Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υ.Γ ερωτηση OFF topic: αντι για τα 200Ε αυτουνου , αξιζει το HTC trophy 7?

με το LG optimus 7 θες να πεις. ρωτησε στους διαξηφισμους αλλα πρεπει να παιξεις και με τα 2 κινητα απο κοντα. τα wp7 ξεκλειδωνουν πολυ ευκολα και πολλα απο τα θεματα που υπαρχουν μαμισια οπως ελληνικο πληκτρολογιο λυνονται. η κοινοτητα ειναι ενεργη. αρκετα ατομα προτιμησαν το lg. hardware δε το συζητω καλυτερο το LG

Aυτο ακριβως ισχυει. Οταν βαλουμε εξωτερικη καρτα μνημης, τα εσωτερικα 2 GB μπορουν να χρησιμοποιηθουν μονο για αποθηκευση υλικου multimedia και ειναι διαχειρισιμα μονο με το εργοστασιακο προγραμμα "Διαχειριση Αρχειων". Απο κει και περα εχουμε τα 500 ΜΒ ROM για εγκατασταση εφαρμογων και επιπλεον οσες εφαρμογες ειναι μετακινησιμες (με προγραμματα τυπου App2SD) μπορουν να μεταφερθουν στην εξωτερικη καρτα μνημης που καθε "σοβαρος" κατοχος θα τοποθετησει. Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα.

ισως ηταν μπερδεμενο το προηγουμενο post σου γιατι εγω καταλαβα οτι στα 2GB δεν αποθηκευεις τιποτα γιατι απλα δε τα βλεπεις μεσα απο το κινητο. οχι οτι μονο εφαρμογες δεν μπορεις να εγκαταστησεις. εξου και το mega-fail που ειπα. απο την αλλη ομως ειναι λιγο fail ετσι δεν ειναι? μιας που η εσωτερικη μνημη ειναι σαφως πιο γρηγορη για τις εφαρμογες και η εξωτερικη παει για τα data. αντιστοιχως που στα pc βαζεις το λειτουργικο να τρεχει σε SSD και τον σκληρο δισκο για data :)

οχι οτι δεν φτανουν τα 500MB για εφαρμογες αλλα γιατι να το κανει ετσι η εταιρεια και να μη σου δωσει 2.5GB αφου μπορει?

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια ισως ειμαι λιγο Off topic αλλα δεν μπορω αλλο!! Εχω απελπιστει! Εδω και μερες ψαχνω το κινητο και μου λενε οτι θα ειναι στο ταδε καταστημα την ταδε μερα και ποτέ δεν φτανει! Αν γνωριζει καποιος για το αν ειναι σε καποιο καταστημα διαθεσιμο αμεσα με τν 2.2 ας μου στειλει ενα μηνυμα! Θα προτιμούσα περιοχες κοντα στο Νεο Ηρακλειο ή σε οποιαδηποτε αλλη αρκει να ειναι κοντα σε Ηλεκτρικο/Μετρό. Αυταααα Ευχαριστω......

λοιπον εχει παρει κανεις καποιο screen protector να μας πει ή να μας προτεινει?

εγώ δοκίμασα την πολύ φθηνή (6 τεμ):

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160583829204&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Είναι όντως πολύ καθαρή αλλά θέλει πάααρα πολύ προσοχή για να μην γεμίσει η οθόνη σου φουσκαλίτσες. Τη μια την κατέστρεψα έτσι αλλά τελικώς το Χ5 μου φοράει τώρα τη 2η. Έρχεται απο Γερμανία πολύ γρήγορα.

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

μιας που η εσωτερικη μνημη ειναι σαφως πιο γρηγορη για τις εφαρμογες και η εξωτερικη παει για τα data. αντιστοιχως που στα pc βαζεις το λειτουργικο να τρεχει σε SSD και τον σκληρο δισκο για data :)

αυτο ειδα να το γραφεις και αλλη φορα

πως το εχεις συμπερανει?

hd tach

2gb εσωτερική μνήμη

average read: 12.1MB/sec

8gb sd card class 4

average read: 15.6MB/sec

¨

J Disk Benchmark

εσωτερική μνήμη

write: 3.2

read: 5.07

8gb sd card class 4

write: 4.04

read: 5.68

Οποτε να μην ανησυχεις για τη ταχυτητα της καρτας sd. Μια φθηνη sdhc class4 των 8gb υπερκαλυπτει τη ταχυτητα της εσωτερικης μνημης. Δωσε 10 ευρω, βαλε τα 8gb και προχωρα, μη κολας σε ανουσια θεματα

Τελος τα 2gb που ειναι χωριστα σου επιτρεπουν να κανεις φορματ το κινητο χωρις να χασεις τα mp3, φωτο, video σου απο το να ηταν μια μνημη εσωτερικη. Εχει γινει πολυ κακο για το τιποτα. Τα 2gb ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΡΤΑ SD ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ SDHC 8GB ΚΑΡΤΑΣ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

ΤΑ PARTITION ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΦΟΡΜΑΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Edited by akaloith

Παιδια ισως ειμαι λιγο Off topic αλλα δεν μπορω αλλο!! Εχω απελπιστει! Εδω και μερες ψαχνω το κινητο και μου λενε οτι θα ειναι στο ταδε καταστημα την ταδε μερα και ποτέ δεν φτανει! Αν γνωριζει καποιος για το αν ειναι σε καποιο καταστημα διαθεσιμο αμεσα με τν 2.2 ας μου στειλει ενα μηνυμα! Θα προτιμούσα περιοχες κοντα στο Νεο Ηρακλειο ή σε οποιαδηποτε αλλη αρκει να ειναι κοντα σε Ηλεκτρικο/Μετρό. Αυταααα Ευχαριστω......

παρε τηλεφωνο στου μοσχατου

Παιδιά με προλάβατε γιατι κ εγώ θήκη ηθελα να ποσταρω. Έχω δεί αυτην εδω

http://cgi.ebay.com/Huawei-U8800-IDEOS-X5-Cover-Case-Free-Screen-Protector-/130520809908?pt=PDA_Accessories&hash=item1e63a581b4#ht_2941wt_1139

Όταν λεει screen protector είναι κατι σαν ζελατίνα που κολλάει στην οθόνη ή είναι μαζι με την θήκη;

ολα οκ!!!!

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

παντως εμενα 2η φορτιση σημερα.

απο τα ξημερωματα που το εβγαλα.με 5 κλησεις και στην δουλεια (6ωρο) ασχολιομουν με ιντερνετ (οχι wifi) εστελνα σμς συνεχεια και διαβαζα καποια Pdf κ αρκετο browsing , μπαταρια ειναι στο 15% περιπου

γιατι ρε παιδια συνδεεται με 1-2 mbit στο δικτυο του σπιτιου μου

Edited by GoMaR

παντως εμενα 2η φορτιση σημερα.

απο τα ξημερωματα που το εβγαλα.με 5 κλησεις και στην δουλεια (6ωρο) ασχολιομουν με ιντερνετ (οχι wifi) εστελνα σμς συνεχεια και διαβαζα καποια Pdf κ αρκετο browsing , μπαταρια ειναι στο 15% περιπου

γιατι ρε παιδια συνδεεται με 1-2 mbit στο δικτυο του σπιτιου μου

Ασε την μπαταρια να κανει μερικους κυκλους φορτισης να αποδωσει. Αν π.χ. ειχες το optimus 2X μ αυτα που γραφεις δεν θα ειχες φτασει το βραδυ. Η μπαταρια του θεωρω πως ειναι πολυ καλη σε σχεση με αλλες τελευταιες συσκευες..

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Τα 2gb ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΡΤΑ SD ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Μπερδεύτηκα τώρα. Άλλα γράφεις εσύ, άλλα ο haki.

Μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει εξωτερική SD στο κινητό. Έχω εγκαταστήσει τις εφαρμογές (και το NDrive) στο κινητό, δεν κοίταξα μάλιστα ποιες εγκαταστάθηκαν στην "εσωτερική μνήμη" και ποιες στην "εσωτερική SD".

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: όσες εφαρμογές εγκαταστάθηκαν ήδη από μόνες τους στη "εσωτερική SD" θα μπορώ να τις τρέξω αν βάλω αργότερα κάποια εξωτερική SD, αλλά δεν θα μπορώ απλώς να εγκαταστήσω εκεί άλλες (όπως λες εσύ), ή δεν θα μπορώ να τις βλέπω και να τις τρέχω καν (όπως λέει ο haki);

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

αυτο ειδα να το γραφεις και αλλη φορα

πως το εχεις συμπερανει?

hd tach

2gb εσωτερική μνήμη

average read: 12.1MB/sec

8gb sd card class 4

average read: 15.6MB/sec

¨

J Disk Benchmark

εσωτερική μνήμη

write: 3.2

read: 5.07

8gb sd card class 4

write: 4.04

read: 5.68

Οποτε να μην ανησυχεις για τη ταχυτητα της καρτας sd. Μια φθηνη sdhc class4 των 8gb υπερκαλυπτει τη ταχυτητα της εσωτερικης μνημης. Δωσε 10 ευρω, βαλε τα 8gb και προχωρα, μη κολας σε ανουσια θεματα

οκ. αυτο το ανεφερα απο προσωπικη εμπειρια με αλλο τηλεφωνο οπου η εσωτερικη ηταν πιο γρηγορη απο μια sdhc 8GB class 4 που ειχα παρει. απο τα benchmarks που παρεθεσες φαινεται οτι η συγκεκριμενη εσωτερικη δεν ειναι τοσο γρηγορη οσο θα περιμενα

ή δεν θα μπορώ να τις βλέπω και να τις τρέχω καν (όπως λέει ο haki);

αυτο ισχυει. δε μπορεις να εγκαταστησεις εφαρμογες και αν εχεις ηδη εγκατεστημενες δε θα τις βλεπεις καν. θα ειναι απλα σαν να μην υπαρχουν. δε θα διαβαζονται. αν αφαιρεσεις την sdcard τοτε θα εμφανιστουν ξανα

αν εχεις ηδη εγκατεστημενες δε θα τις βλεπεις καν. θα ειναι απλα σαν να μην υπαρχουν. δε θα διαβαζονται. αν αφαιρεσεις την sdcard τοτε θα εμφανιστουν ξανα

ΟΚ. Και τι μπορώ να κάνω; Να μεταφέρω προσωρινά στην "εσωτερική μνήμη" όσες είναι στην "εσωτερική SD", μετά να βάλω (όταν πάρω) την εξωτερική κάρτα και να μεταφέρω σ' αυτήν τις εφαρμογές; (Εδώ ίσως να υπάρχει ένα πρόβλημα με το NDrive, γιατί όπως είδα εμφανίζει μόνο την εφαρμογή του, περίπου 8,5 ΜΒ, αλλά όχι και τους χάρτες του, οι οποίοι είναι άγνωστο πού εγκαταστάθηκαν.)

(Και άλλη μια ερώτηση παρακαλώ: θήκες για το κινητό, παρόμοιες με αυτή από το ebay που έχετε αναφέρει παραπάνω, υπάρχουν πουθενά σε κατάστημα στην Ελλάδα για άμεση αγορά; )

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

ΟΚ. Και τι μπορώ να κάνω; Να μεταφέρω προσωρινά στην "εσωτερική μνήμη" όσες είναι στην "εσωτερική SD", μετά να βάλω (όταν πάρω) την εξωτερική κάρτα και να μεταφέρω σ' αυτήν τις εφαρμογές;

ναι. μπορεις βεβαια και να απεγκαταστησεις το ndrive να βαλεις την εξωτερικη καρτα και να το βαλεις παλι. ετσι θα γινει εγκατασταση στην εξωτερικη :)

λοιπον παιδια.εχω την εντυπωση πως οταν ειναι φορτισμενο το κινητο συνδεεται με το δικτυο σε φουλ ταχυτητα και οχι με 1-2μεγαμπιτ.το εχει προσεξει κανενας? ισως να οφειλεται για καταναλωση ενεργειας

εντιτ κατεβασα τους χαρτες κ ολα κομπλε.ελληνικο πληκτρολογιο εχει? επισης ενας καλος browser ποιος ειναι;γτ με αυτον δεν μπορω.

edit2 πως μπορω να δω ποσα δεδομενα εχει κατεβασει απο gsm δικτυο

Edited by GoMaR

Χανιά η γενικότερα Κρήτη υπάρχει σε κατάστημα?

Η προσφορά με δώρο τούς χάρτες μέχρι πότε ισχύει ?

Καλημέρα

Χθες το απόγευμα το πήρα. Ηράκλειο, κατάστημα WIND αρχή καλοκαιρινού στα Goodies. Στην αρχή πήγα στο κατάστημα στην Δικαιοσύνης ( δίπλα δηλαδή) και δεν το είχαν . Και πάνω που το είχα πάρει απόφαση οτι το κινητο θα το έχω σε μια εβδομάδα το παλικάρι στην Καλοκαιρινού μου είπε ότι το έχουν και "μισό λεπτάκι το φέρνω" . Το κινητό είναι πολύ καλό και πραγματικά πετάει.

