Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Και ένα στα ελληνικά. http://www.digitallife.gr/dokimazoume-prwtoi-to-htc-sensation/ Παρεμπιπτόντως αν θέλετε να μάθετε κάτι για τη συσκευή πολύ ευχαριστώς να βοηθήσω. Είμαστε σε αναμονή για το συγκριτικό σου με τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές προτάσεις. :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibon Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Είμαστε σε αναμονή για το συγκριτικό σου με τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές προτάσεις. :rolleyes: Αύριο θα ξεκινήσω με τις κάμερες. LG Optimus 2X, Xperia Arc, iPhone 4, Samsung Galaxy SII και HTC Sensation. Για τα benchmarks περιμένω final ROM's [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Αύριο θα ξεκινήσω με τις κάμερες. LG Optimus 2X, Xperia Arc, iPhone 4, Samsung Galaxy SII και HTC Sensation. Για τα benchmarks περιμένω final ROM's Ένα γενικότερο σχόλιο; Ποια συσκευή σε έχει κερδίσει περισσότερο; Το LG Optimus 3D το έχεις πιάσει στα χέρια σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Η αυτονομία σε σχέση με του DHD πως είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Η αυτονομία σε σχέση με του DHD πως είναι? Σε συσκευή προπαραγωγής δεν μπορείς να έχεις εικόνα για κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 παιδια ποτε το περιμενουμε ξερουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 παιδια ποτε το περιμενουμε ξερουμε? Αν μάθουμε, θα ενημερωθείς σίγουρα από εδώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Αν μάθουμε, θα ενημερωθείς σίγουρα από εδώ. συμφωνα με το digitallife αρχες ιουνιου "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatu_boylover Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Ειναι σιγουρο για Ιουνη? Μαιο αφου εχει το exclusive η Vodafone και Ιουνιο παντου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) Τέλη Μαίου αρχές Ιουνίου θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας λογικά . Είδα αυτό το videάκι στο youtube , είναι στα γερμανικά βέβαια αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο και μου φάνηκε αρκετά δυνατό και ποιοτικό το ηχείο , τουλάχιστον με τόση φασαρία που είχε ο χώρος . Εσείς τι νομίζετε ? http://www.youtube.com/watch?v=W-vGtCXJ1q8 edit:Μόλις συνηδειτοποίησα ότι δεν είχα postάρει το link του youtube lol !!! Edited May 4, 2011 by tsamo Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Ειναι σιγουρο για Ιουνη? Μαιο αφου εχει το exclusive η Vodafone και Ιουνιο παντου... Αναφέρει κάπου η Vodafone για Μάιο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatu_boylover Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Αναφερει η HTC οτι η Vodafone σε ολη την Ευρωπη θα το εχει exclusive απο το Μαιο. Εκτος αν εννοεις πως στην Ελλαδα ειναι δεδομενο πως ολα ερχονται πιο μετα και δεν συμπεριλαμβανεται στις ανακοινωσεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Μια ερώτηση γιατί δεν βρήκα κάτι από την αναζήτηση στο θέμα , το HTC Sensation θα έχει pentile matrix τελικά ή όχι ? Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 http://www.engadget.com/2011/05/04/htc-sensation-up-for-pre-order-at-vodafone-uk-delivery-promised/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 http://www.handtec.co.uk/product.php/4799/htc-sensation--sim-free-unlocked-black- τιμη πρωτη "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 http://www.handtec.co.uk/product.php/4799/htc-sensation--sim-free-unlocked-black- τιμη πρωτη ωχ ωχ...Με τρώει το χέρι μου...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 απο περιεργια ποσοι θα το αγοραζατε τωρα που ξερουμε οτι ειναι καλα κλειδωμενο και δεν υπαρχει διαθεση να ξεκλειδωσει αρα οχι customies κλπ? εγω παντως δεν πρόκειται γιατι η htc μου φαινεται το παρα καβαλησε το καλαμι και ξεχασε ποια ηταν (qtek) και ποιοι την εφεραν εδω που ειναι (xda devs) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Συμφωνώ, η HTC αντιτίθεται σε αυτό που την καθιέρωσε. Ίδωμεν... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 απο περιεργια ποσοι θα το αγοραζατε τωρα που ξερουμε οτι ειναι καλα κλειδωμενο και δεν υπαρχει διαθεση να ξεκλειδωσει αρα οχι customies κλπ? εγω παντως δεν πρόκειται γιατι η htc μου φαινεται το παρα καβαλησε το καλαμι και ξεχασε ποια ηταν (qtek) και ποιοι την εφεραν εδω που ειναι (xda devs) ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό σχόλιο/τοποθέτηση!!!!!!!!! Μη ξεχνούν οι νέοι χρήστες, η... βαρβάτη (πια) ΗΤC, ήταν κάποτε η τότε... "ΖΤΕ" (QTek, όπως ο φίλος είπε). Και μετά, άνοιξε αυτό το ΘΕΪΚΟ site/forum xda-developers και τους ΕΚΑΝΕ ανθρώπους με τα φοβερά και τρομερά πράγματα που έφτιαξαν - και φτιάχνουν ακόμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό σχόλιο/τοποθέτηση!!!!!!!!! Μη ξεχνούν οι νέοι χρήστες, η... βαρβάτη (πια) ΗΤC, ήταν κάποτε η τότε... "ΖΤΕ" (QTek, όπως ο φίλος είπε). Και μετά, άνοιξε αυτό το ΘΕΪΚΟ site/forum xda-developers και τους ΕΚΑΝΕ ανθρώπους με τα φοβερά και τρομερά πράγματα που έφτιαξαν - και φτιάχνουν ακόμα! εγω παλι λεω οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 εγω παλι λεω οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει Φαντάζομαι με την άποψή σου συμφωνούν όλοι αλλά το θέμα δεν είναι αν ξεκλειδώνει ή όχι αλλά η νοοτροπία της HTC να αλλάξει αυτό για το οποίο έγινε γνωστή. Και για να πω και την άποψή μου για το θέμα, προσωπικά έδωσα το DHD μου για να περιμένω το Sensation, αλλά βλέποντας ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί τρόπος να ξεκλειδώσουν τα S αποφάσισα να ξαναγυρίσω στο DHD για όσο αντέξει ή μέχρι να βρεθεί τρόπος να ξεκλειδώσουν οι συσκευές. Οπότε θεωρώ πολύ λάθος αυτή την κίνηση της HTC και πολύ φοβάμαι ότι θα φανεί και στις πωλήσεις της και σύντομα μάλιστα. Αυτό μόνο που θα ήθελα να ήξερα είναι ο λόγος που πήραν αυτή την απόφαση μιας και δεν έχουν ακουστεί περιστατικά όπου ένα τηλέφωνο να βγάζει ζημιά επειδή κάποιος το πήραξε. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ναι αλλά πρόσεξε κάτι. 'Εχω το DHD ποτέ δεν το πείραξα και πέρασα τώρα και την 2.3.3 . Πιστεύεις ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές από τις cooked roms όσον αφορά την λειτουργικότητα του τηλεφώνου?. Να σημειώσω ότι είχα το HTC HD2, και ήμουν μέλος της ομάδας Omega για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκεί μπορώ να πω ότι οι cooked roms σε σύγκριση με την εργοστασιακή ήταν μέρα με την νύχτα όσον αφορά την λειτουργικότητα. Συμβαίνει όμως το ίδιο και στα android της HTC ;. Να εξαιρέσουμε τα διάφορα καλούδια φυσικά. Αλλά εάν κάποιος δεν πειράξει ποτέ του το τηλέφωνο θα δει μεγάλες διαφορές με το να το έχει πειράξει ;. Για αυτό δεν πιστεύω ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο στις πωλήσεις. Βέβαια θα μου πεις εάν όλα ήταν ξεκλείδωτα δεν θα ήταν καλύτερα ;. Φυσικά. Αλλά για να μην το κάνουν κάτι συμβαίνει. Προστατεύουν την εταιρία ίσως;. Ίσως και εμάς;. Δεν το γνωρίζω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 εγω παλι λεω οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει Όταν πλέον η αγορά έχει τόσες επιλογές σε ανταγωνιστικές συσκευές... κάποιους το "επί τούτου" κλείδωμα τους σπρώχνει προς άλλες εταιρίες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 @ apitsakis Με μια λέξη ναι υπάρχουν. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό ούτε το γιατί πειράζει ο κάθε χρήστης το τηλέφωνό του. Το θέμα είναι να μπορώ εγώ να κάνω ότι θέλω με το κινητό μου μιας και μιλάμε για Open Source λογισμικό. Εγώ πχ μπορεί να θέλω απλά να λέω ότι το πείραξα χωρίς να έχω κερδίσει κάτι, απλά για την εμπειρία. Και σκέψου και το άλλο, η HTC έγινε γνωστή και βλέπεις συσκευές της σχεδόν παντού γιατί κάποιοι πιο ψαγμένοι ασχολήθηκαν με τις συσκευές της και τις πρότειναν σε όλους τους γνωστούς τους λόγω αυτής της δυνατότητας της παραμετροποίησης που υπήρχε. Και να στο πω και αλλιώς ξέρω τουλάχιστον 10 φίλους και γνωστούς που πήραν HTC επειδή τους τα πρότεινα εγώ κι επειδή μπορεί ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει με τη συσκευή του. Αλλιώς θα έπαιρναν όλοι iphone, πίστεψέ με. Αν τα βάλεις κάτω λοιπόν θα δεις ότι ναι μεν λίγοι, συγκριτικά, είναι αυτοί που πειράζουν τις συσκευές αλλά πίσω από αυτούς του λίγους μπορεί να βρίσκονται χιλιάδες απλοί χρήστες που έκαναν την HTC αυτό που είναι τώρα. Κι αν θέλεις να το πάμε και λίγο παραπέρα γιατί το DHD να μην πάρει το νέο Sense 3.0?? Απλά επειδή η HTC λέει ότι δεν το σηκώνει? Για μπες λίγο στο xda να δεις τι λένε οι devs, μια χαρά το σηκώνει και σε λίγες μέρες αν όχι ώρες θα γεμίσει το xda roms με Sense 3.0 για το DHD. Για να δω μετά πόσοι θα θέλουν να πειράξουν τις συσκευές τους για να τους δώσουν νέα πνοή... Φιλικά πάντα. ΥΓ: Ας μην ξεχνάμε φυσικά και το παράδειγμα του HD2 και την πορεία που είχε αυτή η συσκευή μέχρι σήμερα. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 εγω απλα ευχομαι να το καταλαβουν αυτο οι καταναλωτες και απλα να γυρισουν την πλατη τους στην htc ηδη η μοτο εχει ανακοινωσει ξεκλειδωμα σε ολες τις συσκευες,οποτε να ο (αξιος) αντικαταστατης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts