Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC Sensation

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τόσο καλές φωτογραφίες βγάζει ? Οι φωτογραφίες απο τα φυτα είναι δικές του ?

Υποθέτω , αλλιώς δεν θα είχε νόημα να είναι στο review του sensation ...

Επίσης , απ'ότι διαβάζω στο ίντερνετ , οι χρήστες φαίνονται ευχαριστημένοι καθώς η μπαταρία φαίνεται να είναι αρκετά καλή και να βγάζει άνετα το 24ωρο (yay :) ) .

Φωτογραφίες χρήστη για την κατανάλωση της μπαταρίας:

http://i.imgur.com/3VzJf.png

http://i.imgur.com/WMH5s.png

Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

• Απαντήσεις 602
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υποθέτω , αλλιώς δεν θα είχε νόημα να είναι στο review του sensation ...

Επίσης , απ'ότι διαβάζω στο ίντερνετ , οι χρήστες φαίνονται ευχαριστημένοι καθώς η μπαταρία φαίνεται να είναι αρκετά καλή και να βγάζει άνετα το 24ωρο (yay :) ) .

Φωτογραφίες χρήστη για την κατανάλωση της μπαταρίας:

http://i.imgur.com/3VzJf.png

http://i.imgur.com/WMH5s.png

Κοίταξε και του Desire HD βγάζει το 24ώρο ! Στην Ελλάδα πότε θα έρθει ξέρουμε και τιμή επίσης ?

Πάντως ψήνομαι να πουλήσω το Desire HD να πάρω το Sensation !! Φαινεται πολύ καλό !

Κοίταξε και του Desire HD βγάζει το 24ώρο ! Στην Ελλάδα πότε θα έρθει ξέρουμε και τιμή επίσης ?

Πάντως ψήνομαι να πουλήσω το Desire HD να πάρω το Sensation !! Φαινεται πολύ καλό !

Νομίζω οτι έχει ειπωθεί και σε παλιότερες σελίδες , αλλά θα κυκλοφορήσει τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου από vodafone και μέχρι τέλη Ιουλίου θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι . Η τιμή του θα είναι στα 599 ευρώ .

Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Η ram που μένει ελεύθερη στο sensation , είναι λίγη ή μου φαίνεται ; Κλειστά τα πάντα με το sense 3.0 έχει ελεύθερη ram 205mb(στην καλύτερη των περιπτώσεων) ....

Εχεις δικιο φιλε μου και καλα εκανες και το ανεφερες. ειναι οντως λιγη αν μενει σε αυτα τα επιπεδα. καλο ειναι να περιμενουμε να κυκλοφορησει η συσκευη και θα μαθουμε στην πραξη πως θα τα παει , οταν καποιοι το γεμισουν με πολλες εφαρμογες και το χρησιμοποιησουν σε full multitasking.

και παλι αρκετη ειναι.δες τα αντιστοιχα σε αλλα κινητα.και με το sense η επιβαρυνση ειναι αναλογα τι βαζεις.αν σε ολες τις οθονες βαλεις πραγματα με φουλ 3D εφε τοτε πως να το κανουμε.θα βαρυνει

Καλο ειναι φιλε οταν αναφερομαστε σε "αλλα" κινητα, να λεμε και ποια ειναι αυτα, γιατι αλλιως μιλαμε για γενικοτητες και εγω μπορω να σου πω χιλια δυο πραγματα.

Οσο αφορα το σχολιο σου, διαφωνω καθετως, και φυσικα δεν ισχυει αυτο που λες. στο galaxy s II η ελευθερη μνημη ειναι....τουλαχιστον διπλασια !!!! γι'αυτο καλο ειναι να λεμε τα πραγματα οπως ειναι. γιατι υπαρχουν πολλα παιδια που σκεφτονται να αγορασουν το sensation.

για του λογου το αληθες :

εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3623162&highlight=%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%98%CE%95%CE%A1%CE%97+RAM#post3623162

και εδω μετα το update που εδωσαν αυτες τις μερες για το galaxy : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3647920#post3647920

το εχω ξαναπει. δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω γιατι η htc αφησε την ιδια ram με το desire hd, σε ενα τετοιο κινητο που θα παιξει με τον ανταγτωνισμο. για μενα αυτο ειναι μεγαλο μειον !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Για να πουλήσει πιο εύκολα το επόμενο κινητό της που θα έχει και internal memory μεγαλύτερη....η htc το έχει παρακανει με τις συσκευές καθε 3 μήνες.

και ουσιαστικά ξέρει ότι την προτιμούν για το sense.

Μέχρι πριν λίγο καιρό δε θα το άλλαζα για τίποτα και με άλλα home screens δε την πάλευα γτ δε μου άρεσαν, αλλά τωρα δε με μοιάζει γτ του sgs2 με καλύπτει πλήρως. Βέβαια γούστα είναι αυτά.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Για να πουλήσει πιο εύκολα το επόμενο κινητό της που θα έχει και internal memory μεγαλύτερη....η htc το έχει παρακανει με τις συσκευές καθε 3 μήνες.

Μέχρι πριν λίγο καιρό δε θα το άλλαζα για τίποτα και με άλλα home screens δε την πάλευα γτ δε μου άρεσαν, αλλά τωρα δε με μοιάζει γτ του sgs2 με καλύπτει πλήρως. Βέβαια γούστα είναι αυτά.

Νομιζω οτι τωρα πλεον που εχει γεμισει το market με τοσους launchers, widgets, themes και μαλιστα ειναι και πολυ καλα και ευχρηστα, και πολλα απο αυτα δωρεαν, δεν νομιζω οτι το sense μπορει να ειναι ο κυριος λογος που καποιος θα αγορασει Htc συσκευη. και εχεις δικιο φιλε μου σ'αυτο που λες, η Htc το εχει παρακανει με αυτο το marketing.

και οπως το εχω γραψει, εχω πολυ καιρο να δω Htc συσκευη που να πουμε οτι ειναι "πληρης" και να μην της λειπουν σημαντικα πραγματακια. Αν εξαιρεσουμε το hd2, το οποιο ηταν πραγματικα value for money συσκευη και πληρης για την εποχη του (το ειχα και εχω αποψη), εγω προσωπικα δεν θυμαμαι τελευταια "πληρη" συσκευη απο την htc.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Samsung Galaxy S2 vs HTC Sensation - Boot / Quadrant / Linpack :

Ωστόσο δεν αναφέρατε ο σημαντικότερο... τον κλειδωμένο bootloader.

για καποιους ο bootloader δεν αποτελει προβλημα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

@TonyK

Αντώνη, πολλοί Launchers στην αγορά αλλά έκαστος στο είδος του και η HTC στον Launcher .Συμφωνώ για το HTC HD2. Ας μην υπήρχαν όμως οι μάγειρες και πάνω από ένα μήνα δεν θα το είχα κρατήσει το κινητό. Το είχαμε συζητήσει αυτό ουκ ολίγες φορές.

@all

Ελεύθερη RAM. Πιστεύετε ότι δεν ξέρουν τι κάνουν ;. Λέτε να ξεμένει από μνήμη το κινητό όταν ανοίγουμε εφαρμογές ;. Γκρινιάζουμε για κάτι που ακόμα δεν τον είδαμε και Γιάννη τον βαφτίσαμε. Kλειδωμένο bootloader. Aν δεν μας αρέσει στο κάτω κάτω τις γραφής αυτό, τότε απλά δεν αγοράζουμε HTC κινητά μέχρι να το αλλάξουν αυτό. Προσωπικά δεν έχω custom rom. Τι μου λείπει από το κινητό ;.

Θα μπορούσα να γράψω αρκετά παράπονα χρηστών από τα forum της Samsung ή της LG επίσης. Και για ποιο λόγο ;.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να συγκρίνουμε το Sensation με το Galaxy SII ή με το LG 2x. Θέμα γούστου είναι πιστεύω. Κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Μέτοχοι της HTC/Samsung/LG είμαστε και πρέπει να διαφημίζουμε με τόσο υπερηφάνεια τα κινητά;. Εννοείτε κάπου θα υπερτερεί το ένα από το άλλο. Εγώ βλέπω κινητά με την ίδια τιμή ακριβώς, (άντε το LG ευτυχώς φθηνότερο) και που οι εταιρίες τους μας κοροϊδεύουν γιατί κάθε έξι μήνες βγάζουν νέα μοντέλα, και επειδή είμαστε υπερκαταναλωτικοί πάμε και τα αγοράζουμε .

Όσα έχω αναφέρει προς θεού μην θεωρηθεί ότι κάνω 'επίθεση' σε κανέναν user από εδώ μέσα. Η κάθε άποψη εξάλλου επιστημονικά τεκμηριωμένη είναι και αποδεκτή :lol:

μια χαρα ξερουν για αυτο αλλωστε την μειωσανε γτ ηταν υπεραρκετη στα προηγουμενα μοντελα και ειπαν γτ μωρε να εχουμε περισσεμα?

περα απο την πλακα καποια τεστ θα εχουν κανει και βαλανε τοσο, αλλα η απορια μου ειναι γτ καθως προχωρανε τα μοντελα της αυξομειωνει αυτο το μεγεθος οπως και την μπαταρια, δεν εχει λογικη, και μονο 1 βρισκω, οπως ειπα για να πουλησει το επομενο κινητο που θα βγαλει.

δεν ειπε κανεις οτι εχει μονο αρνητικα, εχει τα θετικα του αλλα εινια πολλοι που εχουν διλληματα αναμεσα σε διαφοερτικα κινητα και προσπαθουν με τοσα χρηματα να παρουν κατι που θα τους καλυψει.

ενας απο αυτους ημουν και εγω.

(στο αντιστοιχο θεμα για το sgs2 εχω πει ελλειψεις κτλ που εχει καθως αυτα ειναι που πρεπει σε reviews να φαινονται πιο ξεκαθαρα)

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Καλημέρα!

Πρώτον θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η γραφή τύπου chat απαγορεύεται (πχ γτ, δλδ...)!

Δεύτερον μπορεί να είμαστε ανεκτικοί στα "προς κυκλοφορία" θέματα, ωστόσο η σύγκριση μεταξύ των συσκευών συνεχίζει να γίνεται στην επιλογή κινητού κι όχι στο παρών θέμα ;)

Ευχαριστώ!

Τhe end of an era...

• Administrators
για καποιους ο bootloader δεν αποτελει προβλημα

Και για κάποιους άλλους αποτελεί. Προφανώς η συζήτηση περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες.

Modpic.gif

Νομιζω οτι τωρα πλεον που εχει γεμισει το market με τοσους launchers, widgets, themes και μαλιστα ειναι και πολυ καλα και ευχρηστα, και πολλα απο αυτα δωρεαν, δεν νομιζω οτι το sense μπορει να ειναι ο κυριος λογος που καποιος θα αγορασει Htc συσκευη. και εχεις δικιο φιλε μου σ'αυτο που λες, η Htc το εχει παρακανει με αυτο το marketing.

και οπως το εχω γραψει, εχω πολυ καιρο να δω Htc συσκευη που να πουμε οτι ειναι "πληρης" και να μην της λειπουν σημαντικα πραγματακια. Αν εξαιρεσουμε το hd2, το οποιο ηταν πραγματικα value for money συσκευη και πληρης για την εποχη του (το ειχα και εχω αποψη), εγω προσωπικα δεν θυμαμαι τελευταια "πληρη" συσκευη απο την htc.

Πάντως δεν είναι μόνο το θέμα του Sense πιστεύω η HTC έχει καλύτερη υποστήριξη στο θέμα των αναβαθμίσεων από την Samsung και τις παίρνει ota update μεγάλο πλεονέκτημα.

Θα ήταν μεγάλο έγκλημα αν οι συσκευές αυτές (Sensation,GS2) δεν πάρουν την καινούρια έκδοση Αndroid (Ice Cream) γιατί στην ουσία δεν εκμεταλλεύονται τους 2 πυρήνες το Gingerbread και επίσης η αναβάθμιση αυτή θα είναι πολύ σημαντική γιατί δίνει τέλος στο fragmentation με την συμφωνία των εταιριών θα υπάρχει ένα ενιαίο λειτουργικό χωρίς Custom interface που έβαζε ως τώρα κάθε εταιρία και θα υπάρχουν για 2 χρόνια αναβαθμίσεις

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Ένα ακόμα review:http://www.electricpig.co.uk/2011/05/24/htc-sensation-review/

Ωστόσο δεν αναφέρατε ο σημαντικότερο... τον κλειδωμένο bootloader.

Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε τί ειναι ο bootloader γιατί δεν γνωρίζω και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά του κινητού ?

• Administrators
Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε τί ειναι ο bootloader γιατί δεν γνωρίζω και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά του κινητού ?

Σε πολύ γενικές γραμμές... όταν δεν μπορείς να το ξεκλειδώσεις πλήρως για να του περάσεις unofficial rom ή να του κάνεις "βαθύτερα" πειράγματα.

Modpic.gif

Με λίγα λόγια, αν έχεις σκοπό να το πάρεις για να το πειράξεις, ξέχνα το. Δεν γίνεται να πειραχθεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Σε πολύ γενικές γραμμές... όταν δεν μπορείς να το ξεκλειδώσεις πλήρως για να του περάσεις unofficial rom ή να του κάνεις "βαθύτερα" πειράγματα.

Δηλαδή δεν μπορεις να του βάλεις άλλη ρόμ όπως κάνεις στο DHD ?

Επίσης δεν μπορεις να βάλεις τον επεξεργαστη να τρέχει σε παραπάνω ταχύτητες ?

Αυτό θα διορθωθεί ή θα κυκλοφορήσει το κινητό με αυτό το μεονέκτημα (για εμένα ) ?

Πρέπει να το κάνουν S off πρώτα , προς το παρόν τίποτα αλλα δεν αποκλείεται να τα καταφέρουν στο μελλον

Δηλαδή δεν είναι σίγουρο οτι δεν θα γίνει κάποτε αυτο !

Απλά μάλλον θα αργήσει ?

Δηλαδή δεν είναι σίγουρο οτι δεν θα γίνει κάποτε αυτο !

Απλά μάλλον θα αργήσει ?

Η htc στς τελευταία μοντέλα της κλείδωσε τον bootloader πράγμα το οποίο δυσκολεύει αφάνταστα τους hackers, τίποτα ομως δεν αποκλείεται στο μέλλον

• Administrators
το 1gb μνημης θα φτανει η θα υπαρξουν προβληματα?

Για ram μιλάς ή rom; RAM έχει λιγότερη. Όπως και να έχει πρόβλημα δεν έχει.

Modpic.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...