Jump to content

[Επίσημο] Nokia E6-00

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά καλημέρα πρέπει να έχω πρόβλημα με το Ε6 εχθές το βράδυ έκανα την δεύτερη φόρτιση σήμερα το πρωί η μπαταρία είχε αδειάσει και όταν το έπιασα στα χέρια μου η πίσω πλευρά "έκαιγε", ακούω γνώμες πριν πάρω το δρόμο για το σέρβις

μου κανει και μενα νερα η μπαταρια

ειδικα οταν ειναι σε κανονικη κατασταση

ενω σε κατασταση εξοικονομησης ενεργειας δεν εχει προβλημα.

το χα ξαναναφερει στο νημα αλλα αμελησα να παρω αλλη μπαταρια

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά καλημέρα πρέπει να έχω πρόβλημα με το Ε6 εχθές το βράδυ έκανα την δεύτερη φόρτιση σήμερα το πρωί η μπαταρία είχε αδειάσει και όταν το έπιασα στα χέρια μου η πίσω πλευρά "έκαιγε", ακούω γνώμες πριν πάρω το δρόμο για το σέρβις

Αν διαβασεις μια σελιδα πισω το ιδιο επαθα και εγω. Δυστηχως θελει service (20-25 ημερες).

Αν διαβασεις μια σελιδα πισω το ιδιο επαθα και εγω. Δυστηχως θελει service (20-25 ημερες).

20-25 μερες;;;; :wacko:

απο που το αγορασατε αν επιτρεπεται;

με ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας σας κανει τα ιδια;

μαλλον θα το παω κι εγω μετα τις διακοπες.

βρε παιδιά πιο είναι το πρόγραμμα που μπορώ να βάλω άλλα μέρη του κινητού να με ειδοποιούν με τα led ,γιατί με το d-pad θα στραβωθούμε

20-25 μερες;;;; :wacko:

απο που το αγορασατε αν επιτρεπεται;

με ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας σας κανει τα ιδια;

μαλλον θα το παω κι εγω μετα τις διακοπες.

Δεν ειναι θεμα εξοικονομησης ενεργειας. Ειναι θεμα βραχυκυκλωματος στην πλακετα. Εμενα προχωρησε πιο πολυ στο να μην δεχεται κλησεις καθολου

βρε παιδιά πιο είναι το πρόγραμμα που μπορώ να βάλω άλλα μέρη του κινητού να με ειδοποιούν με τα led ,γιατί με το d-pad θα στραβωθούμε

remind me

υπαρχει και free με λιγοτερες λειτουργειες

Δεν ειναι θεμα εξοικονομησης ενεργειας. Ειναι θεμα βραχυκυκλωματος στην πλακετα. Εμενα προχωρησε πιο πολυ στο να μην δεχεται κλησεις καθολου

αμα παμε για αλλαγη πλακετας, χαιρω πολυ:X

Παιδιά, πληροφοριακά να ρωτήσω: για μια πλήρη φόρτιση πόση ώρα αφήνετε το τηλέφωνο στην πρίζα; Οι 2+ ώρες είναι αναμενόμενες; :confused:
"And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ!

καλησπερα! επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα αυτου του τηλεφωνου αλλα το σκρουτζ κανει τα δικα του και ο γερμανος εδω που ειμαι μου λεει ακομα χειροτερα μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι η τιμη αυτου του τηλεφωνου μετρητης? γτ βλεπω κατι 100αρες διαφορες απο διαφορα καταστηματα και εχασα λιγο την μπαλα.... ευχαριστω :)
...OMERTA...

Παιδιά, πληροφοριακά να ρωτήσω: για μια πλήρη φόρτιση πόση ώρα αφήνετε το τηλέφωνο στην πρίζα; Οι 2+ ώρες είναι αναμενόμενες; :confused:

με τον φορτιστη που περιεχεται στη συσκευασια νομιζω κανει μια ωρα και μιση.

καλημέρα

μήπως γνωρίζει κάποιος-α που μπορώ να βρω πληκτρολόγιο με ελληνικούς χαρακτήρες ,έχω πάρει τηλέφωνο όλα τα nokia care αλλά τίποτα

ευχαριστώ.

καλημέρα

μήπως γνωρίζει κάποιος-α που μπορώ να βρω πληκτρολόγιο με ελληνικούς χαρακτήρες ,έχω πάρει τηλέφωνο όλα τα nokia care αλλά τίποτα

ευχαριστώ.

εχω επικοινωνησει κι εγω με nokia care και δυστυχως δεν ξερουν ποτε θα φερουν :(

Γεια σας

Σκέφτομαι να πουλήσω το δικό μου.Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο κοστίζει καινούργιο γιατί με το Skroutz δεν βγάζω άκρη.Είναι Ελληνικό μαύρο.

Ευχαριστώ

εχω επικοινωνησει κι εγω με nokia care και δυστυχως δεν ξερουν ποτε θα φερουν :(

Δεν νομιζω να φερουν ποτε. Λατινικο κλασσικο θα βρεις μονο.

Γεια σας

Σκέφτομαι να πουλήσω το δικό μου.Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο κοστίζει καινούργιο γιατί με το Skroutz δεν βγάζω άκρη.Είναι Ελληνικό μαύρο.

Ευχαριστώ

Γιατί θέλεις να το πουλήσεις φίλε μου αν επιτρέπεται;

Δεν έχεις μείνει ευχαριστημένος;

Γιατί θέλεις να το πουλήσεις φίλε μου αν επιτρέπεται;

Δεν έχεις μείνει ευχαριστημένος;

Πολύ ευχαριστημένος αλλά δεν είναι για μένα,λόγω δουλειάς.

λοιπόν ακούστε εμένα τι τρελά μου έκανε το τηλεφωνο το σκ.

λοιπον τη παρασκευη το βραδυ το βαζω να φορτισει και το βαζω "εκτος συνδεσης" με μονο το ξυπνητηρι ενεργο και φορτιζε σε κατασταση εξοικονομησης ενεργειας.

το σαββατο που το παιρνω δεν το κοιταζω. λεω θα φορτισε.

και δεν ειχε φορτισει καθόλου.

μου μενει απο μπαταρια και για κανα 2ωρο ταξιδευω και δεν μπορω να φορτισω πουθενα.

φτανω εξοχικο και το φορτιζω για 2 ωρες με ταχυφορτιστη

απενεργοποιώ την εξοικονομηση ενεργειας και μεχρι σημερα το εχω ξεσκισει με 3g, internet, κλησεις, email, ανοιχτό το βραδυ, mp3 αναπαραγωγη 4 ωρες τουλαχιστον,

μεχρι και το φακο χρησιμοποιησα καποια στιγμη και ακομα δεν εχει κλεισει.

κατι μου λεει οτι δεν παει καλά η μπαταρια.

Καθησα και διαβασα τις τελευταιες 20 σελιδες περιπου και διαβαζω πολλα προβληματα.

Επειδη σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα θα μπορουσατε να μου πειτε τι θα πρεπει να περιμενω αν προχωρησω σε αγορα τωρα?

Θελω να πω με την τελευταια εκδοση λογισμικου, με το πληκτρολογιο, οθονες και τα λοιπα.

Ειμαι κατοχος Nokia E3-00 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, και απο το Ε6 περιμενω μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας και λιγο πιο μεγαλη οθονη για ελαχιστο serfing μεσω wifi.

Γιατι κατα τα αλλα με καλυπτει απολυτα το υπαρχον.

Κατι τελευταιο, επειδη το βρισκω αγγλια πιο φθηνα, αν το αγορασω απο εκει μπορω να περασω ελληνικα μετα ή θα σκασω το 15αρι στη Νοκια για αναβαθμιση?

Καθησα και διαβασα τις τελευταιες 20 σελιδες περιπου και διαβαζω πολλα προβληματα.

Επειδη σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα θα μπορουσατε να μου πειτε τι θα πρεπει να περιμενω αν προχωρησω σε αγορα τωρα?

Θελω να πω με την τελευταια εκδοση λογισμικου, με το πληκτρολογιο, οθονες και τα λοιπα.

Ειμαι κατοχος Nokia E3-00 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, και απο το Ε6 περιμενω μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας και λιγο πιο μεγαλη οθονη για ελαχιστο serfing μεσω wifi.

Γιατι κατα τα αλλα με καλυπτει απολυτα το υπαρχον.

Κατι τελευταιο, επειδη το βρισκω αγγλια πιο φθηνα, αν το αγορασω απο εκει μπορω να περασω ελληνικα μετα ή θα σκασω το 15αρι στη Νοκια για αναβαθμιση?

σε ποια τιμή το βρήκες από αγγλία?

Αναλογα αν ειναι απο καινουριο εως 3-4 μηνων που με ενδιαφερει το βρισκω απο 200 μεχρι 250 ευρω, με τα μεταφορικα και ολα μεσα.

Τωρα απο ελλαδα δυστυχως δε το βρισκω σε αγγελιες και επειδη δεν ειναι και λιγα τα λεφτα του με προβληματιζει παρα πολυ

Καλη σας μερα! Προσπαθω να εγκαταστησω το Microsoft Office αλλα μου εμφανιζει μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση. Οταν παταω συνεχεια μου ζηταει διακομιστη και τομεα... Ποιος ειναι ομως ο διακομιστης και ποιος ο τομεας που θα πρεπει να πληκτρολογησω?? Αν γνωριζει καποιος και μπορει ας με βοηθησει!

Για ότι έχει να κάνει με εφαρμογές απευθυνόμαστε εδώ Πλατφόρμες - Symbian - [symbian^3] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές όπου και έγινε μεταφορά ποστ.

Ευχαριστώ. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Αναλογα αν ειναι απο καινουριο εως 3-4 μηνων που με ενδιαφερει το βρισκω απο 200 μεχρι 250 ευρω, με τα μεταφορικα και ολα μεσα.

Τωρα απο ελλαδα δυστυχως δε το βρισκω σε αγγελιες και επειδη δεν ειναι και λιγα τα λεφτα του με προβληματιζει παρα πολυ

Αν θες, ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.emarket.gr/item-35858683-e-NOKIA%20E6%20%CF%83%CE%B5%20%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%20%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%20%CE%BC%CE%B5%20%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%20%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%20+%20%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%B1

καλησπέρα

όταν έχω εισερχόμενη χρήση, ανάβει ο φωτισμός του πληκτρολογίου για εκατοστά του δευτερολέπτου και αμέσως σβήνει , έτσι είναι η λειτουργία του ? Γιατί αν κάποιος δεν γνωρίζει το κινητό και γενικά μέσα στο σκοτάδι δεν ξέρει τι κουμπί να πατήσει.

219 έχει καινούργιο στο skroutz και η αγγελία στην δημοπρασία ξεκινά από τα 220 μεταχειρισμένο:blink:

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

καλησπέρα

όταν έχω εισερχόμενη χρήση, ανάβει ο φωτισμός του πληκτρολογίου για εκατοστά του δευτερολέπτου και αμέσως σβήνει , έτσι είναι η λειτουργία του ? Γιατί αν κάποιος δεν γνωρίζει το κινητό και γενικά μέσα στο σκοτάδι δεν ξέρει τι κουμπί να πατήσει.

219 έχει καινούργιο στο skroutz και η αγγελία στην δημοπρασία ξεκινά από τα 220 μεταχειρισμένο:blink:

Πολύ φθηνό μου φαίνεται για καινούριο!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάλλον εισαγωγής θα είναι!!!!!!

Πολύ φθηνό μου φαίνεται για καινούριο!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάλλον εισαγωγής θα είναι!!!!!!

ναι εισαγωγής είναι, αλλά πια η διαφορά , μόνο στο πληκτρολόγιο που δεν έχει τους Ελληνικούς χαρακτήρες.