Jump to content

Blackberry Bold Touch 9900

egoeimai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kampamarou (και όποιος άλλος το αγοράσει από Ελλάδα)έχει ελληνικούς χαρακτήρες τυπωμένους στο πληκτρολόγιο?

kampamarou (και όποιος άλλος το αγοράσει από Ελλάδα)έχει ελληνικούς χαρακτήρες τυπωμένους στο πληκτρολόγιο?

μεχρι στιγμης οχι δεν εχει ερθει επισημα ελλαδα ακομη

/Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png

Δεν με χαλαει να σου πω, δεν μου αρεσει η κιτρινιλα στο πληκτρολογιο.Τοσα χρονια που ασχολουμε με πι σι η πληκτρολογηση ειναι οτι πιο ευκολο :)

Δεν με χαλαει να σου πω, δεν μου αρεσει η κιτρινιλα στο πληκτρολογιο.Τοσα χρονια που ασχολουμε με πι σι η πληκτρολογηση ειναι οτι πιο ευκολο :)

σωστος το χαλαει το κιτρινο ρε παιδι μου

sfakianaki στο ριβιου σου ελεγες οτι αλλαζεις κινητα σαν τα πουκαμισα..σε κρατησε το 9900?

ειμαι blackberry fan γενικα φιλαρακι αλλαζω πολυ συχνα αλλα νομιζω οτι εδω σταματαω ειναι πολυ δυνατο το πηρες?

απο εβδομαδα λογικα αφου δνε με καλεσαν σημερα :)

καλα θα παθεις πλακα μιλαμε για τηλεφωναρα επιτελους απο την rim

μια ζωη ειχα αγγλικο πληκτρολογιο...αλλα τωρα που πηρα το 9900 με ελληνικο μου αρεσε..λιγο σπαει η μαυριλα χαχα

μια ζωη ειχα αγγλικο πληκτρολογιο...αλλα τωρα που πηρα το 9900 με ελληνικο μου αρεσε..λιγο σπαει η μαυριλα χαχα

καλο και το ελληνικο αλλα το αγγλικο ειναι καλυτερο ωραια η μαυριλα

Αναμένω πως και πως να ανακοινωθεί επίσημα στην Ελλάδα! Γνωρίζουμε αν θα το φέρει πρώτη η vodafone?

Πιστεύω πως είναι ένα καταπληκτικό κινητό, με πολύ καλά χαρακτηριστικά για bb και θέλω να δω κυρίως, πως θα τα πάει με την μπαταρία του, Αν κρατάει όσο οι προκάτοχοι του, πραγματικά θα είναι μία bb συσκευή που θα είναι ορόσημο στην κατηγορία της!

Αναμένω πως και πως να ανακοινωθεί επίσημα στην Ελλάδα! Γνωρίζουμε αν θα το φέρει πρώτη η vodafone?

Πιστεύω πως είναι ένα καταπληκτικό κινητό, με πολύ καλά χαρακτηριστικά για bb και θέλω να δω κυρίως, πως θα τα πάει με την μπαταρία του, Αν κρατάει όσο οι προκάτοχοι του, πραγματικά θα είναι μία bb συσκευή που θα είναι ορόσημο στην κατηγορία της!

Θα βγουν ταυτοχρονα και από τις δυο εταιρειες

Ειναι το πρωτο κινητο που το περιμενω σαν μικρο παιδι!χαχαχαχα!Την τριτη παω στο καταστημα αν και μου ηρθε μνμ σημερα οτι το φερανε δεν προλαβα λογω δουλείας και Δευτερα παλι δεν προλαβαινω.

Ειναι το πρωτο κινητο που το περιμενω σαν μικρο παιδι!χαχαχαχα!Την τριτη παω στο καταστημα αν και μου ηρθε μνμ σημερα οτι το φερανε δεν προλαβα λογω δουλείας και Δευτερα παλι δεν προλαβαινω.

Και αξίζει τον κόπο! Πίστεψέ με. Το απόκτησα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν μπορώ να το ... Αφήσω. Ειναι το καλύτερο.

PIN:

Ελληνικό ποιός το έχει φέρει;

Και αξίζει τον κόπο! Πίστεψέ με. Το απόκτησα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν μπορώ να το ... Αφήσω. Ειναι το καλύτερο.

Εσυ δεν μπορεις να το αφησεις από τα χερια σου εμενα εχει ηδη γινει προεκταση του χεριου μου πραγμα που δεν εγινε με τα. Αλλα τηλεφωνα

Σε τι τιμή περίπου θα έρθει στους παρόχους? Έχουμε κάποια ενημέρωση - φήμες? Μέχρι 650 ευρώ, ή μπορεί και παραπάνω?

Σε τι τιμή περίπου θα έρθει στους παρόχους? Έχουμε κάποια ενημέρωση - φήμες? Μέχρι 650 ευρώ, ή μπορεί και παραπάνω?

Θα βγει στα 620 με 630 ευρω

Μπορεί κάποιος κάτοχος της συσκευής να με ενημερώσει, αν μέσα στην συσκευασία υπάρχει αυτή η θήκη?

http://store.shopblackberry.com/Product/BlackBerryBold99309900LeatherPocket/ACC-38857-301

Μπορεί κάποιος κάτοχος της συσκευής να με ενημερώσει, αν μέσα στην συσκευασία υπάρχει αυτή η θήκη?

http://store.shopblackberry.com/Product/BlackBerryBold99309900LeatherPocket/ACC-38857-301

υπαρχει θηκη ιδια με αυτη που ειχε το 9780 σε λιγο πιο μεγαλη

παντως ειναι πολυ ωραια θηκη αυτη που μας δειχνεις ..αν ειναι και μαλακιά

Ναι υπαρχει θηκη (σαν και αυτη!οχι η ιδια katath) και πανακι.Παιδια αν το εχει κ αλλος να μου πει κατι,το τouch οταν σκρολαρω στο κεντρο της οθονης πχ οταν ειμαι επαφες δεν λειτουργει!καποιες μονο φορες,στα ακρα της οθονης παιζει κανονικα.σοσ να μου πει καποιος,αν ειναι να το παω για αλλαγη! Edited by kampamarou

Ναι υπαρχει θηκη (σαν και αυτη!οχι η ιδια katath) και πανακι.Παιδια αν το εχει κ αλλος να μου πει κατι,το τouch οταν σκρολαρω στο κεντρο της οθονης πχ οταν ειμαι επαφες δεν λειτουργει!καποιες μονο φορες,στα ακρα της οθονης παιζει κανονικα.σοσ να μου πει καποιος,αν ειναι να το παω για αλλαγη!

φιλαρακι εγω με 3 διαφορετικα 9900 που εχω παιξει μαζι με το δικο μου ψιλοκολλαει αλλα λειτουργει αν εσενα δεν σου λειτουργει το καλυτερο ειναι πηγαιωε το για αλλαγη για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο