GeorgeManim Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) όλα αυτά για ένα ελληνικό πληκτρολόγιο ή έχασα κάτι???:confused: υπάρχουν ένα σωρό καλύτερα στο market,και με λίγο ψάξιμο υπάρχει και το swype με ελληνικά. Η updated 2.3 ερχεται με προεγκατεστημενο αγγλικο-κινεζικο swype, που δεν μπορεις να απεγκαταστησεις, γιαυτο ολος ο ντορος ;) @dancer_69, μια παραπανω επεξηγηση θα ηταν απο καλοδεχουμενη εως απαραιτητη. :) [Βασικα δεν καταλαβα πού ειναι το σημειο στο οποιο αφαιρουμε οποια εφαρμογη απο τις προεγκατεστημενες θελουμε]. Edited January 14, 2012 by GeorgeManim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Οι εφαρμογές βρίσκονται πλέον στο φάκελο /data/cust/app και μπορείς να αφαιρέσεις το αρχείο apk οποιας εφαρμογής θέλεις. Ίσως να είναι δυνατή και η απεγκατάστασή τους από τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Η updated 2.3 ερχεται με προεγκατεστημενο αγγλικο-κινεζικο swype, που δεν μπορεις να απεγκαταστησεις, γιαυτο ολος ο ντορος ;) ]. ναι το ξέρω,γιατί να το απεγκαταστήσεις ,δεν καταλαβαίνω. γιατί δεν βάζεις απλά ένα άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Οι εφαρμογές βρίσκονται πλέον στο φάκελο /data/cust/app και μπορείς να αφαιρέσεις το αρχείο apk οποιας εφαρμογής θέλεις. Ίσως να είναι δυνατή και η απεγκατάστασή τους από τις εφαρμογές. Thanks, θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω. ναι το ξέρω,γιατί να το απεγκαταστήσεις ,δεν καταλαβαίνω. γιατί δεν βάζεις απλά ένα άλλο? Γιατι δεν σε αφηνει να αντικαταστησεις προεγκατεστημενη εφαρμογη, τοσο απλα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 εγω εκανα ολη την διαδικασια και μια χαρα βγηκε το swype. προσπαθησε το αλλη μια βημα βημα μηπως σου ξεφυγε κατι. βασικο εχε απενεργοποιημενη την γρηγορη εκκινηση απο το μενου εφαρμογων!! Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Λοιπόν, υπάρχει εύκολος τρόπος να ξεφορτωθείτε το stock swype, αλλά να ξέρετε πως θα χαθούν και οι εφαρμογές Documents to Go, APK Installer, Διαχείριση Αρχείων (File Manager) και Notepad. 1) Κατεβάστε το αρχείο cust.img από εδώ http://www.multiupload.com/RVDRRBFICI . 2)Αντιγράψτε το στην SD του κινητού. 3)Κατεβάστε την εφαρμογή Remount και δώστε δικαιώματα στο .cust_backup/image (Set rw). 4)Χρησιμοποιήστε το ES File Manager (σιγουρευτείτε ότι έχετε επιλέξει να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία) και κάντε μετακίνηση του cust.img που αντιγράψατε στο φάκελο .cust_backup/image (θα σας ζητηθεί αντικατάσταση, επιλέγετε ναι). 5)Reboot και είστε έτοιμοι, εγκαταστήστε την έκδοση swype που θέλετε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 παρατηρηση-ερωτηση:το δευτερο μικροφωνο που εχει πανω για noise cancelation δουλευει μονο του-συνεχεια by default?Δεν εχω δει καποια ρυθμιση πουθενα.Εχω miui.Δουλευει και παλι?Θελω να πω και με custom rom?Υπαρχει κανας τροπος να το ελεξουμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Το ζητουσε ο οργανισμος μου τελικα! X5 bricked :( Βγαζει και update failed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Το ζητουσε ο οργανισμος μου τελικα! X5 bricked :( Βγαζει και update failed. υπαρχει ενας οδηγος στο xda που λεει οτι κανεις την διαδικασια της αναβαθμισης αλλα με βγαλμενει την μπαταρια εχοντας το στο usb κατα τα αλλα ολα ειναι ιδια ψαξτο λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Το ζητουσε ο οργανισμος μου τελικα! X5 bricked :( Βγαζει και update failed. Πες τι ακριβώς έκανες μπας και το επαναφέρουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια! :D Παμε λοιπον λιγακι να περιγραψω τι εκανα. Κατ αρχας περασα το 2.3.5, ολα δουλευαν τελεια. Με το που το περασα (την τελευταια φορα, γιατι ειχαν προηγηθει κι αλλες), εκανα root με τη γνωστη διαδικασια (πολυ σημαντικη η απενεργοποιηση της "γρηγορης εκκινησης", εγινε root με τη μια). Οποτε με το που εγινε root, εσβησα ολα τα αρχεια στο /data/cust, κι εκανα paste τα αρχεια από το /cust/hw/default στο /data/cust κι επειτα εσβησα το cust.img από το .cust_backup. Εκανα απενεργοποιηση, και στην εκκινηση απλα βγαζει το σημα Huawei χωρις να κανει τιποτα. (Αλλες φορες κλεινει, αλλες φορες μενει εκει, αλλες μπαινει σε infinite loop). Δοκιμασα να περασω ξανα τη ROM στη καρτα μνημης, μπαινει στο κλασικο μενου επαναφορας κανονικα [χτες τουλαχιστον που το δοκιμασα], κανει unpacking, ωστοσο με το που ξεκιναει το βημα 2 (εγκατασταση), σε 3-4 δευτερολεπτα πεταει update failed. :( Ροζ οθόνη μπορώ να δω. Edited January 14, 2012 by GeorgeManim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Δοκίμασε να ξαναβάλεις το cust.img. Βέβαια από τη στιγμή που η huawei έχει κλειδώσει τη λειτουργία προσάρτησης από τη ροζ οθόνη, ο μόνος τρόπος είναι μέσω adb αν βέβαια η συσκευή συνδέεται. Δυστυχώς δεν δοκίμασα αυτή τη διαδιακασία προσωπικά(έχω περασμένη custom rom), αλλά το μέλος του XDA που το έκανε δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21354334&postcount=77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Οταν το συνδεω με τη USB, αναβει το logo της οθονης αλλα το PC δεν αναγνωριζει τιποτα. Αν το συνδεσω οταν ειναι σε ροζ οθονη, το PC το αναγνωριζει, ομως δεν μπορει να εγκαταστησει τους drivers (περιεργο, πριν χαλασει μια χαρα λειτουργουσε με το PC). [Στο device manager λεει HUAWEI Device εις διπλουν, με θαυμαστικο διπλα] Φυσικα η εντολη adb shell λεει device not found. Υπαρχει περιπτωση να το γυρισω πισω στη Wind? Δεν εχω προσωπικα δεδομενα στο κινητο, οποτε δε με ενδιαφερει αν θα χασω κατι. Edited January 14, 2012 by GeorgeManim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Σε recovery mode μπορείς να μπεις? Αν ναι, δοκίμασε το wipe data. Επίσης δοκίμασε να κάνεις την αναβάθμιση χωρίς μπαταρία, αλλά με συνδεδεμένη τη συσκευή με το καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Recovery mode εννοεις Volume Up+down + power button? Εκει μπαινει ναι, ωστοσο ξεκιναει κατευθειαν το update (που αποτυγχανει στη συνεχεια), δεν ξερω πώς να κανω wipe data. (Το ιδιο και μεσω USB / χωρις μπαταρια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Όχι, σε recovery mode μπαινεις με το συνδυασμό Volume UP + power. To ότι αποτυγχάνει το update μετά την αποσυμπίεση, μάλλον σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει εγγραφή στο /data. Αν δεν είχε η "έξυπνη" huawei κλειδώσει τις λειτουργίες της ροζ οθόνης, θα υπήρχαν περισσότερες επιλογές. Δοκίμασε επίσης να δεις αν λειτουργεί το adb σε recovery mode Edited January 14, 2012 by dancer_69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Δυστυχως δεν κανει τιποτα πατωντας volume up + power. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά τότε. Δοκίμασε να περάσεις την επίσημη 2.2, μήπως και παρακαμφθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Το δοκιμασα χθες, fail βγαζει και αυτη. Οποτε το επιστρεφω; Θα μου το αλλαξουν εντος εγγυησης ή δεν υπαρχει ελπιδα; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Νομίζω πως ναι, έτσι και αλλιώς επίσημη ρομ έχεις μέσα. Φυσικά δε θα πεις ότι έκανες root(πιθανόν η ρουταρισμένη boot.img να έχει αντικατασταθεί από την original άλλωστε). Πάντως η συσκευή αυτή έχει θέμα με το διαμέρισμα /data, πολύ εύκολα καταστρέφεται(έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις), και τώρα με το κλείδωμα του bootloader δεν υπάρχει τρόπος διόρθωσης. Ο installer τους πρέπει να είναι για τα μπάζα επίσης, θα έπρεπε να περιέχει ένα εργαλείο διόρθωσης, τουλάχιστον ώστε να μην αποτυγχάνει τόσο εύκολα η αναβάθμιση. Μετά τη δική σου περίπτωση, και αλλες 2 που έχω διαβάσει τελευταία, λέω να γυρίσω στην 2.3 beta, στην οποία λειτουργεί η ροζ οθόνη. Edited January 14, 2012 by dancer_69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Εγινε. Ευχαριστω πολυ φιλε για το χρονο και τις συμβουλες σου! Ειμαι υποχρεος. Δευτερα το επιστρεφω και βλεπουμε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PunkBuster Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Σκέφτομαι να βάλω την 2.3.5 άλλά δεν έχει ξεκαθαρισει κανένας αν έχει ελληνικό ΜΕΝΟΎ γιατί ναι μεν δεν έχω πρόβλημά με τα αγγλικά αλλά θέλω ότι χρησιμοποιώ να είναι στα ελληνικά (το optimus 7 το αγορασα και το είχα στο συρτάρι για 6 μήνες μέχρι που βγήκε η mango με έστω ελληνικό πληκτρολόγιο). Άλο την άλλη το κινητό είναι ακόμη original rom με μοναδικό πρόβλημά οτι αποσυνδέεται το bluetooth ακουστικό και μετα δεν ξανασυνδεεται παρ'οτι το βλέπει , ίσως με την 2.3 B160 του genokolar να διόρθωνεται άλλά δεν ξερω αν έχει ελληνικό μενού! !! Edited January 14, 2012 by PunkBuster Παράθεση Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Το δοκιμασα χθες, fail βγαζει και αυτη. Οποτε το επιστρεφω; Θα μου το αλλαξουν εντος εγγυησης ή δεν υπαρχει ελπιδα; :( δοκιμασε πρωτα να περασεις την ρομ χωρις την μπαταρια μονο με το usb [quote=Σκέφτομαι να βάλω την 2.3.5 άλλά δεν έχει ξεκαθαρισει κανένας αν έχει ελληνικό ΜΕΝΟΎ γιατί ναι μεν δεν έχω πρόβλημά με τα αγγλικά αλλά θέλω ότι χρησιμοποιώ να είναι στα ελληνικά (το optimus 7 το αγορασα και το είχα στο συρτάρι για 6 μήνες μέχρι που βγήκε η mango με έστω ελληνικό πληκτρολόγιο). Άλο την άλλη το κινητό είναι ακόμη original rom με μοναδικό πρόβλημά οτι αποσυνδέεται το bluetooth ακουστικό και μετα δεν ξανασυνδεεται παρ'οτι το βλέπει , ίσως με την 2.3 B160 του genokolar να διόρθωνεται άλλά δεν ξερω αν έχει ελληνικό μενού! !! ελληνικο μενου εχει το εχουμε πει τοοοοοοοσες φορες. ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει ΑΛΛΑ υπαρχουν παααααααρα πολλα στο market Edited January 14, 2012 by panagos22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Σκέφτομαι να βάλω την 2.3.5 άλλά δεν έχει ξεκαθαρισει κανένας αν έχει ελληνικό ΜΕΝΟΎ γιατί ναι μεν δεν έχω πρόβλημά με τα αγγλικά αλλά θέλω ότι χρησιμοποιώ να είναι στα ελληνικά To μενου μετα την αναβαθμιση ηταν ελληνικοτατο, το πληκτρολογιο δεν ηταν ελληνικο, αλλα οπως εχει ειπωθει πολλακις μπορεις να βαλεις οποιο θελεις (εκτος απο το swype) που να υποστηριζει ελληνικα. δοκιμασε πρωτα να περασεις την ρομ χωρις την μπαταρια μονο με το usb Το δοκιμασα φιλε μου, παλι failed βγαζει στο ιδιο ακριβως σημειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Καλησπερα ζητω την βοηθεια του φορουμ και τις γνωμες σας , στο ideos μου τρεχει η custom B160 με recovery CWM , περασα εχθες απο APTOIDE το s pb 3d launcher, μετα την πρωτη επανεκινηση που του εκανα το τηλεφωνο ΚΟΛΛΟΥΣΕ στο logo του IDEOS ,καποιες φορες μπουταρε σε μαυρη οθονη αλλα μετα τιποτα, εκανα wipe data-factory reset αλλα μετα το wizard στο τελευταιο βημα οταν θα επρεπε να μπουταρει στην αρχικη οθονη εβγαζε σφαλμα αναγκαστικο κλεισιμο και μετα μαυρη οθονη. Περασα στην sd την official rom της huawei (2,3) αλλα δεν κανει την sd mount το cwm και βγαζει σφαλμα αλλα και παλι σκεφτομαι οτι δεν ειμαι με official recovery. Πλεον το τηλεφωνο μενει για ωρες στην προσπαθεια να μπουταρει με το λογκο του ideos και μετα τιποτα μοναδικη ενεργεια που μπορει να γινει ειναι με pow + vol up μπαινει σε CWM τιποτε αλλο. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ ? Edited January 14, 2012 by qwerty_zkz Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts