάλεις custom,θα διατηρηθούν τα 512mb,ενώ εάν βάλεις πάλλι επίσημη της Wind θα χαθούν.Βέβαια υπάρχει τρόπος να διατηρηθούν και με την επίσημη,αλλά δεν υπάρχει λόγο να πας σε Official! Υπάρχει κανένας οδηγός στο φόρουμ για εγκατάσταση της 2.3 σε blade gen2? Μπορείς να ακολουθήσεις αυτόν εδώ! ---------------------------------Off Topic-------------------------------------------------------------- Πωλούνται ZTE BLADE! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329734 Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ildrosos Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Σ'ευχαριστώ πάρα πολυ φίλε μου είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα απαντήσει κανείς!Βέβαια πέρασα την Rom πριν περιμένω απάντηση γιατί ανυπομονούσα.Όλα καλά αν και δεν έχω ποτέ 3G στη σύνδεση μου και δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί .Μου δείχνει μονίμως το σύμβολο 'H'.Ενώ παλιά είχα 3G είμαι με cosmote αν αυτό βοηθάει..Είναι κάποιο common bug να χαθεί το 3G?Α και κάτι άλλο.Χθες φόρτισα το κινητό απο το Pc Μέσψ Usb πριν 9 ώρες ακριβώς η μπαταρία ήταν στο 100% κοιμήθηκα και μετά από 9 ώρες που κατάφερα να σηκωθώ είναι στο 13% και μου ζητάει φόρτιση...Πρέπεί να κάνω αυτά τα περίεργα battery stats wipe?Η κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Σ'ευχαριστώ πάρα πολυ φίλε μου είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα απαντήσει κανείς!Βέβαια πέρασα την Rom πριν περιμένω απάντηση γιατί ανυπομονούσα.Όλα καλά αν και δεν έχω ποτέ 3G στη σύνδεση μου και δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί .Μου δείχνει μονίμως το σύμβολο 'H'.Ενώ παλιά είχα 3G είμαι με cosmote αν αυτό βοηθάει..Είναι κάποιο common bug να χαθεί το 3G?Α και κάτι άλλο.Χθες φόρτισα το κινητό απο το Pc Μέσψ Usb πριν 9 ώρες ακριβώς η μπαταρία ήταν στο 100% κοιμήθηκα και μετά από 9 ώρες που κατάφερα να σηκωθώ είναι στο 13% και μου ζητάει φόρτιση...Πρέπεί να κάνω αυτά τα περίεργα battery stats wipe?Η κάτι τέτοιο? Ισως ειναι bug της ρομ!Δοκιμασε να παιξεις με τις ρυθμισεις στα Δικτυα κινητης τηλεφωνιας.Προσεχε μην επιλεξεις Ενεργοποιηση Δεδομενων γιατι θα χρεωθεις 1ευρω για ιντερνετ!Προσωπικα δεν χρησιμοποιω 3G και εχω επιλεξει να ειναι παντα σε GSM. Πρεπει να κανεις ενα Wipe τα Battery Stats.Ομως να πεσει σε 9 ωρες η μπαταρια κατα 87% ειναι κακο!Καποια εφαρμογη δεν αφηνει το τηλεφωνο να πεσει τα Deep Sleep!Πηγαινε στη Χρηση Μπαταριας και δες εαν το Λειτουργικο Android ειναι κατω απο την Προβολη.Πρεπει η προβολη να ειναι στη θεση 1 ή αντε και στην 2...αλλιως καποια εφαρμογη μας κανει τη ζημια! Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OPEL_ASTRAkias Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Καλησπέρα κι απο μενα.Εχω το blade στο οποιο περασα την 2.2 που ειχε βγαλει η wind και εδω και λιγες ωρες παιδευωμαι για να περασω την CM 7.1.0 stable.Εχω κανει Clockwork στο 5.0.2.0 αφου πρωτα το εκανα root με το z4root.Kατεβαζω μεσα απο την εφαρμογη rom manager το Cm 7.1.0 stable και οταν τελειωσει η ληψη μου δινει 3 επιλογες στο rom pre-installation, backup ex. rom , wipe data cache και wipe dalvik cache. Επελεξε τη πρωτη φορα τα 2 wipe γιατι ειχα την 2.2 της wind εκανε reboot το κινητο αλλα δε συνεχιζει και κολαει στο ανθρωπακι του android.Οταν βγαλω τη μπαταρια γιατι αλλιως δε κλεινει ξεκινα κανονικα αλλα εχει περασμενη την 2.2.Oσο και να προσπαθησα να μπω σε recovery mode δεν με εβαλε. Aν μπορει καποιος να με βοηθησει. Y.γ Προσπάθησα και εβαλα και με το install from sd card αλλα παλι το ιδιο εγινε.Τι προτεινετε να κανω? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Καλησπέρα κι απο μενα.Εχω το blade στο οποιο περασα την 2.2 που ειχε βγαλει η wind και εδω και λιγες ωρες παιδευωμαι για να περασω την CM 7.1.0 stable.Εχω κανει Clockwork στο 5.0.2.0 αφου πρωτα το εκανα root με το z4root.Kατεβαζω μεσα απο την εφαρμογη rom manager το Cm 7.1.0 stable και οταν τελειωσει η ληψη μου δινει 3 επιλογες στο rom pre-installation, backup ex. rom , wipe data cache και wipe dalvik cache. Επελεξε τη πρωτη φορα τα 2 wipe γιατι ειχα την 2.2 της wind εκανε reboot το κινητο αλλα δε συνεχιζει και κολαει στο ανθρωπακι του android.Οταν βγαλω τη μπαταρια γιατι αλλιως δε κλεινει ξεκινα κανονικα αλλα εχει περασμενη την 2.2.Oσο και να προσπαθησα να μπω σε recovery mode δεν με εβαλε. Aν μπορει καποιος να με βοηθησει. Y.γ Προσπάθησα και εβαλα και με το install from sd card αλλα παλι το ιδιο εγινε.Τι προτεινετε να κανω? Ευχαριστω. Wipe data/ factory reset έκανες? Έχε υπόψιν σου ότι το πρώτο boot μετά την εγκατάσταση νέας rom κρατάει από 5 μέχρι 10 λεπτά. Είσαι σίγουρος ότι δεν βιάστηκες να βγάλεις την μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OPEL_ASTRAkias Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Wipe data επελεξα να κανω και dalnin cache wipe αλλα νομιζα οτι θα γινει συντομα.Factory reset προσπαθησα να κανω με τους συνδυασμους πληκτρων + και home αλλα ξεκινουσε κανονικα.Επελεξα να κανω reboot σε Recovery mode μεσα απο το rom manager αλλα παλι το ιδιο κολλημα ετρωγε.Εβλεπα μονο το ανθρωπακι για πολη ωρα και νομισα οτι κολλησε και εβγαλα τη μπαταρια.Μηπως να περνουσα τη τελευταια επισημη της wind 2.2 και μετα να εκανα ξανα τις παραπανω ενεργειες?Αυτη τη στιγμη εκανα root με το z4root και επελεξα permanent room εκανε επανεκκινηση αλλα εχει 35 λεπτα που το χω και δεν συνεχιζει την εγκαταστηση.Μονη λυση το βγαλσιμο της μπαταριας. Τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) καταρχήν σου προτείνω να ξεκλειδώσεις την μνήμη σε 512 γιατί αλλιώς θα έχεις χάλια επιδόσεις με την νέα σου rom... Στη συνέχεια, με το rom manager βάλε πάλι το CWM 5.0.2.0, και μετά ξέχασε το rom manager, γιατί δουλεύοντας μέσα από το android για να βάλεις νέα rom, υπάρχει μεγάλο ποσοστό αποτυχίας. Μπες σε CWM με τον συνδιασμό (volume-)+power και κάνε από εκεί wipe data/factory reset, wipe dalvik, και μετά βάλε την rom που έχεις κατεβάσει από την SD. Edited April 20, 2012 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OPEL_ASTRAkias Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ευχαριστω για την απαντηση.Εχωντας περασμενη την 2.2 θα κανω τις ενεργειες?Υπαρχει θεμα να μπρικαρει?Ξεκινω σε λιγο τη προσπαθεια ,ο θεος βοηθος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 μην ανυσηχείς. και να μπρικάρει εδώ είμαστε... Όσο δεν είναι προβληματικό το hardware, τα πάντα λύνονται μέσα στο forum. Ακόμα και μπρίκια επισκευάζονται χωρίς να χρειαστεί επίσημο service:). Πες μας πως κατέληξε τελικά η προσπάθεια... Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OPEL_ASTRAkias Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Eχω κανει τα βηματα. ειναι οκ τωρα μπορω να περασω το cyanogenmod 7.1 που ειναι stable?kogos θα πρεπει να βαλεις ενα donate paypal,μας εχεις σωσει αδερφε! Edited April 20, 2012 by OPEL_ASTRAkias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ακριβώς. Νορμάλ είναι το νούμερο Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OPEL_ASTRAkias Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Με την εκδοση που εχεις βαλει οπως λες ειμαι root-ed.Ο λογος ομως που μου βγαζει error occured while attempting to run privileged commands ποιος ειναι?Εχω βαλει και το superuser και προσπαθησα να δω αν ειμαι rooted με το universal androot. :wacko: και το αποτελεσμα ηταν failed ,λογικα γιατι ειναι ήδη απο την εκδοση που περαστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 η cm είναι rooted και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα για root. Η έκδοση της wind που έχουμε για το ξεκλείδωμα της ram δεν είναι rooted. Γενικά, το universal androot δεν λειτουργεί σωστά σε blade πλέον. Το z4root modified λειτουργεί σωστά. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OPEL_ASTRAkias Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Ολα πηγαν καλα!Ευχαριστω παρα παρα πολυ kogos.Να ρωτησω και κατι αλλο,στο βημα που εκανα wipe εκανα wipe cache+ wipe dalvin cache. Δεν εκανα backupτη προηγουμενη rom,μηπως εκανα μ$%%&ια?Οταν βγει νεοτερη stable θα μπορω να τη περςσω πανω σε αυτη?Το cwm πρεπει να ειναι φλασαρισμενο τωρα,ή μονο οταν παμε για νεα εγκατασταση rom?Σου γραφω απο το κινητο. Kogos πηρα ενα balde ενος φιλου για να το περασω την ιδια rom αλλα εχει ενα προβλημα.Δεν μπορει να μπει στο android market.Προσπαθησα να μπω με διαφορετικους λογαριασμους αλλα βγαζει οτι δεν μπορει να συνδεθει. Εχει περασμενη τη 2.1 update1. Εψαξα στο ιντερνετ για να το βαλω μεσω usb το google aps αλλα ματαια.Καποια ιδεα? Edited April 28, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Kogos πηρα ενα balde ενος φιλου για να το περασω την ιδια rom αλλα εχει ενα προβλημα.Δεν μπορει να μπει στο android market.Προσπαθησα να μπω με διαφορετικους λογαριασμους αλλα βγαζει οτι δεν μπορει να συνδεθει. Εχει περασμενη τη 2.1 update1. Εψαξα στο ιντερνετ για να το βαλω μεσω usb το google aps αλλα ματαια.Καποια ιδεα?Λογαριασμό Gmail σύνδεσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OPEL_ASTRAkias Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Οχι 1 αλλα 2-3.Τιποτα ομως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spit Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Παιδες ερωτηση, φοραω cm7(2.3.7 NIGHTLY-Blade) και στο rom manager οταν πατησω reboot into recovery απλα δεν με παει ουτε οτιδηποτε αλλο επιλεξω το κανει πχ να παρει backup. Ξερει κανεις γτ, σε αλλη rom θυμαμαι οτι μου εκτελουσε οτι διεργασια και αν επελεγα. some info : rom manager v5.0.0.6 clockworkmod 5.0.2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Επειδή έχω αυτό το πρόβλημα σκέφτομαι να καταφύγω σε cm7 μήπως και λυθεί. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ και δεν έβγαλα άκρη ψάχνοντας, ποια είναι η τελευταία πιο σταθερή έκδοση της cm7 και που θα την βρω? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Το πρόβλημά σου είναι στην SD και όχι στη ρομ. Όλες οι ρομ διαχειρίζονται με τον ίδιο τρόπο τις SD. Ακόμα και την επίσημη να βάλεις, το πρόβλημα θα παραμείνει. Η τελευταία σταθερή είναι η cm7.1 stable, όπως το δηλώνει και το όνομα. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Το πρόβλημά σου είναι στην SD και όχι στη ρομ. Όλες οι ρομ διαχειρίζονται με τον ίδιο τρόπο τις SD. Ακόμα και την επίσημη να βάλεις, το πρόβλημα θα παραμείνει. Η τελευταία σταθερή είναι η cm7.1 stable, όπως το δηλώνει και το όνομα. Δεν πειράζει ας δοκιμάσω και την cm. Κατέβασα από δω την τελευταία. Όμως δεν είχε καθόλου google applicatios, ούτε μπορουσα να συνδεθώ στον λογαριασμό μου και το σημαντικότερο: δεν μπορούσα να μεταφέρω τις app στο ext partition. Ίσως είναι ελλειπής ή πρέπει να φλασάρω κάτι. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ολοκληρωμένη πρόταση cm7 με τα αντίστοιχα αρχεία για download και φλασάρισμα? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StrikeFTW Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Γεια σας, εχω εγκαταστισει την CM 7.1 και εχω ενα προβλημα. Καταρχην δεν υπηρχε η εφαρμογη Play Store και αναγκαστηκα να την βαλω μονος, οταν ομως παω να βαλω λογαριασμο, προσθετω τα απαραιτητα πεδια και στην συνεχεια μου ζηταει ρυθμισεις για τον Incoming Mail Server (λογικα για το gmail). Υπαρχει λυση ή να προσπαθησω να βρω τις ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 τις gapps τις φλασαρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StrikeFTW Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 τις gapps τις φλασαρες? Μπορεις να μου δωσεις link?Και επισης με CWM θα τις φλασαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς να πάει σε Cyan 10.+ ? Έχετε να προτείνετε κάποια δοκιμασμένη rom? Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Στο δικό μου φοράω 10.1 (εδώ το λινκ). Δουλεύουν τα πάντα και θα τη χαρακτήριζα καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts