X135SALONICA Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Λεω,Δεν ειναι πολυ πιο ελαφρια,περιπου 350γρ εναντι 450 τις μανισιας,ειναι ενισχυμενη περισσοτερο,καλυτερα να παρεις αυτην με την ψυκτρα!( wing clutch bell λεγεται) εχει 107 χιλιοστα περιμετρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Ποια ειναι 450gr? Οπως και να εχει θα παρω την Stage6 που ζυγιζει 290gr (το μισο της malossi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 H μανισια ειναι περιπου 450γρ. και μια malossi που κρατουσα ηταν καμια 30% πιο ελαφρια.αντε καλοριζικη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsas Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 se 50cc runner me exatmish ti noumero jigler kai mpilakia einai idanika? Παράθεση Τιποτα δεν εχει αλλαξει και τιποτα δεν ειναι το ιδιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAN180 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Mpilakia 8a s protina 4.5....twra gia zigler nomizw 55 :ninja: Παράθεση Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsas Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Mpilakia 8a s protina 4.5....twra gia zigler nomizw 55 :ninja: thanks:):) Παράθεση Τιποτα δεν εχει αλλαξει και τιποτα δεν ειναι το ιδιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Για τους κατοχους Runner 50 παλιο μοντελο : http://rapidshare.com/files/175725619/kantran_2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runnergp1 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 exei vrei kapoios edw ellada gia gilera runner kilindropistona malossi nicasil 2plo elatirio katw apo 220E ???kai apo ekswteriko katw apo 196E????An nai as me pliroforisei kapoios giati endeiaferome na agorasw amesa kai den thelw na mou poiasoun to k0l0.... (gia kainourgia milame panta!) Παράθεση [/sIGPIC]To XrEpI mOu!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani_kir Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 :rolleyes:Γειά σας αλάνια.Πήρα πρίν λίγες μέρες καινούριο το gilera runner st 125.Λόγω καιρού δεν έχω προλάβει να το κάνω βόλτες.Το έχει κανείς από δώ;;ασ δώσει καμιά συμβουλή σαν πιό παλιός....Επίσης μου είπαν απο την αντιπροσωπία να βάλω διακοπτάκι στα φώτα για να τα σβήνω την ημέρα γιατί θα έχω πρόβλημα με τη μπαταρία....40 ευρο!!(διακοπτάκι) ακόμα δε το πήρα...Στέκει αυτό?? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Oxι δεν στεκει.. Το χα 2 χρονια κ παντα δουλευε κανονικα η μιζα. Μια κοπελα εχει 125 κ εχει κανει ολικη αλλαγη μηχανης γιατι ειχε χοντρο προβλημα..δωρεαν μεσω της εγγυησης βεβαια..μαλλον επεσε στην περιπτωση!! ΜΗΝ βγαλεις τους κοφτες μεχρι τα 1000κμ κ πανε στην αντιπροσωπεια να τους βγαλουν..στο δικο μου,εβγαλαν 1 κοφτη στα 1000κμ και τους υπολοιπους 3 (4 συνολικα) στις 5000κμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani_kir Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Oxι δεν στεκει.. Το χα 2 χρονια κ παντα δουλευε κανονικα η μιζα. Μια κοπελα εχει 125 κ εχει κανει ολικη αλλαγη μηχανης γιατι ειχε χοντρο προβλημα..δωρεαν μεσω της εγγυησης βεβαια..μαλλον επεσε στην περιπτωση!! ΜΗΝ βγαλεις τους κοφτες μεχρι τα 1000κμ κ πανε στην αντιπροσωπεια να τους βγαλουν..στο δικο μου,εβγαλαν 1 κοφτη στα 1000κμ και τους υπολοιπους 3 (4 συνολικα) στις 5000κμ.. δέν έχει κόφτες το μηχανάκι...125 είναι.Το 50 εχει κόφτες.Είχα και 50 πιό παλιά... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 A ειχα την εντυπωση οτι ειχαν τους ιδιους κοφτες..τωρα για το στρωσιμο..Οταν εχει κρυο,αφηνε το να παει 3 γραμμες η θερμοκρασια,στα φαναρια,μην ξεκινας με τερμα γκαζι,σιγα σιγα,μην το δινεις τερμα γκαζι,θα λεγα να το πηγαινεις μεχρι 60 για 200 ΚΜ και 80 μεχρι τα 1000ΚΜ.Και προσπαθησε να μην βγαινεις σε μεγαλους δρομους γιατι δεν πρεπει να κρατας πολλα χλμ για ωρα.Αν σκεφτεσαι για βελτιωσεις,μπορεις κ απ τα 1000 κμ αλλα καλυτερα πιο μετα (3500-4000 κμ)να ανοιξει λιγο το μοτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 :rolleyes:Γειά σας αλάνια.Πήρα πρίν λίγες μέρες καινούριο το gilera runner st 125.Λόγω καιρού δεν έχω προλάβει να το κάνω βόλτες.Το έχει κανείς από δώ;;ασ δώσει καμιά συμβουλή σαν πιό παλιός....Επίσης μου είπαν απο την αντιπροσωπία να βάλω διακοπτάκι στα φώτα για να τα σβήνω την ημέρα γιατί θα έχω πρόβλημα με τη μπαταρία....40 ευρο!!(διακοπτάκι) ακόμα δε το πήρα...Στέκει αυτό?? το μηχανακι που πηρες εχει κοφτη! και στον "μαμα" ιμαντα και στην εξατμιση! βεβαια το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαξεις ιμαντα και εξατμιση! τωρα διακοπτακι..πρωτη φορα ακουω οτι μπορεις να βαλεις! στην θεση σου θα το αφηνα ως εχει. κανενα προβλημα δεν αντιμετωπισα με την συνεχη χρηση των ανοιχτων φωτων! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani_kir Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 το μηχανακι που πηρες εχει κοφτη! και στον "μαμα" ιμαντα και στην εξατμιση! βεβαια το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαξεις ιμαντα και εξατμιση! τωρα διακοπτακι..πρωτη φορα ακουω οτι μπορεις να βαλεις! στην θεση σου θα το αφηνα ως εχει. κανενα προβλημα δεν αντιμετωπισα με την συνεχη χρηση των ανοιχτων φωτων! Εχεις το ίδιο ακριβώς; Δεν έχει κόφτη!!!!!!τώρα για τα φώτα έτσι μου είπαν απο τη piaggio.... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Εχεις το ίδιο ακριβώς; Δεν έχει κόφτη!!!!!!τώρα για τα φώτα έτσι μου είπαν απο τη piaggio.... ειχα το 200αρι το παλιο.κανενα προβλημα και μηχανικα..και ηλεκτρικα αν εξαιρεσεις οτι καθε 15 μηνες αλλαζα μπαταρια :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani_kir Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ειχα το 200αρι το παλιο.κανενα προβλημα και μηχανικα..και ηλεκτρικα αν εξαιρεσεις οτι καθε 15 μηνες αλλαζα μπαταρια :lol: Το παλιό είχε κόφτες το ξέρω! Γιαυτό μου είπαν να βάλω διακοπτάκι για να σβήνουν τα φώτα και να μή χαλάω τη μπαταρία.....;) Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Το παλιό είχε κόφτες το ξέρω! Γιαυτό μου είπαν να βάλω διακοπτάκι για να σβήνουν τα φώτα και να μή χαλάω τη μπαταρία.....;) στην θεση σου οπως ειπα δεν θα το αλλαζα! επισης παρε τηλεφωνο στα κεντρικα της piaggio και ρωτησε'τους αν κανεις αυτην την μετατροπη θα ισχυει η εγγυηση σου! Τα ηλεκτρικα σε ενα μηχανακι ειναι μεγαλος μπελας και δεν πρεπει να τα πειραζουμε χωρις λογο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani_kir Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 στην θεση σου οπως ειπα δεν θα το αλλαζα! επισης παρε τηλεφωνο στα κεντρικα της piaggio και ρωτησε'τους αν κανεις αυτην την μετατροπη θα ισχυει η εγγυηση σου! Τα ηλεκτρικα σε ενα μηχανακι ειναι μεγαλος μπελας και δεν πρεπει να τα πειραζουμε χωρις λογο! καλά λές....Θα πάρω τηλ στα κεντρικά για να ρωτήσω γιατί εδω στη Λαμία αυτός είναι αγιογδύτης!!Με το που το πήρα το μηχανάκι πρίν το βγάλει απο τη βιτρίνα μου λέει για το διακοπτάκι....40 ευρο!!!! να το βάλεις οπωσδήποτε λέει....οι παλιοκλέφτες.........Δεν το έβαλα! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Sorry αλλά δεν γίνεται να έχουμε 2 διαφορετικά θέματα για το runner μόνο και μόνο επειδή είναι σε άλλα κυβικά. Συνεχίζουμε εδώ όπου μιλάμε γενικά για τα runner ανεξαρτήτως κυβικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Πολυς κοσμος κανει αυτο το κοπλο με το διακοπτακι.Εχω πολλους φιλους που το εχουν εφαρμοσει σε beverly. Καλυτερα η καντο μονος σου αν θες να ασχοληθεις η πηγαινε δωσε 10-15 σε ενα αλλο συνεργειο. Ακους εκει 40€!!Τοτε παρε 2 μπαταριες να εχεις με τοσα λεφτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Γεια σας παιδια Eχω ενα runner injection 50cc του 2004.Γενικα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.Πλεον εχω φτασει τα 22000 χλμ. Εσεις που ξερετε (εγω ειμαι ψιλοασχετος στα μηχανικα) τι θα μπορουσα να του κανω με budjet απο 500euro μεχρι το πολυ 700euro για να του δωσω μια πνοη ζωης?? *Δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβω ποτε σε κυβικα μιας κ με καλυπτουν τα 50 **Σκεφτομουν να το πουλησω κ να παρω καινουριο 50αρι αλλα πολλοι μου λενε οτι δεν αξιζει κ καλυτερα να αναστησω το υπαρχον.Γι αυτο σας ρωταω.... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani_kir Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Γεια σας παιδια Eχω ενα runner injection 50cc του 2004.Γενικα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.Πλεον εχω φτασει τα 22000 χλμ. Εσεις που ξερετε (εγω ειμαι ψιλοασχετος στα μηχανικα) τι θα μπορουσα να του κανω με budjet απο 500euro μεχρι το πολυ 700euro για να του δωσω μια πνοη ζωης?? *Δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβω ποτε σε κυβικα μιας κ με καλυπτουν τα 50 **Σκεφτομουν να το πουλησω κ να παρω καινουριο 50αρι αλλα πολλοι μου λενε οτι δεν αξιζει κ καλυτερα να αναστησω το υπαρχον.Γι αυτο σας ρωταω.... Εγώ στη θέση σου φίλε μου θα έπερνα καινούριο.Οχι injection όμως........Καρμπυρατέρ.......Βελτιώνεται καλύτερα... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Εγώ στη θέση σου φίλε μου θα έπερνα καινούριο.Οχι injection όμως........Καρμπυρατέρ.......Βελτιώνεται καλύτερα... Το παιδι θελει να κανει τις βολτες του! δεν θελει βελτιωσεις "τρελες" επισης για "μαμα" μηχανακι ο ψεκασμος ειναι καλυτερος σε αποδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Οποτε τι προτεινετε για το injection?? (RAVER εμεις τα εχουμε ξαναπει τελευταια κ στο topic Αγορά μηχανής 50cc - Προτάσεις) Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Απλα πραγματα. Μια εξατμιση απλη ,οχι πολυ θορυβωδη, να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να κερδισεις σε ροπη, επιταχυνση ,τελικη. Ενα βαριατορ να παρει και αλλη ροπη μαζι με βαρυτερα μπιλακια απο οτι εχεις τωρα ωστε να κερδισεις ταυτοχρονα με νευρο και δυναμη και σε καταναλωση. Ενα φιλτρο να "αναπνεει" καλυτερα και ενα μπουζι ριδιου η πλατινας. Ολα αυτα τα κοστολογω στα 250ε-270€. Καλη χρονια σε ολους παιδια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts