original911 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ασχολούμαι πρώτη φορά με Νοκια.Θέλω να φλασάρω ένα Ν8.Είμαι στο σημείο flashing/firmware update ,στο παράθυρο που ανοίγει δεν μου το δείχνει όλο δεν μπορώ να κλικάρω δηλαδή στις 3 τελείες.:mad:Κάποια βοήθεια παιδιά?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Αν μπορείς ανέβασε ένα screenshot στο οποίο θα φαίνεται το παράθυρο του προγράμματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Αν μπορείς ανέβασε ένα screenshot στο οποίο θα φαίνεται το παράθυρο του προγράμματος. Ορίστε :) http://img837.imageshack.us/img837/7610/4y0z.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Κάτι παίζει με το παράθυρο.. Βλέπεις που το product code κενό δεν τελειώνει πριν το τέλος του παραθύρου? Για τράβηξέ το γενικά όλο ώστε να το κάνεις πιο πλατύ μήπως εμφανιστεί. Και πες μας λίγο ποιά έκδοση του phoenix έχεις. Παίρνω ως δεδομένο ότι πας με το που το ανοίξεις: file - open product και επιλέγεις τον κωδικό της συσκευής που θες να φλασάρεις έτσι? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Κάτι παίζει με το παράθυρο.. Βλέπεις που το product code κενό δεν τελειώνει πριν το τέλος του παραθύρου? Για τράβηξέ το γενικά όλο ώστε να το κάνεις πιο πλατύ μήπως εμφανιστεί. Και πες μας λίγο ποιά έκδοση του phoenix έχεις. Παίρνω ως δεδομένο ότι πας με το που το ανοίξεις: file - open product και επιλέγεις τον κωδικό της συσκευής που θες να φλασάρεις έτσι? Το παράθυρο τι πλήρες το κάνω τι το τραβάω μέχρι το τέλος και ακόμα παραπέρα τίποτα :wacko: Έχω την έκδοση 2012.24.000.48366 και ναι έχω κάνει το file/open product :O Κάποια συντόμευση με το πληκτρολόγιο υπάρχει με την οποία να μπορώ να επιλέξω το κουτάκι?Ο κέρσορας αναβοσβήνει οπότε μπορεί να δεχτεί την εντολή.:O Edited December 17, 2013 by original911 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Τι windows έχεις? Προσπάθησε να βρεις αυτήν Phoenix Service Software 2012.16.004.48159. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Έχω windows 7.Δοκίμασα και εκτέλεση σε xp sp3 αλλά δεν άλλαξε κάτι.Κατεβάζω την έκδοση που μου πρότεινες. Edit:Τίποτα πάλι.:( Edited December 17, 2013 by original911 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Δεν είναι το μόνο σημείο που δεν μπορείς να κάνεις κλικ. Στο συγκεκριμένο παραθυράκι μέσα στο πρόγραμα απουσιάζουν όλες οι επιλογές που μπορείς να κάνεις κλικ με το ποντίκι. Μήπως «παίζει» κάτι με την ανάλυση της οθόνης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Δεν είναι το μόνο σημείο που δεν μπορείς να κάνεις κλικ. Στο συγκεκριμένο παραθυράκι μέσα στο πρόγραμα απουσιάζουν όλες οι επιλογές που μπορείς να κάνεις κλικ με το ποντίκι. Μήπως «παίζει» κάτι με την ανάλυση της οθόνης; Μπορώ να τις επιλέξω αν τικάρω το Dead Phone USB Flashing αλλά δεν κάνει κάτι γιατί μου ζητάει να επιλέξω το product code το οποίο δεν μπορώ :wacko: :mad: Η ανάλυσή μου τώρα είναι στα 1920 χ 1080 ,να την αλλάξω?Ποιά λες να επιλέξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μια υπόθεση κάνω για την ανάλυση. Προς το παρόν δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι + ότι έχω πολύ καιρό να δουλέψω το συγκεκριμένο πρόγραμμα και ότι έχω παρατήσει τα windows. Ρίξε μια ματιά πως εμφανίζεται κανονικά το συγκεκριμένο παράθυρο. http://img238.imagevenue.com/loc165/th_308581125_1387308581_122_165lo.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Κάποια συντόμευση με τα πλήκτρα υπάρχει που να κάνει την ιδιά δουλειά? Πέρασα το phoenix στο λαπτοπ μου και δούλεψε κανονικά.Φλασάρω την belle refresh και ενώ όλα γίνονται εντάξει συνεχίζει να υπάρχει αυτός ο καταραμένος κωδικός ασφαλείας:mad: Κάποια βοήθεια ρε παιδιά??:( Edited December 18, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Για αυτό ξεκίνησες να κάνεις την όλη διαδικασία; Έχω την εντύπωση, εκτός εάν κάνω λάθος, ότι έτσι δεν μπορεί να αλλάξει ο κωδικός ασφαλείας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Για αυτό ξεκίνησες να κάνεις την όλη διαδικασία; Έχω την εντύπωση, εκτός εάν κάνω λάθος, ότι έτσι δεν μπορεί να αλλάξει ο κωδικός ασφαλείας. Ναι γι'αυτό ακριβώς :( Με κάποιο άλλο τρόπο?Γνωρίζεις αν γίνεται?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia Έγινε θα το κοιτάξω.Ευχαριστώ πολύ!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 ποια εκδοση παιζει με τα windows 8.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 ποια εκδοση παιζει με τα windows 8.1? Phoenix Service Software 2012.16.004.48159 Αυτή στάνταρ με 808 και win 8.1. Την δουλέυω εγώ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 64bit εχω. Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 64bit εχω. Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα? Όχι. Αρκεί να χρησιμοποιήσεις usb2.0 port. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Τελεια! Αρα κανενα προβλημα, μιας και εχω μονο usb 2.0 Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts