JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Οπως έγραψα παραπάνω, έχω δύο καρτοσυμβόλαια με απεριόριστα προς Vodafone και Cosmote. Μιλάω πολλές ώρες στο κινητό οπότε αναγκαστικά θέλω δωρεάν πακέτο. Ομως αξίζει για να καλώ προς σταθερά μια στο τόσο ή να μην καταναλώνουν οι δικοί μου το χρόνο ομιλίας τους. Ετσι, όταν θα λήξει η προσφορά θα έχουμε ένα καλό υπόλοιπο. Εχουμε και 80' προς κινητά από τη Cyta... Δώστε μου παρακαλώ ένα παράδειγμα τι πληκτρολογώ για να πάρω πχ τον αριθμό 210ΧΧΧΧΧΧΧ οκ καταλαβα. τι θελεις να πεις με το Ετσι, όταν θα λήξει η προσφορά θα έχουμε ένα καλό υπόλοιπο ; . δεν εποιασα;. αφου δεν ληγει;. τεσπα π.χ. πες οτι θελεις να καλεσεις απο την κοσμοτε καλεις εναν αριθμο κοσμοτε που θα σου δωθει σαν αριθμος προσβασης απο το σιτε τηε ιντερτελεκομ οταν κανεις εγραφη δεν ειναι μονο ενας αλλα περισσοτεροι αριθμοι, μολις χτυπησει πληκτρολογεις τον αριθμο αμεσως που θελεις να καλεσεις και πατας #. π.χ. 698******* και μετα 210******* και μετα # σου λεει ποσο χρονο εχεις να μιλησεις αυτο ητανε!. απλο και ευκολο!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 και να συμπληρωσω οτι υπαρχουν εφαρμογες που σου κανουν αυτη τη δουλεια.. δηλαδη καλω εγω μια επαφη και με ρωταει αν θα καλεσει κανονικα ή μεσω intertelecom.. στη δευτερη περιπτωση ολα γινονται μονα τους, αφου εχει σεταριστει σωστα η αντιστοιχη εφαρμογη.. Tapatalked from my GT-I9100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lipardonios Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Καλημέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν η εταιρεία διαθέτει και αριθμούς κλήσης για συνδρομητές Frog; Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι επί του παρόντος (έχουν περάσει δύο μήνες) δεν έχουν την τεχνική δυνατότητα να προσθέσουν επιπλέον νούμερα. Επιπλέον, το γεγονός ότι παρουσιάζεται ως προσωρινή η προσφορά από frog σε frog τους κάνει να περιμένουν λίγο. Επί της ουσίας επομένως, δυστυχώς είναι αρνητική η απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 και να συμπληρωσω οτι υπαρχουν εφαρμογες που σου κανουν αυτη τη δουλεια.. δηλαδη καλω εγω μια επαφη και με ρωταει αν θα καλεσει κανονικα ή μεσω intertelecom.. στη δευτερη περιπτωση ολα γινονται μονα τους, αφου εχει σεταριστει σωστα η αντιστοιχη εφαρμογη.. Tapatalked from my GT-I9100 μήπως θα μπορούσες να μας πείς ποιές είναι αυτές?Είναι ιδιαίτερα χρήσιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 μήπως θα μπορούσες να μας πείς ποιές είναι αυτές?Είναι ιδιαίτερα χρήσιμες υπαρχουν αν δεν κανω λαθος αναλυτικα στο site της εταιρειας μαζι με οδηγιες για καθε πλατφορμα.. για το android χρησιμοποιω τη phonecard express, δωρεαν απο market.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Έχω την εξής ερώτηση ! Το CallBack πως λειτουργεί ? Καλό αυτό τον αριθμό 217 0000 217 και μετά καλό τον αριθμό που θέλω να πάρω # η χρέωση εάν καλέσω σταθερό θα είναι 0.0200 + 0.0200 / λεπτό ομιλίας σωστά έχω καταλάβει ? Δηλαδή θα με χρεώνει διπλά εάν καλώ από το σταθερό αριθμό μου αριθμό ! Για τον γεωγραφικό αριθμό δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί. Δηλαδή αγοράζω έναν αριθμό 15 ευρώ / χρόνο και κάποιος όταν με καλέσει σε αυτόν τον αριθμό από που θα απαντήσω ? Μέσω υπολογιστή ή πως θα απαντήσω; Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Έχω την εξής ερώτηση ! Το CallBack πως λειτουργεί ? Καλό αυτό τον αριθμό 217 0000 217 και μετά καλό τον αριθμό που θέλω να πάρω # η χρέωση εάν καλέσω σταθερό θα είναι 0.0200 + 0.0200 / λεπτό ομιλίας σωστά έχω καταλάβει ? Δηλαδή θα με χρεώνει διπλά εάν καλώ από το σταθερό αριθμό μου αριθμό ! Για τον γεωγραφικό αριθμό δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί. Δηλαδή αγοράζω έναν αριθμό 15 ευρώ / χρόνο και κάποιος όταν με καλέσει σε αυτόν τον αριθμό από που θα απαντήσω ? Μέσω υπολογιστή ή πως θα απαντήσω; Ευχαριστώ ! νομιζω οτι στο γεωγραφικο αριθμο θα πρεπει να εχεις ιντερνετ συνδεδεμενο στο σπιτι και ανοιχτο για να μπορεις να παρεις τηλεφωνο ή να σε παρουνε τηλεφωνο. οσο για το callback δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό.. βάζεις όσο θέλεις με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό.. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Έχω την εξής ερώτηση ! Το CallBack πως λειτουργεί ? Καλό αυτό τον αριθμό 217 0000 217 και μετά καλό τον αριθμό που θέλω να πάρω # η χρέωση εάν καλέσω σταθερό θα είναι 0.0200 + 0.0200 / λεπτό ομιλίας σωστά έχω καταλάβει ? Δηλαδή θα με χρεώνει διπλά εάν καλώ από το σταθερό αριθμό μου αριθμό ! Για τον γεωγραφικό αριθμό δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί. Δηλαδή αγοράζω έναν αριθμό 15 ευρώ / χρόνο και κάποιος όταν με καλέσει σε αυτόν τον αριθμό από που θα απαντήσω ? Μέσω υπολογιστή ή πως θα απαντήσω; Ευχαριστώ ! για το callback ούτε και εγώ γνωρίζω... επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα αν ξέρει κάποιος τι είναι ας μας ενημερώσει.. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 καλείς 2170000217 από αριθμό που έχεις δηλώσει . Ακούς σήμα κατειλημμένου και σε δύο δευτερόλεπτα σε καλούν. Στην οθόνη του κινητού βλέπεις να σε καλεί ο αριθμός σου . Απαντάς και πληκτρολογείς τον αριθμό που σε ενδιαφέρει να καλέσεις . Χρεώνεσαι μία κλήση προς τον αριθμό σου και μία κλήση προς τον αριθμό που επιθυμείς. Για σταθερά δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις εκτός και αν θες να πάρεις από σταθερό φίλου σου ( θα πρέπει όμως να το ρυθμίσεις στους δηλωμένους αριθμούς σου ). Είναι καλή λύση αν δεν έχεις δωρεάν χρόνο , αν έχεις δωρεάν χρόνο δεν σε ενδιαφέρει το CallBack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Αγόρασα από χθες 10 ευρώ μέσω paypal και πραγματοποιώ κλήσεις στον αριθμό για όλη την κοσμοτέ και η ποιότητα είναι πολύ καλή. Δηλαδή, δε δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία. Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει έτσι και ότι θα συνεχίσει για πολύ καιρό να μας γλυτώνει χρήματα από την κλίκα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Παιδιά, καλημέρα. Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κανείς την υπηρεσία από κινητό τηλέφωνο μεν, αλλά μέσω κάποιου SIP client που να τρέχει στο κινητό και mobile Internet σύνδεσης; Προφανώς χρειάζεται smartphone για κάτι τέτοιο και ορισμένες ρυθμίσεις, αλλά αν κάποιος το έχει κάνει, θα μπορούσε μήπως να μας πει εντυπώσεις; Π.χ. έχει καλύτερη, χειρότερη ή ίδια ποιότητα σε σχέση με κλήση στον τηλεφωνικό αριθμό της Intertelecom; Επίσης, τα Kilobytes με τί ρυθμό καταναλώνονται; Ευχαριστώ! Edited September 8, 2011 by parsifal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παιδιά, καλημέρα. Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κανείς την υπηρεσία από κινητό τηλέφωνο μεν, αλλά μέσω κάποιου SIP client που να τρέχει στο κινητό και mobile Internet σύνδεσης; Προφανώς χρειάζεται smartphone για κάτι τέτοιο και ορισμένες ρυθμίσεις, αλλά αν κάποιος το έχει κάνει, θα μπορούσε μήπως να μας πει εντυπώσεις; Π.χ. έχει καλύτερη, χειρότερη ή ίδια ποιότητα σε σχέση με κλήση στον τηλεφωνικό αριθμό της Intertelecom; Επίσης, τα Kilobytes με τί ρυθμό καταναλώνονται; Ευχαριστώ! όταν χρησιμοποιείς το παραπάνω απόκρυψη φαίνεται σε αυτόν που καλείς;. Δεν το εχω δοκιμάσει πότε παρά μόνο με αριθμό πρόσβασης της βοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Όχι, δεν εμφανίζεται απόκρυψη. Ένας αριθμός εξωτερικού εμφανίζεται (μάλλον από αμερική) διαφορετικός κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Όχι, δεν εμφανίζεται απόκρυψη. Ένας αριθμός εξωτερικού εμφανίζεται (μάλλον από αμερική) διαφορετικός κάθε φορά. οκ σε ευχαριστώ!. Και σου τρώει όγκο ανάλογα με τον χρόνο ομιλίας . Οκ κατάλαβα. Εγώ πιστεύω ότι καλύτερα είναι με τους αριθμούς πρόσβασης να υπολογίζεις εύκολα πόσο δωρεάν χρόνο ομιλίας έχεις ανάλογα με τον χρόνο ομιλίας προς το ίδιο χρόνο , επίσης δεν μπερδεύεται και το άτομο που καλείς με άλλο αριθμό αλλά φαίνεται κανονικά ο αριθμός σου. Οπότε θα χρησιμοποιώ όπως είναι ... Και πάλι σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dko Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παιδιά, καλημέρα. Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κανείς την υπηρεσία από κινητό τηλέφωνο μεν, αλλά μέσω κάποιου SIP client που να τρέχει στο κινητό και mobile Internet σύνδεσης; Προφανώς χρειάζεται smartphone για κάτι τέτοιο και ορισμένες ρυθμίσεις, αλλά αν κάποιος το έχει κάνει, θα μπορούσε μήπως να μας πει εντυπώσεις; Π.χ. έχει καλύτερη, χειρότερη ή ίδια ποιότητα σε σχέση με κλήση στον τηλεφωνικό αριθμό της Intertelecom; Επίσης, τα Kilobytes με τί ρυθμό καταναλώνονται; Ευχαριστώ! Καλησπέρα σας. Εχω δοκιμάσει με wifi από το κινητό μου και μπορώ να πω ότι είναι καλύτερη η ποιότητα (Φυσικά εξαρτάται και από το ίντερνετ που έχεις). Σε 3G δεν το έχω δοκιμάσει αλλά παίζουν ρόλο και τι codecs χρησιμοποιείς. Όσο καλύτερη ποιότητα, τόσο μεγαλύτερη η κατανάλωση. Θα δοκιμάσω να κάνω μια κλήση 1 λεπτού και θα σου πω πόσα kilobytes θα μου γράψει ο μετρητής στο κινητό. Όχι, δεν εμφανίζεται απόκρυψη. Ένας αριθμός εξωτερικού εμφανίζεται (μάλλον από αμερική) διαφορετικός κάθε φορά. Στη σελίδα 12 έχει συζητηθεί το θέμα με την απόκρυψη. Νομίζω μπορείς να δηλώσεις κάποιον αριθμό σου για να εμφανίζεται όταν καλείς από SIP Client. Πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων και μιλησα με εναν πολυ ευγενικο κυριο. Του εξηγησα το προβλημα μου και το διορθωσε αμεσα. Επιβεβαιωσε τα στοιχεια μου και δηλωσε στο πεδιο cid το σταθερο μου και τωρα δουλευεει μια χαρα. Αλλο ενα μπραβο στην intertelecom. Ο λογος για τον οποιο δεν μπορουμε να δηλωσυμε εμεις αριθμο μονοι μας ειναι για αποφυγη κακοβουλης χρησης της υπηρεσιας. Παράθεση Panasonic GD93 => Nokia 6610 => Nokia 6230 => Nokia N70 => Nokia N82, HTC Diamond => Apple iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 ρε παιδια, απο κινητο Q πιο νουμερο καλουμε ωστε να εκμεταλευουτε τα δωρεαν 300 λεπτα ? Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 ρε παιδια, απο κινητο Q πιο νουμερο καλουμε ωστε να εκμεταλευουτε τα δωρεαν 300 λεπτα ? οποιοδήποτε απο q προς wind και wind προς wind, έχουνε 8 αριθμούς νομζω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dko Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Θα δοκιμάσω να κάνω μια κλήση 1 λεπτού και θα σου πω πόσα kilobytes θα μου γράψει ο μετρητής στο κινητό. Λοιπόν, το μέτρησα σε iPhone και μίλησα 1 λεπτό μέσω 3G. Με codec GSM: Sent: 179 kb Received: 120 kb Σύνολο περίπου 300kb/λεπτό. Με codec PCMA: Sent: 598 kb Received: 369 kb Σύνολο περίπου 970(!)kb/λεπτό. Διαφορά στην ποιότητα δεν κατάλαβα μεταξύ των δύο codec. Η ποιότητα ήταν άψογη και στα δύο. Οπότε ενεργοποίησα μόνο το GSM. Μετά από επικοινωνία που είχα με το live support μου είπαν ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το codec G729 για ακόμα μικρότερη κατανάλωση αλλά στη συγκεκριμένη εφαρμογή που χρησιμοποιώ στο iphone δε υπάρχει τέτοιο codec. Απ'οτι κατάλαβα, μάλλον πρέπει να ψαχτείς λίγο περισσότερο με αυτά τα codecs για να πετύχεις την πιο οικονομική λύση :rolleyes: Παράθεση Panasonic GD93 => Nokia 6610 => Nokia 6230 => Nokia N70 => Nokia N82, HTC Diamond => Apple iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Φίλε dko, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Αλήθεια, ποιας εταιρείας mobile internet χρησιμοποίησες; Και με ποιο app για SIP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dko Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Φίλε dko, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Αλήθεια, ποιας εταιρείας mobile internet χρησιμοποίησες; Και με ποιο app για SIP; Έχω wind f2g και χρησιμοποίησα τα 20MB που μου δίνει με κάθε ανανέωση των 10€. Για app χρησιμοποιώ το linphone που γράφει στη σελίδα της inter telecom. Ένας φίλος έχει αγοράσει το Bria που κάνει 5,99! και κατά τη γνώμη μου την ίδια δουλειά κάνει με το linphone που είναι και free. Πάντως όπως είπα δε χρησιμοποιώ το 3G και λόγω του ότι δεν πιάνει παντού καλά αλλά και λόγω μπαταρίας. Προτιμώ το wifi. Παράθεση Panasonic GD93 => Nokia 6610 => Nokia 6230 => Nokia N70 => Nokia N82, HTC Diamond => Apple iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 παρατηρω οτι εχει πεσει τραγικα η ποιοτητα σε συγκριση με το παρελθον.. αν μπορει κανεις ας το επιβεβαιωσει μηπως ετυχε και επεσα σε περιπτωσεις κακου σηματος του συνομιλητη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 εγω εχω προβλημα οταν καλω απο κινητο σε σταθερο με την ενταση του ηχου χρησιμοποιωντας αριθμο προσβασης, ισα που με ακουνε ενω εγω ακουω κανονικα. οταν καλω σε κινητα δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 εγω εχω προβλημα οταν καλω απο κινητο σε σταθερο με την ενταση του ηχου χρησιμοποιωντας αριθμο προσβασης, ισα που με ακουνε ενω εγω ακουω κανονικα. οταν καλω σε κινητα δεν υπαρχει κανενα προβλημα. κατι πωσ μπορω να βαλω αποστολη dtmf οπως ειναι στα νοκια κατα την διαρκεια της κλησης σε συσκευη android ; διοτι με βολευε να καλω εναν αριθμο προσβασης και μετα να παταω αποστολη dtmf και να βρισκω την επαφη και τον αριθμο και να παταω αποστολη και μετα # και να καλω . τωρα με το smartphone που εχω δεν ξερω πως να το κανω. σιγουρα μια αλλη επιλογη ειναι να το αποθυκευσω με τον αριθμο που θελω να καλεσω και να καλω την επαφη του αριθμου προσβασης μαζι με τον αριθμο αποθηκευμενο αλλα με αποστολη dtmf δεν γινεται να το κανω; επισης η εφαρμογη που υπαρχει βολευει; ή φαινεται αποκρυψη στον αριθμο που καλεις;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts