egoeimai Δημοσιεύτηκε April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2011 Επίσης, επίσημο commercial promo για το νέο Bold, 9900. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6DGfirxcxic&feature=player_embedded]YouTube - BlackBerry Bold Touch Dakota 9900 Promo Commercial[/ame] Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Επίσης, επίσημο commercial promo για το νέο Bold, 9900. YouTube - BlackBerry Bold Touch Dakota 9900 Promo Commercial Έχουμε τα επίσημα χαρακτηριστικά αυτής της συσκευής? Έχει και πληκτρολόγιο, αλλά και οθόνη αφής τελικά, όπως είχαμε δει στις φήμες που κυκλοφορούσαν για το dakota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 οσοι προλαβαν το ειδαν. εμενα δεν παιζει Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 οσοι προλαβαν το ειδαν. εμενα δεν παιζει Δίκιο έχεις, δεν παίζει σήμερα. Ευτυχώς πρόλαβα και το είδα χθες. Δεν έδειχνε τίποτα από το κινητό βέβαια, ή από το menu του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 http://us.blackberry.com/smartphones/blackberrybold/touchbold.jsp και επισημο πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Το απολυτο επαγγελματικο κινητο.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Οχι μονο επαγγελματικο...το επομενο μου κιν 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Να δούμε πότε θα έρθει Ελλάδα και σε τι τιμή, ελπίζω Σεπτέμβρη-Οκτώβρη περίπου στα 500 ευρώ. Αν έχουμε και μια συμπαθητική επιδότηση θα είναι κι εμένα το επόμενο smartphone μου και παράλληλα πρώτο BlackBerry. Είναι απλά πανέμορφο. :O Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) ιουνιο-ιουλιο αμερικα τωρα μακαρι να ερθει και εδω ταυτοχρονα..κανα 600+ το κοβω οσο το βλεπω το θελω πιο πολυ :food: Edited May 4, 2011 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 χρειαζόταν έντονα αυτή η touch οθόνη πιστεύω.. φοβάμαι όμως τις νέες τεχνολογίες τις rim.. άμα πετύχει φυσικά κ θα τόθελα βέβαια..:lol: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 παρα πολυ ωραιο. και touch και querty. ο τελειος συνδυασμος σε ενα blackberry. και εγω για πανω απο 600 το κοβω Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 επισης η οθονη ειναι 287ppi δλδ σχεδον οσο η ρετινα που ειναι 300 δλδ μιλαμε και για απιστευρη ευκρινεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 κ στο 1ο στορμ με είχε εντυπωσιάσει η οθόνη ευχάριστα.. :) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Αυτα ειναι !! σιγουρα η επομενη συσκευη μου ! απο μπαταρια τι παιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ειλικρινα αψογο!! χαθηκε ο κοσμος να το παρουσιασουν νωριτερα?? τωρα που πηρα new device!! αναμονη μεχρι να ερθει λοιπον ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 εχει ενα κακο ομως παιδες...δεν υποστηριζει flash το os7...:( κατα τα αλλα ειναι θεικο και εγω το περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 μηπως ομως θα παρει καποιο Update?? ή δεν θα υποστηριζεται γενικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 δεν θα υποστηριζεται γενικα μαλλον..λογικα το os 8 θα εχει flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 μωρε ας είναι σωστό στην λειτουργία του με την νέα Touch οθόνη κ χαλάλι τα φλας:p Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 ξέρετε πότε θα είναι διαθέσιμο? θέλω να αναβαθμίσω το 9000 bold(καιρός είναι). BBM 4ever! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 το καλοκαιρι ή απο αρχες σεπτεμβριου...ετσι ακουγεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Απο t-mobile εχει αυτες τις ημερομηνιες για release date http://blackberryrocks.com/2011/05/18/leaked-t-mobile-2011-roadmap-blackberry-apollo-monza-bold-touch-9900/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Αυγουστο στην Αμερικη ???? για να δουμε , θα ειμαι απο εκει κατα τον Σεπτεβρη και θα περασω απο τον φιλο μου στην Τ-mobile να παρω ενα , οπως πηρα και το 9780 , που μου εχει σπασει τα νευρα με το προβλημα του διπλου χαρακτηρα στην πληκτρολογηση ...ας ειναι καλη η τιμη τουλαχιστον για σκετη συσκευη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. May 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Aναλυτικά τα specifications του Bold 9900 http://www.gsmarena.com/blackberry_bold_touch_9900-3116.php Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Aναλυτικά τα specifications του Bold 9900 http://www.gsmarena.com/blackberry_bold_touch_9900-3116.php Πολύ καλά τα χαρακτηριστικά της συσκευής, ειδικά για blackberry! Το μόνο που θα ήθελα διαφορετικό, θα ήταν να μην είχε καθόλου οθόνη αφής, όπως το 9700 και το 9780 δηλαδή. Αλλά οι σημερινές "ανάγκες" και "απαιτήσεις" ζητούν οθόνη αφής σε τέτοιες συσκευές, όπως και να το κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts