kampamarou Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 οθονη αφης χρειαζεται αν θες να σερφαρεις ανετα και να ζουμαρεις..πιστευω θα δωσει ανεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 η οθονη αφης βοηθαει πιστευω κυριως σε ιντερνετ. αλλα δεν νομιζω να σε προβληματισει καπου. αν δεν θελεις μην την χρησιμοποιεις. ελπιζω τουλ να ειναι καλη η αφη. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. May 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ακριβώς, η οθόνη αφής σίγουρα βοηθάει πάρα πολύ! Από εκεί και πέρα μπορείς και να μην τη χρησιμοποιείς. Πάντως, σαν λάτρης της σειράς bold, το 9900 νιώθω ότι φτιάχτηκε για εμένα. Είναι το επόμενό μου κινητό, δεν υπάρχει θέμα. Το ζητούμενο είναι πότε θα βγεί στην αγορά με το καλό :happy: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Πάντως παίζει στην Αμερική απο ότι έιδα στο ebay. 995$. Το κινητό τα σπάει.... Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 δεν εχει κυκλοφορησει ακομα οποτε η τιμη ειναι ακυρη.πιστευω ελλαδα θα ειναι 600ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Σωστός...και στη σελίδα της Blackberry το έχουν "coming soon". Έχω πάθει πλάκα με το κινητό. Εχω το ΒΒ 9000 και βρήκα το ιδανικό για να το αντικαταστίσω.... Νομίζω με την έλευση αυτού του μοντέλου γίνεται και η αποκαθήλωση του Iphone. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. June 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 sign ups για ενημερώσεις σχετικά με τη συσκευή :happy: http://us.blackberry.com/smartphones/blackberrybold/touchbold.jsp Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 http://greekberry.com/2011/06/08/video-vodafone-uk-shows-off-bold-touch-9900/ εδω και ενα μικρο κομερσιαλ απο uk voda Μακαρι να βγει νωριτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) παιδια ειδατε για την συνεργασια bb με adobe,δειτε το βιντεακι...:p ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ FLASH βιντεο:)..ερχεται σε bb.. υπαρχει περιπτωση λετε να το δουμε σε torch2 ή 9900??:O αλλιως να μην περιμενω κ να παρω 9780 ή 9800 edit το εψαξα καλυτερα..φλας σε os 8 με διπυρηνα και αν...ax Edited June 9, 2011 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 http://www.engadget.com/2011/06/24/blackberry-bold-9900-preview-video/ http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/06/eng-bold-9900-21.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Μας εφτιαξες την μερα .... πανεμορφο ειναι , αντε να ερθει να το παρω να τελειωνω , δεν αντεχω αλλο να το βλεπω μονο pcs :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Παρα πολυ ομορφη συσκευη αν και την παρεξηγει λιγο η φωτογραφια την κανει μεγαλυτερη! Οταν την ειδα διπλα στο iphone καταλαβα ποσο λεπτη ειναι. Ποτε με το καλο θα βγει? Το σκεφτομαι πραγματικα να την παρω αυτην την συσκευη να πειραματιστω λιγο και με καινουργιο λογισμικο :D Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Γυρω στα τελη Αυγουστου βγαινει Αμερικη. Τωρα για Ελλαδα ουδεις γνωριζει, αλλα επειδη η Vodafone παγκοσμιως ενδιαφερεται πολυ για τη συσκευη το βλεπω πιθανο η Vodafone Ελλαδας να το φερει σχετικα συντομα και οχι μετα απο 5-6 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Θα έχει όμως σηματάκια-logos Vodafone πάνω στην συσκευή αλλά και στο λειτουργικό? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Γυρω στα τελη Αυγουστου βγαινει Αμερικη. Τωρα για Ελλαδα ουδεις γνωριζει, αλλα επειδη η Vodafone παγκοσμιως ενδιαφερεται πολυ για τη συσκευη το βλεπω πιθανο η Vodafone Ελλαδας να το φερει σχετικα συντομα και οχι μετα απο 5-6 μηνες Τελη Αυγουστου δηλαδη κοντα τις μερες που βγαινει και το μηλοτηλεφωνο:) Αν το καινουργιο μηλο μοιαζει με το προηγουμενο σαφως θα κρατησω το 4αρι και θα παρω και το 9900 :D Αλλιως θα παρω το 5αρι θα πουλησω το 4αρι και θα παρω και το 9900 δεν θα μου την γλυτωσει :) Θα έχει όμως σηματάκια-logos Vodafone πάνω στην συσκευή αλλά και στο λειτουργικό? Ωχ αν εχει σηματακια της voda θα περιμενω κι αλλο μεχρι να το φερει ο οποιοσδηποτε αρκει να μην εχει σηματακια πανω :mad: Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Ούτως ή άλλως το branding της Vodafone στα Blackberry είναι διακριτικό. Ειδικά στο λογισμικό είναι ανύπαρκτο, πέραν των οθονών εκκίνησης/τερματισμού. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Ούτως ή άλλως το branding της Vodafone στα Blackberry είναι διακριτικό. Ειδικά στο λογισμικό είναι ανύπαρκτο, πέραν των οθονών εκκίνησης/τερματισμού. To ξερω αλλα τραβαω και εγω τα κοληματα μου. Να εχω συνδεση κοσμοτε και να αναβουν τα κοκκινα της βονταφον θα με νευριαζει. Αλλα δεν με πειραζει να το παρω και λιγο καθυστερημενο αρκει να μην αργησουν να το φερουν Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 To ξερω αλλα τραβαω και εγω τα κοληματα μου. Να εχω συνδεση κοσμοτε και να αναβουν τα κοκκινα της βονταφον θα με νευριαζει. Αλλα δεν με πειραζει να το παρω και λιγο καθυστερημενο αρκει να μην αργησουν να το φερουν Ακριβώς τα ίδια "κολλήματα" έχω κι εγώ. Είχα παλιά ένα SE Τ610 με Branding Vodafone και μου την έσπαγε να βλέπω Vodafone συνέχεια.. Ειδικά όταν το γύρισα σε Cosmote.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 πραγματικα δεν με νοιαζει αν ειναι branded η οχι , μικρο το κακο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 μονο λογκο βαζει η βοντα και η καθε εταιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Καλημερα Πληροφοριια απο πολυ αξιοπιστο site για τη κυκλοφορια του bold 9900 και του playbook στην Ελλαδα Μιλαει για τελη Σεπτεμβριου και ειναι Inside information απο τη RIM http://n4bb.com/7747/blackberry-bold-9900-releasing-end-of-september-in-russia-israel-turkey-greece-and-more Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 ελπιζω να είναι και σε καλή τιμη και όχι να φτάσει το 9800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibon Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Ένα από τα λίγα BlackBerry's που μου κίνησε πραγματικά το ενδιαφέρον. Τρομερή ποιότητα, αξιόπιστη λειτουργία (παρότι προπαραγωγής) και οθόνη που δεν μπορώ να συγκρίνω με κανένα κινητό έως τώρα. Έχω κάνει και το σχετικό review εδώ http://www.digitallife.gr/first-review-blackberry-bold-touch-9900/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TommyTom Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Ποιά η διαφορά του 9900 & 9930....Μήπως το ένα δε θα εχει την οθόνη αφής που δε θέλω? χεχε...Μάλλον διακαής πόθος εεε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Και τα 2 ειναι αφης. Απλως το 9900 θα παιζει σε δικτυα GSM και το 9930 σε δικτυα CDMA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts