gorillaz_gr Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Καλημέρα:) Να πω ότι κι εγώ είμαι κάτοχος του Χ5 εδώ και δυο μέρες και ενώ όλα ήταν τέλεια, ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να ανταποκρίνεται η αριστερή πλευρά της οθόνης, καθώς και η κάτω δεξιά γωνία και το πλήκτρο επιστροφής. Επίσης, έχω την αίσθηση πως όταν πατάω κάτι στα δεξιά, "πιάνει" το touch πιο αριστερά και αντίστοιχα πιο δεξιά, όταν πατάω αριστερά. Μήνυμα δεν μπορώ να γράψω με τίποτα δηλαδή. Τι μπορεί να φταίει; Μέχρι χθες δεν είχε κανένα πρόβλημα. Δεν έκανα κάτι, εγκατέστησα απλώς κάτι εφαρμογές από το market(fb, lgcamera,andoid system info, angry birds και skype). Ζητώ τα φώτα σας, γιατί δεν έχω ιδέα από android, μόνο από iOS κι έχω πελαγώσει!:O φοβάμαι μετακινήθηκε η επιφάνεια αφής/οθόνη αφής και μόνο δια μέσου σερβις επιδιορθώνεται :!: Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Ωχ...μη μου λες τέτοια.. καλά και πώς έγινε αυτό; Μπορεί να έκανα εγώ κάτι δηλαδή; Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα s/w?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Παιδια εχω μια απορια επειδει βλεπω συχνα ταινιες στο κινιτο αλλα με τα δυο τελευταια κινητα που ειχα μου κανανε νερα δηλαδη παιζανε αργα και ασυγχρονα, μεγαλες ταινιες σε αναλυση, ειχα τα lg p500 και samsung ace το ideos x5 πως τα παει σε αυτον το τομεα; Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Ειχα αποφασισει να διαθεσω μεχρι 200 ευρω για ενα smartphone android. Πριν μπω εδω μεσα ειχα διαβασει αρκετα καλες κριτικες για το Χ5. Διαβαζοντας τελικα τις τελευταιες 15 σελιδες εδω μεσα καταλαβα πως ειναι σαν το "τζοκερ" αυτο το κινητο, ή θα σου κατσει τελεια συσκευη, ή θα σου βγαζει διαφορα ειδη προβληματων! Αν καταλαβα λαθος διορθωστε με. :D Θα ηθελα ομως παρα πολυ την γνωμη σας, αξιζει να δωσω τα 200 ευρω για να το παρω ή να στραφω σε κατι αλλο; Ολες οι γνωμες δεκτες! :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdl Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 :!: ρε παιδια κανενας δεν το εχει κανει αυτο να δωσει μια βοηθεια; :!: παιδια μια βοηθεια ακομα εχω whats up και cosmote cosmocarta σε χωριστες sim. θελω να τα βαλω σε μια sim, δηλαδη το 2 σε 1 που λενε. πηγα σε καταστημα που ειναι αντιπροσωπος cosmote για να ρωτησω αν το ideos ειναι συμβατο και δεν ηξεραν, πηραν μπροστα μου τηλ στα κεντρικα, και ουτε και εκεινοι ηξεραν να μου πουν σιγουρα. εχει κανει καποιος εδω μεσα 2 σε 1 sim για cosmote στο ideos, ωστε αν δουλευει να παω να κανω και εγω γιατι δεν παιζει αλλο να κουβαλαω 2 κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellcine Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 να σου πω φίλε μου τη δικη μου. το έχω 2 εβδομάδες. με την μπαταρία εγω ψάχνω να βρώ αν ειναι φυσιολογικό μιας και κρατάει περίπου 1 μερα, χωρις ομως θυσιες σε wifi, 3g, μονο γπσ δεν πολυ χρησιμοποιώ αλλά και γενικά δεν το αφήνω "νεκρό" για πάνω απο 1/2 ώρα. ολο με κατι θα ασχοληθώ. τρεχουν κατι εφαρμογες πισω ασχετες και ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ να φταίνε αυτές. απο εκει και πέρα. πεντακαθαρη οθονη στη μιση φωτεινοτητα 3,8 ιντσες ειναι για εμενα ιδανικες, ουτε μεγαλο ουτε μικρο. δεν ειχα ποτε προβλημα με λαγκ, εκτος στην αρχή στο drawer που έπρεπε πρωτα να το πας κάτω και μετα scrool. εβαλα golauncher και δουλευει και 3D effects στο φουλ!!! σε αυτα τα λεφτα δεν νομιζω να υπάρχει κατι καλύτερο. είμουν αναμεσα στο defy και σε αυτό. είρθε σαν δώρο και αν και μπορούσα να το δίωξω για άλλο είμαι μια χαρά. Παράθεση C.K.N.D :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 να χαιρεσαι που σου κραταει και τοσο με τοσο σκαλισμα που το κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellcine Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 να χαιρεσαι που σου κραταει και τοσο με τοσο σκαλισμα που το κανεις... λες να μην το παλευω; επειδει εχω ταξιδι για ΣΚ, τωρα το εβγαλα απο το usb. 3G ανοιχτό και μαλλον βρήκα τον πρωτο φταίχτη. Turn It (εφαρμογή σαν το turn to mute που δεν ειχα). fully charged, reboot και... 15m 27s since unplugged (πέταξα και κάτι άκυρα skins απο BW) Android System 95% Turn it 5% :X παρολα αυτα, το Android System παέι τσίτα! κανας τρόπος ελέγχου; και να πω πως χτύπησε και το τηλέφωνο και το έπαιξε.... Παράθεση C.K.N.D :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Παιδια εχω μια απορια επειδει βλεπω συχνα ταινιες στο κινιτο αλλα με τα δυο τελευταια κινητα που ειχα μου κανανε νερα δηλαδη παιζανε αργα και ασυγχρονα, μεγαλες ταινιες σε αναλυση, ειχα τα lg p500 και samsung ace το ideos x5 πως τα παει σε αυτον το τομεα; Σε σχέση με αυτά τα μοντέλα, το Χ5 έχει μεγαλύτερη οθόνη και ταχύτερο επεξεργαστή, οπότε τα βίντεο θα παίζουν καλύτερα. Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Καλημέρα:) Να πω ότι κι εγώ είμαι κάτοχος του Χ5 εδώ και δυο μέρες και ενώ όλα ήταν τέλεια, ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να ανταποκρίνεται η αριστερή πλευρά της οθόνης, καθώς και η κάτω δεξιά γωνία και το πλήκτρο επιστροφής. Επίσης, έχω την αίσθηση πως όταν πατάω κάτι στα δεξιά, "πιάνει" το touch πιο αριστερά και αντίστοιχα πιο δεξιά, όταν πατάω αριστερά. Μήνυμα δεν μπορώ να γράψω με τίποτα δηλαδή. Τι μπορεί να φταίει; Μέχρι χθες δεν είχε κανένα πρόβλημα. Δεν έκανα κάτι, εγκατέστησα απλώς κάτι εφαρμογές από το market(fb, lgcamera,andoid system info, angry birds και skype). Ζητώ τα φώτα σας, γιατί δεν έχω ιδέα από android, μόνο από iOS κι έχω πελαγώσει!:O Μιας και εισαι 3η μερα σουμπιτος σε καταστημα wind για αμεση αντικατασταση.. Μη χασεις τη βδομαδα η ποσο δινουν απο την αγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2040074 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 παιδια ας πει καποιος ενα καταστημα που πηρε το χ5 κ δεν εχει κανενα προβλημα... θα υποθεσουμε οτι η παρτιδα του μαγαζιου ειναι καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 παιδια ας πει καποιος ενα καταστημα που πηρε το χ5 κ δεν εχει κανενα προβλημα... θα υποθεσουμε οτι η παρτιδα του μαγαζιου ειναι καλη ακυρο δεν ισχυει κατι τετοιο!απο εκει που το πηρα μολισ ειχαν φερει 1 κοματι μεχρι τωρα ολα ειναι αψογα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Exει βαλει κανεις την flb r7 ρα παιδια? γιατι σε μενα κολλαει μετα την εγκατασταση στην εικονα IDEOS και δεν συνεχιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 (edited) Παιδιά μάλλον έχω θέμα με την ταχύτητα εγγραφής στην sd card. Έχω βάλει μια kingston 8gb class4 και στο Antutu benchmark μου βγάζει σταθερά 1,2mb/sec. Και αυτό μετά από reboot ή απελευθέρωση μνήμης με το fast reboot!!!!!! Τραγικό όπως και το βιντεο που τραβάει το κινητό με το στάνταρντ πρόγραμμα αλλά και το lg camera... σε όλες τις ρυθμίσεις τα πιξελιάσματα είναι αίσχος. Επίσης μετά από το reboot αργεί να εμφανίσει με το κανονικό τους εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας όσες συντομεύσεις εφαρμογών έχω μετακινήσει στην κάρτα. Ακόμα με προβληματίζει ότι αν βγάλω την κάρτα για να φορτώσω αρχεία τότε όταν ξαναμπεί περνάνε αρκετά λεπτά μέχρι να ξαναδεί τις εφαρμογές αυτές. Έχω το κινητό δύο μήνες και είναι αρκετά φορτωμένο με προγράμματα, αλλά κάποιες φορές συχνότερα τώρα τελευταία τρώω απανωτά force close σε αρκετές εφαρμογές. Τέλος κανένας από τους extra file explorer ΕS κτλ , δεν μου εμφανίζει την εσωτερική sd card όταν υπάρχει επιπλέον κανονική κάρτα επάνω στη συσκευή. Ούτε μπορώ να διαλέξω σε ποιά από τις δύο θα εγκαταστήσω μια καινούρια εφαρμογή... Edited August 7, 2011 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Επίσης μετά από το reboot αργεί να εμφανίσει με το κανονικό τους εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας όσες συντομεύσεις εφαρμογών έχω μετακινήσει στην κάρτα. είναι αρκετά φορτωμένο με προγράμματα, αλλά κάποιες φορές συχνότερα τώρα τελευταία τρώω απανωτά force close σε αρκετές εφαρμογές. .. Τα ιδια μου εκανε και εμενα, παρατηρησα οτι το εκανε οταν του εβαζα φωτογραφειες η εικόνες στην οθονη αναμονης του εβαλα αυτή και ησυχασα. .. Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Τα ιδια μου εκανε και εμενα, παρατηρησα οτι το εκανε οταν του εβαζα φωτογραφειες η εικόνες στην οθονη αναμονης του εβαλα αυτή και ησυχασα. .. Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Υπαρξιακές αναζητήσεις... Μήπως να του έβαζα ότι πιο ανώμαλο σε πουσάρισμα rom ώστε να τραβάει στην ανηφόρα? χάνοντας την κάμερα ή το bluetooth που ούτως ή άλλως ήταν χάλια?!!! Ή μήπως Να του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να το πετούσα από το παράθυρο? Ποιος ο λόγος να έχουμε μίνι υπολογιστές - κινητά αν δεν μπορούν να δουλέψουν σταθερά? χα χα χα:p:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: sorry για το off topic... Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Παιδιά μάλλον έχω θέμα με την ταχύτητα εγγραφής στην sd card. Έχω βάλει μια kingston 8gb class4 και στο Antutu benchmark μου βγάζει σταθερά 1,2mb/sec. Και αυτό μετά από reboot ή απελευθέρωση μνήμης με το fast reboot!!!!!! Τραγικό όπως και το βιντεο που τραβάει το κινητό με το στάνταρντ πρόγραμμα αλλά και το lg camera... σε όλες τις ρυθμίσεις τα πιξελιάσματα είναι αίσχος. Τόσο μου βγάζει και εμένα. Μη συγκρίνεις νούμερα ανάμεσα σε διαφορετικά προγράμματα. Το καθένα μετράει με άλλο τρόπο. Το sd tools μετράει sequential, το antutu απο οτι φαίνεται κάνει συνδιασμό sequential και random και γι αυτό βγάζει μικρότερα νούμερα. Στο video έχω καταλήξει σε 3Mbit 3gp Mpeg4 με το lgcamera. Δεν είναι κορυφαία ποιότητα αλλά τόσο αντέχει χωρίς σοβαρά σπασίματα. Η απελευθέρωση μνήμης που λες δεν παίζει κανένα ρόλο. Εκτός αν έχεις κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή που όταν είναι στο background συνεχίζει να τρώει πόρους. Επίσης μετά από το reboot αργεί να εμφανίσει με το κανονικό τους εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας όσες συντομεύσεις εφαρμογών έχω μετακινήσει στην κάρτα. Και αυτό το κάνει. Στην αρχή νόμιζα οτι φταίει ο launcher pro αλλά το κάνει με όλους τους launchers. Απλά αργεί να δει την SD, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (εκτός ίσως να αλλάξεις την SD). Τέλος κανένας από τους extra file explorer ΕS κτλ , δεν μου εμφανίζει την εσωτερική sd card όταν υπάρχει επιπλέον κανονική κάρτα επάνω στη συσκευή. Ούτε μπορώ να διαλέξω σε ποιά από τις δύο θα εγκαταστήσω μια καινούρια εφαρμογή... Την εσωτερική SD ξέχνα την. Δεν υπάρχει τρόπος να τη δείς. Μόνο όταν το συνδέεις στο pc τη βλέπεις. Η samsung και η HTC στις ROM που βάζουν επιτρέπουν να βλέπεις την εσωτερική SD (η HTC σαν sdcard με την εξωτερική να είναι η sdcard2, ενώ η Samsung απλά τη βλέπει σαν folder μέσα στην SD) αλλά σε stock android δε μπορείς να τη δείς. Η λύση είναι να βάλεις το patch που υπάρχει στη thread του modding που σου αλλάζει το μέγεθος των partition. Έτσι έχεις 2GB εσωτερική μνήμη (ή οσο θες τέλοσπάντων) και μπορείς να μεταφέρεις όλες τις εφαρμογές εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Τέλος κανένας από τους extra file explorer ΕS κτλ , δεν μου εμφανίζει την εσωτερική sd card όταν υπάρχει επιπλέον κανονική κάρτα επάνω στη συσκευή. Ούτε μπορώ να διαλέξω σε ποιά από τις δύο θα εγκαταστήσω μια καινούρια εφαρμογή... Την εσωτερική SD ξέχνα την. Δεν υπάρχει τρόπος να τη δείς. Μόνο όταν το συνδέεις στο pc τη βλέπεις. Η samsung και η HTC στις ROM που βάζουν επιτρέπουν να βλέπεις την εσωτερική SD (η HTC σαν sdcard με την εξωτερική να είναι η sdcard2, ενώ η Samsung απλά τη βλέπει σαν folder μέσα στην SD) αλλά σε stock android δε μπορείς να τη δείς. Με τον ASTRO file manager έχω κανονικά πρόσβαση στην εσωτερική SD στο /HWUserData. Αποφάσισα εκεί να έχω τη μουσική μου γιατί ο ενσωματωμένος player την βλεπει κανονικά. :rolleyes: Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Πράγματι, και απο οτι βλέπω αυτό λύνει και το πρόβλημα με τα σπασίματα στο lgcamera. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 ποια διαδρομη πρεπει να μπει ομως στο lgcamera για να τα αποθηκευει εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 /HWUserData/ ή καλύτερα φτιάξε και ενα folder εκεί μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 ευχαριστω! το βρηκα! βεβαια και εκει κανει τα σπασιματακια του που και που (στα 5mb bitrate). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Kαι από το ES Φαίνεται το HWuser Και εγώ το έκανα και κάπως έστρωσε αλλά δεν μπορώ να ανεβώ πάνω από τα 4mbit... Αυτό που με ενοχλεί είναι η υπερευαίσθητη αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας του βίντεο που κάνει ότι θέλει @%$#%$&^* Θα προσπαθήσω να βρώ καμιά toshiba class 6 μήπως καλυτερεύσει και άλλο. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesopos Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 παιδιά βοηθήστε με γιατί μου έχουν σπάσει λίγο τα νεύρα!! κολλάει σε ότι βιντεάκι κι αν του βάλω να παίξει, και με το default video player και με το mvideo καi με κανά δυο ακόμη που δοκίμασα σε όπιο μέγεθος ή μορφή είναι...τι να κάνω?? και συν τοις άλλοις εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το bluetooth μου, mw600... όποτε συνδέεται μετά τρελαίνεται στην επανεκκίνηση.. και κάτι τελαυταίο..είχα δυο ταινιες περασμένες στην δική του 2gb εσωτερική μνήμη και παρ όλο που τις έσβησα εξακολουθούν να καταλαμβάνουν τον ίδιο χώρο στην μνήνη... Βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Το καλύτερο player που έχω βρεί είναι το mobo. Χρησιμοποιεί ffmpeg όπως και κάποια άλλα, όμως έχει και πιο καλό interface. Το μόνο κακό είναι οτι δεν παίζει τον AMR ήχο απο τα video του κινητού. Υποτίθεται οτι η υποστήριξη για AMR βγήκε απο το ffmpeg λόγω royalties αλλά ξαναμπήκε με ένα open source project. Παρ'ολα αυτά δε βλέπω να δουλεύει στο mobo και ο developer δεν απάντησε στο email που του έστειλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts