Jump to content

[Επίσημο] Nokia E6-00

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δυστυχώς... είναι σχεδόν ο μονος λόγος που ανοιγω τα windows :P

Βρήκα στο App Store, την εφαρμογή Phone Director (€29,99) η οποια κανει τα παντα εκτος απο software update. Απλα δεν ειμαι σίγουρος αν αναγνωρίζει την Belle :worry:

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημεραπ παιδιά ! Πηρα το κιν χθες και αρχικα μ αρεσει πολυ.Μια ερώτηση.Ιντερνετ θελω να μπαίνω με wi fi.Για να μη γίνει καμια στραβη και μπω χωρις να το καταλάβω και χρεωθώ , μπορω με κάποιο τρόπο να απενεργοποιήσω την επιλογή αυτή?

Καλορίζικη η καινούργια συσκευή.:)

Ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό Ρυθμίσεις για ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί

Επίσης ρίξε και μια ματιά στα ανάλογα FAQ:

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 & S60 5th Edition FAQ

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Hardware FAQ

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ευχαριστώ για την απάντηση!βοηθάνε πολύ τα σχετικα θέματα!χρησιμοποιώ λίγες ώρες το κινητό και διαπίστωσα κατι περίεργο.Μόλις χρησιμοποιώ το κινητο μετα απο λίγα λεπτά σβήνει το καντραν του πληκτρολογίου.Πατάω τα πλαινά κουμπιά , ανάβει πάλι και σβήνει.σας λέει κάτι??:wacko:

ευχαριστώ για την απάντηση!βοηθάνε πολύ τα σχετικα θέματα!χρησιμοποιώ λίγες ώρες το κινητό και διαπίστωσα κατι περίεργο.Μόλις χρησιμοποιώ το κινητο μετα απο λίγα λεπτά σβήνει το καντραν του πληκτρολογίου.Πατάω τα πλαινά κουμπιά , ανάβει πάλι και σβήνει.σας λέει κάτι??:wacko:

Ειναι φυσιολογικο :)

Πως αλλαζουμε γρηγορα γλωσσα πταν γραφουμε ενα μηνυμα?

Edited by sakissalonika

Πως αλλαζουμε γρηγορα γλωσσα πταν γραφουμε ενα μηνυμα?

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σας παρακαλώ?

Επίσης, μου έρχεται sms στο κινητο, και πατάω για να το ανοίξω, και μου ανοίγει τις συμολίες, δείχνοντας μου μόνο τις ήδη υπάρχουσες, και όχι το νέο μήνυμα. Ακόμα και απο την μπάρα ειδοποιήσεων αν επιλέξω το νεο μηνυμα για ανγνωση, παλι το ιδιο κανει. Αν κανω restart την συσκευη, τοτε το δειχνει κανονικα. Αλλα δεν γίνεται σε καθε μηνυμα να κανω restart.

Το εχει παθει κανεις αυτο? Υπαρχει λυση?

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σας παρακαλώ?

ή βάζεις το swype (http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian-2-0), ή αν δεν σ αρεσει το swype (απίθανο), υπάρχει μια εφαρμογή, SwitchLang

Επίσης, μου έρχεται sms στο κινητο, και πατάω για να το ανοίξω, και μου ανοίγει τις συμολίες, δείχνοντας μου μόνο τις ήδη υπάρχουσες, και όχι το νέο μήνυμα. Ακόμα και απο την μπάρα ειδοποιήσεων αν επιλέξω το νεο μηνυμα για ανγνωση, παλι το ιδιο κανει. Αν κανω restart την συσκευη, τοτε το δειχνει κανονικα. Αλλα δεν γίνεται σε καθε μηνυμα να κανω restart.

Το εχει παθει κανεις αυτο? Υπαρχει λυση?

τι εννοείς? αν ανοιξεις τα μηνύματα δεν σου δείχνει το νέο μήνυμα?:wacko:

ή βάζεις το swype (http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian-2-0), ή αν δεν σ αρεσει το swype (απίθανο), υπάρχει μια εφαρμογή, SwitchLang

Ειχα βαλει το SwitchLang και πιστευα οτι μου κανει καποια κολληματα, οπως, οταν ανοιγω τον explorer για να ανοιξω μια σελιδα, δεν αλλαζει γλωσσα πατωντας το κουμπι που ειχα ρυθμισει και ετσι το ξηλωσα. Απλα ελεγα μηπως υπαρχει default τροπος με συδυασμο πληκτρων.

τι εννοείς? αν ανοιξεις τα μηνύματα δεν σου δείχνει το νέο μήνυμα?:wacko:

Οχι δεν μου το δειχνει. Μονο αν κανω επανεκινηση :(

Ειχα βαλει το SwitchLang και πιστευα οτι μου κανει καποια κολληματα, οπως, οταν ανοιγω τον explorer για να ανοιξω μια σελιδα, δεν αλλαζει γλωσσα πατωντας το κουμπι που ειχα ρυθμισει και ετσι το ξηλωσα. Απλα ελεγα μηπως υπαρχει default τροπος με συδυασμο πληκτρων.

swype χωρίς δεύτερη σκέψη:p

Οχι δεν μου το δειχνει. Μονο αν κανω επανεκινηση :(

απίστευτο :wacko:μήπως έχεις πολλά μηνύματα μεσα? (αν κ μένα με 13000 δεν κολλάει).

αν κλεισεις και ξανανοίξεις τα μηνύνατα?

Edited by gerstavros2

Εχουμε πει τοσες φορες (και επισης κανεις δεν διαβαζει πλεον τα manual) αλλαγη γλωσσας με Shfit+Sym (δεν χρειαζεται τα πατηθουν μαζι, πρωτα το shift (βελακι πανω) και μετα Sym

Οταν ερθει ενα μηνυμα απο καποιον και το ανοιξουμε μας ανοιγει την συνομιλια με αυτον. Για τον κλασσικο τροπο (περιπου) οταν ειστε στα μηνυματα μενου-->εμφανιση φακελων και επισης εκει παλι menu-->message view επιλεξτε inbox (το εχω στα αγγλικα το κινητο)

Υπάρχει swype για το Ε6??
ξέχασα ότι το Ε6 έχει hardware πληκτρολόγιο, άρα η λύση ειναι η παρακάτω..

Εχουμε πει τοσες φορες (και επισης κανεις δεν διαβαζει πλεον τα manual) αλλαγη γλωσσας με Shfit+Sym (δεν χρειαζεται τα πατηθουν μαζι, πρωτα το shift (βελακι πανω) και μετα Sym

Οταν ερθει ενα μηνυμα απο καποιον και το ανοιξουμε μας ανοιγει την συνομιλια με αυτον. Για τον κλασσικο τροπο (περιπου) οταν ειστε στα μηνυματα μενου-->εμφανιση φακελων και επισης εκει παλι menu-->message view επιλεξτε inbox (το εχω στα αγγλικα το κινητο)

Δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη, να τα "χωνουμε" αν καποιος ρωτησει κατι εδω, ενω το γραφει και το manual. Προσωπικα, μου ηταν πιο γρηγορο, να ρωτησω εδω απο το να ανοιξω το maual (ή να το κατεβασω αν δεν το εχω).

Εχθες το δοκιμασα, και μου εδειξε κανονικα το μηνυμα. Θα το δω και τις επομενες μερες. Ευχαριστω για την συμβουλη :)

Δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη, να τα "χωνουμε" αν καποιος ρωτησει κατι εδω, ενω το γραφει και το manual. Προσωπικα, μου ηταν πιο γρηγορο, να ρωτησω εδω απο το να ανοιξω το maual (ή να το κατεβασω αν δεν το εχω).

Κανένας δεν τα έχωσε,δεν υπάρχει λόγος να αρπαζόμαστε από το πουθενά.Μια,λογική,συμβουλή δόθηκε.

Να υπενθυμίσω επίσης κάτι,που έχει πλέον-κακώς- ξεχαστεί,ότι υπάρχει και η αναζήτηση.Στην συγκεκριμένη περίπτωση δίνει πολύ γρήγορα αποτελέσματα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ναι φιλε να το παρεις,εγω το πληρωσα 450Ε εσυ λογικα θα το βρεις καπου στα μισα,το κινητο αξιζει και το τελευταιο €.θα περνεις τα mail σου στην ωρα τους,θα μιλας και δεν θα χανεις την γραμμη,και ολα αυτα,που μερικα τηλεφωνα εχουν σταματησει να κανουν.

ερωτηση

εχω το e6 και μετα το περασμα σε belle,οταν αναβει το κινητο πολλες φορες μου βγαζει "αποτυχια εκκινησης τηλεφωνου.επικοινωνηστε με τον αντιπροσωπο", με συνεπεια να το αναβοσβηνω 3-4 φορες μεχρι να παρει μπρος κανονικα.

φυσικα το εχω παει στο nokia care, αλλα το προβλημα παραμενει καθως μου ειπαν οτι το κινητο εχει ελλατωματικο επεξεργαστη και να περιμενω να crashaρει τελειως για να μου κανουν αντικατασταση!!

να πω οτι με την anna δεν ειχα κανενα απολυτως θεμα.

υπαρχει δυνατοτητα να κανω downgrade παλι σε anna και να μεινω εκει?

το κινητο ειναι αγορασμενο απο ιταλια,υπαρχει καποιος ευκολος οδηγος για να περασω ελληνικα μετα την οποιαδηποτε ενεργεια μου?

Symbian, Die hard

ερωτηση

φυσικα το εχω παει στο nokia care, αλλα το προβλημα παραμενει καθως μου ειπαν οτι το κινητο εχει ελλατωματικο επεξεργαστη και να περιμενω να crashaρει τελειως για να μου κανουν αντικατασταση!!

φθηνες και ηλίθιες δικαιολογίες της νόκια.

το πήγες σε άλλα νοκια care; σε ειπαν το ίδιο;

Απο gps πως τα παει? Γιατι ειχα καιρο να δοκιμασω σε νοκια απο το Ν86 που αργουσε να κλειδωσει, ενω το x10 mini pro που εχω τωρα σχεδον αμεσως...

Βρηκα ενα 6220c και θα ηταν ιδανικο για μενα αλλα και αυτο αργει να κλειδωσει. Tα καινουργια symbian ( ^3 και μετα) εχουν διορθωθει καθολου στο χρονο κλειδωματος δορυφορου? Κυριως με ενδιαφερουν τα Ν8, 0Ε7 και Ε6... Ψαχνω για ενα "επαγγελματικο" κινητο με καλο gps και καμερα, αλλα δεν εχω κατασταλαξει σε ποιο απο τα δυο Ε6 η Ε7...

Edited by TIM-RANGER
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Nαι αλλα κλειδωνουν αμεσως οπως τα android ή θελουν κανα δυο λεπτα? Και τα δυο ειναι πολυ καλα τηλεφωνα, αλλα οταν εισαι στο δρομο και θες να δεις που ειναι η ταδε οδος θες να κλειδωνει αμεσως, για να σου σειχνει που θα πας... δεν θα το εχεις συνεχεια αναμενο το gps! Αλλιως θα κρατησω το χ10 Mini pro για αυτην την χρηση...
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Nαι αλλα κλειδωνουν αμεσως οπως τα android ή θελουν κανα δυο λεπτα? Και τα δυο ειναι πολυ καλα τηλεφωνα, αλλα οταν εισαι στο δρομο και θες να δεις που ειναι η ταδε οδος θες να κλειδωνει αμεσως, για να σου σειχνει που θα πας... δεν θα το εχεις συνεχεια αναμενο το gps! Αλλιως θα κρατησω το χ10 Mini pro για αυτην την χρηση...
μια χαρά κλειδώνουν, ειδικά με το a-gps (εφόσων έχεις ιντερνετ στο κινητό) κλειδώνουν σε κάνα λεπτάκι (έχω χρησιμοποιείσει τα Ν95 και C6-01)

Οπως ειπα εχω δοκιμασει δυο μοντελα n86-6220c και σαφως ΔΕΝ ειναι μια χαρα να κλειδωνει μετα απο δυο λεπτα, ουτε με agps να πληρωνεις τους απατεωνες των εταιριων.

Για αυτο ρωταω κατι πολυ απλο, εχει διορθωθει καθολου η νεα εκδοση σε αυτο? Η' εχει τους ιδιους χρονους με το s60v3? Aυτο μονο ενας κατοχος αυτων των συσκευων θα μας πει...

με agps και μεσα στην αθηνα κλειδωνει σε μισο λεπτο, χωρις agps ναι θελει 2 λεπτα.

το να σου πει που ειναι η οδος το κανει απευθειας εφοσον ειναι κατεβασμενος ο χαρτης στο κινητο,

αμα του βαλεις και την οδο που εισαι ηδη τοτε σου βγαζει τη διαδρομη απευθειας

αλλα για turn-by-turn οδηγιες θελει να κλειδωσει το gps πρωτα.

σε συγκριση με ενα blade αν θυμαμαι καλα το nokia κλειδωσε πολύ γρηγορότερα.