Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα είμαι και καινούργιος στα smartphone μήπως κανείς μπορεί να μου πει κάποια εφαρμογή για μηνύματα γιατί με αυτήν που έχει το κιν δεν την παλεύω και πολύ ..και τι θα ήταν καλό να εγκαταστήσω στο κιν για καλύτερη μπαταρία κάμερα και τα σχετικά..??

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε θυμαμαι να εχει αναφερθει και διαβαστε το γιατι ειναι αρκετα σημαντικο:

Για εγκατασταση εφαρμογων το τηλεφωνο αναγνωριζει μονο μια απο τις δυο "εξωτερικες" μνημες (την ενσωματωμενη των 2GB και την microSD σας). Η πρωτη προτεραιοτητα του ειναι η εξωτερικη microSD και η δευτερη του η εσωτερικη. Αν δεν εχετε τοποθετημενη μια εξωτερικη καρτα μνημης, μπορειτε να μεταφερετε με το App2SD ή να εγκαταστησετε εφαρμογες και το πληρες πακετο του nDrive στην εσωτερικη των 2GB. Oταν ομως τοποθετησετε μια εξωτερικη microSD, τοτε διαβαζει κατα προτεραιοτητα αυτην, οπότε δεν βλεπει τις εφαρμογες ή τους χαρτες του nDrive που βρισκονται στα 2GB της εσωτερικης μνημης. Πρεπει να αφαιρεσετε την microSD, να μεταφερετε τις εφαρμογες στην ROM των περιπου 450ΜΒ, να τοποθετησετε ξανα την microSD σας και να ξαναμεταφερετε με το App2SD τις μετακινουμενς εφαρμογες στη microSD. Τον πληρη φακελο του nDrive μπορειτε να τον μεταφερετε απο την εσωτερικη μνημη στην microSD μεσω του ενσωματωμενου προγραμματος "Διαχειριση Αρχειων". Πρεπει επισης να αναφερθει οτι ο Astro δεν βλεπει την εσωτερικη μνημη.

α ενταξει. επιτελους καποιος ξεκαθαρισε το τοπιο. αυτο μας λεει οτι το κινητο εχει ουσιαστικα 500ΜΒ εσωτερικη μνημη αφου κανενας δεν προκειται να μεινει με τα 2GB οποτε ακυρωνονται αυτοματως με την εισαγωγη εξωτερικης μνημης.

mega fail και λιγο του ειναι

φιλε τα 590 και τα 2000 που εχει το κινητο ως εσωτερικη μνημη για πολυ κοσμο ειναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ

οι χαρακτηρισμοι mega fail για 2,5 GB ενσωματωμενης μνημης τους βρισκω ατυχεις.

Οκ πηρα μια καρτα μνημης 8gb με 10 ευρω γιατι ηθελα περισοτερα απο 2,5 GB

to p500 σου τα καταφερνει καλυτερα? Αν δεις το ενα διπλα στο αλλο σε ολους τους τομεις λυπαμαι η συγκριση ειναι αμειλικτη και ας εχουν αντιστοιχη τιμη

Edited by akaloith

φιλε τα 590 και τα 2000 που εχει το κινητο ως εσωτερικη μνημη για πολυ κοσμο ειναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ

οι χαρακτηρισμοι mega fail για 2,5 GB ενσωματωμενης μνημης τους βρισκω ατυχεις.

νομιζω οτι δεν καταλαβες. mega fail ειπα που απο τα 2.5GB μπορεις να εχεις μονο το 0.5 εαν βαλεις εξωτερικη καρτα και πολλοι οπως και εγω δεν μενουν στα 2GB γιατι ειναι πολυ λιγα :!:

τωρα αν δεν ισχυει το παραπανω δε φταιω εγω. σχολιο του haki παρεθεσα και επ αυτου σχολιασα. δεν εκανα καμια συγκριση με το δικο μου κινητο. ειναι ακυρο στο θεμα αυτο :wacko:

Edited by Voltron

νομιζω οτι δεν καταλαβες. mega fail ειπα που απο τα 2.5GB μπορεις να εχεις μονο το 0.5 εαν βαλεις εξωτερικη καρτα και πολλοι οπως και εγω δεν μενουν στα 2GB γιατι ειναι πολυ λιγα :!:

τωρα αν δεν ισχυει το παραπανω δε φταιω εγω. σχολιο του haki παρεθεσα και επ αυτου σχολιασα. δεν εκανα καμια συγκριση με το δικο μου κινητο. ειναι ακυρο στο θεμα αυτο :wacko:

και με το desire z να κανεις συγκριση που εχει ιδια cpu, αντιστοιχη οθονη κτλ αλλα διπλασια τιμη εχει 1,5gb ενσωματωμενη μνημη

ΟΤΑΝ βαλεις εξωτερικη sd ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ και τα 2gb της εσωτερικης. Στη διαχειρηση αρχειων φαινονται ΚΑΙ ΟΙ 2. Ισως να μη μπορεις να εγκαταστησεις προγραμματα στην εσωτερικη των 2gb αλλα μπορεις να βαλεις mp3, photos κτλ κτλ

Edited by akaloith

Καλημερα στο φορουμ και στην κοινοτητα.Νεο μελος και το πρωτο μου μηνυμα.

Εκατσα και διαβασα πραγματικα τις 54 σελιδες απο χθες και πελαγωσα.Οποτε συγχωρεστε με αν οι ερωτησεις που θα κανω εχουν ξαναυπωθει αλλα καταλαβενετε για εναν που δεν εχει ιδεα με smartphones , χανει τον μπουσουλα διαβαζοντας το χαος

καμμια επαφη με smartphones (ενα 5800 εχω μονο αλλα οχι πολλα πολλα.Για το ποδηλατο το χρησιμοποιω πιο πολυ)

Οποτε σκεφτομαι για το συγκεκριμενο μιας και η τιμη ειναι ενα καλο δελεαρ.(μεχρι εκει ομως οχι παραπανω)

παμε στις ερωτησεις :D

1) το κινητο ερχεται με μια συγκεκριμενη ρομ,αυτη αλλαζει ; αν ναι,πως (ας δωθει λινκ απο το φορουμ αν υπαρχει οδηγος και να κατσω να διαβασω) κ αν υπαρχει καλυτερη ρομ απο την αρχικη.Επισης με την ρομ χανεται η εγγυηση ; Η μπορουμε με ενα "hardreset" να επαναφερουμε την αρχικη ;

2) Τελικα με το θεμα της μπαταριας που με απασχολει παρα πολυ , ποσο κραταει ; εστω ενα avg time.Μη παιζω ενα 6ωρο με το κινητο (ιντερνετ , gaming) και μου τελειωσει..Επισης ποια ειναι τα 2-3 ΠΡΩΤΑ σημεια που θα πρεπει να κανω οταν ανοιξω το κινητο ,ωστε να μη μου τρωει καταναλωση μπαταριας

3) με το GPS τελικα τι παιζει; Αλλο προγραμμα μπορω να περασω ; Γιατι βλεπω πολλους με την ανανεωση χαρτων και για το που αποθηκευονται.Επισης διαβαζω απο αρκετους οτι βρισκει στιγμα στο μισο λεπτο και αλλους παραπανω.Το Quick gps ( η αλλιως A-GPS , σωστα ; ) χρεωνει την καρτα ;αν ναι καθε περιπου ποσο γνωριζουμε ;

Επισης ΧΩΡΙΣ quick gps ποση ωρα θελει για να βρει στιγμα το κινητο ;Εχει δυνατο σημα ωστε να μπορει να κραταει την επαφη με τους δορυφορους και στα "πισω" καθισματα του αμαξιου ; Πχ το iphone4 το κανει(το εχω δει με τα ματια μου)

4)αυτο ερχεται με ανδροιδ 2.2. Αν βγει 2.3 (εχει βγει ; δε ξερω.ειπαμε ειμαι ασχετος :D ) θα μπορει να παρει αναβαθμιση ;

5)παρακλειση προς τους κατοχους.Καποιο προγραμμα μσν ειτε ebuddy η αλλη εφαρμογη που να ΜΠΟΡΕΙΣ να συνδεθεις μεσω συνδεση της τηλεφωνιας (dld wap services) και οχι μεσω wifi... Το λεω για τις περιπτωσεις που ειμαι εκτος σπιτιου , που εχω δωρεαν MB απο την κοσμοτε και θελω να μπω μσν.Υπαρχει τετοια εφαρμογη ;

6)Τελικα εχω χασει το μπουσουλα με την εσωτερικη μνημη.Για να μη μπερδευτω να αγορασω και μια εξωτερικη να την βαλω να ειμαι σιγουρος ; Για πειτε την φορα και το πως λειτουργει..

7) εν ολιγης ειναι κινητο ρε παιδια που θα μου βγαλει την ψυχη η που θα λεω , wow τρεχει ωραια χωρις προβληματα τα κανω ολα με χαρα χωρις να μου βγαζει το λαδι και καθε ειδους αλλαγη χωρις προβληματα ;

Ενταξει γνωστον οτι οσο ψαχνεσαι τοσο θα βρισκεις εμποδια , αλλα σε απλη καθημερινη χρηση αξιζει ;

Συγχωρεστε με για το μεγαλο κειμενο και τις απανωτες ερωτησεις.Αλλα πουθενα δεν ειδα καποιο συνοπτικο ποστ με αποριες και εκτος αυτου , ειναι ερωτησεις που θα αποφασισω αν θα παω να το αγορασω σημερα απο την WIND στο καταστημα καλλιθεας

Υ.Γ ερωτηση OFF topic: αντι για τα 200Ε αυτουνου , αξιζει το HTC trophy 7?

Σας ευχαριστω ολους

Edited by GoMaR

Καλημερα στο φορουμ και στην κοινοτητα.Νεο μελος και το πρωτο μου μηνυμα.

Εκατσα και διαβασα πραγματικα τις 54 σελιδες απο χθες και πελαγωσα.Οποτε συγχωρεστε με αν οι ερωτησεις που θα κανω εχουν ξαναυπωθει αλλα καταλαβενετε για εναν που δεν εχει ιδεα με smartphones , χανει τον μπουσουλα διαβαζοντας το χαος

καμμια επαφη με smartphones (ενα 5800 εχω μονο αλλα οχι πολλα πολλα.Για το ποδηλατο το χρησιμοποιω πιο πολυ)

Οποτε σκεφτομαι για το συγκεκριμενο μιας και η τιμη ειναι ενα καλο δελεαρ.(μεχρι εκει ομως οχι παραπανω)

παμε στις ερωτησεις :D

1) το κινητο ερχεται με μια συγκεκριμενη ρομ,αυτη αλλαζει ; αν ναι,πως (ας δωθει λινκ απο το φορουμ αν υπαρχει οδηγος και να κατσω να διαβασω) κ αν υπαρχει καλυτερη ρομ απο την αρχικη.Επισης με την ρομ χανεται η εγγυηση ; Η μπορουμε με ενα "hardreset" να επαναφερουμε την αρχικη ;

2) Τελικα με το θεμα της μπαταριας που με απασχολει παρα πολυ , ποσο κραταει ; εστω ενα avg time.Μη παιζω ενα 6ωρο με το κινητο (ιντερνετ , gaming) και μου τελειωσει..Επισης ποια ειναι τα 2-3 ΠΡΩΤΑ σημεια που θα πρεπει να κανω οταν ανοιξω το κινητο ,ωστε να μη μου τρωει καταναλωση μπαταριας

3) με το GPS τελικα τι παιζει; Αλλο προγραμμα μπορω να περασω ; Γιατι βλεπω πολλους με την ανανεωση χαρτων και για το που αποθηκευονται.Επισης διαβαζω απο αρκετους οτι βρισκει στιγμα στο μισο λεπτο και αλλους παραπανω.Το Quick gps ( η αλλιως A-GPS , σωστα ; ) χρεωνει την καρτα ;αν ναι καθε περιπου ποσο γνωριζουμε ;

Επισης ΧΩΡΙΣ quick gps ποση ωρα θελει για να βρει στιγμα το κινητο ;Εχει δυνατο σημα ωστε να μπορει να κραταει την επαφη με τους δορυφορους και στα "πισω" καθισματα του αμαξιου ; Πχ το iphone4 το κανει(το εχω δει με τα ματια μου)

4)αυτο ερχεται με ανδροιδ 2.2. Αν βγει 2.3 (εχει βγει ; δε ξερω.ειπαμε ειμαι ασχετος :D ) θα μπορει να παρει αναβαθμιση ;

5)παρακλειση προς τους κατοχους.Καποιο προγραμμα μσν ειτε ebuddy η αλλη εφαρμογη που να ΜΠΟΡΕΙΣ να συνδεθεις μεσω συνδεση της τηλεφωνιας (dld wap services) και οχι μεσω wifi... Το λεω για τις περιπτωσεις που ειμαι εκτος σπιτιου , που εχω δωρεαν MB απο την κοσμοτε και θελω να μπω μσν.Υπαρχει τετοια εφαρμογη ;

6)Τελικα εχω χασει το μπουσουλα με την εσωτερικη μνημη.Για να μη μπερδευτω να αγορασω και μια εξωτερικη να την βαλω να ειμαι σιγουρος ; Για πειτε την φορα και το πως λειτουργει..

7) εν ολιγης ειναι κινητο ρε παιδια που θα μου βγαλει την ψυχη η που θα λεω , wow τρεχει ωραια χωρις προβληματα τα κανω ολα με χαρα χωρις να μου βγαζει το λαδι και καθε ειδους αλλαγη χωρις προβληματα ;

Ενταξει γνωστον οτι οσο ψαχνεσαι τοσο θα βρισκεις εμποδια , αλλα σε απλη καθημερινη χρηση αξιζει ;

Συγχωρεστε με για το μεγαλο κειμενο και τις απανωτες ερωτησεις.Αλλα πουθενα δεν ειδα καποιο συνοπτικο ποστ με αποριες και εκτος αυτου , ειναι ερωτησεις που θα αποφασισω αν θα παω να το αγορασω σημερα απο την WIND στο καταστημα καλλιθεας

Υ.Γ ερωτηση OFF topic: αντι για τα 200Ε αυτουνου , αξιζει το HTC trophy 7?

Σας ευχαριστω ολους

1) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3636990#post3636990

2) μπαταρια μια μερα με βαρια χρηση, με overclock λιγοτερο

3) gps υπεροχο, βαζεις οτι προγρ θες, ναι το agps υποθετω χρεωνει λιγο, κλειδωνει γρηγορα χωρις και με agps

4) Θα παρει επισημα η ανεπισημα

5) ναι φυσικα ολοι οι messengers συνδεονται και μεσω gprs κτλ, πχ imo

6) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3640062#post3640062

7) παρτο, δες εδω review

http://www.youtube.com/playlist?p=PL56C1898431666827

ΥΓ ΟΧΙ, το hardware ειναι καλο, το λειτουργικο θελει παααααααααααααααααααααααααααααααρα πολυ δουλεια και ειναι γεματο κλειδωματα και ελλειψεις. Σε μισο χρονο ισως.

ΥΓ2 εχουν απαντηθει οπως ειδες τα περισσοτερα αλλα επειδη τα μαζεψες σε ενα ποστ οκ χαλαλι. Καλωσηρθες!

Edited by akaloith

α ενταξει. επιτελους καποιος ξεκαθαρισε το τοπιο. αυτο μας λεει οτι το κινητο εχει ουσιαστικα 500ΜΒ εσωτερικη μνημη αφου κανενας δεν προκειται να μεινει με τα 2GB οποτε ακυρωνονται αυτοματως με την εισαγωγη εξωτερικης μνημης.

mega fail και λιγο του ειναι

Βασικά mega-fail ειναι οτι αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στα χαρτιά ή στο manual και

φυσικά δημιουργεί πολλά προβλήματα και λάθος εντυπώσεις.....

QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

1) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3636990#post3636990

2) μπαταρια μια μερα με βαρια χρηση, με overclock λιγοτερο

3) gps υπεροχο, βαζεις οτι προγρ θες, ναι το agps υποθετω χρεωνει λιγο, κλειδωνει γρηγορα χωρις και με agps

4) Θα παρει επισημα η ανεπισημα

5) ναι φυσικα ολοι οι messengers συνδεονται και μεσω gprs κτλ, πχ imo

6) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3640062#post3640062

7) παρτο, δες εδω review

http://www.youtube.com/playlist?p=PL56C1898431666827

ΥΓ ΟΧΙ, το hardware ειναι καλο, το λειτουργικο θελει παααααααααααααααααααααααααααααααρα πολυ δουλεια και ειναι γεματο κλειδωματα και ελλειψεις. Σε μισο χρονο ισως.

ΥΓ2 εχουν απαντηθει οπως ειδες τα περισσοτερα αλλα επειδη τα μαζεψες σε ενα ποστ οκ χαλαλι. Καλωσηρθες!

σε ευχαριστω

ναι εχουν απαντηθει το ξερω.Αλλα σε 54 διαφορετικες σελιδες :p

Ωραια , θα παω να το παρω λογικα σημερα (μιας και το φερνει σημερα η wind καλλιθεας) να το δω.

Υ.Γ και ποδηλατης και φωτογραφος ; μια απο τα ιδια :)

Βασικά mega-fail ειναι οτι αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στα χαρτιά ή στο manual και

φυσικά δημιουργεί πολλά προβλήματα και λάθος εντυπώσεις.....

ΟΤΑΝ βαλεις εξωτερικη sd ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ και τα 2gb της εσωτερικης. Στη διαχειρηση αρχειων φαινονται ΚΑΙ ΟΙ 2. Ισως να μη μπορεις να εγκαταστησεις προγραμματα στην εσωτερικη των 2gb αλλα μπορεις να βαλεις mp3, photos κτλ κτλ

akaloith

δεν υπαρχει κινδυνος για τα 1500mhz που υπερχρονισες το κινητο ;

λογικα εχεις παραπανω καταναλωση μπαταριας , σωστα ;

επισης στα σχεδον διπλασια mhz του επεξεργαστη , ειδες διαφορα στην αισθηση του κινητου ;

akaloith

δεν υπαρχει κινδυνος για τα 1500mhz που υπερχρονισες το κινητο ;

λογικα εχεις παραπανω καταναλωση μπαταριας , σωστα ;

επισης στα σχεδον διπλασια mhz του επεξεργαστη , ειδες διαφορα στην αισθηση του κινητου ;

το πολυ πολυ να εκραγει στο αυτι μου

σωστα

φυσικα

http://img804.imageshack.us/img804/4217/20110518104424.th.png

http://img843.imageshack.us/img843/8826/20110518095650.th.png

http://img859.imageshack.us/img859/2121/20110518101510b.th.png

http://img191.imageshack.us/img191/4140/20110518101459.th.png

http://img27.imageshack.us/img27/727/20110518104341.th.png

http://img849.imageshack.us/img849/2143/20110518104404.th.png

http://img803.imageshack.us/img803/3310/20110518104354.th.png

Edited by akaloith

Καλημέρα, να τιμήσουμε και αυτό το θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306360 για μεγαλύτερη ευκολία, όσοι έχουν την καλοσύνη και μπορούν ας κάνουν τον κόπο…. να βοηθηθούμε και εμείς οι νέοι…:)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλημέρα, να τιμήσουμε και αυτό το θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306360 για μεγαλύτερη ευκολία, όσοι έχουν την καλοσύνη και μπορούν ας κάνουν τον κόπο…. να βοηθηθούμε και εμείς οι νέοι…:)

Εεεεεμ το Modding ειναι για προχωρημενους. Το τοπικ που μιλαμε εχει πληθωρα πληροφοριων, κοιταξτε τις τελευταιες 5-10 σελιδες και θα βρειτε τα παντα. το να γεμιζουμε με τις ιδιες απαντησεις 2 διαφορετικα τοπικ το βρισκω ανουσιο

Παρολα αυτα εβαλα το λιθαρακι μου στο modding τοπικ. Ειμαι αρχαριος, αυτα ηξερα να γραψω αυτα εγραψα, τα υπολοιπα στα λινκ που παραθετω στο modding topic

Edited by akaloith

ουσιαστικά Modding ακόμα δεν υπάρχει, οι CM6 και CM7 είναι στα σπάργανα, η B160 έχει αρκετά θεματάκια να λύσει...

Παιδιά εάν εγκαταστήσουμε launcher από το market μπορούμε μετά να βάλουμε live wallpapers?

φυσικα.οι περισσοτεροι launchers υποστηριζουν live wallpapers

καλημερα και απο εμενα. νεος σε τετοιου ειδους κινητα και απο λαθος μου εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Ας μου πει καποιος αναλυτικα τι εχω χασει και πως το επαναφερω(εκτος φυσικα τις εφαρμογες του ΜΑΡΚΕΤ) επισης μετα την επαναφ. εργοστ. ρυθμισ. το μαρκετ μου το βγαζει διαφορετικο. Γιατι?

Απορω γιατι τοση ασυνεννοησια για την μνημη. Εφ'οσον το android μπορει να εχει mounted μονο μια "αποθηκη" (βλ. εσωτερικη ή sd kαρτα) δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο. Οπως ανεφερε και καποιος φιλος πιο πανω, τα 2 gb ειναι αρκετα. Οχι πολλα αλλα αρκετα. Δλδ υπαρχει αφθονος χωρος για εφαρμογες και φωτος. Ενταξει, υστερα απο κανα 2 χρονια φωτογραφιων ισως γεμισει...αλλα ποιος κραταει 2 χρονια αρχειο ΜΟΝΟ στο κινητο του χωρις backup? (Απ: εγω.. :p ). Οπως και ναχει, για το κινητο, ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλο γενικα οχι για τα λευτα. Εαν δε συνυπολογισεις και το value/money...τοτε πιστευω πως (και δεν νομιζω να υπερβαλω αυτη την στιγμη) ειναι το καλυτερο στην ελληνικη αγορα αυτην την στιγμη.
HUAWEI Ideos X5 με βοντα-συμβολαιο. Ικανοποιημενος 150% απο το κινητο. Βοντα=κλεφτες!

ευχαριστω για τις απαντησεις!!!. MKV μπορει να παιξει και αν ναι με ποιον Player? επισης ενα προγραμμα phonelog απο winmo με ειχε βολεψει πολυ, υπαρχει κατι αναλογο(περνουσε τις κλησεις και τα μηνυματα σαν εγγραφες στο ημερολογιο.και μια τελευταια ερωτηση( για σημερα) κανενας free profiler που να αξιζει υπαρχει? Edited by kontz

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

ευχαριστω για τις απαντησεις!!!. MKV μπορει να παιξει και αν ναι με ποιον Player? επισης ενα προγραμμα phonelog απο winmo με ειχε βολεψει πολυ, υπαρχει κατι αναλογο(περνουσε τις κλησεις και τα μηνυματα σαν εγγραφες στο ημερολογιο.και μια τελευταια ερωτηση( για σημερα) κανενας free profiler που να αξιζει υπαρχει?

https://market.android.com/details?id=video.movie.summer.music.player&feature=search_result oriste με αυτον εδω ειναι ο καλυτερος player

Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

Είσαι σίγουρος; Θα σου έλεγα να το ξανακοιτάξεις. Το Omnia που έχω μπροστά μου, για παράδειγμα, (κι απ' ότι βλέπω στην υπογραφή σου έχεις κι εσύ) με όλες τις rom που έχω δοκιμάσει (αρκετές) βάζοντάς το σε λειτουργία πτήσης τα κόβει όλα και ΑΥΤΟ είναι το λογικό, αφού οποιαδήποτε ασύρματη συσκευή μπορεί να επηρεάσει κάποια απ' τα συστήματα του αεροπλάνου.

Ναι, αν πατήσεις λειτουργία πτήσης τότε θα σβήσει όσα radio είναι ανοιχτά εκείνη την ώρα. Αλλά ύστερα μπορείς να τα ανοιγοκλείσεις μεμονωμένα χωρίς πρόβλημα. Λχ. BT μόνο χωρίς GSM.

Ε, το Χ5 δεν το κάνει αυτό! Το ΒΤ μπορεί να ανοίξει μόνο αν είναι ανοιχτό το κινητό!

Παιδια μια ερωτηση... χωρις root μπορουμε να εχουμε wifi tethering?

Μάλλον όχι.

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

παιδες υπαρχει καμια εφαρμογη για να εχουμε ξυπνητηρη με σβειστο το τηλεφωνο?

δεν νομιζω να υπάρχει. το έχουν διευκρινησει ότι δεν γίνετε ,λόγω του λειτουργικού.

όπως και τα windows mobiles,τα android mobiles και νομιζω και symbian αν δεν είναι εν λειτουργία δεν δουλευει ξυπνητηρι.

Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω

σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο

κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ

πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου