Jump to content

[ROM] CyanogenMod 7 - Nightlies

jastonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2.3.4

Τώρα που πήρε Galaxy S2... χλωμό το βλέπω.

καλα και με το galaxy το πολυ κανα μηνα να ασχοληθει

μετα εχει sencation

ετσι ειναι ο paul ειναι πολυ καλος στο να rootarei μια συσκευη και να βγαλει 1,2 ρομς ισα να γινει η αρχη :X

• Απαντήσεις 329
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν βρέθηκε αυτός ο τολμηρός ας δοκιμάσει και την ακόμα πιο καινούρια

google maps navigation δέν μπορεσα νά βάλω...:(

Edited by xabos

Γιατί "τολμηρός" ρε παιδιά; Αν κάνεις backup από recovery πιστεύω ότι παίζεις εκ του ασφαλούς.

Κάποτε που είχα Nexus One έβαζα τις Roms τη μια μετά την άλλη. Αν κάτι δεν πήγαινε καλά ή έκανα wipe και φλάσαρα κάποια "καλή" ή έκανα restore.

Από ότι έχω καταλάβει και στο 2χ όπως και στο n1 για να το brickάρεις έπρεπε να προσπαθήσεις πολύ και να είχες πείσμα. :p

• Administrators
Γιατί "τολμηρός" ρε παιδιά; Αν κάνεις backup από recovery πιστεύω ότι παίζεις εκ του ασφαλούς.

Τολμηρός όχι με την έννοια της ζημιάς αλλά με την έννοια να προλαβαίνεις να μαζεύεις bugs.

Νέα έκδοση... http://download.cyanogenmod.com/?device=p990

Edited by athanaso77

Modpic.gif

[ROM] BlazingDragon v1.6 - Fast and Furious Current Version - v1.6 !!!!!!!! makran h kalyterh rom gia to lg mas,ta exw dokimasi olla alla kateliksa edo pros to paron! einai elafria sfaira kai den masaei tipota! Edited by sakiss

[ROM] BlazingDragon v1.6 - Fast and Furious Current Version - v1.6 !!!!!!!! makran h kalyterh rom gia to lg mas,ta exw dokimasi olla alla kateliksa edo pros to paron! einai elafria sfaira kai den masaei tipota!

οχ μην μας κανεις να αλλαζουμε παλι !!!! ΛοΛ

sector:superman: ! Nubia M2 !

δεν μπορω να καταλαβω γιατι εβγαλαν μια τοσο buggαρισμενη ρομ,

δεν την τεσταρανε καθολου? μονο και μονο για να πουν οτι ειναι οι 1οι

που βγαλανε gignerbread based rom?

αυτη εχει περισσοτερα προβληματα και απο ...την ελληνικη οικονομια :(

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

δεν μπορω να καταλαβω γιατι εβγαλαν μια τοσο buggαρισμενη ρομ,

δεν την τεσταρανε καθολου? μονο και μονο για να πουν οτι ειναι οι 1οι

που βγαλανε gignerbread based rom?

αυτη εχει περισσοτερα προβληματα και απο ...την ελληνικη οικονομια :(

Aφενος η πίεση από όλους τους users για release και αφετέρου όσοι περισσότεροι beta testers τόσο πιο καλά για τους developers.

To καλό είναι πως υπάρχουν προοπτικές και πιστεύω πως κάπου καλά θα καταλήξει...

• Administrators
Πρόκειται απλά για public beta testing. Αυτό βέβαια μόνο την ομάδα του cyanogenmod συμφέρει αλλά και όσους θέλουν με κάτι να ασχολούνται λέγοντας ότι έχουν στη συσκευή τους gingerbread rom (παρόλα τα προβλήματα).

Modpic.gif

Ούτε καν beta testing αφού δεν δέχονται bug reports για τις nightlies. :)

Για κάποιους (guilty :p) είναι καλή ευκαιρία να έχουν μια (σχεδόν) working AOSP based ROM... Μισώ το bloatware που βάζουν οι εταιρίες στα κινητά με Android... :/

• Administrators
Αν θέλεις aosp rom φτιάχνεις μία με την κουζίνα στο modaco, δεν βάζεις cm rom να μην προλαβαίνεις να μετράς προβλήματα.

Modpic.gif

παιδια δοκιμασα την εκδοση 13..τρομερη αλλαγη..εχουν φτιαχτει σχεδον ολα!την ετρεχα για κανα 2 ωρο κ δν εχω ουτε ενα προβλημα!

μονο ενα προβλημα αφου κλειδωνεις το τλφν η φωτεινοτητα μειωνεται!αντε εμεινε αυτο κ λιγο το ιντερνετακι αν κ για μενα παει σφαιρα εκτος του οτι καπου καπου σκαλωνει!οπως κ στην στοκ :p

ενα ακομη βημα πιο κοντα στην τελειοτητα φτανει η cyanogen team!μπραβο τα παιδια...

περιμενω για CM RC σε λιγο οπως παει :D:D:D

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Αν θέλεις aosp rom φτιάχνεις μία με την κουζίνα στο modaco, δεν βάζεις cm rom να μην προλαβαίνεις να μετράς προβλήματα.

Δεν είναι το ίδιο, υπάρχει ακόμη bloat μέσα απλά δεν το βλέπεις ;)

Και το ξαναλέω είναι nightly, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα έχει προβλήματα αλλιώς θα ήταν stable :D

Για όσους ενδιαφέρονται τα τελευταία 2 nightlies έχουν θέμα με το incoming ring tone... Σε παίρνουν τηλ. και είναι σα να το έχεις στο αθόρυβο :p Μην τη φλασάρετε! Μείνετε με την 11.

Κάνω sync+compile αυτή τη στιγμή ;)

Θα σας απαντήσω σε 20 λεπτά :D

edit: Ναι το φτιάξανε :)

Edited by L10nH34Rt

Φρεσκα

.17 απο CM

fr16 απο Paul (νομιζω δε το εχει βαλει ακομα στο xda, υπαρχει ομως στο modaco)

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

Ο καινούριος kernel (συμπεριλαμβάνεται στη .17) πιστεύω πως βελτιώνει αισθητά την κατάσταση με το black screen of death σχεδόν κάθε πρωί... ;) Δοκιμάστε τη :)

Δοκίμασα πάλι σήμερα την cm 17 και δεν έχω καθόλου ήχο. :mad:

Παρόλα αυτά θυμήθηκα γιατί είμαι υπέρμαχος της cyanogenmod, είναι άλλο τηλέφωνο, καμία σχέση με τις μαμά ή πειραγμένες-μαμά roms!

Άντε να βγει ή stable!!!!!!!

Δοκίμασα πάλι σήμερα την cm 17 και δεν έχω καθόλου ήχο. :mad:

Παρόλα αυτά θυμήθηκα γιατί είμαι υπέρμαχος της cyanogenmod, είναι άλλο τηλέφωνο, καμία σχέση με τις μαμά ή πειραγμένες-μαμά roms!

Άντε να βγει ή stable!!!!!!!

εγω την χρησιμοποιω χωρις κανενα απολυτως προβλημα εδω και 10 ωρες...δεν εχω προβλημα με ηχο!

εκανες wipe data-wipe factory reset/kai wipe dalvik cache???

φυσικα εγω εκανα και restore τα προγραμματακια μου με titanium backup και ολα δουλευουν αψογα!κ απο μπαταρια??

εχει στρωσει πολυ..καλυτερη κ απο στοκ!!!!

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...