prodromosfan Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 παιδιά καλημέρα πρέπει να έχω πρόβλημα με το Ε6 εχθές το βράδυ έκανα την δεύτερη φόρτιση σήμερα το πρωί η μπαταρία είχε αδειάσει και όταν το έπιασα στα χέρια μου η πίσω πλευρά "έκαιγε", ακούω γνώμες πριν πάρω το δρόμο για το σέρβις μου κανει και μενα νερα η μπαταρια ειδικα οταν ειναι σε κανονικη κατασταση ενω σε κατασταση εξοικονομησης ενεργειας δεν εχει προβλημα. το χα ξαναναφερει στο νημα αλλα αμελησα να παρω αλλη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 παιδιά καλημέρα πρέπει να έχω πρόβλημα με το Ε6 εχθές το βράδυ έκανα την δεύτερη φόρτιση σήμερα το πρωί η μπαταρία είχε αδειάσει και όταν το έπιασα στα χέρια μου η πίσω πλευρά "έκαιγε", ακούω γνώμες πριν πάρω το δρόμο για το σέρβις Αν διαβασεις μια σελιδα πισω το ιδιο επαθα και εγω. Δυστηχως θελει service (20-25 ημερες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Αν διαβασεις μια σελιδα πισω το ιδιο επαθα και εγω. Δυστηχως θελει service (20-25 ημερες). 20-25 μερες;;;; :wacko: απο που το αγορασατε αν επιτρεπεται; με ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας σας κανει τα ιδια; μαλλον θα το παω κι εγω μετα τις διακοπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 βρε παιδιά πιο είναι το πρόγραμμα που μπορώ να βάλω άλλα μέρη του κινητού να με ειδοποιούν με τα led ,γιατί με το d-pad θα στραβωθούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 20-25 μερες;;;; :wacko: απο που το αγορασατε αν επιτρεπεται; με ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας σας κανει τα ιδια; μαλλον θα το παω κι εγω μετα τις διακοπες. Δεν ειναι θεμα εξοικονομησης ενεργειας. Ειναι θεμα βραχυκυκλωματος στην πλακετα. Εμενα προχωρησε πιο πολυ στο να μην δεχεται κλησεις καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 βρε παιδιά πιο είναι το πρόγραμμα που μπορώ να βάλω άλλα μέρη του κινητού να με ειδοποιούν με τα led ,γιατί με το d-pad θα στραβωθούμε remind me υπαρχει και free με λιγοτερες λειτουργειες Δεν ειναι θεμα εξοικονομησης ενεργειας. Ειναι θεμα βραχυκυκλωματος στην πλακετα. Εμενα προχωρησε πιο πολυ στο να μην δεχεται κλησεις καθολου αμα παμε για αλλαγη πλακετας, χαιρω πολυ:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Παιδιά, πληροφοριακά να ρωτήσω: για μια πλήρη φόρτιση πόση ώρα αφήνετε το τηλέφωνο στην πρίζα; Οι 2+ ώρες είναι αναμενόμενες; :confused: Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatos Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 καλησπερα! επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα αυτου του τηλεφωνου αλλα το σκρουτζ κανει τα δικα του και ο γερμανος εδω που ειμαι μου λεει ακομα χειροτερα μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι η τιμη αυτου του τηλεφωνου μετρητης? γτ βλεπω κατι 100αρες διαφορες απο διαφορα καταστηματα και εχασα λιγο την μπαλα.... ευχαριστω :) Παράθεση ...OMERTA... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Παιδιά, πληροφοριακά να ρωτήσω: για μια πλήρη φόρτιση πόση ώρα αφήνετε το τηλέφωνο στην πρίζα; Οι 2+ ώρες είναι αναμενόμενες; :confused: με τον φορτιστη που περιεχεται στη συσκευασια νομιζω κανει μια ωρα και μιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 καλημέρα μήπως γνωρίζει κάποιος-α που μπορώ να βρω πληκτρολόγιο με ελληνικούς χαρακτήρες ,έχω πάρει τηλέφωνο όλα τα nokia care αλλά τίποτα ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 καλημέρα μήπως γνωρίζει κάποιος-α που μπορώ να βρω πληκτρολόγιο με ελληνικούς χαρακτήρες ,έχω πάρει τηλέφωνο όλα τα nokia care αλλά τίποτα ευχαριστώ. εχω επικοινωνησει κι εγω με nokia care και δυστυχως δεν ξερουν ποτε θα φερουν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malestrom Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Γεια σας Σκέφτομαι να πουλήσω το δικό μου.Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο κοστίζει καινούργιο γιατί με το Skroutz δεν βγάζω άκρη.Είναι Ελληνικό μαύρο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 εχω επικοινωνησει κι εγω με nokia care και δυστυχως δεν ξερουν ποτε θα φερουν :( Δεν νομιζω να φερουν ποτε. Λατινικο κλασσικο θα βρεις μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airness Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Γεια σας Σκέφτομαι να πουλήσω το δικό μου.Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο κοστίζει καινούργιο γιατί με το Skroutz δεν βγάζω άκρη.Είναι Ελληνικό μαύρο. Ευχαριστώ Γιατί θέλεις να το πουλήσεις φίλε μου αν επιτρέπεται; Δεν έχεις μείνει ευχαριστημένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malestrom Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Γιατί θέλεις να το πουλήσεις φίλε μου αν επιτρέπεται; Δεν έχεις μείνει ευχαριστημένος; Πολύ ευχαριστημένος αλλά δεν είναι για μένα,λόγω δουλειάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 λοιπόν ακούστε εμένα τι τρελά μου έκανε το τηλεφωνο το σκ. λοιπον τη παρασκευη το βραδυ το βαζω να φορτισει και το βαζω "εκτος συνδεσης" με μονο το ξυπνητηρι ενεργο και φορτιζε σε κατασταση εξοικονομησης ενεργειας. το σαββατο που το παιρνω δεν το κοιταζω. λεω θα φορτισε. και δεν ειχε φορτισει καθόλου. μου μενει απο μπαταρια και για κανα 2ωρο ταξιδευω και δεν μπορω να φορτισω πουθενα. φτανω εξοχικο και το φορτιζω για 2 ωρες με ταχυφορτιστη απενεργοποιώ την εξοικονομηση ενεργειας και μεχρι σημερα το εχω ξεσκισει με 3g, internet, κλησεις, email, ανοιχτό το βραδυ, mp3 αναπαραγωγη 4 ωρες τουλαχιστον, μεχρι και το φακο χρησιμοποιησα καποια στιγμη και ακομα δεν εχει κλεισει. κατι μου λεει οτι δεν παει καλά η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koprodogis Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καθησα και διαβασα τις τελευταιες 20 σελιδες περιπου και διαβαζω πολλα προβληματα. Επειδη σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα θα μπορουσατε να μου πειτε τι θα πρεπει να περιμενω αν προχωρησω σε αγορα τωρα? Θελω να πω με την τελευταια εκδοση λογισμικου, με το πληκτρολογιο, οθονες και τα λοιπα. Ειμαι κατοχος Nokia E3-00 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, και απο το Ε6 περιμενω μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας και λιγο πιο μεγαλη οθονη για ελαχιστο serfing μεσω wifi. Γιατι κατα τα αλλα με καλυπτει απολυτα το υπαρχον. Κατι τελευταιο, επειδη το βρισκω αγγλια πιο φθηνα, αν το αγορασω απο εκει μπορω να περασω ελληνικα μετα ή θα σκασω το 15αρι στη Νοκια για αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καθησα και διαβασα τις τελευταιες 20 σελιδες περιπου και διαβαζω πολλα προβληματα. Επειδη σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα θα μπορουσατε να μου πειτε τι θα πρεπει να περιμενω αν προχωρησω σε αγορα τωρα? Θελω να πω με την τελευταια εκδοση λογισμικου, με το πληκτρολογιο, οθονες και τα λοιπα. Ειμαι κατοχος Nokia E3-00 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, και απο το Ε6 περιμενω μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας και λιγο πιο μεγαλη οθονη για ελαχιστο serfing μεσω wifi. Γιατι κατα τα αλλα με καλυπτει απολυτα το υπαρχον. Κατι τελευταιο, επειδη το βρισκω αγγλια πιο φθηνα, αν το αγορασω απο εκει μπορω να περασω ελληνικα μετα ή θα σκασω το 15αρι στη Νοκια για αναβαθμιση? σε ποια τιμή το βρήκες από αγγλία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koprodogis Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Αναλογα αν ειναι απο καινουριο εως 3-4 μηνων που με ενδιαφερει το βρισκω απο 200 μεχρι 250 ευρω, με τα μεταφορικα και ολα μεσα. Τωρα απο ελλαδα δυστυχως δε το βρισκω σε αγγελιες και επειδη δεν ειναι και λιγα τα λεφτα του με προβληματιζει παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZOUTZOUKAS Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Καλη σας μερα! Προσπαθω να εγκαταστησω το Microsoft Office αλλα μου εμφανιζει μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση. Οταν παταω συνεχεια μου ζηταει διακομιστη και τομεα... Ποιος ειναι ομως ο διακομιστης και ποιος ο τομεας που θα πρεπει να πληκτρολογησω?? Αν γνωριζει καποιος και μπορει ας με βοηθησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Για ότι έχει να κάνει με εφαρμογές απευθυνόμαστε εδώ Πλατφόρμες - Symbian - [symbian^3] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές όπου και έγινε μεταφορά ποστ. Ευχαριστώ. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airness Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Αναλογα αν ειναι απο καινουριο εως 3-4 μηνων που με ενδιαφερει το βρισκω απο 200 μεχρι 250 ευρω, με τα μεταφορικα και ολα μεσα. Τωρα απο ελλαδα δυστυχως δε το βρισκω σε αγγελιες και επειδη δεν ειναι και λιγα τα λεφτα του με προβληματιζει παρα πολυ Αν θες, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.emarket.gr/item-35858683-e-NOKIA%20E6%20%CF%83%CE%B5%20%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%20%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%20%CE%BC%CE%B5%20%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%20%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%20+%20%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%B1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) καλησπέρα όταν έχω εισερχόμενη χρήση, ανάβει ο φωτισμός του πληκτρολογίου για εκατοστά του δευτερολέπτου και αμέσως σβήνει , έτσι είναι η λειτουργία του ? Γιατί αν κάποιος δεν γνωρίζει το κινητό και γενικά μέσα στο σκοτάδι δεν ξέρει τι κουμπί να πατήσει. Αν θες, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.emarket.gr/item-35858683-e-NOKIA%20E6%20%CF%83%CE%B5%20%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%20%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%20%CE%BC%CE%B5%20%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%20%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%20+%20%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%B1 219 έχει καινούργιο στο skroutz και η αγγελία στην δημοπρασία ξεκινά από τα 220 μεταχειρισμένο:blink: Edited August 9, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airness Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 καλησπέρα όταν έχω εισερχόμενη χρήση, ανάβει ο φωτισμός του πληκτρολογίου για εκατοστά του δευτερολέπτου και αμέσως σβήνει , έτσι είναι η λειτουργία του ? Γιατί αν κάποιος δεν γνωρίζει το κινητό και γενικά μέσα στο σκοτάδι δεν ξέρει τι κουμπί να πατήσει. 219 έχει καινούργιο στο skroutz και η αγγελία στην δημοπρασία ξεκινά από τα 220 μεταχειρισμένο:blink: Πολύ φθηνό μου φαίνεται για καινούριο!!!!!!!!!!!!!!!! Μάλλον εισαγωγής θα είναι!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Πολύ φθηνό μου φαίνεται για καινούριο!!!!!!!!!!!!!!!! Μάλλον εισαγωγής θα είναι!!!!!! ναι εισαγωγής είναι, αλλά πια η διαφορά , μόνο στο πληκτρολόγιο που δεν έχει τους Ελληνικούς χαρακτήρες. όταν έχω εισερχόμενη χρήση, ανάβει ο φωτισμός του πληκτρολογίου για εκατοστά του δευτερολέπτου και αμέσως σβήνει , έτσι είναι η λειτουργία του ? Γιατί αν κάποιος δεν γνωρίζει το κινητό και γενικά μέσα στο σκοτάδι δεν ξέρει τι κουμπί να πατήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts