Jump to content

[Επίσημο] HTC Incredible S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ πάντως ακόμα περιμένω μήπως γνωρίζει κάποιος σχετικά με το πρόβλημα μου και κοιτάω καθημερινά στο ποστ αυτό μήπως μου απαντήσει κανείς ....! :p

• Απαντήσεις 217
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγώ πάντως ακόμα περιμένω μήπως γνωρίζει κάποιος σχετικά με το πρόβλημα μου και κοιτάω καθημερινά στο ποστ αυτό μήπως μου απαντήσει κανείς ....! :p

Από την εικόνα που έχεις επισυνάψει στο προηγούμενο post σου, φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αρχείο που έχεις κατεβάσει. Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις από αλλού (δες στο xda).

η ενημέρωση κατεβαίνει απο μόνη της απο το "επίσημο" να το πώ έτσι server της εταιρίας λογικά! μιας και είμαι εντελώς άσχετος και όλα αυτά περι root κτλ μου φαίνονται κινέζικα...το xda τι είναι;! θα είναι το official update αυτο που μου προτείνεις να κατεβάσω;

η ενημέρωση κατεβαίνει απο μόνη της απο το "επίσημο" να το πώ έτσι server της εταιρίας λογικά! μιας και είμαι εντελώς άσχετος και όλα αυτά περι root κτλ μου φαίνονται κινέζικα...το xda τι είναι;! θα είναι το official update αυτο που μου προτείνεις να κατεβάσω;

Εδώ μπορείς να βρεις τις επίσημες ROM, που υπάρχουν. Πες μου ποια έκδοση android έχεις και από που είναι αγορασμένο το κινητό (εάν είναι για κάποιο δίκτυο κλπ), για να σου πω ποιο αρχείο να κατεβάσεις.

εκδοση android 2.3.3

sence 2.1

και το είχα αγοράσει απο ηλεκτρονικό κατάστημα ελλάδας!μέσα τα βιβλιαράκια του ήταν στα γαλλικά!

αν πρέπει να σου δώσω κάποια περαιτέρω πληροφορία μη διστάσεις να μου το πείς!

σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιερώνεις για να με βοηθήσεις!:O

Εάν δεν είναι branded (πχ Verizon), τότε αυτή είναι η τελευταία επίσημη ROM, που βρήκα. Είναι 2.3.5 με Sense 3.0. Εάν δεν είναι συμβατή, θα σου βγάλει σφάλμα και δε θα προχωρήσει στην εγκατάσταση.

πως μπορώ να μάθω αν είναι branded; δεν είχε παντως μαζί το λογότυπο ή κανένα βιβλιαράκι περα των manual! σε ευχαριστώ πολυ! θα δοκιμάσω αυτό που μου έδωσες και θα ενημερώσω! :)

το exe που κατέβασα το βάζω χύμα στην κάρτα μνήμης και το τρέχω;

φίλε μου δοκίμασα αλλά τζίφος...μου πετάει και στον υπολογιστή σφάλμα με κωδικό 130! αν σε βοηθάει πάρε και μια φωτογραφία!

http://imageshack.us/photo/my-images/848/12013608.jpg/

Δοκίμασε αυτό το RUU.

Εάν δε δουλέψει, θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις > σχετικά με το τηλέφωνο και να σημειώσεις όσες πληροφορίες έχει εκεί για μοντέλο, έκδοση, baseband κλπ. Μπορεί έτσι να καταφέρω να καταλάβω ποιο RUU είναι κατάλληλο για το κινητό σου.

μια διευκρίνιση: στο πρώτο που μου έδωσες ,αφού συνδεσα το κινητο στον υπολογιστη στη φορτιση , το ανοιξα φορτωσε το installshield και μετα δεν εκανε τιποτα ούτε άνοιγε κάποιο παράθυρο όταν το πάταγα απο την μπάρα κάτω...όταν το συνδεσα στο htc sync ξεκινησε μια χαρα....τωρα ότι και να κανω ,το δευτερο μένει έτσι...δοκίμασα και με το πρώτο και κάνει το ιδιο...χθες μάλλον ημουν τυχερος και μου εκατσε η σειρα της διαδικασιας....θα μπορούσες να μου την εξηγήσεις περιληπτικα; :lol:

Απλά τρέχεις το RUU και ακολουθείς τις οδηγίες, που σου γράφει. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις το USB debugging στο ρυθμίσεις > εφαρμογές > ανάπτυξή (μπορεί να είναι κάπου αλλού στο δικό σου μενού).

εξακολουθεί να είναι σε κώμα ο ασθενής και έχει αρχίσει να με εκνευρίζει :p ! (δοκίμασα και αυτό που μου είπες!)

Θα έπρεπε να είναι τόσο δύσκολο; να τους το πάω μήπως εκεί που το πήρα και να τους το πετάξω στο κεφάλι; :lol:

εξακολουθεί να είναι σε κώμα ο ασθενής και έχει αρχίσει να με εκνευρίζει :p ! (δοκίμασα και αυτό που μου είπες!)

Θα έπρεπε να είναι τόσο δύσκολο; να τους το πάω μήπως εκεί που το πήρα και να τους το πετάξω στο κεφάλι; :lol:

Δοκίμασε αφού πατήσεις να ενεργοποιηθεί η συσκευή να πατήσεις το Volume Up κουμπί η το Volume Down για να μπεις στον Bootloader. Μετά πατάς νομίζω fastboot και συνεχίζεις από τον υπολογιστή τρέχοντας το Ruu.

Ξεκινάς με την συσκευή απενεργοποιημένη. Turn Off.

Nokia 8800 Scirocco

θεμα με τα ελληνικα μενου κ μηνυματα φανταζομαι δεν υπαρχει επειδη δεν ερχεται ελλαδα υποστηριζονται κανονικα ??? αν το παραγγειλω απο ελληνικ eshop που το εχω βρει θα τα εχει η θα πρεπει να τα βαλω ?? Edited by billstamaniac

• Administrators

Ελληνικά θα έχει κανονικά σε μενού και πληκτρολόγια. Θα γυρίσει κατευθείαν σε ελληνικά όταν βάλεις την sim σου. Αλλά και να μην τα βλέπεις... θα εμφανιστούν κανονικά με το morelocale2 που θα κατεβάσεις από το market.

Αρκεί φυσικά να μιλάμε για ευρωπαϊκή συσκευή και όχι παραεισαγωγής.

Modpic.gif

• 3 weeks later...

• 4 weeks later...
Γεια σας, έχω το incredible s με έκδοση android 2.3.5 και sense 3.0 . Όλα καλά μέχρι πριν 2 περίπου εβδομάδες. Πρόσεξα ότι η συσκευή μου έχει γίνει λίγο αργή όταν μπαίνω σε κάποια εφαρμογή ή όταν ανοίγω τις επαφές μου. Χθες μάλιστα μου έκανε ενώ ήταν σε αναμονή επανεκκίνηση μόνο του. Δεν έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές ώστε να έχει γεμίσει η μνήμη. Διάβασα σε κάποιο post του myphone.gr ότι υπάρχει θέμα στα android htc με την κάρτα μνήμης, δηλ. όταν την φορτώνουμε με εφαρμογές γίνεται αργή και έτσι επηρεάζει και το τηλ. Υπάρχει περίπτωση να έχω ‘’κολλήσει’’ κάποιον υιό και εάν ναι πως μπορώ να το δω; Έχω τοAVG free από το market. Δεν έχω δοκιμάσει την επαναφορά. Εάν του κάνω μία δεν νομίζω να επηρεαστούν τα αρχεία που βρίσκονται στην SD, τι λέτε; Περιμένω κάποια πληροφορία σχετικά με το θέμα αυτό, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια σας, έχω το incredible s με έκδοση android 2.3.5 και sense 3.0 . Όλα καλά μέχρι πριν 2 περίπου εβδομάδες. Πρόσεξα ότι η συσκευή μου έχει γίνει λίγο αργή όταν μπαίνω σε κάποια εφαρμογή ή όταν ανοίγω τις επαφές μου. Χθες μάλιστα μου έκανε ενώ ήταν σε αναμονή επανεκκίνηση μόνο του. Δεν έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές ώστε να έχει γεμίσει η μνήμη. Διάβασα σε κάποιο post του myphone.gr ότι υπάρχει θέμα στα android htc με την κάρτα μνήμης, δηλ. όταν την φορτώνουμε με εφαρμογές γίνεται αργή και έτσι επηρεάζει και το τηλ. Υπάρχει περίπτωση να έχω ‘’κολλήσει’’ κάποιον υιό και εάν ναι πως μπορώ να το δω; Έχω τοAVG free από το market. Δεν έχω δοκιμάσει την επαναφορά. Εάν του κάνω μία δεν νομίζω να επηρεαστούν τα αρχεία που βρίσκονται στην SD, τι λέτε; Περιμένω κάποια πληροφορία σχετικά με το θέμα αυτό, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κατά πάσα πιθανότητα κάποια εφαρμογή που κατέβασες είναι προβληματική!Δοκίμασε να σβήσεις καμία.Αν δεις ότι δεν λύνεται κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων(θα σβηστούν όλα εκτός από τα αρχεία της SD σου).

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Κατά πάσα πιθανότητα κάποια εφαρμογή που κατέβασες είναι προβληματική!Δοκίμασε να σβήσεις καμία.Αν δεις ότι δεν λύνεται κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων(θα σβηστούν όλα εκτός από τα αρχεία της SD σου).

OK απεγκατέστησα κάποιες εφαρμογές που είχα κατεβάσει τελευταία και το πρόβλημα πρέπει να λύθηκε. Δεν μου κάνει επανεκκίνηση και φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι πρέπει κατά τακτά διαστήματα (κάθε 6 μήνες) να γίνεται μια ολική επαναφορά. Δεν ξέρω μήπως πρέπει για την καλύτερη λειτουργία της συσκευής να φορμάρεται και η SD. Εάν ναι να ρωτήσω κάτι; Κάνω αντιγραφή όλων (σύνδεση ως μονάδα δίσκου) στον υπολογιστή και μετά το format επικόλληση; Σχετικά με την ics έχετε ακούσει κάτι για το πότε ή εάν θα την πάρει (επίσημα) το incredible S;

Edited by giachtas

OK απεγκατέστησα κάποιες εφαρμογές που είχα κατεβάσει τελευταία και το πρόβλημα πρέπει να λύθηκε. Δεν μου κάνει επανεκκίνηση και φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι πρέπει κατά τακτά διαστήματα (κάθε 6 μήνες) να γίνεται μια ολική επαναφορά. Δεν ξέρω μήπως πρέπει για την καλύτερη λειτουργία της συσκευής να φορμάρεται και η SD. Εάν ναι να ρωτήσω κάτι; Κάνω αντιγραφή όλων (σύνδεση ως μονάδα δίσκου) στον υπολογιστή και μετά το format επικόλληση; Σχετικά με την ics έχετε ακούσει κάτι για το πότε ή εάν θα την πάρει (επίσημα) το incredible S;

Ναι επικόλληση(paste) θα κάνεις αλλά έχε υπόψη ότι θα πρέπει να κάνεις και επανεγκατάσταση των εφαρμογών και όσες από αυτές χρησιμοποιούν την κάρτα μνήμης ως data για τα διάφορα αρχεία εφαρμογών που αφορούν παραμετρους και γενικώς αρχεία που βοηθούν στην ανάπτυξη των γραφικών απεικονήσεων εφαρμογής(βίντεο,εικόνα κλπ.) ενδέχεται να μην αναγνωρήσουν την νέα δομή μετά το format(αυτά τα αρχεία πχ. στην εφαρμογή Sygic ο φάκελος Aura που περιέχει όλα τα απαραίτητα αρχεία δεν αναγνωρίζεται και έτσι η εφαρμογή τα ξανακατεβάζει μέσω Sygic Downloader-ενδεικτικά σου αναφέρω την εν λόγω εφαρμογή),οπότε τα ξανακατεβάζεις.

Το Incredible S θα λάβει επίσημα την ICS (πιστεύω πριν το καλοκάιρι) βάσει ανακοίνωσης της ίδιας της HTC.

Καλησπέρα, μια βοήθεια παρακαλώ. Έκανα επαναφορά στο τηλ. (όχι στην SD) και τώρα μετά την εκκίνηση δεν μπορώ να βρω την ελληνική γλώσσα. Στο πληκτρολόγιο έχει ελληνικά, αλλά όταν ψάχνω από ρυθμίσεις > γλώσσα & πληκτρολόγιο δεν έχει την Ελληνική για επιλογή. Τι μπορώ να κάνω γι’ αυτό; Αν θυμάμαι καλά πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή από το market;

Συγνώμη για την βιαστική ενέργεια. Πανικοβλήθηκα λίγο που δεν έβρισκα τα ελληνικά, αλλά πήγα μόλις λίγο πιο πάνω και κατέβασα την εφαρμογή το morelocale2 και ΟΚ. Γιατί όμως ενώ όταν το πήρα την 1η φορά με το που έβαλα την κάρτα sim αμέσως αναγνώρισε τα ελληνικά και τώρα μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν τα είχε στο μενού καθόλου;

Edited by giachtas

• Administrators
Γιατί όμως ενώ όταν το πήρα την 1η φορά με το που έβαλα την κάρτα sim αμέσως αναγνώρισε τα ελληνικά και τώρα μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν τα είχε στο μενού καθόλου;

Συμβαίνει αυτό, δεν υπάρχει κάτι να σε απασχολεί.

Modpic.gif

καλησπέρα παιδιά,

είχα γράψει και πριν λίγο καιρό για το πρόβλημα που έχω (δεν μπορώ να κάνω ota update αλλά ούτε και απο το pc).

όντας παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ με κάποια πράγματα για roots,hboot,radios που διάβασα,θέλω ξανά τη βοήθειά σας!

το πρόβλημα παραμένει!ωστόσο διάβασα κάποια πραγματάκια για τo οτι τα s-off κινητά δεν μπορούν να λάβουν official ενημερώσεις..το κινητό απο τότε που το αγόρασα(καινούργιο στο κουτί του σφραγισμένο) ΔΕΝ το έχω πειράξει σε θέμα λογισμικού ούτε τίποτα! ΟΜΩΣ όταν το κλείνω και το ανοίγω πατώντας το volume down βλεπω να γραφει s-off!

Τι γίνεται; είναι απο τη μάνα του έτσι; εγω όπως είπα δεν το έχω ακουμπήσει σε θέμα λογισμικού!

υπάρχει κάποιος ευκολος τρόπος να γίνει s-on για να μπορω να πάρω τα official updates; (ειδικα τώρα που θα βγει και το παγωτακι...)

διάβασα κάποια πράγματα στο xda site αλλα μου φαίνονται κινέζικα! :(:(:(:cry:

• 3 weeks later...

Ξαφνικα μου σκαει ειδοποιηση για αναβαθμιση λογισμικου 29mb και καταχαρηκα γιατι νομιζα οτι κατεφθασε η ics

Τελικα δεν ειναι η Ics απλα ο αριθμος λογισμικου αλαξε σε 3,11,405,2

Μαλλον ερχεται η ics συντομα:D