λοιπον παιδια.εχω την εντυπωση πως οταν ειναι φορτισμενο το κινητο συνδεεται με το δικτυο σε φουλ ταχυτητα και οχι με 1-2μεγαμπιτ.το εχει προσεξει κανενας? ισως να οφειλεται για καταναλωση ενεργειας

εντιτ κατεβασα τους χαρτες κ ολα κομπλε.ελληνικο πληκτρολογιο εχει? επισης ενας καλος browser ποιος ειναι;γτ με αυτον δεν μπορω.

edit2 πως μπορω να δω ποσα δεδομενα εχει κατεβασει απο gsm δικτυο

Για Browser δες τον Dolphin Και για 3g data εγώ έχω το 3gwatchdog. Του βάζεις το όριο που έχεις απο την εταιρεία και κάθε πότε πρέπει να μηδενίζει. αρκετά χρήσιμο

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Υπέροχο το κινητό για τα χρήματα που κοστίζει. Θα ήθελα να ρωτήσω. Στην δουλειά δεν συνδέεται με wifi (μία μόνο φορά τα κατάφερα). Συνδέοντας το κινητό στην usb του φορητού μου που βλέπει internet με ethernet ή wifi μπορώ μέσω αυτού να δώ και στο κινητό (όπως γίνονταν στα wm6 με το activesync) ;

το gps κλειδωσε αρκετα γρηγορα μπορω να πω.Σε λιγα δευτερολεπτα.Απο το μπαλκονι απλωνοντας τα χερια εξω.

Βεβαια χωρις την επιλογη quick gps.

Αν καποιοι εχουν την βαση GPS για το αμαξι την παλια για iphone 3g σχεδον ταιριαζει με το ideos x5

απο οσο ειδα στο ebay ακομα δεν εχει βγει βαση στα μετρα του..

Επισης τα ακουστικα του εχει χαλια ηχο.Εβαλα τα ακουστικα του nokia 5800 και η διαφορα ειναι χαοτικη στην ποιοτητα.Μακαρι να δουλευε και σαν handsfree της νοκια.

Το κινητο μαρεσει αρκετα.Υπαρχουν αρκετα πραγματα που μπορεις να κανεις (βεβαια νεος στον χωρο των smartphones) αλλα μερικες φορες τρωει καποια σκαλωματα.

Η συσκευή είναι πράγματι πολύ καλή και αξιόπιστη.

@GoMaR: τα σκαλώματα μπορεί να οφείλονται και στο οτι είσαι νέος στα smartphones, τα πάντα θέλουν τον τρόπο τους, συνέχεια μαθαίνουμε... :)

Με την μπαταρία είμαι πολύ ευχαριστημένος και με την οθόνη της συσκευής. WiFi λίγο δυνατότερο απο άλλες συσκευές (iPhone 4, LG Optimus 2X, Arc).

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

ναι σιγουρα.Αλλα ασχετος απο τεχνολογια δεν ειμαι :p

Απλως δε θεωρω φυσιολογικο , ο φυλλομετρητης να κολλαει και να μη δειχνει το keyboard για παραδειγμα..Σε αυτα δε νομιζω να μπορω να κανω κατι :)

ok και συγγνωμη...

λοιπον εχει παρει κανεις καποιο screen protector να μας πει ή να μας προτεινει?

Προσωρινά, μέχρι να κυκλοφορήσει και Ελλάδα screen protector και θήκη, πήρα από κατάστημα κινητής, πακέτο με 6 ζελατίνες (διάφορα μεγέθη) και κοβωντάς , με λίγη προσοχή, την ταίριαξα στην οθόνη της συσκευής,μια χαρά...;)

Θελω μεσω wifi να κατεβαζει αβερτα

Θελω μεσω κινητης τηλεφωνιας να μη κατεβαζει τιποτα ΕΚΤΟΣ απο τα mms μου

Τι επιλεγω?

θελω να διασταυρωσω αποψεις. Επισης προγραμματα που το κανουν αυτο στα σιγουρα?

Edited by akaloith

Παιδιά καλησπέρα! Έχω δεί αυτην εδώ την θήκη

http://cgi.ebay.com/Huawei-U8800-IDE...ht_2941wt_1139

Όταν λεει screen protector είναι κατι σαν ζελατίνα που κολλάει στην οθόνη;